e majke mi...sad cu da placem...al od muke...pa stvarno nije u redu...ali stvarno...e necu ni da gledam kraj...e u inat njima...koji su k**** napravili tako...znam da je realno,ali neeeee procitala sam onaj prevod,i umalo se nisam roknula...bas je tuzno jbt... oni stvarno zele da ubiju gledaoce u pojam...
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
Subject: Re: Spoileri Fri 24 Jun 2011 - 3:35
al definitvno ubijaju ... mislim ja sam u jednu ruku i ocekivala takav kraj al sam se opet nadala da nce biti tako... još kad sam procitala prevod scena tek mi je tad bilo zlo.. ova serija je od pocetka pa do kraja samo za plakanje
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: Spoileri Fri 24 Jun 2011 - 4:05
e majke mi vala...iako ocekujes,na kraju te rasture sa realnoscu...moram da nadjem taj snimak,kraj...ako imas daj...mada mi je i prevod bio i vise nego dovoljan...:/
Subject: Re: Spoileri Fri 24 Jun 2011 - 4:08
evo ga...ovde ima da lijes suze
Subject: Re: Spoileri Fri 24 Jun 2011 - 4:26
sad kad sam videla,ja ne znam jel smem da gledam...ovo ce biti opasno za mene...:(
Subject: Re: Spoileri Fri 24 Jun 2011 - 4:34
bas,bas,bas,bas je tuzno... tako da ti odluci :’(:
Subject: Re: Spoileri Fri 24 Jun 2011 - 4:59
pa sad kad sam gledala nema nazad...ovo stvarno nije u redu...necu da gledam turske serije vise bre... najgori delovi...msm najtuzniji:
Quote :
Eyşan: Together? EzeL:Forever. (tu sam pukla) .... I promise, where you are going, I will go, I will come, I promise. Eyşan, Im coming!!! (tu sam vec ronzala,ono najgore)
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Spoileri Fri 24 Jun 2011 - 12:13
svi smo ocekivali nesto tragicno a opet nismo bili spremni za takav kraj ..ma kazem vam zaslijepila nas je ta njihova ljubav .... kada sam gledaLa TRILER za zadnju epizodu ovaj sam njegov blagi osmijeh ,spokoj i sto je sretan protumacila kao bice sve uredu a nisam ni slutila ovako nesto .....i da cu svaki put kad pogledam litre suza proliti.....
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 12:06
ona je izdala Omera zbog svoje sestre Bahar jer je bolesna i stim ucjenje njihov otac Serdar! u drugoj epki Eysan prica svoju pricu!
a nazalost kraj nije sretan al ipak je predivan ..umiru skupa
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 12:08
dervisevic fata wrote:
ona je izdala Omera zbog svoje sestre Bahar jer je bolesna i stim ucjenje njihov otac Serdar! u drugoj epki Eysan prica svoju pricu!
a nazalost kraj nije sretan al ipak je predivan ..umiru skupa
Staaa???? Nemoj mi sad govoriti to, nije valjda da oboje umiru?
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 12:11
kada je nazalost tako ! meni su suze same isle majke mi!
nisam ti odgovorila na pitanje da je Ezel operisan jer su u zatvoru unakazili!
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 12:13
Dali je moguce ooohh neee Pa zasto tako urade, sve turske serije odlicne i na kraju tragicno, nee (
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 12:13
Steta za nesrecan kraj, ali dobro, to sam i ocekivao od firme Ay Yapim.... U svakom slucaju cu gledati seriju.
