|
|
Author | Message |
---|
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 4:49 | |
| 4.epizodaSimpaticno mi je bilo vjencanje,ona prostorija je slicna jednoj prostoriji u kojoj sam bila. Bas su mi se svidjeli oni marriachiji,tradicionalni muzicari u Meksiku,pa onaj ples..ne razlikuje se,rekla bi cak da se ni ne razlikuje od nasih svadba. Samo je u nas harmonika,u njih gitara xD E sad,scene koje su mi se najvise uzrezale u pamcenje Zdravica sa tekilom (Kaca,morala sam uzeti ovu sliku,nadam se da nije problem xD) Tu mi je Anahi bila smijesna,dobro jest tekila,ali..bilo je svejedno smijesno,dok je Santiago popio to na eks xD Serenada sa marriachijimaCarlos tj.Santiago je odlicno otpjevao..super su mi bile njegove mimike i geste,ali nekad je tako zavijao u pjesmi,ali valjda tako pjesma zahtijeva. Mayi bas lezi ona uloga Palome,ona mi je cak i najbolji lik tamo,ima stava ali.ona pomaze Chrisu,e to stvarno nisam ocekivala o.O E da,super mi je ona zadnja scena,kada se Patricia pravila ravnodusnom i kad je govorila da mogu pozivati koga kod zele,pa joj ovaj kaze da su se vjencali uz njegovu pomoc..xD @Milos,mogu reci da se u nekim stvarima slazem,pogotovo u sveokupni utisak o seriji.I ja sam mislila da ce me odusveiti serija,ali nije,od nekih 1-10 ocjena je 6,mozda malo i nize.Izmedu AyS su mi odlicne scene,ali ne osjeti se neka kemija,ali vizualno su oni lijepi par. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 5:40 | |
| Imao je Larosa i boljih serija...Msm nije grozna,daleko od toga,ali da je moglo mnogo bolje moglo je.Noćas gledam 4 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 5:46 | |
| - Don Pio wrote:
- Imao je Larosa i boljih serija...Msm nije grozna,daleko od toga,ali da je moglo mnogo bolje moglo je.Noćas gledam 4
Upravo to ^^ |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 5:48 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 7:59 | |
| Ja sam odgledala samo prvu epizodu, a i nešto malo od druge. Očekivala sam mnogo bolje. Sada neću gledati na Internetu, čekaću da počne kod nas. Ali ... Ne znam ... Malo sam se razočarala. Ali sigurno, ne mogu da sudim na osnovu prvog utiska. Mada je i on dosta bitan. Videćemo ... kako će se radnja dalje odvijati. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 8:11 | |
| - Don Pio wrote:
- Imao je Larosa i boljih serija...Msm nije grozna,daleko od toga,ali da je moglo mnogo bolje moglo je.Noćas gledam 4
delim isto misljenje i ja bi za sad dala ocenu 5,6 al dobro,haj videcu jos rejting opada inace sto je jos gore :Out: jer ako se ovako nastavi-promenice joj termin |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 8:28 | |
| - Don Pio wrote:
- Šta po tebi fali seriji?
previse sam ocekivala od ove serije,pa mi je valjda sad nije tako odlicna. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 8:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 8:45 | |
| jovana da se ne zavaravamo rejting je sve gori i gori 1 epizoda - 23.6% 2 epizoda - 20.3% 3 epizoda - 19.3% a ovde je racunato DE - Quote :
- vec pocinje oko 21:30 a nekad ni tad
pa to bi jos trebalo i da pomaze sto je kasnije to bolje LRDS je isla u 22 h a imala je odlican rejting al aj daj boze da kad krene u 21 h bude bolje.. mada ja ne vidim razliku izmedju 21 h i 21.30 |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 9:48 | |
| Tek sam danas uspeo da odgledam prvu epizodu...Moram reci - nista posebno.Mada,kako uvek radim prvo odgledam prvih 5 epizoda pa onda procenjujem... |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 10:56 | |
| - Quote :
- jovana da se ne zavaravamo rejting je sve gori i gori
1 epizoda - 23.6% 2 epizoda - 20.3% 3 epizoda - 19.3%
a ovde je racunato DE
vec pocinje oko 21:30 a nekad ni tad
pa to bi jos trebalo i da pomaze sto je kasnije to bolje LRDS je isla u 22 h a imala je odlican rejting
al aj daj boze da kad krene u 21 h bude bolje.. mada ja ne vidim razliku izmedju 21 h i 21.30 i ne zavaravam se, tako pise tamo, ostavila sam link...kod njih taj termin nikad nije ni bio dobar za gledanje serija...tako da sam sigurna da ce se poboljsati kad bude krenula u 21h, a i da ne bude tako opet ok, rejting je odaaavno prestao da bude merilo kvaliteta serije |
|
| |
Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 11:40 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 22:36 | |
| Milcie bash takoo, slazem se sa tobom. Ko bi rekao da ce ovakav rejting biti sve gori i gori. I to sto Any ima mnogo fanova. TDA je imala mnogo bolji rejting kao i LRDS. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 23:03 | |
| - Delirosa wrote:
- Ja mislim da se rejting neće popraviti ni kad krene u devet uveče.
