|
|
Author | Message |
---|
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Sep 2011 - 6:21 | |
| Trebalo bi do 51-ve, mada sigurno nije do te . |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Sep 2011 - 8:02 | |
| Pa nema vise mng do kraja, ajojjj ne omg, opasan je Besir. |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Mon 26 Sep 2011 - 1:54 | |
| o nee... |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 26 Sep 2011 - 2:34 | |
| Super je serija,ja je sada redovno pratim,ali sam je jednom zeznula i na You tubu procitala kraj!! |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Mon 26 Sep 2011 - 5:51 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 26 Sep 2011 - 11:38 | |
| kad ce kraj zanima me |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 26 Sep 2011 - 19:29 | |
| Ja nisam sigurna, ali mozda za mesec dana.. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 27 Sep 2011 - 4:32 | |
| Pa ako je sada oko 50-e epizode, a pošto ima 79, znači uskoro :/ |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 27 Sep 2011 - 4:35 | |
| ne pratim redovno ali serija je predobraa |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Tue 27 Sep 2011 - 8:50 | |
| Nihal i Firdevs su uzasne! Mnogo me nerviraju,Nihal samo o Behlulu,bas je smorila. Firdevs kontam sta radi,zbog Bihter,ali bas su preterale. Drago mi je sto je Elif otisla u Pariz i sto je prestala da se vidja sa Hilmijem,covek je odvratan Bila mi smesna Firdevs za onaj Bihterin lancic |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 27 Sep 2011 - 8:52 | |
| |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Sep 2011 - 6:42 | |
| - tatjana94 wrote:
- Nihal i Firdevs su uzasne! Mnogo me nerviraju,Nihal samo o Behlulu,bas je smorila. Firdevs kontam sta radi,zbog Bihter,ali bas su preterale.
Drago mi je sto je Elif otisla u Pariz i sto je prestala da se vidja sa Hilmijem,covek je odvratan Bila mi smesna Firdevs za onaj Bihterin lancic
Slažem se :/ |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Sep 2011 - 9:23 | |
| ona Firdevs mi skace po mozgu...toliko me izvodi iz takta da je to nenormalno...kao i ona napaljena Nihal,al sta ce jadna kad je naivna... Bihter se sad opasno nalozila,a ovaj je maksimalno iskulirao,smejala sam se vecerasnjoj epizodi.... a i Behlul kad je pricao sa Adnanom mogao je da kaze da se prevario u vezi svojih osecanja ili da nije mislio na Nihal ili nesto da odvali,nego kad je video onu babu,usr'o se...taj deo je tako dao pecat spanske serije,da je to nemoguce....razocarala sam se... a i kad ce vise da se osisa Behlul,k'o grivu da ima na glavi... |
|
| |
Kivanc_TatlitugFan TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Godina : 25 Lokacija : Istanbul Turska Sa Marijom i Andreom♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Sep 2011 - 20:14 | |
| Kod nas u Cg skoro pocela..Ne gledam redowno ali serije je........... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Sep 2011 - 20:35 | |
| Nihal me toliko nervira daa je uzas. Nmg da je gledam..xDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 3 Oct 2011 - 23:02 | |
| - Levy's girl wrote:
- ona Firdevs mi skace po mozgu...toliko me izvodi iz takta da je to nenormalno...kao i ona napaljena Nihal,al sta ce jadna kad je naivna...
Bihter se sad opasno nalozila,a ovaj je maksimalno iskulirao,smejala sam se vecerasnjoj epizodi.... a i Behlul kad je pricao sa Adnanom mogao je da kaze da se prevario u vezi svojih osecanja ili da nije mislio na Nihal ili nesto da odvali,nego kad je video onu babu,usr'o se...taj deo je tako dao pecat spanske serije,da je to nemoguce....razocarala sam se... a i kad ce vise da se osisa Behlul,k'o grivu da ima na glavi... Nemam ništa da dodam, sve si rekla.
Ali Firdevs me ubija u pojam. Neverovatna je. Donekle je i shvatam, mada mi nikako ne ulazi u glavu kako može rođenoj kćerki to da uradi -.-' Užasna je! Nihal mi je jadna, nema pojma o životu, veruje u sve što joj kažu. Prvo veruje kad joj Firdevs kaže, a onda kad Bihter kaže kontra, ona opet veruej. Naivna je do bola. -.-' |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 3:21 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Levy's girl wrote:
- ona Firdevs mi skace po mozgu...toliko me izvodi iz takta da je to nenormalno...kao i ona napaljena Nihal,al sta ce jadna kad je naivna...
