|
|
Author | Message |
---|
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 3:50 | |
| gledam obaveznoo |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 6:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 7:18 | |
| divna scenaaaa slatki,divni su mi oboje kao dasu zaista ljubavnici extra divna scenaaaaaaa<333 |
|
| |
Rubí ♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 359 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 11:32 | |
| ovo je prva turska koju kao gledam, nije losa samo sto pola likova zesce smarau!ovaj glavni par je dobar vidim da ima zaludjenika : |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 21:58 | |
| |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 23:14 | |
| Bas su super par Bihter i Behlul |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 1:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 2:06 | |
| Sta je Bihter uopste trazila u Denizinoj sobi??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 2:16 | |
| Trazila je pismo u kome je ona napisala kako vec godinama voli Adnana i kako Bihter smatra nesposobnom za odgalanje dece! Vidi molim te kako je bezobrazna! Kada je Bihter to procitala poludela je i odlucila da nadje i pokaze Adnanu to pismo
Last edited by LA MUJER EN EL ESPEJO on Fri 15 Jul 2011 - 2:48; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 2:47 | |
| Aaaa...ok sad shvatam...(: |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 4:04 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 7:52 | |
| Od ponedeljka serija se emituje u terminu od 19:50!!! |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 9:18 | |
| Razlog vise sto volim ovu seriju jer glumci ne kriju osecanja kao npr u Liscu gde je veoma retko videti poljubac. Bihter je mnogo lepsa od Nihal |
|
| |
Peter TVNovele Novi član
Broj postova : 140 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 10:23 | |
| Mnogo Lepa saeija hocu i u makedonje da se daje ovvu seriju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 11:23 | |
| i ja se slazem da je serija divna i gledam je vec 2. put i svaki put me ByB iznova odussevljavaju uvek cekam njihove zajednicke scene <333 |
|
| |
Peter TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Jul 2011 - 2:09 | |
| - verara wrote:
- Najbolja turska serija koju sam gledala. Preporucujem je!!!! :Good:
|
|
| |
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
| Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Jul 2011 - 2:20 | |
| Meni se dopada to sto izmedju Bihter i Behlula postoji neverovatna hemija... vrlo su ubedljivi i slatki! :Good: |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 1:38 | |
| Ee, sad ću morati malo da se raspišem, pošto nedelju dana nisam bila, pa nisam mogla da komentarišem. Poljubac pre par epizoda je bio božanstven. Prosto predivan i neverovatan. Nemam reči.
Glupo što je Adnan uhvatio Bihter u Denizinoj sobi, jer da su se našli u ateljeu B&B, možda bi "pao" neki kiss, ovako ništa. Zaboravila sam i da kažem kako me je oduševila scena na Bulentovoj utakmici. "Čim te ne vidim neko vreme, hvata me panika" :jajaja: A što se termina tiče, mislim da je ovaj bolji, nego u 18.50 Deniz me mnogo iznervirala u poslednjoj epizodi, u petak. Užasna je. Samo kad se pomene A od Adnana, ona se uzvrpolji nešto pa ne zna šta će sa sobom. Baš bih volela da vidi Adnan ljubavno pismo. Jedva čekam večeras. A isto i sledeći kiss. Nadam se da će brzo. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 5:01 | |
| Maoadmazel me mnogo nervira kao i Adnan kao stvoreni jedno za drugo :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 7:27 | |
| Slazem se da jesu, oboje stari i odvratni :Out: A sto se tice B&B kako dobra scena kada ju je video u kadi, zinuo kao da nikada nije video zensko telo :jajaja: Ali, dobro nije ni jedno tako SAVRSENOOOO kao njeno i ja bi zinula Kada joj je rekao: " Meni se svidelo, bar koliko sam mogao da vidim..." Aaaaaaaaaaa svakim danom sve bolje scene |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 9:55 | |
| Zanimljivo je sad mnogo. Nemogu vise da kriju osecanja. :D |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 18:46 | |
| Iako kao luda zelim da potrcim ka tebi noge mi tonu. znam da necu moci da se pokrenem. I ja sam dobro shvatila sta je ocaj zao mi jeovo je od prosle nedelje kad Bihter salje poruku Behlulu,posto je on vidi u Adnanovom zagrljaju kako sam zaboravila da komentarisem ovo?ja sam se bila rasplakala kako je Behlul bio tuzan : a juce scena u kadi |
|
| |
Peter TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 23:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Jul 2011 - 23:59 | |
| - Peter wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.] Koja epizoda je ova ?
Kod nas 23 |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|