|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 16 Aug 2011 - 5:25 | |
| nisam gledao jos od anhelikinog vencanja sa ovim starijim :D nmg da se setim :D moram da sednem da odgledam propustene zato sto sam video promo reklame kada anhelika vidi santjaga :D a i po tviteru pisu da sad anahi mnogo bolje glumi nego na pocetku |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Wed 17 Aug 2011 - 1:42 | |
| ja gledam video klipove na dt da Anahi je sad mnogo bolja nego na pocetku
evo u ovoj 37 ona zapocinje dvostruki zivot |
|
| |
El Diablo TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1042 Godina : 31 Lokacija : Skoplje
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Aug 2011 - 2:50 | |
| Ja sam na rubu da ostavim seriju.Dakle jos uvek stojim na toga da je bit serije primamljiv,da glumacka postava odlicno radi posao,da serija izobiluje lepim kadrima,da su mi pesme i instrumentale predivne,ali je radnja ubitacno spora :Out: Nadam se da cu promeniti mislenje kad budem stigao do onih epizoda gde pocinje dvostruki zivot Anhelike,jer ovako ne bih da gubim vreme. Steta jer serija ima dobre predispozicije : |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Aug 2011 - 3:17 | |
| ja sam stigla do 34. epizode, i ta mi je jedna od najjboljih do sad :Good: mnogo mocne scene sa anhelikom i santijagom |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Aug 2011 - 5:50 | |
| Joj vidim da se serija sad popavila i bas bih volela da puste kod nas posle Trijunfa ili bilo koje serije |
|
| |
TP95 TVNovele Novi član
Broj postova : 96 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Thu 18 Aug 2011 - 13:23 | |
| Stvarno, serija je mnogo spora. Siguran sam da kada bi ubrzali radnju, serija bi imala neverovatno veliki rejting.Mislim da za nizak rejting serije nisu krivi glumci, vec producent i njegovi saradnici. |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Fri 19 Aug 2011 - 6:28 | |
| |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari Sat 20 Aug 2011 - 10:23 | |
| - gaconi wrote:
- spora je previse radnja
slazem se! :Out: |
|
| |
Milos 92 TVNovele Novi član
Broj postova : 291
| Subject: Re: Komentari Sat 20 Aug 2011 - 10:48 | |
| Serija je mogla biti dobra, al nažalost to se nije desilo... Dobra zamisao jeste, ali realizacija očajna. Sporo, dosadno... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sun 21 Aug 2011 - 0:55 | |
| Ne znam sto bise moglo dogoditi u tih 140 nastavaka,sad kada vec Angelica zivi dvostruku zivot(od 37.epizode) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 21 Aug 2011 - 3:07 | |
| verovatno neka nova etapa |
|
| |
twetty TVNovele Zavisnik
Broj postova : 608 Godina : 32
| Subject: Re: Komentari Thu 25 Aug 2011 - 10:08 | |
| Serija ne počinje ni kod nas i kod Hrvata.
Zvanično potvrđeno. |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Fri 26 Aug 2011 - 8:05 | |
| Jooj nadam se da to nije istina : kasnim sa gledanjem, stigla sam do 38. epizode tek sad se vidi da je anhelikin lik onakav kakav su pricali da ce biti |
|
| |
Veronika TVNovele Novi član
Broj postova : 266 Godina : 29 Lokacija : London ♥
| Subject: Re: Komentari Wed 31 Aug 2011 - 4:56 | |
| meni je any inace antipaticna aa ii ova serija mi je bez obzira na to glupa... :/ msm. koja se zena od 30 godina ponasa kao anahi u ovoj seriji. vidi neku zivotinju pogazenu na cesti ii dotrci ii pocne ju milovati xDD
to stvarno nema veze sa stvarnoscu. :/ stv. nezz gdje je anahi pamet bila kada je prihvatila ovaj projekt. pjevacka kariera joj je bila u usponu :DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Sep 2011 - 8:33 | |
| ja ne znam ni otkud ti da anahi ima 30 godina u seriji A to sto si prokomentarisala je scena jos iz prve epizode, i to reakcija mi nije uopste cudna, posto je ona veterinarka u seriji Sad kad je pocela skola, slabo cu gledati seriju : stojim na 40. epizodi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Sep 2011 - 10:39 | |
| sta nema ona 30 god uu seriji xDD :P sry. mora da sam pomjesala onda s necime ;) nebitno... xD
oke, neka je veterinarka ali ja stvarno nikada nisam vdila da se ljudi na ulici tako ponasaju :P al' kakogod ukusi su razliciti ;D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Sep 2011 - 23:26 | |
| od toliko lapsusa u serijama ja ne znam gde ti ovo vidi kao lapsus jeste malo kic,al ono gde ovo prvo pomene kad ima mnogo toga vece i u ovoj seriji i u mnogim drugima primer: - Quote :
- to stvarno nema veze sa stvarnoscu. :/
a vampiri imaju veze sa stvarnoscu?nemaju a opet gledas seriju P.S. volim i ja vampirske filmove i serije i sve xD samo mi glupost obracati paznju na gluposti samo zato sto nam je neka osoba antipaticna kad zmurimo na mnogo vece stvari |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 3 Sep 2011 - 14:40 | |