Rejting je sve gori i gori, nenormalno pada. Da mi je neko pre samo dve nedelje ovo pričao, ne bih mu verovala, verovatno bih se posvađala s tom osobom. Fanovi Anahi, trebalo bi da budemo iskreni, Anahi nije uspela sa ovim projektom, doživela je totalni neuspeh. :Out:
Slažem se. Ali... nije Annie jedina koja glumi u seriji. Realno. Jeste najviše pažnje na njoj, ali ipak i ostali glumci su tu, u seriji. Mene čudi, jer ipak ima velikih glumaca u seriji, i da rejting i gledanost budu ovako niski, stvarno neverovatno. Možda da je Annie glumila negativca, gledanost bi možda bila bolja. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 23:13 | |
| neko pre neki dan rece da fanovi od Anahi ne gledaju tvnovele sad mislim da i tu ima istine ko zna,al dobro nevezano za rejting meni serija nije losa al nije ni nesto vau nisam jos odgledala 5,cekam HD pa da skinem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 23:36 | |
| Dobro,nisu svi Anahini fanovi u Meksiku. Ali i ti Meksikanci imaju uvrnut ukus,ako je njima FELS imao vise od 30 puntos de rejtinga xD
To uzmite u korist. Msm da barem ova serija zalsuzuje veci rejting. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 0:14 | |
| Zanimljivo je da Annie i nema baš mnogo fanova u Mexiku. Više ih ima po svetu nego tamo. Ali opet, već sam rekla: ne zavisi uspeh serije samo od Anahi. Na to utiču i ostali glumci i radnja serije. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 1:09 | |
| Odgledao sam drugu i trecu.Druga mi se ne dopada , treca nije losa.Odgledacu jos dve pa cu odluciti da li cu nastaviti... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 1:44 | |
| Ja se spremam da pogledam prvu, ako mi se svidi nastavljam da gledam .. A nema sanse da mi se ne svidi, samo njih dvoje su mi preslatki, da se nista vise ne desava... Aj dodjem sa komentarima posle |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 3:10 | |
| Gledacu i ja sutra, videcu bash kakva je serija. Ja msm da ne bi trebalo da pa da rejting na 18. trebalo bi na vise da ide..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 3:24 | |
| upravo sam odgledala 4.i5. epizodu, extra su ^^ pogotovu 5. epizodaa PREDOOOBRA JEEE :Good: :Good: :Good: Ubedljivo najjbolja do sadaa, brzo mi proslo dok sam je gledala...joojjj anhelika i santiago su medeeniii u ovoj epizodi je njihova hemija njavise dosla do izrazaja <33333333 doziveli su nesrecu :’(: tako da od sledece epizode krece prava prica, ovo je do sad bio uvod, koji hvala Bogu nije dugo trajao, a baas mi je zao sto su ovako brzo doziveli nesrecu kad su bili tako srecni ((( isto je bilo dobro kad su anhelika i santiago dosli kod patrisie da se pomire, a ova luda baba nece i nece A Patrisijina reakcija i odgovori kad su je pitali u firmi o vencanju santiaga :jajaja: jedva cekam 6. bicee uuuffff...ocekujem veci rejting i zbog boljeg termina, i svakako zbog toga sto krece pravi tok radnje... ja sma u principu zadovoljna serijom, samo bi volela da nekako izbace lik Ortiza i Laure, mada znam da od toga nema nista :/ |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 4:35 | |
| peta epizoda mi se svidela najvise do sada jedva cekam da vidim nastavak epizode kraj epizode mi se bas svideo mada mogli su to i malo bolje da naprave jedva cekam da vidim kako ce Anahi odglumiti sledece scene... u promo-u smo videli kako je Patrisija udara kad joj govori da je reka odnela Santjaga ( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 5:04 | |
| Ja čekam da počne kod nas. Mada znam da neću moći redovno da pratim, ne volim da gledam bez reda preko Interneta. Možda, ako mi nekad bude dosadno, pustim neku epizodu. :P Najgore je što će kod nas da je puste u najgorem mogućem terminu. -.-' |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 5:43 | |
| sto se tice 5 epizode nemam sta da dodam vi ste vec sve rekli dobra epizoda eto sve se brzo odigralo-medni mesec,Ptrisija i Rokardo sad ce i njihova veridba pa raskid sad da vidimo dalje,zahuhtava se - Quote :
- Najgore je što će kod nas da je puste u najgorem mogućem terminu. -.-'
ne..verovatno ide posle trijumfa |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|