|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Komentari serije Thu 14 Apr 2011 - 23:25 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Apr 2011 - 23:29 | |
| Uopste mi se ne svidja najava, face, termin je odlican i trebalo je ici u tom terminu neka malo normalnija serija. Opet necu biti previse stroga dok ne vidim koju epkicu |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 0:27 | |
| Gledacu prvu epizodu, ali sumnjam da cu pratiti. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 2:35 | |
| Kako mi je krivo sto ova serija ima termin 21h, bilo bi extra da u tom terminu stave Lale Devri .. :S |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 4:32 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Kako mi je krivo sto ova serija ima termin 21h, bilo bi extra da u tom terminu stave Lale Devri .. :S
I ja isto mislim.A cini mi se da ovo necu pratiti... |
|
| |
Erato TVNovele Novi član
Broj postova : 10
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 5:45 | |
| Promo klip mi je privukao paznju zato sto je retro, dobra je fotografija, kostimi. Sad kakva je prica to cemo videti. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 5:47 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 6:57 | |
| I od mene je vala previse, poludecu brate od toliko informacija, posao, fax, i tri serije, treba sve to popamtiti, i do sad se sebi divim Hehehehe... |
|
| |
patapuf TVNovele Novi član
Broj postova : 23
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Apr 2011 - 21:56 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Apr 2011 - 4:35 | |
| - patapuf wrote:
- nisam pratila
Od ponedeljka pocinje, tako da nisi mogla da pratis i da si htela :Good: |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Apr 2011 - 4:43 | |
| Promo mi je onako, ništa posebno. U svakom slučaju, smatram da termin od 21.00h nije za ovakvu seriju. Neću da kažem za kakvu bih voleo jer će me svi napasti kako su te serije dosadile, a i turske će dosaditi kroz nekoliko godina, videćete. ;) Na kraju ćemi kineske da gledamo, već smo počeli sa indijskim. -.- |
|
| |
Erato TVNovele Novi član
Broj postova : 10
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Apr 2011 - 5:36 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- patapuf wrote:
- nisam pratila
Od ponedeljka pocinje, tako da nisi mogla da pratis i da si htela :Good: : : : Krecemo sve istocnije i istocnije! Meni su turske serije ipak osvezenje. Sigurno ce i one dosaditi nakon nekog vremena, ali za sada su zabavne. Latino odavno ne pratim. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Apr 2011 - 22:44 | |
| Ma extra je tako, ja volim da mesaju, ne bih se ljutila da kroz koju godinnu zavladaju neke druge serije ... Stvarno je osvezenje za mozak... Pa i da nam vrate posle lationamericke, pa sve tako u krug, ne bi bilo monotono, nego extra |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Apr 2011 - 23:32 | |
| Latinoamericke nikada nece nestati, te serije se najvise gledaju i najvise prodaju. Dosta ima sada i Turskih, gledam trenutno od turske, Gumus, KAd Lisce pada i gledacu Polje Lala...ali ovo previse. Nije mi bash neka prica, promo im nije dobar mozda zbog toga nisu mi privukli paznju kako bih gledala. Sta ja da radim, gledam vise od 6 serija dnevno plus ucenje, pa komp : moram prestati |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Apr 2011 - 9:27 | |
| Zavisi kako kod koga. Ja recimo od latino jedino gledam El Clon i Donu ali i njih samo ako dodem ranije kuci to sedmicno vidim 2 epke : : Turske gledam vise gledam 3 / 4 . Ovu seriju bi gledala, ali na Pink BH nema. A ovaj Pink imam samo mi je losija slika, a mrzim gledat serije na losim slikama. A i termin ove serije je kad gledam Ask ve Ceza pa i to je bad |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 2:05 | |
| - Quote :
- Na kraju ćemi kineske da gledamo, već smo počeli sa indijskim. -.-
:jajaja: :jajaja: nemam neko misljenje o seriji...necu pratiti sigurno...mozda pogledam koju epizodu kad ne budem imala sta da radim... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 2:31 | |
| - Dunja wrote:
-
- Quote :
- Na kraju ćemi kineske da gledamo, već smo počeli sa indijskim. -.-
:jajaja: :jajaja: nemam neko misljenje o seriji...necu pratiti sigurno...mozda pogledam koju epizodu kad ne budem imala sta da radim... bila jedna kineska vetar i oblak a inace da se nadovezem na ono ,kolko ja znam ovo je prvi put da neka serija ide u 21 h..bilo je ranije u 20 h..a poslednje koje su isle u 20 h na pinku su bile anali i zoro al su ih kasnije prebacili u drugi termin... drago mi je sto pink vraca termin od 21 h za serije,al ne za ovu vec neku drugu..na primer latino ili drugu |
|
| |
ZINA TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 9:20 | |
| ja sam se zbog ove serije i registrovala na forum, meni je ekstra |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 9:48 | |
| - Ejpril wrote:
- .a poslednje koje su isle u 20 h na pinku su bile anali i zoro
Da i na PinkM su isle ADCLG i ERDA u 20h ali ih nisu premestali. A sto se tice ove serije nisam gledao a i mislim da necu :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 20:02 | |
| Ja nisam gledala niti cu, od starta mi se ne svidja, jedino ako bude bas bas neka dobra prica, pa je svi pohvale .. Uostalom ne svidja mi se ni pinkov prevod, subtitles, nekako mi je cudna cirilica ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 18 Apr 2011 - 23:25 | |
| prva juce pustila lisce do 21.45,22.00 kolko vec..bile dve epizode odmah da upropaste pinku premijeru dame :jajaja: a gumus u 19.00 da se udara sa lalom :jajaja: bravo prva znaju posao,nek zgaze pink bas volim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Apr 2011 - 6:05 | |
| Ova serija je totalno sr**e uospte mi se ne dopada. Kao da ce neko tu seriju gledati, pa nema sanse...Kad Lisce pada je the best. ma pink polako propada ne moze on sa Prvu nikad. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Apr 2011 - 9:58 | |
| Imate reprizu ove serije radnim danma u 15.00h, danas sam video. -.- Iskreno, nisam ni ovu ni Lale Devri pogledao detaljno, ali na 2-3min koliko sam video, ova mi se uopšte ne sviđa. Lale je manje-više ok, ali ovo je baš fuj. |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 5:23 | |
| Zašto napadate ovu seriju.Meni deluje da će biti baš OK.Priča je zanimljiva i posebno je interesantno što neke stvari ovde uopšte ne mogu da se predvide.Naravno, ukusi su različiti i tu nema rasprave. Ipak, mislim da je isuviše rano za bilo kakve ocene.A ako neko nema vremena da prati ovu seriju - to nije razlog da unapred tvrdi da je serija LOŠA. Za sad mi je vrlo interesantna i pratiću je.Ali, ko zna, možda i ja promenim mišljenje,jer, kao što rekoh, ipak je isuviše rano za neke velike rasprave o ovoj seriji.Meni je recimo u onoj drugoj seriji sa Eminom mnogo zasmetalo to što se vidi da joj je glas sinhronizovan i da ona samo otvara usta, a govori neko drugi (što je ona sama i priznala u jednom intervjuu koji je dala dok je još snimala seriju).Kao što rekoh, ukusi su različiti i dobro je dok za svakog ima po nešto. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Apr 2011 - 6:28 | |
| danas sam gledala nesto malo, i smorila sam se za sve pare -.- |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|