REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

Broj postova : 51
Godina : 36

Komentari serije - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyWed 1 Jun 2011 - 4:38

Vidim da se ovde slabo komentarise :(:
Imam par informacija pa da podelim sa vama koji gledate seriju :)
Djulu ce da rodi dete sa Muzaferom ali pre nego sto se porodi Hamza ce da ubije Muzafera. Hamzu ce da osude na smrt vesanjem. Djulu ce da rodi bolesno dete i sve ce da proda Halide da bi dete spasila. Kad se oporavi ponovo ce sve vratiti. Halide ce se rastati od Kemala i upoznati nekog mafijasa,on ce je naterati da sve proda.
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyWed 1 Jun 2011 - 9:27

Ma ja gledam a nemam s kim da pricam ovde :) dobro,desi se nekad da preskocim kad stalno pomeraju termin -.-
Hvala sto si postavila :)
Back to top Go down
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyThu 2 Jun 2011 - 0:52

Serija je super, ja je redovno pratim :)
Izgleda se u Turskoj juce zavrsila serija, ima 68.epizoda tj kod nas ce biti oko 130. Ima najava za tu epizodu i izgleda kao da Djulu umire, ali nisam sigurna, ja se nadam da nece
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyThu 2 Jun 2011 - 7:08

Ma ne verujem ja da ce umreti,pa ona je gvana glumica,kako to :o.O:
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

Broj postova : 824
Godina : 28
Fan-gif : https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm128/perronita4ever/ajjajajaj.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyFri 3 Jun 2011 - 8:40

Serija je extra,obozavam je,
svaku epizodu sam gledala,
ako neko zna sta ce da bude u narednih nekoliko epzioda,
neka mi kaze....Pls.... :)
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyFri 3 Jun 2011 - 8:41

Evo imas u prethodnim postovima sta ce biti otprilike :)
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

Fan-gif : https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm128/perronita4ever/ajjajajaj.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyFri 3 Jun 2011 - 9:12

Citala sam,ali
to je kod nas sve bilo,
osim ovog kad budu ubili Muzafera,
i kad se Djulu porodi....
Ali meni je Ramazana mnogo zao
kad mu je umro otac,a on
place......
Back to top Go down
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyFri 3 Jun 2011 - 12:20

Cula sam da tek slede tuzne epizode :(:
Zna li neko ukratko sta je bilo u vecerasnjoj epizodi?
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 4 Jun 2011 - 10:49

majche88 wrote:
Muzafer se naljutio na Djulu kad mu je rekla za Kemala,nije hteo sa njom da prica,pa je posle uzeo pistolj kako bi ubio Kemala,ali ga nije ubio,vec mu je rekao da ide sa imanja...Posle je doktor dosao kod Muzafera da ga pregleda,zbog uzbudjenja,pa je Halide otisla kod Kemala da prica sa njim,i da mu kaze da ide daleko.......
Djulu je cekala Muzafera u sobu,misleci da ce da dodje,ali on je otisao u drugu...Muzafer naredio Jasin agi da nadje sve one koji su ga napali,kad je kupio traktore....A oni koji su ga napali dogovorili se u kafani da mu oduzmu njive-na nagovor Ramazana....A oni trojica-Dzemsir,Hamza i Resit u kafani pricaju kako da uzmu od Muzafera pare,za onaj Hamzin pos'o sto je dobio....I to je odprilike to.... :)
Back to top Go down
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySun 5 Jun 2011 - 11:15

Tamara96 wrote:
majche88 wrote:
Muzafer se naljutio na Djulu kad mu je rekla za Kemala,nije hteo sa njom da prica,pa je posle uzeo pistolj kako bi ubio Kemala,ali ga nije ubio,vec mu je rekao da ide sa imanja...Posle je doktor dosao kod Muzafera da ga pregleda,zbog uzbudjenja,pa je Halide otisla kod Kemala da prica sa njim,i da mu kaze da ide daleko.......
Djulu je cekala Muzafera u sobu,misleci da ce da dodje,ali on je otisao u drugu...Muzafer naredio Jasin agi da nadje sve one koji su ga napali,kad je kupio traktore....A oni koji su ga napali dogovorili se u kafani da mu oduzmu njive-na nagovor Ramazana....A oni trojica-Dzemsir,Hamza i Resit u kafani pricaju kako da uzmu od Muzafera pare,za onaj Hamzin pos'o sto je dobio....I to je odprilike to.... :)

