Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 11:49
dervisevic fata wrote:
vidim da je Mirza pun informacija dobro da znam!
ja uspjevam pogledati nekad unaprijed epizodu -nisam u početku al otmica se rastegla pa sam zato tražio unaprijed...ja ću ovak ponekad stavljat u spoiler pa kome ne smeta da zna unaprijed nek čita...
Spoiler:
Lara pred Nikšom priča malom Zlaji kako ga je tata Jakov spasio i kako mu je tata heroj a Nikša hoće da pukne...
Guest Guest
Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 13:14
Jelena Rozga: “Ne propuštam Larin izbor!”
“Osramotio si me, rasplakao, naljutio, a na kraju je sve ispalo divno”, rekla je sinoć Jelena Rozga voditelju Daliboru Petku, koji ju je ugostio u svom Glazbenom showu.
Naime, Dalibor Petko je otkrio da Jelena Rozga redovito prati što se događa u seriji ‘Larin izbor’, te pustio slučajnu snimku gdje ga je zamolila da požure sa snimanjem jer mora ići gledati popularnu seriju. “Kad preskočim koju epizodu nazovem mamu da me uputi što sam propustila”, priznala je kroz smijeh Rozga što je oduševilo glavnu glumicu Doris Pinčić, koja u seriji tumači Laru. “Jako sam se nasmijala kad sam to čula, jer i ja pozorno pratim sve što radi Rozga”, rekla je Doris te se u eteru upoznala s pjevačicom i dogovorila zajedničku kavu, na kojoj će, kažu, odlučiti koja će uzeti Jakova, a koja Nikšu. Doris je rekla da će uskoro u seriji zapjevati i neke Jelenine pjesme, a Jelena je demantirala da je ona ta koja je Lari posudila glas, kako kruže glasine na Internetu.
Rozga je dala do znanja kako je ove godine vjerojatno nećemo gledati kao moguću hrvatsku predstavnicu na Euroviziji. “Ne znam. Hvala svima koji žele da predstavljam Hrvatsku, ali užasno se bojim. Ne bojim se da će Tonči i Vjekoslava Huljić napisati odličnu pjesmu, već kako ću tamo proći. Htjela bih se vratiti s dobrim plasmanom, ali to ne ovisi samo o pjesmi već i o puno drugih faktora. Ako ne ove godine, sigurno ću jednom otići. Za ovu godinu stvarno ne znam, još se razmišljam o tome”, poručila je pjevačica, najavljujući da radi na novoj pjesmi. “Slušala sam fanove i svi su uglavnom htjeli da sljedeća pjesma bude brza”, kazala je Jele koja će u studio početkom sljedeće godine. Do tada ju očekuje još nekoliko gradova na turneji Karlovačko live, od kojih je prvi na rasporedu onaj u Areni Zagreb, u petak, 16. prosinca. “Bila sam kod mame na ručku. Pitala me od čega mi se malo tresu ruke, a ja sam rekla – Arena”, kazala je Jelena, najavivši kako će joj se na pozornici pridružiti i dečki iz grupe Connect, s kojima je prošlo ljeto snimila veliki hit ‘Dalmatinka’.
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 13:19
Mirzaaa wrote:
dervisevic fata wrote:
vidim da je Mirza pun informacija dobro da znam!
ja uspjevam pogledati nekad unaprijed epizodu -nisam u početku al otmica se rastegla pa sam zato tražio unaprijed...ja ću ovak ponekad stavljat u spoiler pa kome ne smeta da zna unaprijed nek čita...
Spoiler:
Lara pred Nikšom priča malom Zlaji kako ga je tata Jakov spasio i kako mu je tata heroj a Nikša hoće da pukne...
A duuuse, sada Lejla nije trudna mogu biti skupa...
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Larin Izbor Fri 16 Dec 2011 - 9:55
USKORO NA PRVOJ!
PROMO (PRVA)
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Subject: Re: Larin Izbor Fri 16 Dec 2011 - 10:38
Nije mi nesto PROMO. Bolji je bio kod nas A i onaj sa Pinka mi je bio bolji
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Larin Izbor Fri 16 Dec 2011 - 11:10
ameni je bas jacky odlican
Subject: Re: Larin Izbor Fri 16 Dec 2011 - 12:53
Meni se vise svidjao nas, ono kako sjede njih dvoje tamo more
Mirzaaa TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 1:42
ko nije još gledao 68 epizodu i spašavanje malog Zlaje ev mu prilike
Nije mi nesto PROMO. Bolji je bio kod nas A i onaj sa Pinka mi je bio bolji
Ti si izgleda ljuta sto Pink nece emitovati seriju pa ti se zato ne svidja promo!
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 10:06
Ne nema razloga. Jer ja ovu seriju vec gledam na 2 TV programa Vec ocito uzmi oba uporedi biti iskren i ciji je bolji ??? Neuporedivi su, ovi sa Pinka odlicno uradili, cak nasi sa FTV su bolji uradili sa Prve...ma doduse i Prva citam tamo krade sa PS
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 10:16
meni je bas simpa promo,ako mi odgovara termin gledacu... el imam preporuke Vikice?
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 10:23
pogledaj maite svidjece ti se nije losa....
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 10:24
zovi me Dajana pogledacu,pogledacu...
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 10:31
dobro Dajana
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 10:33
Lara je po slikama bas lepa inace
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 10:36
Inace me u nekim momentima tako nervira uuuf Jedino Jasa sto me nikad ne nervira, i njegova mati Nela koja je za mene kraljica
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 10:50
i meni je ok jakov...bas onako razborit i stalozan .....sto u mom kraju kazu momak na svom mjestu
Subject: Re: Larin Izbor Sat 17 Dec 2011 - 11:43
Da, a bome iii najljepsi u seriji niksa je sprem njega u svakom smislu 0
.::.PeRrOnItA.::. TVNovele Novi član
Broj postova : 208 Godina : 27 Fan-gif :
Subject: Re: Larin Izbor Sun 18 Dec 2011 - 7:20
Obozavam seriju,pratim stalno..
Subject: Re: Larin Izbor Thu 22 Dec 2011 - 4:55
INFO: NOVA TV od 26. prosinca 2011. nastavlja prikazivati blagdansku shemu tijekom koje serija Larin izbor ulazi u pauzu. Nove nastavke omiljene serije gledatelji mogu ponovno pratiti od sredine siječnja 2012. Od 02. siječnja u 21 sat Nova TV počinje prikazivati seriju Izgubljena čast.
Subject: Re: Larin Izbor Sat 24 Dec 2011 - 11:12
Joj kako me Niksa nervira koji kreten majko moja. Nikol je preeeelijepa.
Subject: Re: Larin Izbor Sat 24 Dec 2011 - 11:20
hahaha kazes to sto je udario Jakova?
Subject: Re: Larin Izbor Sat 24 Dec 2011 - 11:39
Haha aha :$ Koji je debil boze, ali neka mu je Jasa spustio Joj Alen i Karmen koje su slatki. Alen: Volim te tuko
Ja se komirala
Subject: Re: Larin Izbor Sat 24 Dec 2011 - 21:17
dobar nacin da nekom kazes da ga volis hehehe ?
Subject: Re: Larin Izbor Sun 25 Dec 2011 - 1:22
Jasta je bona Jos kada mu je rekla sigurno to govoris i Vjeri, a on jadan sta cu kada vam objema moram govoriti da vas volim koji lik.