Bihter se sad opasno nalozila,a ovaj je maksimalno iskulirao,smejala sam se vecerasnjoj epizodi.... a i Behlul kad je pricao sa Adnanom mogao je da kaze da se prevario u vezi svojih osecanja ili da nije mislio na Nihal ili nesto da odvali,nego kad je video onu babu,usr'o se...taj deo je tako dao pecat spanske serije,da je to nemoguce....razocarala sam se... a i kad ce vise da se osisa Behlul,k'o grivu da ima na glavi... Nemam ništa da dodam, sve si rekla.
Ali Firdevs me ubija u pojam. Neverovatna je. Donekle je i shvatam, mada mi nikako ne ulazi u glavu kako može rođenoj kćerki to da uradi -.-' Užasna je! Nihal mi je jadna, nema pojma o životu, veruje u sve što joj kažu. Prvo veruje kad joj Firdevs kaže, a onda kad Bihter kaže kontra, ona opet veruej. Naivna je do bola. -.-' pa zato sto je Firdevs jedna okorela babetina opsednuta novcem i zovotom na visokoj nozi...jel si primetila koliko ona uziva tamo u onoj kuci,pa ona nistaaa ne radi samo naredjuje i truje onu malu Nihal koja ne zna kome ce pre da poveruje...sta joj se vise svidi...malo levo malo desno...naivcina |
|
| |
| |
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 7:53 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 8:53 | |
| |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 10:12 | |
| Kad se pogleda bolje svi faktori su se poklopili da Bihter nesrecno zavrsi.....Firdevs je stalno radila protiv nje i dosta je pridonela njenoj nesreci,Behlul nije imao ni karakter ni jacinu volje da se bori za njihovu ljubav,bio je vrlo nestabilan i uvek bi odustajao...jeste da je verovatno osecao krivicu zbog Adnana,ali opet mislim da je najvise mislio na sebe,da njemu bude bolje,da ostane lepo usususkan u porodici kao da se nista nije desilo,da se ozeni sa nekim koga je voleo kao sestru,jer je mislio da ce se tako iskupiti...bio je i ostao od pocetka slabic i kukavica,pred kraj je zaista ljigav i pitas se kako ga je uopste mogla tako zavoleti,da joj zivot bez njega postane besmislen...Beren zasluzuje sve pohvale za ulogu Bihter,maestralno odglumljen lik! |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 18:30 | |
| - dolcevita wrote:
- Kad se pogleda bolje svi faktori su se poklopili da Bihter nesrecno zavrsi.....Firdevs je stalno radila protiv nje i dosta je pridonela njenoj nesreci,Behlul nije imao ni karakter ni jacinu volje da se bori za njihovu ljubav,bio je vrlo nestabilan i uvek bi odustajao...jeste da je verovatno osecao krivicu zbog Adnana,ali opet mislim da je najvise mislio na sebe,da njemu bude bolje,da ostane lepo usususkan u porodici kao da se nista nije desilo,da se ozeni sa nekim koga je voleo kao sestru,jer je mislio da ce se tako iskupiti...bio je i ostao od pocetka slabic i kukavica,pred kraj je zaista ljigav i pitas se kako ga je uopste mogla tako zavoleti,da joj zivot bez njega postane besmislen...Beren zasluzuje sve pohvale za ulogu Bihter,maestralno odglumljen lik!
Slazem se, Bihter lik koji se pamti |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 19:28 | |
| - Nia wrote:
- dolcevita wrote:
- Kad se pogleda bolje svi faktori su se poklopili da Bihter nesrecno zavrsi.....Firdevs je stalno radila protiv nje i dosta je pridonela njenoj nesreci,Behlul nije imao ni karakter ni jacinu volje da se bori za njihovu ljubav,bio je vrlo nestabilan i uvek bi odustajao...jeste da je verovatno osecao krivicu zbog Adnana,ali opet mislim da je najvise mislio na sebe,da njemu bude bolje,da ostane lepo usususkan u porodici kao da se nista nije desilo,da se ozeni sa nekim koga je voleo kao sestru,jer je mislio da ce se tako iskupiti...bio je i ostao od pocetka slabic i kukavica,pred kraj je zaista ljigav i pitas se kako ga je uopste mogla tako zavoleti,da joj zivot bez njega postane besmislen...Beren zasluzuje sve pohvale za ulogu Bihter,maestralno odglumljen lik!
Slazem se, Bihter lik koji se pamti Svaka cast, nemam nista sto bih dodala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 23:00 | |
| i ja se u potpunsti slazem... |
|
| |
Kivanc_TatlitugFan TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Godina : 25 Lokacija : Istanbul Turska Sa Marijom i Andreom♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 4 Oct 2011 - 23:21 | |
| Takođe se slazem sa wama!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|