|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 8:31 | |
| Večeras je bila posebna epizoda. Kad mu je rekla da ga voli i on njoj - stvarno slatko.
Moram da priznam da je Nihal po prvi put bila lepa. Ali je neverovatno podsećala na Bihter. Samo kad pogledate iz profila ili iz 'daljine' prosto ista Bihter. Haljina joj je stvarno bila mnogo lepa. |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 8:38 | |
| E, nemoj da mi uporedjujes nje dve!Razlika je i vise nego ocigledna, ta buljava ne moze ni da podseca na Bihter, a kamoli nesto drugo... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Jul 2011 - 9:07 | |
| Aa Nihal je stvarno prelepa, aliii je antipaticna, nervira mee. Aaa sta ce biti sutraa? Gledala sam najavu, odlicnaa je... |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 3:31 | |
| |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 4:20 | |
| Posto ja ne podnosim ni jednu tursku seriju,nmg ovde da ostavim pozitivan komentar :D negtivan je :D msm da je to samo zbog jezika,ja navikao na spanski... |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 6:56 | |
| Ko je njih vidio u plasteniku ? |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 7:46 | |
| evo ti u spojleru ko ih je video sve cu pojasniti - Spoiler:
video ih je Besir,sada ce on do kraja serije da zna za njih,ali nece nikom reci cak ce pokusati da da cd koji ce snimiti kada ByB budu u nhihovoj tajnoj kuci koju ce Behlul kupiti.Kasnije ce on posto ce biti jako bolestan taj cd dati Madmazel ali nznm hoce li ga ona videti davno sa mgledala na doma tv pa se nesecam.Ako te zanima jos sta pitaj :Good:
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 8:13 | |
| Večeras je bila super epizoda. Pomislila sam da će prekinuti u jednom trenutku, kada je Bihter htela da ide, ali hvala Bogu on ju je zadržao. Bešir se ponaša sasvim normalno, uopšte ne pokazuje da ih je video. Prikriva se, a sve izgleda kao da je to stvarno bila Firdevs ili Deniz. Madmoazelin "stan" je predivan. Mada je ono baš veliko, ona je tražila samo stan. Ono je kao kuća. -.- Nesrin i Riza su bili dobri. Mnogo su mi slatki. I baš mi je drago što će se uzeti. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 10:47 | |
| :jajaja: umrla sam Nesrin danas,bas je bila smesna Nihal mi je smesna,to je strasno,gledam je u onoj odeci uzaas,pukla sam od smeha...a vidim da ce u sledecoj biti haos sa Elif : |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 12:47 | |
| |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 21:20 | |
|
Last edited by LA MUJER EN EL ESPEJO on Sun 31 Jul 2011 - 8:30; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 21:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Jul 2011 - 22:10 | |
| Zar najava za juce nije bila kada je Elif pobesnela? |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 0:51 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 3:04 | |
| Ja mislim da je ono kad besni Elif najava za ponedeljak :Good: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 3:17 | |
| Najava za ponedeljak jeste kad Elif besni..xD Sada mi se mnogo vise svidja serija ;) |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 3:42 | |
| Ja jedva cekam da vidim Elif,nikad je nisam videla tako ljutitu xD uvek je bila onako njinjinji xD Nisam mogla da gledam onu epizodu kad su ovo dvoje bili u basti,ko ih je video? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 3:48 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 3:50 | |
| Ponovo on Bas mi ide na zivce,a i Dzemila,samo ide za njim,k'o potrcko |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 8:07 | |
| Ja najavu za ponedeljak nisam videla, ali najava za subotu je bila sa Behlulom i Bihter na brodu, kad ih je Nesrin videla. Tj. videla je Bihterinu torbu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 8:30 | |
| Znam, ja sam pogresila |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Jul 2011 - 9:24 | |
| |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 3:07 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 3:35 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Mon 1 Aug 2011 - 4:29 | |
| ako neko moze da mi preprica sta se izdesavalo u poslednjih nekoliko epizoda od sutra sam kuci pa opet pratim seriju |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|