|
|
Author | Message |
---|
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Mon 2 May 2011 - 1:28 | |
| Meni se serija svidja :da: Djulu je preslatka : a nervira me ona Muzaferova sestra,bas mi je antipaticna... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Mon 2 May 2011 - 1:58 | |
| Da i meni je Djulu preslatka ^^ I svidja mi se serija. Sada ide barem ja mislim bolje. Kod nas u Petak pojegla od kuce. |
|
| |
majche88 TVNovele Novi član
Broj postova : 51 Godina : 36
| Subject: Re: Komentari serije Mon 2 May 2011 - 6:08 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- majche88 wrote:
- Serija je bas super, samo mi je zao sto ce Muzafer umreti :
Ti bas znas sta ce se desavati ??? Oceli Gulu prekinuti sa ovim momkom neznam ni kako se zove :$ Kemal jel tako nekako Ne znam sve, ja sam pogledala do njihove 10. epizode to je nasa 20. epizoda i tad se Djulu udaje za Muzafera, Kemala ce poceti raditi kao vozac kod njih pa ce se zabavljati sa Muzaferovom sestrom, a posle ce neko ubiti Muzafera a Djulu ce se poroditi To je sve sto znam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 2 May 2011 - 7:01 | |
| Pa oceli se ona zaljubiti u tog Muzafera ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 2 May 2011 - 10:47 | |
| Hoce zaljubice se u Muzafera i rodice mu sina Meni je serija stvarno extra, vecerasnja epizoda se zavrsila tako sto je Ramazan kidnapovao Djulu : |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 May 2011 - 1:02 | |
| ju lazete da ce roditi Muzaferovo dete? : : ne verujem Bas mi se svidja serija..ima smisla..totalno realno...definitivno je doslo vreme turskih serija...i treba...da vidimo nesto realnije malo... moram da kazem da mi ona sluzavka djulizar strasno lici na kejt del kastiljo..iste. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 May 2011 - 2:48 | |
| Uff sto ona mene nervira. To je sestra od Ramazana jel tako ?? Aaaaa joj bas mi je ona sa Kemalom taako divna [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 May 2011 - 7:11 | |
| Kemal ce valjda ozeniti Muzaferovu sestru, a Djulu ce roditi sina od Muzafera tek kad njega ubiju, a njega ce valjda ubiti brat od Djulu. Ako saznam jos nesto javljam vam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 May 2011 - 8:11 | |
| Aham aj moze hvala ti (: Ja se nadam da ce na kraju serije povratiti njih dvoje ljubaaav. |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 5:12 | |
| Ja sinoc nisam gledala,moze neko da mi kaze ukratko? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 8:09 | |
| Ja bi ti rekla ali kod va side brze od nas. Kod nas sinoc tek Kemal otisao u zatvor. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 8:55 | |
| Aham Izgleda da ovu slabo gledaju.. Nema veze,valjda cu skontati Au,bas tuzna epizoda kad Kemala vode u zatvor,a ona place za njim...i ja sam plakala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 9:02 | |
| Meni je bgm ova serija extra. Ima jako, jako dobru pricu. Ovo dvoje glavni su mi vrh. Da i ja sam vjeruj :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 9:04 | |
| Ovako kao par su lepii :da: Ali ona Muzaferova sestra sto me nervira,juju...cak vise i od Oguza A i onaj Ramazan(valjda je tako) isti mi Ali Kemal iz Binbir gece :jajaja: sav je smotan,zavisi od ovoga |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 9:18 | |
| Aahahahahah joj poredbe Ramazana :Good: :Good: :Good: Joj mene Oguz ne nervira. Ali me nervira ta zena uff uuuf |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 11:26 | |
| Možda serija ima dobru priču, ali sam primetio da se Pink igra s ovom telenovelom i da nikada nema stalan termin. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 11:30 | |
| Kod nas na PINK BH ima. Meni ej serija realno dobro. Kod nas ima i repriza serije. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 20:51 | |
| Ja sam prvo pocela da pratim ovu seriju,ali posto joj u zdnje vreme non stop menjaju termin,ne mogu redovno da je pratim,ali serija nije losa...
Meni je Djulu simpaticna,a ona i Kemal nisu los par.... |
|
| |
jec@ TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 2:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 4:24 | |
| - tatjana94 wrote:
- Ja sinoc nisam gledala,moze neko da mi kaze ukratko?
Ujutro kad je Muzafer ustao pitao je sestru gde je Djulu ona je rekla da jos uvek spava i onda mu je Djulizar rekla da je Djulu pobegla a on je sve sa imanja pozvao da pita dal je neko nesto video i Djulizar je slagala da je videla kako Djulu odlazi sama sa imanja. Muzaferova sestra je pitala Ramazana sto nije otisao sa Djulu u Istambul a on je rekao kako je na putu video miliciju kako pregledaju kola svih koji prodju pa je odlucio da sakreje Djulu u kucu u vinograde. Muzafer je pitao oca i brata od Djulu da li oni znaju gde bi ona mogla da pobegne pa su je trazili i kod kemala kuci. Muzafer odlazi u policiju i tamo mu kazu da ne veruju da je sama pobegla, da misle da ju je neko oteo al neko sa imanja jer niko drugi ne moze uci unutra neopazeno. To je sve sto je bilo preksinoc |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 8:17 | |
| - Quote :
- Aahahahahah joj poredbe Ramazana :Good: :Good: :Good:
A bas sam pogodila,meni isti,kad god ga vidim setim se Ali Kemala :jajaja: Majo,hvala puno Samo da vidim sta ce biti kad Muzafer uhvati Ramazana sa Djulu,msm na Ramazanovu reakciju : |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 10:03 | |
| Malopre sam bacio pogled i telenovela ne izgleda uopšte loše. Volim ovako starinske telenovele, čija je radnja oko '50-ih godina prošlog veka. Nažalost, neću moći da je pratim iz više razloga. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 10:10 | |
| Serija je stvarno odlicna. Kada ne gledam navece, gledam reprizu.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 10:23 | |
| Al je Muzafer istukao Ramazana kad je vratio Djulu, bilo mi ga na kraju i malo zao jer je najvise tu kriva ona Muzaferova sestra |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 0:48 | |
| Slazem se sa tobom,ipak je ovaj mnogo tukao Djulu... Meni je nje bas zao,svi je samo tuku i maltretiraju... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|