|
|
Author | Message |
---|
majche88 TVNovele Novi član
Broj postova : 51 Godina : 36
| Subject: Re: Komentari serije Wed 1 Jun 2011 - 4:38 | |
| Vidim da se ovde slabo komentarise : Imam par informacija pa da podelim sa vama koji gledate seriju Djulu ce da rodi dete sa Muzaferom ali pre nego sto se porodi Hamza ce da ubije Muzafera. Hamzu ce da osude na smrt vesanjem. Djulu ce da rodi bolesno dete i sve ce da proda Halide da bi dete spasila. Kad se oporavi ponovo ce sve vratiti. Halide ce se rastati od Kemala i upoznati nekog mafijasa,on ce je naterati da sve proda. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Wed 1 Jun 2011 - 9:27 | |
| Ma ja gledam a nemam s kim da pricam ovde dobro,desi se nekad da preskocim kad stalno pomeraju termin -.- Hvala sto si postavila |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Jun 2011 - 0:52 | |
| Serija je super, ja je redovno pratim Izgleda se u Turskoj juce zavrsila serija, ima 68.epizoda tj kod nas ce biti oko 130. Ima najava za tu epizodu i izgleda kao da Djulu umire, ali nisam sigurna, ja se nadam da nece |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Jun 2011 - 7:08 | |
| Ma ne verujem ja da ce umreti,pa ona je gvana glumica,kako to : : |
|
| |
Tamara96 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 824 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Jun 2011 - 8:40 | |
| Serija je extra,obozavam je, svaku epizodu sam gledala, ako neko zna sta ce da bude u narednih nekoliko epzioda, neka mi kaze....Pls.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Jun 2011 - 8:41 | |
| Evo imas u prethodnim postovima sta ce biti otprilike |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Jun 2011 - 9:12 | |
| Citala sam,ali to je kod nas sve bilo, osim ovog kad budu ubili Muzafera, i kad se Djulu porodi.... Ali meni je Ramazana mnogo zao kad mu je umro otac,a on place...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Jun 2011 - 12:20 | |
| Cula sam da tek slede tuzne epizode : Zna li neko ukratko sta je bilo u vecerasnjoj epizodi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Jun 2011 - 10:49 | |
| - majche88 wrote:
- Cula sam da tek slede tuzne epizode :
Zna li neko ukratko sta je bilo u vecerasnjoj epizodi? Muzafer se naljutio na Djulu kad mu je rekla za Kemala,nije hteo sa njom da prica,pa je posle uzeo pistolj kako bi ubio Kemala,ali ga nije ubio,vec mu je rekao da ide sa imanja...Posle je doktor dosao kod Muzafera da ga pregleda,zbog uzbudjenja,pa je Halide otisla kod Kemala da prica sa njim,i da mu kaze da ide daleko....... Djulu je cekala Muzafera u sobu,misleci da ce da dodje,ali on je otisao u drugu...Muzafer naredio Jasin agi da nadje sve one koji su ga napali,kad je kupio traktore....A oni koji su ga napali dogovorili se u kafani da mu oduzmu njive-na nagovor Ramazana....A oni trojica-Dzemsir,Hamza i Resit u kafani pricaju kako da uzmu od Muzafera pare,za onaj Hamzin pos'o sto je dobio....I to je odprilike to.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 5 Jun 2011 - 11:15 | |
| - Tamara96 wrote:
- majche88 wrote:
- Cula sam da tek slede tuzne epizode :
Zna li neko ukratko sta je bilo u vecerasnjoj epizodi? Muzafer se naljutio na Djulu kad mu je rekla za Kemala,nije hteo sa njom da prica,pa je posle uzeo pistolj kako bi ubio Kemala,ali ga nije ubio,vec mu je rekao da ide sa imanja...Posle je doktor dosao kod Muzafera da ga pregleda,zbog uzbudjenja,pa je Halide otisla kod Kemala da prica sa njim,i da mu kaze da ide daleko....... Djulu je cekala Muzafera u sobu,misleci da ce da dodje,ali on je otisao u drugu...Muzafer naredio Jasin agi da nadje sve one koji su ga napali,kad je kupio traktore....A oni koji su ga napali dogovorili se u kafani da mu oduzmu njive-na nagovor Ramazana....A oni trojica-Dzemsir,Hamza i Resit u kafani pricaju kako da uzmu od Muzafera pare,za onaj Hamzin pos'o sto je dobio....I to je odprilike to.... Hvala puno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 6 Jun 2011 - 6:07 | |
