|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Tue 28 Jun 2011 - 21:35 | |
| - Quote :
- Angelica se bas napalila samarcine u 1.epizodi
u drugoj i Carlos popio samar nije mi se nesto svidela druga epizoda jer je pola epizode zauzeo onaj matori i one fukse na bazenu nadam se da ce u nastavku serije biti sto manje njih svidja mi se kad se vracaju u proslost kad se Santjago i Anhelika secaju kako su se upoznali..tu su mi bili bas medeni Armando je odlican negativac :Good: i ono sa njim je odlicno :Good: na kraju epizode Dzeniger zove Santjaga :Out: dok se on i Anhelika mire na brodu u sledecoj ocekujem da Dzenifer lepo isprase :jajaja: |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 28 Jun 2011 - 23:02 | |
| 2.epizoda nije losa epizoda,malo cak i dosadna radi onih dijelova u Teksasu Angelica je po meni bas realan tip,obicna cura,hrabra,njezna,snalazljiva,ima stav,jednostavna..bravo Anahi ! :Good: Slatke su mi scene izmedu Santiaga i Angelice,ali nije bas nijednog onmog strastvenog poljubca Ja sam,da sam na mjetu Angelice,ostavila ga isti cas onaj Chris iz Teksasa..meni je cak i simpatican,perveznjak koji trci za mladim curama i gleda im samo supak Ehh..Laura Leon nista posebno,nekako je sva cudna kad vice. Onaj njezin sin..Oscar meni se cini,on je neki srednjoskolac?Ide u skolu,igra videoigrice..ali on definitvno izgleda starije Njegova sestra,nisam joj zapamtila ime..nije nista posbeno,para mi se kao neka komplicirana,stalozena osoba,koja gleda svaki detalj Ehh kako brane Chrisa,nisu ni svjesne svega sta radi njima iza leda ja dozivljam Jenifer kao neku mladu verziju Patricie,ali nije to nekako docarala.Izgleda da ce biti neka avanturica izmedu Jorgea i Jenifer. Olivia za sada savrseno iznosi ulogu Patricie,koja je po meni dama sa stilom,elegantna,inteligenta,ali i lukava i zna iskoristiti ono sta ima. E da..Anahi mi je bas odglumila odlicno u onom flashbacku,onako sa sramezljivom pogledom..awwwww |
|
| |
Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 0:28 | |
| Druga epizoda mi se uopšte ne sviđa. Prvih 15 minuta mi je super, Anahi je prelepa u onim flešbekovima gde se upoznala sa Santijagom, ali posle toga ta priča oko Laure Leon, Ortiza i njegovih prostih fuksi mi se nikako ne sviđa, zauzeli su bar 60% druge epizode. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 0:58 | |
| ni meni to mada sudeci po avanceu oni ce biti dosta zastupljeni |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 1:11 | |
| Upropašćavaju dobru priču, ako budu nastavili sa tolikom koncentracijom Bonavidesa, Laure Leon i ekipe, prestajem s gledanjem. :Ok:
Baš sam se razočarala. :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 2:12 | |
| a oni ce imati veliku ulogu u seriju(Leon,Ortiz..)? pa dobro,tek je 2.epizoda,valjda su ih u jucerasnjoj epizodi toliko uvukli da bi ih "upoznali" |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 2:19 | |
| Oni su drugi protagonisti, izgleda u seriji postoji ukupno 4 protagonista, odnosno dva glavna para- Anahi & Carlos i Laura Leon & Jorge Ortiz, što znači da će serija biti podeljena 50%-50% :Out:
Prva epizoda je već loše prošla, rejting je bio katastrofalan, druga je bila razvučena i dosadna, a sudeći po avanceu treće čini mi se da će i ona biti kao i druga.
Komentari su uglavnom loši, već su dobili mnogo negativnih kritika, a ruku na srcu, očekivala sam mnogo više od ovoga... :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 2:27 | |
| - Quote :
- Oni su drugi protagonisti, izgleda u seriji postoji ukupno 4 protagonista, odnosno dva glavna para- Anahi & Carlos i Laura Leon & Jorge Ortiz, što znači da će serija biti podeljena 50%-50%
onda :Out: :Out: :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 2:40 | |
| sad se i ja razocara pisite larosi da ih smanji |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 3:02 | |
| Morate shvatiti da je ovo serija, a ne pozorišna predstava.U njoj MORA postojati nekoliko priča......Sigurno je Larosa imao razloka što je ubacio njih u seriju.....
