|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Larin Izbor Mon 12 Dec 2011 - 9:34 | |
| Uff kako mene je veceras Niksa iznervirao, a i ona glupa Vjera -_- Stvarno je zena opicena |
|
| |
Mirzaaa TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 13 Dec 2011 - 1:03 | |
| Ima li se ova serija negdje skinut sa neta...???????? |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 13 Dec 2011 - 1:08 | |
| Nemam pojma imas na FTV i PTPC ovu seriju. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 13 Dec 2011 - 7:02 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Nemam pojma imas na FTV i PTPC ovu seriju.
znam,znam hvala ti...ja seriju gledam na Dailymotion-u,al ovo mi treba za nekog drugog - nije za mene...pa et ak neko sazna nek javi... hvala unaprijed |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 13 Dec 2011 - 9:54 | |
| Aham ma nista, samo mene FT nervira, cas je puste cas ne -_- |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 14 Dec 2011 - 0:53 | |
- Aham ma nista, samo mene FT nervira, cas je puste cas ne -_-
Izgleda da kad NOVA TV ne prikazuje ne smiju ni oni...uvijek moraju biti epizodu iza NOVE TV...malo mi to glupo s obzirom da jedna slovenska i jedna makedonska televizija idu epizodu ili dvije ispred Nove TV... |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 14 Dec 2011 - 10:41 | |
| pitam se kada ce se zavrsiti taj dio price o otmici djeteta...nesto ne razumijem otkrije da ju je muz prevario s onom konobaricom mislim nije kraj svijeta al da zbog toga poludi i da otme dijete ? e to mi nema logike |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 14 Dec 2011 - 11:09 | |
| Ma ajde to canim nego meni nema logike da je ona jaca od Alena -_- i razvukli sto u mene mati kaze bice to jos 10 ep oko dijete. Jos Lejla kako laze -_- aman... Meni je Nela kraljica tako je nesto volim. |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 14 Dec 2011 - 11:16 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 0:17 | |
| @ Fata - Spoiler:
otmica će se završiti u 68. epizodi
...a meni su malo glupo napravili to da žena pobjegne njima trojici al ajd zato i jeste 160 epizoda... Karmen je koliko sam ja shvatio konobarica a Nela je ona što radi kod Dinka.... @ Viki nadam se samo da sa Lejlom sad neće biti ko u španskim sapunicama da koristi onaj lažni stomak il da iscenira da je pala pa izgubila dijete...volio bih da nešto novo smisle a ne da iskopiraju špance... |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 1:04 | |
| Nela je mati od Jakova, sto radi kod Dinka kako bi ga zeznula. A Karmen je konobarica koja je inace preeelijepa Koja je ep kod nas ?? Uff da oce dijete naci Karmen ili Jakov. Jakov namjerno Niksi, a Karemn Lari sto je samo djaba optuzuje -_- A Lejla je podmukla bas. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 2:19 | |
| i meni je to s otmicom malo glupo ? Lejla |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 2:39 | |
| I smijesno bgm -_- kad je Vjera oborila Alena ko da je kakva curica -_- jos on uzeo oko nje, bome ja bi joj lako otela dijete. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 3:00 | |
| smijesno da ....a kaze da pet pijanica izbaci van a da jednu zenu nemoze savladati i znas sto mi je jos smijeno da sam ja stvarno mislila da je Lejla trudna jer su ona i Jakov bili skupa dok su bili na onom otoku a kad u nje standarna trudnoca s kojom zadrzavas muskarca kod sebe odnosno lazna |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 3:09 | |
| omg nisam to znala, a sumljiva je ona meni sinoc bila... Jos meni decko kaze licis na Lejlu, i njegova nana isto kaze, ma jok reko bolje da ne licim na takvog idiota. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 3:28 | |
- Nela je mati od Jakova, sto radi kod Dinka kako bi ga zeznula.
A Karmen je konobarica koja je inace preeelijepa
Koja je ep kod nas ??
Uff da oce dijete naci Karmen ili Jakov. Jakov namjerno Niksi, a Karemn Lari sto je samo djaba optuzuje -_-
A Lejla je podmukla bas. kod nas je 67. epizoda danas na FTV... ko voli spojlere ev nek čita: - Spoiler:
Vjera će prijetiti da hoće da skoči sa djetetom i da se ubije a dijete će spasiti Jakov i Alen,a Nikša će da bude ljubomoran naravno...to je već bilo na slovenskoj televiziji a kod nas bi trebalo biti u ponedeljak...
|
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 4:49 | |
| pa eto super znaci jos malo i karj price o otmici. a kako to da u sloveniji ide vise naprijed nego u hrvatskoj zar nebi trebalo u zemlji porijekla prikazati premijeru ? |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 5:09 | |
| aaa Lejlu glumi Jana Milic,ja nju bas volim |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 6:17 | |
| Lara u suzama, maleni Zlaja u velikoj opasnosti! Nakon što gledatelji danima strepe nad sudbinom Larinog sina Zlaje, početkom sljedećeg tjedna ovaj će se mališan naći u velikog opasnosti! Kakva je sudbina malenog Zlaje saznajte 19.12. u Larinom izboru Lara (Doris Pinčić), Nikša (Stefan Kapičić) i Jakov (Ivan Herceg), koji su danima u potrazi za Larinim sinom, konačno će pronaći Vjeru. Alen (Mladen Vulić) i Karmen (Ornela Vištica) pokušat će je urazumiti da preda dijete, no Vjera će se razljutiti i zaprijetiti da će zajedno sa Zlajom skočiti s crkvenog kora. Također, u novim nastavcima, Jašina sestra Nikol (Jagoda Kumrić) konačno će se suprotstaviti glavnom negativcu Dinku (Filip Juričić). Hoće li protagonisti uspjeti spasiti malog Zlaju gledatelji mogu saznati u ponedjeljak, 19. prosinca u 21:00 sat na Novoj TV. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 9:43 | |
| Ouu jea Jakov cee spasitiiiiii Samo nek nije glupi Niksa uff sto ga mrzim boze -_- A Alen je kralj tako mu se ismijem Veceras sam se htjela kill pa Vjera im ispred nosa bila boze -_- A Niksa samo navraca Laru da odu odatle -_- |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 10:25 | |
| @ Viki - Spoiler:
ući će Lara tamo da se pomoli pa će tako i naći Vjeru
... @ Fata u Sloveniji ide naprijed zato što je Nova TV pravila pauze kad su bile na programu utakmice srijedom... |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 11:04 | |
| Da vidjela sam na kraju da se moli, a Vjera je tu. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 11:11 | |
| ja gledam reprizu pa moram cekati sutra! vidim da je Mirza pun informacija dobro da znam! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 11:12 | |
| A repriza je u 12 ja gledam pocetak serije na PTPC a ond akada se zavrsi LFDD na Pinku prebacim na FTv i uvatim kraj. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 15 Dec 2011 - 11:19 | |
| ja pratim na Novoj Tv...u treminu kada ide FTV imam rezervisano za Otimacicu i Sjene proslosti |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Larin Izbor | |
| |
|
| |
|