REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Televizije na Balkanu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Televizije na Balkanu  - Page 8 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Televizije na Balkanu  - Page 8 _
PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyTue 13 Dec 2011 - 21:31

Pink je postalo pravo sr*nje. Prva je najjbolja. thumbup
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 2:45

AnGel_Perroni wrote:
Pink je postalo pravo sr*nje. Prva je najjbolja. thumbup
slzem se thumbup thumbup
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 3:42

:super:
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 6:12

Televizija Pink i juče 13.12. je bila najgledanija među komercijalnim emiterima.
Sa udelom od 20,80%, naš program je privukao najviše pažnje publike svih generacija (Prva 16,62%, B92 7,13%, Avala 2,81%, Happy 2,28%). Najgledanije emisije ovog utorka su bile: serija „Mala nevesta“ sa 1.277.000 gledalaca, „Nacionalni Dnevnik“ sa 1.251.000 gledalaca, „Nasleđe jedne dame“ je pratilo 1.146.000 gledalaca, a „Noć u junu“ 1.141.000 gledalaca. „Dobro veče Srbijo“ u terminu posle 23 časa pratilo je čak 1.250.000 gledalaca ili svaki treći gledalac u Srbiji koji je tog trenutka bio uz svoj televizor. Uz „Grand paradu“ sinoć je bilo 1.561.000 gledalaca, a među Top 20 ušla je i emisija „City“. Kviz „Multimilioner“ pratilo je 1.097.000 gledalaca.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 7:27

Još malo o Hrtovom prazničnom programu:

Uvod u novogodišnji doček počinje kod Danijele na njezinom 8. katu sa posebnim gostima za ovu novogodišnju prigodu.

Upoznat ćemo anonimne, ali fatalne žene kojima su najpoznatiji autori hrvatske glazbe posvetili neke od najvećih domaćih hitova. Upoznat ćemo junakinje hitova koje su nekim autorima baš u posebnom trenutku njihova života bile toliko važne i jedine da su im posvetili pjesmu, njihovo ime upisali u povijest popularne glazbe, popeli na vrhove top-ljestvica i ucrtali u album kolektivne memorije generacija.
Svoje uspomene ispričat će nam Tonka koja nije mogla reći „cvrčak“ te Selma od koje ćemo saznati „je li se naginjala kroz prozor“ kako kaže pjesma.
Za odličnu atmosferu pobrinut će se i Rajko Dujmić i Željko Bebek odličnim izvedbama svima poznatih spomenutih hitova Tonke i Selme.

Po završetku druženja na 8. katu, Daniela će novogodišnji tulum nastaviti u susjednom studiju ‘Plesa sa zvijezdama’.
Uz Duška i Barbaru, Danijelu će tamo dočekati njezini natjecateljski rivali Žarko Radić, Davor Gobac, Mila Horvat, Mario Valentić i Sanja Doležal, koji će se boriti za titulu pobjednika novogišnjeg Plesa sa zvijezdama.
No, odičan provod tu ne prestaje. U Novu godinu naše će gledatelje uvesti Miroslav Škoro i njegovi gosti serijala ‘Pjevaj moju pjesmu’.
U prvom dijelu silvestrovskog izdanja ovog popularnog pjevačkog game showa natjecat će se, umjesto pjevačkih talenata iz malih hrvatskih gradova – domaće zvijezde.
Svoje pjevačke i zabavljačke sposobnosti pred zvijezdom večeri Oliverom Dragojevićem i članovima žirija Zoricom Kondžom i Sinišom Škaricom odmjerit će: Nina Badrić, Danijela Martinović, Kemal Monteno, Petar Grašo, Barbara Kolar, Goran Navojec, Igor Štimac i Mila Elegović. U drugom dijelu showa domaćin emisije Miroslav Škoro ugostit će i specijalnu zvijezdu večeri Zdravka Čolića te svog kolegu, glumca i voditelja Tarika Filipovića.
U atraktivnim i samo za silvestarsku noć oformljenim glazbenim duetima u kojima sudjeluju sve zvijezde natjecateljskog dijela, specijalne zvijezde večeri i članovi žirija, čut ćemo nove obrade domaćih hitova koje potpisuje naš glasoviti aranžer i glazbeni producent emisije Nikša Bratoš. Svi gosti novogodišnjeg specijalnog izdanja ‘Plesa sa zvijezdama’ pridružit će se vedrom i raspjevanom društvu u susjednom studiju i izazvati ih na neobične plesne duele.

Evo i koji filmovi slijede – romantična komedija ‘Svakog gosta tri dana dosta‘ sa Kate Hudson, Michaelom Douglas i Mattom Dillonom. Zatim akcijski triler ‘Plaćenici‘ u kojem nastupaju Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts i Mickey Rourke. Priča o grupi plaćenika uhvaćenima u mreži prevare i izdaje gleda se bez daha i neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Uz to, pravi ljubitelji akcije sigurno neće odoljeti ovakvom fantastičnom nizu glumačkih imena.
Tu je i ‘Briljantin‘, sa (tada) mladim Johnom Travoltom. Za ljubitelje akcije slijedi ‘Brzina‘ sa Keanu Reevesom i Sandrom Bullock. Moći ćemo vidjeti i ‘Američke grafite‘, film koji je proslavio redatelja Georgea Lucasa i nizao rekorde na kino blagajnama, a tu je i kultna češka komedija Oskarovca Jirija Menzela, ‘Selo moje malo‘.
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 7:53

