REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Televizije na Balkanu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Televizije na Balkanu  - Page 13 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Televizije na Balkanu  - Page 13 _
PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyFri 30 Dec 2011 - 20:02

Iskreno najbolji program ima PRVA. thumbup
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyFri 30 Dec 2011 - 23:06

najbolji filmski program ima rts
a i b92
ne mogu da se pozalim ima svaki dan bar po jedan dobar film da se gleda :D hvala bogu Ale

a jeste primetili da ove godine ima bogat muzicki program? xD
nova god u petlovcu-rts xD
narodno veselje na pinku o.O bas sam iznenadjena hahaha
b92 uz Zdravka Colica Ale
i prva koncert PGS thumbup
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyFri 30 Dec 2011 - 23:31

Da sam kuci gledao bih PGS ali ovako nista. Zurka! opa
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptySat 31 Dec 2011 - 2:44

ja cu da gledam, a sutra SUMRAK jea Ale jea enamorado Ale
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptySat 31 Dec 2011 - 5:10

Ako budem bio kući, gledaću Studio B.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptySat 31 Dec 2011 - 10:27

maite es mi princesa wrote:
ja cu da gledam, a sutra SUMRAK jea Ale jea enamorado Ale

Oh daa, jedva cekam thumbup
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptySat 31 Dec 2011 - 11:30

Naravno da ne mislim da je PRVA najbolja na BALKANU.
Po meni je to Pink, OBN, Hayat :D
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptySun 1 Jan 2012 - 3:43

[You must be registered and logged in to see this image.]

Last edited by Lex on Tue 3 Jan 2012 - 0:00; edited 1 time in total
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 3:41

juce je uz film Montevideo,Bog te video bilo 3 108 000 gledalaca
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

Broj postova : 4134
Godina : 38
Fan-gif : Televizije na Balkanu  - Page 13 18bdb020d2

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 3:55

moram reci da je po meni emitovanje filma Montevideo, Bog te video pun pogodak!
ja sam ga gledala ranije, ali su me obradovali pustivsi film, i naravno gledala sam ga!
Odlican!
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 4:18

E ja sam videla da ima taj film na kraju ii onda sam batalila thumbdown
A Sumrak je bio gledan?
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 5:20

ne znam,nisu pominjali
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 5:37

Naravno da nisam gledao Montevideo. Niti imam namere.

Uskoro počinje emitovanje nove igrane serije posvećene srpskoj Vojnoj akademiji i njenim kadetima.

O studijama na Vojnoj akademiji u Beogradu u javnosti se malo zna, a o kadetima ovog Univerziteta nikada nije snimljen ni film, ni televizijska serija. Tu se školuju budući piloti, inženjeri, pešadinci, stručnjaci za ABH zaštitu, lekari, ... koji stiču visoka akademska zvanja.

Kroz istoriju dugu 161 godinu, zahvaljujući vojnim znanjima i veštinama stečenim upravo na Vojnoj akademiji, čuveni srpski generali i vojvode poput Jovana Miškovića, Živojina Mišića, Radomira Putnika, Petra Bojovića i Stepe Stepanovića, kreirali su istoriju Balkana i Evrope.

Vojna akademija danas u potpunosti zadovoljava najviše svetske standarde za obrazovanje oficirskog kadra, a sa akreditovanim studijskim programima, predstavlja obrazovno - naučnu ustanovu priznatu u zemlji i svetu. Prateći savremene trendove i reformske procese u zemlji i svetu, prilagodila je studijske programe zahtevima visokog obrazovanja i Bolonjskoj deklaraciji.

Sa potpunim ubeđenjem da postoji potreba za televizijskom serijom koja govori o životu i školovanju na Vojnoj akademiji u Beogradu, producent Nebojša Nele Garić, obratio se Ministarstvu odbrane Republike Srbije i Vojnoj akademiji u Beogradu, sa predlogom da se u Srbiji, slično projektima koji su uspešno realizovani u svetu, snimi serija posvećena srpskoj Vojnoj akademiji i njenim kadetima. Ideja je prerasla u projekat, budući da je ministar odbrane Dragan Šutanovac, u predlogu prepoznao i podržao zanimljivu televizijsku priču o plemenitosti i časti vojničkog poziva i života, sa željom da ih još više približi mladima u Srbiji.