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 12:16
moje misljenje da drugciji kraj nije mogao biti !bilo bi previse sapunjarski da je bilo happy
Uros samo naprijed
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 12:21
Da naravno Osecam da ce Ezel naslediti Lisce
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 21:34
ja sam za kraj čula još davnih dana al tad mi nije ništa značilo pošto nije bilo naznaka da će u skorije vreme početi kod nas sad mi krivo što znam al svakako ću je pratiti ako je puste a pustiće je..ako ne pobedi sad biće kad se završi neka od trenutnih uglavnom da će ona imati takav kraj i predpostavljala sam a za njega i nisam baš toliko
Subject: Re: Spoileri Mon 13 Feb 2012 - 21:59
Primetila sam da od ovih serija koje sam gledala jedina koja ima srecan kraj je Gumus. Ali oke, gledala sam samo jednu epiku,tako da nzm kako ce serija dalje da se razvija. Ja sam sigurna da nju pustaju posle KLP.
reygiane TVNovele Novi član
Broj postova : 116
Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 0:30
malo da se ubacim
kraj serije je možda tužan ali meni je savršen,ja sam plakala cijelo finale.Tako su dobro odglumili da nemam riječi.Još sam u šoku bila nekih mjeseca dana kolko me potreslo.Misliš sebi to je samo serija ali oni su to dočarali ko u stvaranom životu
ovo je za mene najljepša scena koja je napravljna u nekoj seriji,naravno iz 3 epke [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 1:28
reygiane wrote:
malo da se ubacim
kraj serije je možda tužan ali meni je savršen,ja sam plakala cijelo finale.Tako su dobro odglumili da nemam riječi.Još sam u šoku bila nekih mjeseca dana kolko me potreslo.Misliš sebi to je samo serija ali oni su to dočarali ko u stvaranom životu
ovo je za mene najljepša scena koja je napravljna u nekoj seriji,naravno iz 3 epke [You must be registered and logged in to see this link.]
u potpunosti se slazem toliko boli i tuge toliko emocija budi u meni da se svaki put najezim i rastuzim!
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 3:10
Zavisi kako ko gleda, ja mislim da je Ezel na kraju otvorio vrata i mislim i zelim da je on ziv
Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 4:48
sto se tice samog kraja ja sam svoje misljenje u vise navrata vec iznijela...nema nikakve sumnje da je Ezel umro! zavisi kako god gleda dobro si to rekla Jackyi na nacin kako je dozivio njihovu pricu....po meni najemotivnija ljubavna prica koju sam imala prilike gledati
Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 5:01
šta se tiče kraja sa Đanom,ja sad kopiram ono šta su več napisali ovi iz youtuba i šta je jedina istina po meni
"Scena omer i ejsan u vlaku poručuje da je smrt samo fizička razdvojenost.Zato je to za njih sretan kraj.
Đan je kao i svi ljudi jednom umro,ne znamo točno kada niti je to bitno.Sa motorom nam govore da ga je ALi odgojio,a sa kuvertom da su Ali i Azad izvršili svoju dužnost i Đan zna cijelu istinu iprihvaća oca.Prije susreta ponosno izgovara njegovo prezime.
Najsretniji dan u omerovom jadnom životu je kad je nju upoznao. A njen najsretniji dan u takodje bjednom životu je sada kad odlazi vlakom njemu u mrtve,daleko od osvete i kriminala.. Simbolički
Ezel je utvara,on ne postoji, predstavlja osvetu!, ali je na kraj puta shvatio da je njegov zadatak bio spoznaja istine. te Kazna Đengizu,oprost Aliju,i vracanje Ejsan. Omer nastavlja živjet 'život nakon smrti'
Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 5:09
serija je dosta bazirana na duhovnosti.I sam Ramiz je izgovorio i u finalu kolko se sječam da ako vjeruješ(u život poslje smrti i to da češ se jednoga dana susrest sa voljenima,onda ono šta se desilo poslje vlaka je istina(nači Đan i njegov dolazak na svetionik) a ako nevjeruješ, onda nakon vlaka se nije ništa desilo
edit: mene živcira da nakon gledanja ove serije sad sve ostalo šta gledam mi je čisti trash,stvarno neznam kad će opet tako lijepu i inteligentnu seriju napravit
Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 5:25
@reygiane gdje si ti pratila ezela ....vidim da smo isto misljenici
Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 5:49
dervisevic fata wrote:
@reygiane gdje si ti pratila ezela ....vidim da smo isto misljenici
na rtl-u je bila kod nas u Hrvatskoj:)moji dečki iz kvarta nisu išli na kave oko 8 jer je bio ezel na televiziji onda možeš mislit kolko je bio popularan kod nas