Pa evo primera:
U domaćoj seriji ,,Sre ni ljudi'' u ZADNJOJ epizodi porodica Golubović se pojavljuje pri samom kraju,a glavni su. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 3:06 | |
| da.al ovi su odvratni a tek one fukse sto tamo skakucu |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 3:08 | |
| Kad pogledam izneću celo mišljenje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 3:15 | |
| :Good: ocekujem da u sledecim epizodama bude sto manje ove ljaksi ekipe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 3:49 | |
| - Quote :
- Morate shvatiti da je ovo serija, a ne pozorišna predstava.U njoj MORA postojati nekoliko priča......Sigurno je Larosa imao razloka što je ubacio njih u seriju.....
Znam ja Pio to,ali oni su dosadni taako.Kao sto je rekla Kaca. Zbog njih mi se cijela epizoda ukvarila,a i vjerovatno sve slijedece u kojima oni budu predvladavali.Bas sam otisla na Univision od Anahi, i tamo bas komentirjau da je njima epizoda vecinom bila dosadna zbog njih dvoje. Pogledaj epizodu i iznesi misljenje,bas me zanima, |
|
| |
El Diablo TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1042 Godina : 31 Lokacija : Skoplje
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 5:36 | |
| Prica se da se u drugoj epizodi rejting DH spustio na mizernih 17 A uzmemo li u obzir da je ovo pocetak serije,pitam se sta ce biti kad prodje koja nedelja.Cak ce i Aztecina Cielo Rojo,nadmasati Televisu,nakon toliko godina.Meni je iskreno zao.Nije serija ko zna sta,ali definitivno zasluzuje bolji rejting nego TDA. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 5:53 | |
| Cula sam i ja El Diablo to,ali ne vjerujem. Ne mozemo nakon 2 epizode suditi d aje serija propast,treba proci barem nekolko tjedana do mjesec dana
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 8:06 | |
| stvarno nizak rejting bas steta al nije ni cudo-druga epizoda :Out: zbog ovih vec pomenutih |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 8:33 | |
| - Quote :
- Morate shvatiti da je ovo serija, a ne pozorišna predstava.U njoj MORA postojati nekoliko priča......Sigurno je Larosa imao razloka što je ubacio njih u seriju.....
Slazem se u potpunosti ne razumem cemu tolika frka oko toga, ovo je sam pocetak serije, moramo da se upoznamo sa svim likovima tako da je bilo logicno da ce ova epizoda vise biti posvecena ostalim likovima koji se nisu pojavili u prvoj epizodi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 8:57 | |
| ovo jeste bas lose..nikad nije bilo da neka serija koja je u 21 h ima slabiji rejting od onih koje su u 19,20 h
bar ne u skorije vreme...cak i glupi trijumf imao vise |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 8:59 | |
| Ovo je mnogo loše, serija je totalni neuspeh. :Out: Jučerašnji rejting je mizernih 17. :Out:
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:01 | |
| pa to i ja kazem nisam mislila da ce biti ispod 20 posto je to ipak 21 h |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:04 | |
| Ali gledajte,ovo su tek 2 epizode,ljudi treaju poceti da gledaju,ali npr TDA je imao ispod 20 vise puta i ne na pocetku.
Ne vrijedi usporedivati DH i TDA,e bas tako nije valjda :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:07 | |
| - Quote :
- Ne vrijedi usporedivati DH i TDA,e bas tako nije valjda
Pa nije, TDA nikad nije imao 17. :Out: I DS je pored toga imao najgori estreno u istoriji Televise. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:08 | |
| - Quote :
- Ali gledajte,ovo su tek 2 epizode,l
Upravo tako! ne moze se ne osnovu dve epizode reci da je serija neuspeh, cak i da je imala rejting preko 25 recimo, ne bi se moglo reci da je totalni uspeh, jer su to ipak samo DVE epizode! i nemojte misliti da samo zato sto sam anahi fan pa da branim, govorim samo realno, da posle 2 emitovane epizode ne moze da se kaze da je serija fracasso |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:08 | |
| ja ne poredim po prici nego po gledanosti
a gledanost se nece popraviti..jer ovi su medju glavnim likovima.. jedino ako dodje do promena...a to ne moze tek tako |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|