Ubrzo zatim, tokom leta 2010. godine, usledilo je formiranje produkcionog tima na čelu sa scenaristom Gordanom Mihićem, producentom Nebojšom Garićem i direktorom serije Nenadom Dimitrijevićem. Ovaj produkcioni tim je, uz nesebičnu pomoć pripadnika Vojne Akademije, počeo da traga za dramskim materijalom pogodnim za stvaranje TV serije. Ideja je bila da se na neposredan i atraktivan način, gledalištu približe okolnosti, potrebe, dileme, teškoće, radosti i posebnosti, kako školovanja, tako i života kadeta koji sutra postaju oficiri.

Scenarista Gordan Mihić je iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, na Vojnoj Akademiji razgovarao sa psihologom i profesorima Akademije, sportskim i tehničkim instruktorima, medicinarima, kadetima, kadetkinjama i starešinama. On je obišao objekte Vojne akademije, među kojima su poligoni za vežbe, sportski centar, učionice, kabineti, stambene zgrade, ambulanta i restoran. Iz svih razgovora, u koje su bili uključeni i roditelji studenata, iz svih proživljenih iskustava, nastale su televizijske priče bazirane na istinitim događajima, ponekad ozarene posebnim humorom, uz neobične ljubavne zaplete.

Krajem novembra 2010. godine, projektu se kao reditelj priključio Dejan Zečević. Posle više od dva meseca selekcije, trebalo je da od 250 kandidata za junake televizijske serije, izabere deset mladih glumaca - kadeta, koji u potpunosti odgovaraju napisanim likovima iz serije. Izabrani mladi glumci su, sa rediteljem Zečevićem, provodili vreme na Akademiji u obuci i razgovorima sa pripadnicima Vojne akademije, pripremajući se za uloge koje igraju.

Serija se snima pod pokroviteljstvom i uz pomoć Ministarstva odbrane Republike Srbije, Vojne akademije i svih njenih pripadnika, u produkciji NIRE PRO za Radio-televiziju Srbije.

Produkcijska kuća NIRA PRO je među prvim produkcijskim kućama u zemlji, koja je za izbor glumaca u seriji, organizovala kastinge i u Republici Srpskoj i Kosovskoj Mitrovici. Nekoliko glavnih uloga, kadeta u seriji, upravo je iz Republike Srpske.

Emitovanje 16 jednočasovnih epizoda biće na Prvom programu RTS-a u sezoni 2011/2012. godine.

Glavni likovi su:

- Ris, budući pilot, odrastao u hraniteljskoj porodici. Čvrst, snažan, u školi i van nje nema prepreka ni napora koji ne može da savlada. Služi svima kao uzor. Ima svoju tajnu zbog koje ume ponekad da bude grub i surov.

- Klisura, zdrav, veseo, odličan student, spreman svakom da pomogne. Najbolji Risov drug, Rom. Otac - perač ulica.

- Stošić, briljantna inteligencija, ali ciničan, ponekad nehuman, bivši vođa navijača. Sin razvedenih roditelja: otac tajkun, majka - ne zna šta će sa sobom, još uvek mlada, iz drugog i trećeg braka u Italiji nasledila bogate muževe.

- Džaković, sin imućnog prigradskog seljaka, bivšeg gastarbajtera, koji ga je naterao da se besprekorno spremi za prijem na Akademiju. Sanja da ga izbace sa studija i da bude pčelar ili šumar . Okosnica skoro svih humornih zbivanja.

- Laki, odrastao po domovima. Brat Risovog najboljeg druga koji je poginuo u tranzicionom haosu. Ris ga natera da dođe na akademiju, hrabri ga, čuva, pomaže u svemu, jer Laki ima trenutke potpunog gubitka samopouzdanja i vere u budućnost.

Od devojaka - kadetkinja - glavni likovi su:

- Zimče, ćerka čoveka koji ima četvoro ženske dece pa želi da mu najmlađa bude „sin „. Pravi joj veliki ispraćaj pred odlazak na vojne studije. Sve joj krene dobro ali, onda se nesrećno zaljubi....

- Šašvari, devojka iz Bačke. Porodica idilično harmonična. Ona je, zato, stabilna, vesela osoba od poverenja, sve ispite polaže kao od šale.

- Lela, Risova bivša devojka koja ne može da prežali slom te veze. Da bi ponovo bila u njegovoj blizini, uči danju i noću, prijavi se i položi prijemni.