| Nnc... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 11:55 | |
| Bas mi je bilo zao kad je Djulu otisla sa imanja : al je pravilno postupila a onaj njen brat i tata su mi katastrofa |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Jun 2011 - 11:59 | |
| ne pratim...dave vise sa turskim serijama...sad em turska,em kao stara,pa preterase ga.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 2:43 | |
| Muzafer vratio Djulu... Sad ce biti zanimljivo kad dodju Dzemsir i Hamza da zive sa Djulu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 14 Jun 2011 - 8:14 | |
| Mene Dzemsir i Hamza bas nerviraju, nadam se da ce im Djulu malo zagorcati zivot na imanju : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Jun 2011 - 9:09 | |
| I mene nerviraju, ali kad joj je Resit rekao za njenu majku, i ona shvati sta joj se desilo,msm da ce da ih otera sa imanja.... Bilo mi je zao Jasin aga,kad je Muzafer stavio Dzemsira za nadzornika, jer je Jasin aga mislio da ce on biti do kraja zivota nadzornik imanja.... Ali Ramazan je dobar,i smesan,u pocetku ne nervirao,ali sad je dobar....Nervira me kad se ono smeje,ali nije los.... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Jun 2011 - 23:40 | |
| Ko gleda ovu seriju ? Ja sam pogledala samo mozda jednu od prvih epizoda, nervira me ta nosnja i to sve, ta zapostavljenost, ali svi fale tu seriju, neki ne spavaju da bi je gledali, bar ovde kod mene u mom gradu, bas dosta njih iscekuje tu seriju sa znate kojim emocijama ono .. bas bas . A nisam kriticar kompetentan za nju jer sam pogledala svega pola epizode... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 1:08 | |
| Serija je stvarno odlicna, meni je na pocetku prvih par epizoda bila malo dosadna al kasnije ne mozes da prestanes da je gledas Stvarno je super serija, i ja sam cula da dosta njih gleda seriju al se ovde bas i ne komentarise puno |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Fri 17 Jun 2011 - 23:07 | |
| Nova epizoda bice prikazana u subotu 18. juna u 20h |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 18 Jun 2011 - 3:23 | |
| Pogledala sam kraj serije i jako je tuzan :’(: |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 18 Jun 2011 - 10:29 | |
| Ja sam obozavala pocetak ove serije...Ali sam prestala da je gledam zbog pomeranja termina... I onda sam pocela da gledam Polje lala,ali i to sam prestala da gledam...
Sad gledam ovu seriju kad stignem,ne znam zasto,ali ova serija mi uopste nije losa.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 19 Jun 2011 - 23:13 | |
| Kakav je kraj?Sta se desava na kraju? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 20 Jun 2011 - 0:07 | |
| Kemal i Djulu se vencaju ali dolazi Jasin aga i kaze da gori imanje, Halide je poslala radnike da zapale imanje, svi odlaze do imanja i Kemal ulazi u kucu da bi spasao Djulinog sina i tu ga udara neko drvo i on padne al ipak uspe da iznese dete napolje i padne u nesvest, u bolnici ga operisu i on umire. Djulu odlazi da ubije Halide ali je ubija Djulin tata. Djulu na karju pise knjigu o svom zivotu. To je ukratko ali je jako tuzan kraj :’(: |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Jun 2011 - 2:50 | |
| : Taman kad budu zajedno,on umre...Bas je tuzan kraj.. Ja sam mislila da ce biti srecan kraj.. : |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Jun 2011 - 3:14 | |
| Juce (28.juna 2011.godine) telenovelu "Nasledje jedne dame" pratilo je 28.10% Srbije sto iznosi 1.270.088 gledalaca! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|