Hvala puno :)
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 6 Jun 2011 - 6:07

Nnc... :)
Back to top Go down
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 7 Jun 2011 - 11:55

Bas mi je bilo zao kad je Djulu otisla sa imanja :(: al je pravilno postupila :)
a onaj njen brat i tata su mi katastrofa
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySun 12 Jun 2011 - 11:59

ne pratim...dave vise sa turskim serijama...sad em turska,em kao stara,pa preterase ga....
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 14 Jun 2011 - 2:43

Muzafer vratio Djulu...
Sad ce biti zanimljivo kad
dodju Dzemsir i Hamza da zive sa Djulu...
Back to top Go down
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 14 Jun 2011 - 8:14

Mene Dzemsir i Hamza bas nerviraju, nadam se da ce im Djulu malo zagorcati zivot na imanju :D:
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyWed 15 Jun 2011 - 9:09

I mene nerviraju,
ali kad joj je Resit rekao za njenu majku,
i ona shvati sta joj se desilo,msm da ce da ih otera sa imanja....
Bilo mi je zao Jasin aga,kad je Muzafer stavio Dzemsira za nadzornika,
jer je Jasin aga mislio da ce on biti do kraja zivota nadzornik imanja....
Ali Ramazan je dobar,i smesan,u pocetku ne nervirao,ali sad je dobar....Nervira me kad se ono smeje,ali nije los....
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyThu 16 Jun 2011 - 23:40

Ko gleda ovu seriju ? Ja sam pogledala samo mozda jednu od prvih epizoda, nervira me ta nosnja i to sve, ta zapostavljenost, ali svi fale tu seriju, neki ne spavaju da bi je gledali, bar ovde kod mene u mom gradu, bas dosta njih iscekuje tu seriju sa znate kojim emocijama ono .. bas bas . A nisam kriticar kompetentan za nju jer sam pogledala svega pola epizode...
Back to top Go down
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyFri 17 Jun 2011 - 1:08

Serija je stvarno odlicna, meni je na pocetku prvih par epizoda bila malo dosadna al kasnije ne mozes da prestanes da je gledas :)
Stvarno je super serija, i ja sam cula da dosta njih gleda seriju al se ovde bas i ne komentarise puno
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyFri 17 Jun 2011 - 23:07

Nova epizoda bice prikazana u subotu 18. juna u 20h
Back to top Go down
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 18 Jun 2011 - 3:23

Pogledala sam kraj serije i jako je tuzan :’(:
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySat 18 Jun 2011 - 10:29

Ja sam obozavala pocetak ove serije...Ali sam prestala da je gledam zbog pomeranja termina... I onda sam pocela da gledam Polje lala,ali i to sam prestala da gledam...

Sad gledam ovu seriju kad stignem,ne znam zasto,ali ova serija mi uopste nije losa..
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptySun 19 Jun 2011 - 23:13

Kakav je kraj?Sta se desava na kraju?
Back to top Go down
majche88
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majche88

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyMon 20 Jun 2011 - 0:07

Kemal i Djulu se vencaju ali dolazi Jasin aga i kaze da gori imanje, Halide je poslala radnike da zapale imanje, svi odlaze do imanja i Kemal ulazi u kucu da bi spasao Djulinog sina i tu ga udara neko drvo i on padne al ipak uspe da iznese dete napolje i padne u nesvest, u bolnici ga operisu i on umire. Djulu odlazi da ubije Halide ali je ubija Djulin tata. Djulu na karju pise knjigu o svom zivotu.
To je ukratko ali je jako tuzan kraj :’(:
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Komentari serije - Page 5 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 21 Jun 2011 - 2:50

:(: Taman kad budu zajedno,on umre...Bas je tuzan kraj.. Ja sam mislila da ce biti srecan kraj.. :(:
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 EmptyTue 21 Jun 2011 - 3:14

Juce (28.juna 2011.godine) telenovelu "Nasledje jedne dame" pratilo je 28.10% Srbije sto iznosi 1.270.088 gledalaca!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 5 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next