Pored kadetkinja - Roksande i Nadice, među važnijim likovima su i dvojica Kapetana - Žarač i Kašanin; nastavnik matematike koji je oborio više pilota nego što bi to mogla da učini ijedna protivavionska odbrana; zatim - jedna kuvarica, jedna poručnica, jedna legendarna psihološkinja, komandiri vodova, instruktori „ fizičkog „ i još mnogo onih čiji karakteri i ponašanje upotpunjuju sliku života i rada na Vojnoj akademiji.

Glavne uloge tumače:

Kadeti: Radovan Vujović (Ris), Nikola Rakočević (Laki), Ivan Mihailović (Klisura), Branko Janković (Džaković), Bojan Perić (Stošić), Tijana Pečenčić (Zimče), Dragana Dabović (Šašvari), Tamara Dragičević (Nadica), Anja Stanić (Lela), Jelisaveta Orašanin (Roksanda), Iskra Brajović (Tanja).

Kapetan Žarač (Ljubomir Bandović), Kapetan Kašanin (Nebojša Milovanović), Poručnik Vaske (Miloš Timotijević), Načelnik Akademije (Branislav Lečić).

U ostalim ulogama: Voja Brajović, Ivana Mihić, Dara Džokić, Feđa Stojanović, Predrag Smiljković , Olga Odanović, Haris Burina, Mladen Nelević, Mira Banjac, Vlasta Velisavljević, Miodrag Krivokapić, Tika Stanić, Jelena Jovičić, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović, Sonja Damnjanović, Tanja Pjevac, Nina Grahovac, Goran Radaković.

Autorski tim:

Direktor fotografije - Zoran Petrović i Nebojša Bašić

Pomoćnik režije - Ratiborka Duda Ćeramilac

Scenograf - Zorana Petrov

Kostimograf - Lana Pavlović

Montažer - Marko Glušac

Tonska obrada - Vladan Korać.

Evo i par slika:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 7:48

Ovi sa Pinka preteruju thumbdown
Sinoc sam gledala Twilight ponovo..xD Vrh, sigurna sam da je bila velika gledanost :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 8:49

VECERAS NA PRVOJ!

21:20 ZENE SA DEDINJA,DOMACA SERIJA
22:20 MAMIN NOVI FRAJER,FILM
00:05 TONI CETINSKI - KONCERT

VECERAS NA RTS-U!

20:55 TRANSPONTER 3,FILM
22:40 SUMRAK:MLAD MESEC,FILM
00:55 MOMACKO VECE 2,FILM

UZIVAJTE!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 8:52

AnGel_Perroni wrote:
Ovi sa Pinka preteruju thumbdown
Sinoc sam gledala Twilight ponovo..xD Vrh, sigurna sam da je bila velika gledanost :)

Ne verujem da je bila velika gledanost,jer je prvi deo vec emitovan. Verujem da ce se dobro pokazati drugi deo.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 9:19

kad je bio emitovan prvi deo? o.O
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 9:34

Juče.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 9:41

to znam, gledala sam, ali kad je bio pre emitovan?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 9:48

E to ne znam.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 11:17

maite es mi princesa wrote:
to znam, gledala sam, ali kad je bio pre emitovan?

Prosle godine,1.januara.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 11:49

Evo jednog obaveštenja za sve:

Od srede na kablovskoj televiziji Zone romantica ponovo će se reprizirati ,,Mesa para tres''. Termini su: radnim danima-06.00,20.20,04.20 i ombibus nedeljom od 06.55. Radnja telenovele:

Dva brata, Luis i Alejo, zaljube se u istu ženu, Andreu Sepúlvedu. Isprva sve krene kao prijateljsko rivalstvo, no priča se zakomplicira kada jedan brat nestane pod nerazjašnjenim okolnostima, dok drugi započinje ozbiljnu vezu s Andreom. Nakon nekog vremena nestali brat se pod jednako misterioznim okolnostima vraća - pun novaca.

Kolumbija, 2004

Režija: Armando Barbosa, Luis Orjuela
Scenarij: Jörg Hiller, Claudia Sánchez
Uloge: Catalina Aristizábal, Hector Arredondo, Diego Cadavid

[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 11:59

Gledao bih,ali mi termin ne odgovara...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 11:59

Ja sigurno preskačem...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 EmptyMon 2 Jan 2012 - 12:03

Sto? Losa serija? Meni izgleda ok.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 13 Empty

Back to top Go down

Televizije na Balkanu

View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 40Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next