|
|
Author | Message |
---|
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 3:23 | |
| Malo mi je bilo zao Ramazana...a kako se Muzaferova sestra uplasila da ce je Djulu odati : |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 3:43 | |
| Vestica... Trebala je Djulu da je oda ... |
|
| |
majche88 TVNovele Novi član
Broj postova : 51 Godina : 36
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 4:11 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 10:50 | |
| U vecerasnjoj epizodi mi je bas drago bilo kad je Djulu rekla Muzaferovoj sestri da ne moze da ruca zajedno sa njima : |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 3:51 | |
| nije ni cudo sto je odbila da se uda za njega...mogao je bar jedan detalj da promeni..a ne da je zaprosi na isti nacin.. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 3:53 | |
| Organski ne podnosim turski jezik, s toga i ne gledam ovo! |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 4:04 | |
| Ta scena je bila najbolja... Bilo mi j malo zao Djulu,zato sto nije mogla da izbegne da nosi onu haljinu.. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 4:21 | |
| ni ja turski ne volim al bitnija mi je prica tj radnja. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 7:18 | |
| Pristace ona da se uda za njega jer ce on sve iz one sobe gde je slika njegove zene izbaciti napolje i zapaliti |
|
| |
smarta TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 9:24 | |
| Jaoj serija je divna:))) zna li neko gde mogu da se pogledaj epizode unapred...serija je divna |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 10:04 | |
| jel zna neko koliko ova serija ima epizoda i koja je bila sad u petak? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 12:43 | |
| Epizode imaju samo na youtube ali bez prevoda. Kod njih je trenutno 63. epizoda tako da jos nije zavrseno snimanje koliko znam, oni pustaju jednom nedeljno po jednu epizodu,ali ovi nasi njihovu jednu epizodu podele na dva dela, a epizode koje se trenutno prikazuju kod nas kod njih su se pustale 2009. godine |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 2:46 | |
| Jako mi se svidja serija,ne mogu da docekam novu : |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 6:51 | |
| Serija me sve vise odusevljava kao i sama radnja i prica...redovno je pratim i nastavicu...Djulu je prelepa,a Razmazan je bljak...ali je istovremeno i smesan i bezobrazan i gadljiv... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 9:13 | |
| Ma serija je stvarno super, ja sam mislila da je neka glupa kad sam videla promo al kad sam je pocela gledati promenila sam misljenje I meni je Ramazan bljak al mi je i smesan : |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 20:30 | |
| Nisam gledala, ali sam cula da je mnogo dobra serija! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 1:56 | |
| Bas je bio tuzan kraj sinoc...Kad je Djulu videla Kemala na vratima |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 8:15 | |
| A sta ce biti kod nas je Ramazan oteo Djulu mislim zatovorio ju je u vikendicu u vinogradu ko ce je nac ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 10:17 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- A sta ce biti kod nas je Ramazan oteo Djulu mislim zatovorio ju je u vikendicu u vinogradu ko ce je nac ?
Drzace je koju epizodu u vikendici, a Muzaferu ce onaj lik sto se druzi za Ramazanom reci da je Ramazan oteo Djulu i gde je drzi ali on dok dodje do vikendice Ramazan ce vec odvesti Djulu u neku pecinu i neznam tacno sta ce mu Djulu reci pa ce je on vratiti nazad na imanje pa ce Muzafer tuci Ramazana i izbaciti sa imanja. Kod nas je vec bila svadba, udala se Djulu za Muzafera |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 0:28 | |
| Ja nisam mogla da gledam sinoc. : Probacu da nadjem na netu,nadam se da ima sa prevodom. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 3:32 | |
| Gledala sam ja malo kod vas na Pinku. Na kraju Kemal je zvao da pricaju, onaj mu jedan rekao da trazi od nje oprost da joj kaze da je voli jos uvijek.
Aham hvala na informaciji. Ja znam gledala sam to sinoc kdo vas. A zbog cega ce se ona naljutiti na Kemala pa ce odluciti da se uda za Muzafera ??? |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 4:52 | |
| Zato što će njemu dok je u zatvoru doći njena majka i moliti ga da ne bude sa njom, jer će je njen otac i brat zbog toga ubiti.Onda će on njoj napisati neko pismo u kome će joj reći da neće više da bude s njom.Ona će mu doći u posetu i to će joj isto reći, i onda će se ona naljutiti na njega.Eto zato. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 5:01 | |
| Aham hvala na informaciji, to kod nas meni se cini jos nije bilo. Kod vas je pocela prije. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 10:28 | |
| Mislim da je kod vas pocelo nekih nedelju dana kasnije... kako je Djulu sad prelepa kad se sredi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 0:27 | |
| :da: Zao mi je Kemala : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|