| - Ejpril wrote:
- od toliko lapsusa u serijama ja ne znam gde ti ovo vidi kao lapsus
jeste malo kic,al ono gde ovo prvo pomene kad ima mnogo toga vece i u ovoj seriji i u mnogim drugima
primer: - Quote :
a vampiri imaju veze sa stvarnoscu?nemaju a opet gledas seriju
P.S. volim i ja vampirske filmove i serije i sve xD samo mi glupost obracati paznju na gluposti samo zato sto nam je neka osoba antipaticna kad zmurimo na mnogo vece stvari to mi nikada necemo znati xPP da, u redu ali npr. TVD je fantastika. DH je napravljena "normalno" xD msm. nezz kako da ti to kazem. :/ ugl. nije isti zanr ;) ali oke, da mogla sam to zanemariti.. (: iako serij mi se ii dalje ne svida :P |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Sat 3 Sep 2011 - 23:41 | |
| JA SAM STALA KOD 40 EP TAKODJE ZBOG SKOLE NEMOGU DA GLEDAM STALNO |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 8 Sep 2011 - 10:59 | |
| otkad ja seriju nisam gledala : : nikako da stignem, stojim na 41. epizodi,sad cu preko vikenda morati nekoliko epizoda da odgledam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 10 Sep 2011 - 20:53 | |
| i ja planiram jedan maraton pa da komentarisemo :Good: |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Komentari Tue 13 Sep 2011 - 4:24 | |
| - Veronika wrote:
- Ejpril wrote:
- od toliko lapsusa u serijama ja ne znam gde ti ovo vidi kao lapsus
jeste malo kic,al ono gde ovo prvo pomene kad ima mnogo toga vece i u ovoj seriji i u mnogim drugima
primer: - Quote :
a vampiri imaju veze sa stvarnoscu?nemaju a opet gledas seriju
P.S. volim i ja vampirske filmove i serije i sve samo mi glupost obracati paznju na gluposti samo zato sto nam je neka osoba antipaticna kad zmurimo na mnogo vece stvari to mi nikada necemo znati xPP da, u redu ali npr. TVD je fantastika. DH je napravljena "normalno" msm. nezz kako da ti to kazem. :/ ugl. nije isti zanr
ali oke, da mogla sam to zanemariti.. (: iako serij mi se ii dalje ne svida
TVD je prikazana kao nestvarna priča a DH kao normalna! I sad ovo kako se ponaša na ulici msm nema smisla to je bezveze u svakoj telenoveli dobrica mora biti ama baš dobraa To mi je najbezvenije Ne pratim DH ali kad stigne na ekran epogleda tću Inače Veronika ima pravo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 13 Sep 2011 - 5:02 | |
| ne znam sto sirite dalje ovu diskusiju,TVD sam pomenula kao banalan primer kao sto sam mogla bilo koju drugu jer lapsusa bar ima na gomilu - Quote :
- TVD je prikazana kao nestvarna priča a DH kao normalna!
a gde to pise? ako neko pokupi kuce na ulici onda serija nije normalna |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 13 Sep 2011 - 6:58 | |
| - Rose ♥ wrote:
- SCENA IZ EPIZODE OVOG TJEDNA
https://www.youtube.com/watch?v=wCxzy7vlAVg Drugi dio onog dijela sa kaucom,kada je Angelica bacila Santiaga na akuc Zelim scenu se*sa. Znaci,ostala sam ovako: .Kakva kemija..
@Lea,znam da si samo tako rekla da su svake dobrice u svakoj meksickoj seriji,ali Angelica nije takva.Znaci,ona je prikazana kao zena sa svojim manama i vrlinama,a ne kao prije,kada su bili likovi u poptpunosti prikazani "bijeli" i "crni",znaci protagonistica je bila bezgresna Djevica Marija,molila se Guadalupe,a antagonisti kao sami vragovi itd,itd.. |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Komentari Tue 13 Sep 2011 - 8:13 | |
| - Ejpril wrote:
- ne znam sto sirite dalje ovu diskusiju,TVD sam pomenula kao banalan primer
kao sto sam mogla bilo koju drugu jer lapsusa bar ima na gomilu
- Quote :
- TVD je prikazana kao nestvarna priča a DH kao normalna!
a gde to pise? ako neko pokupi kuce na ulici onda serija nije normalna Ajmeee krivo sam se izrazila,nešto tipa uobičajnog života eto taj izraz sam mislila - Rose ♥ wrote:
- Rose ♥ wrote:
- SCENA IZ EPIZODE OVOG TJEDNA
https://www.youtube.com/watch?v=wCxzy7vlAVg Drugi dio onog dijela sa kaucom,kada je Angelica bacila Santiaga na akuc Zelim scenu se*sa. Znaci,ostala sam ovako: .Kakva kemija..
@Lea,znam da si samo tako rekla da su svake dobrice u svakoj meksickoj seriji,ali Angelica nije takva.Znaci,ona je prikazana kao zena sa svojim manama i vrlinama,a ne kao prije,kada su bili likovi u poptpunosti prikazani "bijeli" i "crni",znaci protagonistica je bila bezgresna Djevica Marija,molila se Guadalupe,a antagonisti kao sami vragovi itd,itd.. Ima najmanje 100 serija u kojem su protogonisti dobricee..i sve happy završetak,ima li tužnog završetka za protagonistu? Imaaa npr. u rubi,Teresi one su zlobnee |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|