|
|
Author | Message |
---|
Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:10 | |
| - Ejpril wrote:
- ja ne poredim po prici
nego po gledanosti
a gledanost se nece popraviti..jer ovi su medju glavnim likovima.. jedino ako dodje do promena...a to ne moze tek tako Tačno. Ma nema teorije, svakim danom je sve gori rejting. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:12 | |
| mico sta su pricali u emisiji hoy? mora da je nes cim televisa blokira |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:14 | |
| Sad ću da ti iskopam na mega videu pa ti postavljam. :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:16 | |
| e hvala |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 14:03 | |
| Odgledao i drugu epizodu.Previše mlako odrađeno.Ono sa Teksasom i rančom je moglo MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGOOOOO bolje biti urađeno...Ovako je i u drugom delu delovalo kao da je u cirkusu...Lik od Laure Leon mi se uopšte ne dopada.... Pozitivne stvari: Saznali smo što Armando mrzi brku Malilani Marin u teretani Videćemo dalje.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 23:09 | |
| treca epizoda je vec dosta bolja meni od ove tri naj :Good: laure leon nije bilo,a onaj matori sa Dajanom isto nije bio puno zastupljen super su scene Anhelike i Santjaga na brodu kad ona cita ono sto joj je posvetio scene u restoranu odlicne :Good: :Good: Patrisijina reakcija na vencanje :jajaja: i stiglo vencanje na kraju..sve je prelepo..uopste mi ne lici na tipicno vencanje iz tvnovela.. na kraju policija dolazi po Santjaga Patrisija mu smestila |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 2:16 | |
| Treca epizoda je vrrrhhh :Good: :Good: :Good: definitivno najbolja do sada, i ocekivala sam da ce biti extra, a ne ovde ste juce svi osudili seriju zbog druge epizode lol PRELEPE scene anhelike i santiaga na brodu jos jednom je zaprosio Takodje na veoma lep nacin odlicna scene u restoranu, kako mi je tu anhelika bila prelepa drago mi je da santiago ne dozvoljava da majka upravlja njim :Good: pomalo me u toj sceni razocarao rikardo, ocekivala sam da ce in malo vise reagovati, i odbraniti anheliku i santiaga...kad je bio sastanak onof krisa (valjda se tako zove) i rikarda pola nisam razumela sta pricaju :DDDD Al definitivno anhelika i rikardo u seriji imaju najvise neprijatelja xDD Jedva cekam sledecu epizodu,ipak ce se vencati |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 2:47 | |
| 3.epizoda Odlicna epizoda,najvise cu komentirati Angelicu i Santiaga,slazem se sa Jovnaom i Kacom,najbolja do sad epizoda Poziv Jenifermoram komentirati sam pocetak epizode,kad je zvala Jenifer.kakva Angelicina faca svida mi se kako je Angelica uzela mobitel Santiagu i spustila Jenifer i zacepila joj usta. Scena na jet skijuajme obozavam jet-ski,ta mi se scena bas uzrezala u pamcenju,pogotovo kako su pali Santiagova pjesma AngeliciOno sta sam cula je prelijepo,spanjolski je jezik prelijep. Mnogo lijepa scena,jos Angelica to citaala drhtajuci i mnogo mi je bila slatka Santiagova faca dok je ona citala,iscekivajuci njezinu reakciju,kao mala beba. Prosidba
Neobicna,ono sa ruzama,nije tradicionalna sa klecanjem,ali isto predivno. Koliki je ono prsten tj.dijamnat,msm da ce ljudi oslijepiti od njega. Scene sa jahte su mi bile prelijepe U restoranumnogo dobro scena uradena ! Msm da bi se i dogodio fajt izmedu Angelice i Patricije da nije bilo Ricarda,a mozda i Santiaga.Kad je Patricia rekla da se Angelica zeli udati za Santiaga smao radi para,pa se umijesa Angelica govoreci da bi voljela Santiaga da nema para. U glavi mi se pojavila scena iz promoa kad su zagrljeni bili Santiago i Angelica,pa dolazi Patricia i govori:Sta radi ova *(neka uvreda) i onda govori Angelica:Cuidado con lo que dices,senora(ne znam tocno pisati spanjolski,ali u ovom smislu) E da,Angelici tj.Anahi je prelijepo stajala haljina ona modra sa cvijetom. Samo vjencanjeAnahi prelijepa,bas je sjajila nekako cijela,ijako sama haljina nije za vjencanje,ali ona je stvarno bila lijepa i sa vezicom oko glave.Izgledala je kao Afrodita. Ijako je i Santiago bio lijep u onom bijelom odijelu,a onaj njegov brat Claudio sa onim cvikama -.-....bas se vidjelo da su Jorge i njihova mama bili preuzbudeni,ijako razumijem njihov strah radi Patricie,no oni podrzavaju Angelicu i njezine postupke. Sama ceremonija je do dolaska policajca bila prelijepa,ono izricanje zavjeta,policajci su optuzili Santiaga za kradu,jesam li ja mozda krivo cula !? Ali vrhunac vjencanja je definitivno dolazak Ricarda u ovakvom odijelu sa njegovim pomocnikom xD E sad malo ovo sta je ostalo,sta nisu AyS. Tako mi je drago sta niej bilo Chrisa njega i njegovih curica koje trckaraju za njime. I on je netso spomenuo Ricardovog oca,ne dao Bog da Ricardo ista prihvati od Chrisa. Smucilo mi se od njegove one cure koja miksa engleski i spanjoski,handsome i guapo,jos ga zove baby -.- jaoo,malo sam se iznervareala kada su se vjencanja prebacili na njega perveznjaka i nju Alfredo vazda nesto muti protiv Ricarda xD |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 3:27 | |
| jooj ja sam zaboravila da prokomnatrisem ono pismo koje je satiago napisao za anheliku diivno jeee ^^ a ona je preslatko citala , pogotovu ono "solo necesito vivir para amarte, amarte para poder vivir" |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 3:52 | |
| - Quote :
- pomalo me u toj sceni razocarao rikardo, ocekivala sam da ce in malo vise reagovati, i odbraniti anheliku i santiaga...kad je bio sastanak onof krisa (valjda se tako zove) i rikarda pola nisam razumela sta pricaju :DDDD
i mene pomalo,ali on mi je sasvim solidan lik. xD Ajme,ja ama bas nisam skontala,tj.ja ih nisam ni slusala pola,samo sam u sebi govorila kad ce Aneglica i Santiago xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 3:53 | |
| jos da vidimo kakav je rejting valjda je veci nego od juce mada ne ocekujem nesto spektakularno,ne moze tek tako da skoci |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 9:15 | |
| rejting je u opadanju, Don Pio je postavio u novosti.... a meni je bas extra serija, nadam se da ce se povecati tokom sledecih epizoda! :’(: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 9:22 | |
| Ja još nisam odgledao treću epizodu...
