|
|
Author | Message |
---|
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 7 Oct 2009 - 8:28 | |
| xDDDD Pa i ne treba da umre.... xPPP |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 7 Oct 2009 - 9:05 | |
| |
|
| |
[ <Enchy> ] TVNovele Novi član
Broj postova : 10
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 9 Oct 2009 - 7:56 | |
| Extra je serija!obozavam je!Ali nekad je ne mogu gledati zbog škole! :e: |
|
| |
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 10 Oct 2009 - 6:16 | |
| lelele odugovlace stvarno puno puno...sreca te zbog skole nemam vremena da svaku epizodu pogledam...pa se ne nerviram ...a Ana Hulija mi je sve goraaa....al napkon je i HM shvatio to...valjda ce ostati pri tom misljenju!.... |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 10 Oct 2009 - 6:35 | |
| Hoce naravno, mada ima da nervira do samog kraja, tek ce da stvori probleme H.Migelu i Maricuj ovo je samo pocetak.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 10 Oct 2009 - 6:45 | |
| aaa mogu da zamislim....lude li zene... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 10 Oct 2009 - 7:58 | |
| devojka je jednostavno opterecena... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 10 Oct 2009 - 9:08 | |
| Daaaaaaaaa preterali su. Mogli su bar jednom da se pomire i ponovo posvadjaju ali nema ni to. 195 epizoda a za sta, nisu bili zajedno uopste sem na pocetak. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 10 Oct 2009 - 10:00 | |
| slazem se |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 10 Oct 2009 - 10:14 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Daaaaaaaaa preterali su.
Mogli su bar jednom da se pomire i ponovo posvadjaju ali nema ni to. 195 epizoda a za sta, nisu bili zajedno uopste sem na pocetak. upravo tako...msm meni je razumljivo da svaka serija ima svoj boring part....al ovde se to baaas oduzilo.... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sat 10 Oct 2009 - 21:22 | |
| PA u ovoj su seriji preterali. |
|
| |
llili TVNovele Novi član
Broj postova : 263 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 14 Oct 2009 - 0:51 | |
| SERIJA JE BILA SUPER NA POCETKU.....SADA SU JE MALO ODUZILI ALI KRAJ CE DA BUDE SUPER............. :srce: |
|
| |
Mole R@t TVNovele Novi član
Broj postova : 303
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 14 Oct 2009 - 11:27 | |
| Serija je sranje najveće koje psotoji. GLumci us katastrofa, odvratni, nemaju pojma o glumi. Nznm šta da kažem, nemam ništa pozitivno, a broj epizoda... bar da ima neku radnju pa da razumem , ali s eovde vrti sve oko istog -.-
Pogledajte malo Telemundo ili američke serije, a i domaće možete. Zaglupljujete mozak Televisom, sa uvredom, fanovi! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 14 Oct 2009 - 20:51 | |
| Glumci nemaju pojma ?
Helena Rojo, William Levy.... Oni dobro ne glume ? Mislim Mole... ti onda ne znas sta je dobar glumac.. Po mom misljenu Helena je jedna od najboljih starijih glumica, William fantasticno glumi, mada mu je u CCEA debilna uloga.. A ulogu Maricui moze da odglumi svaka glumica nije preterano zahtevna pa tako ne pominjem Maite... Jer ima boljih glumica od nje ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Wed 14 Oct 2009 - 22:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Oct 2009 - 0:52 | |
| - Mole R@t wrote:
- Serija je sranje najveće koje psotoji. GLumci us katastrofa, odvratni, nemaju pojma o glumi. Nznm šta da kažem, nemam ništa pozitivno, a broj epizoda... bar da ima neku radnju pa da razumem , ali s eovde vrti sve oko istog -.-
Pogledajte malo Telemundo ili američke serije, a i domaće možete. Zaglupljujete mozak Televisom, sa uvredom, fanovi! ko da sam ja pisala ,slazem se skroz! :ajmo: |
|
| |
Anahi Fan No.1 TVNovele Novi član
Broj postova : 9
| Subject: Re: Komentari na seriju! Thu 15 Oct 2009 - 15:59 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Oct 2009 - 4:49 | |
| Svako ima pravo da svoje misljenje, slazem se da je Televisa imala dosta promasaja poslednjih godina ali i uspesnih serija.Cuidado con el angel je bila ubedljivo najgledanija serija u toku emitovanaja, meni se u njoj ne svidja to sto su je previse oduzili sa nepotrebnim stvarima inace postava glumaca je odlicna, i serija nije nasilna....Telemundove serije su drugacije ali i oni snimaju rimejkove, mislim da je Televisa jos uvek jaca od Telemunda,zbog exkluzivnih glumaca koje ima, samo me nervira sto samo snimaju rimejkove, i jedni i drugi, volela bi da vidim i nesto originalno za promenu... |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Oct 2009 - 8:51 | |
| Po meni William je taj koji nije nista posebno odglumeo u seriji.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Oct 2009 - 9:28 | |
| Slazem se. William je sasvim prosecan sto se tice glume,al zato sto se tice izgleda... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Oct 2009 - 11:31 | |
| Ja se ne slazem, William je bio sasvim ok u CCEA, to mu je bila prva glavna i lik koji je tumacio je bio takav da nije mogao da pokaze koliko moze.....Ali je zato u Sortilegio toliko napredovao i pokazao, uloga mu je bila fenomenalna svi koji su gledali seriju to ce potvrditi....Mislim da ima neverovatan potencijal za glumu, uostalom u to ce se svi uveriti veoma brzo.... ))) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju! Fri 16 Oct 2009 - 19:15 | |
| Meni se mnogo svidja kako William glumi, meni je Maite prosecna sa glumom, bar u CCEA, Mi Pecado nisam gledala do kraja pa ne znam, drugo je to sto ja volim May pa mi onda ona super, ali mogla je svaka glumica da iznese onu ulogu.... Mislim mogao je i ulogu HM, ali William zraciiiii ljudiii |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 18 Oct 2009 - 3:05 | |
| Heheh Villiam je eeeeeextra. On je sada po meni naj po svemu. A i Maite, od kada je dobila ulogu u CCEA svi su je zavoleli i Villiama takodje jer ja znam po sebi. Oni su moji Andjeli. |
|
| |
zlatazoka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 967 Fan-gif : Sase Kapora, Dulce Marie, Milana Stankovic, Sase Kovacevica...
| Subject: Re: Komentari na seriju! Sun 18 Oct 2009 - 10:40 | |
| Super je serija a glumci isto. Levy je stvarno prelep, a i Viktor je sladak.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju! Mon 19 Oct 2009 - 3:46 | |
| - zlatazoka wrote:
- Super je serija a glumci isto. Levy je stvarno prelep, a i Viktor je sladak....
AHA slazem se |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju! | |
| |
|
| |
|