|
|
Author | Message |
---|
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Jun 2011 - 2:39 | |
| Trailer je : |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Jun 2011 - 9:01 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Jun 2011 - 21:38 | |
| Ja se najezi koliko je dobar ;) Ova serija ce biti vrh. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 3:05 | |
| trailer je objasnio neke stvariii :Aleee: Ostalo je jos malooo do pocetka serijee, can-t wait :hoPhOp: |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 3:13 | |
| |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 4:58 | |
| pa ovako prema reileru i sinopisu serija je ok ali videcemmo nadam se da ce mi serija svideti xD
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 6:37 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 6:38 | |
| Pogresila sam post totalno, ja jedva cekam ovo, promo na portugalski je fantasticannnnn ! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 6:40 | |
| Dešava se....Trailer je dobro odrađen |
|
| |
gaca TVNovele Novi član
Broj postova : 47 Fan-gif : https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ah8b5t.gif
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 8:15 | |
| TRAILER JE SUPER MUZIKA JE ODLICNA |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 23:30 | |
| Oni dvoje su meni stvarno fantasticni, ja ne mogu da docekam premijeru. Prica mi je takodje odlicna, traileri do sad, ma sve je onako kako i ocekujem od njih :Good: |
|
| |
*MeRRy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 583 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Han pasado muchos días, lo he intentado todo para olvidar.Cada aroma que has dejado, se ha quedado en cada espacio.Me pregunto donde estas, ya he ensayado tanto como reaccionar.Si te fuera a buscar o si un día voy por donde vas :$
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 0:02 | |
| Gledat cu je,cini mi se da je dobra (: Pogotov,zbog any (Y) |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 7:51 | |
| Serija počinje da se prikazuje na Pink-u posle TDA. Napisala sam to u 'Novosti'. Jedva čekam da počne, mada sam sigurna da će već sa 30-40. epizodom da smori, jer će biti kao i tipične Televisine telenovele, u poslednje vreme. Samo je još falilo da bude neki rimejk. Nego, najverovatnije nisu smeli: vratila se Any u telenovele, a da glumi u rimejku. Ne ide. xD |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 8:58 | |
| Nije rimejk hvala Bogu sto i nije bas tipicno za televisine serije, tako da jos jedan + za ovu seriju :Good: serija ce se kod nas zvati "dupli zivot" (posto je to naziv serije na engleskom) ili jednostavno ANHELIKA :jajaja: sto je najtipicnije za nazive serija kod nas |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 9:01 | |
| Ja samo znam da će mi pred kraj serije Karlos Ponse postati jedan od omraženih glumaca,pogotovo ako on ostane sa Anhelikom |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 9:06 | |
| Haha, bože Pio, šta napriča. xD
Pa, ako ovi naši nešto ne izmisle, neko uvrnuto ime, kupiću im... helikopter. xD
Ja ću gledati seriju, jedino ako mi se svide prvih 10 epizoda. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 9:13 | |
| - Quote :
- Ja samo znam da će mi pred kraj serije Karlos Ponse postati jedan od omraženih glumaca,pogotovo ako on ostane sa Anhelikom
ahahahaha ma ja sam ubedjena da ce anhelika ipak ostati sa saNtiagom xDD E, a aanahi i sergio premocno izgledaju zajednoo :Good: :Good: kako je dobro u traileru kad joj kaze da zeli da postane deo njenog zivota, i u promosu kad joj donese ruzu i ona mu kaze da nije mislila da ce opet moci nekog da voli :Good: :Good: VRHHH :Good: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 9:18 | |
| Mada nikad se ne zna,možda nas Larosa iznenadi.......
Ja zaista mnogo očekujem od ove serije..... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 9:24 | |
| a mozda se pojavi neki treci :jajaja:
jos samo malo do pocetka ja sutra putujem stizem taman dva dana pred premijeru serije :Aleee: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 21:54 | |
| Pio, i ja takođe. Mada imam nek glupi osećaj da ću se razočarati. Nadam se da neće biti tako.
Ja jedva čekam da čujem celu pesmu 'Dividida' Na YT ima samo preview. Ali ne samo tu, nigde nema pesma. Kažu da izlazi 27. juna. Ko će da čeka do tad? Od onoga što sam čula, pesma je božanstvena. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 22:07 | |
| slazem se bozanstvena
p.s. isidora vec je postavljen i preview i trailer |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 22:19 | |
| Znam, videla sam tek posle. Moram sad da obrišem ono. xD
EDIT: Kaća, jesi li ti obrisala? |
|
| |
Maura TVNovele Novi član
Broj postova : 129 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 18 Jun 2011 - 3:46 | |
| jedwa cekam da pocne anahi je prelepa |
|
| |
El Diablo TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1042 Godina : 31 Lokacija : Skoplje
| Subject: Re: Komentari Sat 18 Jun 2011 - 5:33 | |
| Planiram dati sansu seriji,ma da moram priznati da sam malo razocaran,nakon sto sam procitao sinopsisa.Od pocetka je bilo nekih traceva da ce protagonistkinja biti ambiciozna,nesto tipa Terese i Rubi,i da ce unistiti harmoniju dve familije,ali nista od toga,a i jos manje mi se dopada to sto ce umesto Peniche,Goyri biti co-protagonista : : Tacno je da su obojca manje-vise istih godina,ali je Arturo daleko pretstaviteljniji.Ne kazem da Goyri los glumac,ali mi je nekako identican u sve serije,ma kakva god bila uloga.Anahi i Ponche mi pasu kao par,a i zelim videti kako se Anahi snalazi u malo seriozniju ulogu.Kako god,sinopsis serije asocira da ce ovo biti ''circo'' sto bi meksikanci rekli : ,a i jos u produkciji Larose,nista se drugo ne moze ocekivati,ali ajde,ima to i neku pozitivnu stranu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 18 Jun 2011 - 9:17 | |
| napokon je izasla cela pesma "dividida" evo ga lini mozete poslusati http://any-bells.tumblr.com/ pesmA je : : objasnilaaaa :Aleee: e sad ja ovde nigde ne vidim opciju za download : pa ako neko vidi kako treba pls neka napise :Ok: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|