MStefan wrote:
PRVA JUCE NAJGLEDANIJA U GRUPI 18-50,DOK JE U PRIME TIME-U PRVA BILA NA PRVOM MESTU,A PINK NA TRECEM

Da, u toj kategoriji, sveobuhvatno PST je TRECI! Drugo, i BABY tv je najgledaniji u grupi 0 do 4 godine pa se o tome ne prica, mislim svasta,
oh my God! Ijo haha

Pa i da je najgledaniji zbog Granda, sta s tim? Bar se slusa prava srpska muzika, umesto PST-a koji prolazi ISTO TAKO SAMO zbog Turaka i islamizacije! :cao:

Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 9:56

Pink je uvijek imao najbolje LATINO serije a ima ih i sada, i nitko ga u tome nece preci.
Mozda Prva pusta bolje Turske ne znam, ja i ne gledam ih na Prvoj.
A vecina sto Prva je otkupila kod nas su pri kraju, ili su se zavrsile.
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 10:02

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Pink je uvijek imao najbolje LATINO serije a ima ih i sada, i nitko ga u tome nece preci.
Mozda Prva pusta bolje Turske ne znam, ja i ne gledam ih na Prvoj.
A vecina sto Prva je otkupila kod nas su pri kraju, ili su se zavrsile.

A te najbolje latino serije se emituju u NAJGORIM MOGUCIM TERMINIMA od 12 do 15!!! Dok se ''Mala nevesta'' emituje u 17:30 i 19:00... o.O
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 10:06

Quote :
A vecina sto Prva je otkupila kod nas su pri kraju, ili su se zavrsile

to je tako smisljeno..ne ide njima u prilog da pustaju po 10 serija dnevno kao sto na primer rade na obn-u
2-3 serija je i previse..ljudi ne mogu po ceo dan gledati serije
a treba ugurati i reprizu

Quote :
pink jedini i pusta latino trenutno al dazbe kad su termini ocajni pa niko ni ne moze da gleda...kod vas su jos dobri termini jer pink bh i drugi pink kanali zaostaju za ovim prvm pinkom
al ubrzo ce i kod vas biti isto
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 10:18

Meni njihov svaki termin odgovara, mislim onog sto pratim je super.
MN je po meni odlicna serija thumbup ima previse doduse ep, ali je serija kao serija odlicna, volim Indijske stvari nebitno film/serija.

Pinki BH sada u poslijednje vrijeme ide za ovim Pinkom, nekad sam znala cekat do neke serije dugo sada jok :)
Poen vise thumbup

Meni su serije na OBN odlicne i imaju veliku gledanost, mada kako ja znam Prva nije ni jednu seriju otkupila sto ima na OBN.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 10:30

Quote :
Meni njihov svaki termin odgovara, mislim onog sto pratim je super.
tebi odgovara,mi pricamo za termine u Srbiji ,na ovom obicnom pinku
Quote :
Pinki BH sada u poslijednje vrijeme ide za ovim Pinkom, nekad sam znala cekat do neke serije dugo sada jok
eto jos gore xD sve ih napakovali,neke serije po dve epizode da ih sto pre ispucaju pa da krenu na turske i druge

i nisam pricala kakva je gledanost na obn-u itd navela sam primer
zasto prva ne pusta sve serije odjednom
stavise ezela su otkupili pre godinu dana kao i mnoge druge
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 11:11

To je meni jos gluplje sto se tice Prve Ezela su fiiijuuu kad ikad otkupili, oni puste nesto sto je manje gledano od Ezela -_-
Cak je jedan glumac napustio Asi, kako bi glumio u Ezelu nidje veze.

Pa pustaju samo novelu koja je u terminu 17:00.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 11:20

na Prvoj najbolje termine imaju Turci,ali ni Spanci ne stoje lose :) osim Aurore koja je imala termin uzas,ali dobro to opravdava sto je serija uzas thumbdown a na Pinku strasno sve latino su ujutru thumbdown thumbdown
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyWed 14 Dec 2011 - 21:12

Quote :
To je meni jos gluplje sto se tice Prve Ezela su fiiijuuu kad ikad otkupili, oni puste nesto sto je manje gledano od Ezela -_-
Cak je jedan glumac napustio Asi, kako bi glumio u Ezelu nidje veze.

Asi je bila isto jakoo gledana i u Turskoj i u Hr isti je slucaj sa ezelom
sad ne znam u cemu je razlika koju su prvu pustili isto je Ne znam
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 2:49

Gledaniji je Ezel od Asi.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:04

Pa mozda kod nas ne bude tako... ''Asi'' je kod nas veoma dobro prihvacena! thumbup
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:05

Tuba enamorado enamorado enamorado enamorado enamorado
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:08

Pio,pocinjes sa ''Asi''?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:09

Si.Asi si
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:11

A rekao si da neces. :) OK je serija,mislim da se neces pokajati!
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:14

Šta žena čoveku uradi to je čudo...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:16

Nìje valjda da ces poceti da pratis samo zbog nje??? :D
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:17

Naravno. enamorado Tuba srce moje
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 3:18

Viki mislim da uopste nisi shvatila poentu price

kontam da ti ne volis asi al ima onih koji vole i koji je gledaju na prvoj
a ne znam sto si se za nju uvatila kad o njoj nismo ni pricali nego o pink i prvoj

kakva je razlika u tome dal su pustili ovu ili onu?sve su otkupljene i doci ce red na svaku
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 EmptyThu 15 Dec 2011 - 5:27

joj Pio,mi zene smo tu cudo :P :P
ah da drago mi je sto Asi ima odlicnu gledanost,zasluzila je thumbup thumbup
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 8 Empty

Back to top Go down

Televizije na Balkanu

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 40Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next