Smatram da je Larosa pogrešno promešao karte sa jednim delom ekipe...
Malilani Marin-Plavuša Olivia Kolins-Plavuša Laura Leon-Plavuša
Gde su crnke?
Smatram da bi bilo mnogo bolje da je umesto Laure Leon angažovao nekog drugog,više zvučnog...
Onda,šta će komičar Pineda u telenoveli?Krenuo je kao Mehija-fudbaleri,manekeni....
Onda opet moram da napadnem glumu Abrahama Ramosa.On i Marcelo kordoba(koji ne igra ovde) STALNO imaju iste uloge....Ovo što Ramos radi ovde radio je i u Las vias de amor i u Innocente de ti.Ako je već trebalo da bude negativac,ok-ali da prvo pogleda kako je Mike Biaggo odigrao negativca u Querida enemiga,pa da nešto nauči.
I da,da li se meni to čini ili je serija sva u nekom karneval kič elementu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 9:37 | |
| - Quote :
- karneval kič elementu
izgleda da je to larosin stil ovde nego pogledaj 3..nema toga |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 10:07 | |
| - vesna levy wrote:
- rejting je u opadanju, Don Pio je postavio u novosti.... a meni je bas extra serija, nadam se da ce se povecati tokom sledecih epizoda! :’(:
Ovo je mnogo loše. :Out: Rejtinzi su me baš neprijatno iznenadili. |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 12:31 | |
| hoce ova serija biti emitovana kod nas i kad? |
|
| |
L-Descarado TVNovele Dizajner
Broj postova : 589 Godina : 31 Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... * Lokacija : Germany - Munich
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 20:12 | |
| Gledam, gledam... odlicna je serija jedva cekam 4-tu epizodu danas! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 20:41 | |
| Odgledao treću i i dalje se čini mlako... |
|
| |
lotitdi TVNovele Novi član
Broj postova : 12
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 21:09 | |
| Meni se ne sviđa Anahi zašto što igra isto kao u Rebelde |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 21:25 | |
| - jowana94 wrote:
- hoce ova serija biti emitovana kod nas i kad?
prica se da ce ici posle trijumfa na pinku pio,sto mlako? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 21:28 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 21:34 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 23:02 | |
| odgleda 4 dobra je bila,lepo osmisljeno vencanje bas simpaticno ka sto smo i ocekivali Rikardo je pomogao i na kraju se sve lepo zavrsilo pice Anahi u akciji :jajaja: kad je Santjago pevao :jajaja: najbolji deo samo sto je danas opet bio onaj Gris i njegov pederko Pamela odlican lik vec u sledecoj epizodi je nesreca ,brzo ide radnja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Jun 2011 - 23:37 | |
| - lotitdi wrote:
- Meni se ne sviđa Anahi zašto što igra isto kao u Rebelde
Mislis istu ulogu?Onda nisi ni gledao Dos Hogares jer Angelica i Mia nemaju veze,jest da Anahi prenemaze glasom,ali one su nebo i zemlja. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 4:39 | |
| odlgedao sve do sada epizode koje su bile emitovana ali nisam komentarisao zato sto sam mislio da ce se moj utisak promeniti.... mislio sam da ce serija biti odlicna ali me nije uopste odusevila... gluma od Anahi mi se uopste ne svidja... ni jednog glumca tj. nijedan lik nisam zgotivio... skroz prazno, bez osecaja.. ljubavne scene izmedju anhelike i santjaga su tako hladne da je to neverovatno... opste razocarenje... naglasavam da sam ANAHIN fan i da je obozavam... nadam se da ce se vise posvetiti muzici zato sto joj to stvarno lezi... dok gluma djene djene... naravno nastavljam da gledam seriju zato sto ocekujem poboljsanje... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|