Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
Subject: Re: Spoileri Mon 23 May 2011 - 10:45
nIije mi nešto najava za 68.očekivala sam više iskreno
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Spoileri Mon 23 May 2011 - 11:08
ma svis u ocekivali nesto vise zato sto se blizi kraj ....vidjecemo sta nas ceka ...
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
Subject: Re: Spoileri Mon 23 May 2011 - 19:00
Uf jedva cekam da vidim sta ce biti na kraju,hoce li ipak biti zajedno Ezel i Ejsan...Ako nebudu definitivno prestajem gledati Znate li koliko jos epki ima u Turskoj?
zvjezdica TVNovele Pričalica
Subject: Re: Spoileri Mon 23 May 2011 - 21:07
još 4.čini mi se..nešto su produžili za 1 ili 2 epizode
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Spoileri Mon 23 May 2011 - 21:13
procitala sam da ce zadnja epka biti prikazana 13. 06 ..... ma neke produze jos deset epki ako je u svrhu da ezel i ejsan budu skupa .... sve bi to pogledala ne bi mi bilo tesko :
Subject: Re: Spoileri Mon 23 May 2011 - 23:33
imam ja vjere u scenariste :
Subject: Re: Spoileri Tue 24 May 2011 - 6:05
znate sta mi je na um palo kada pricamo o kraju ....sta cemo kada se zavrsi Ezel mislim da ni jedna turska serija nece biti kao ova ...nedostajece mi :
Subject: Re: Spoileri Tue 24 May 2011 - 10:48
ja iskreno jedva čeka kraj,vise mi je dosadilo ovo natezanje gore dole,samo neka ga zavrse kako treba i ja sretna
Subject: Re: Spoileri Tue 24 May 2011 - 11:10
zvjezdica wrote:
ja iskreno jedva čeka kraj,vise mi je dosadilo ovo natezanje gore dole,samo neka ga zavrse kako treba i ja sretna
ima i toga jelena sto kazes : ali ipak malo ce mi faliti....
Subject: Re: Spoileri Wed 25 May 2011 - 9:29
Cure imate li kakvih novosti sta ce se desavati u narednim epkama?
Subject: Re: Spoileri Wed 25 May 2011 - 11:35
pa i nema ..........procitala sam da su u ponedaljak reprizirali 67.epku razlog nije poznat i najavili su novu epku 30.maja.....
Subject: Re: Spoileri Thu 26 May 2011 - 3:39
ja se samo nadam da je ovo navlakusa i da je ovo neka ezelova maestralna igra koju igra s svojom ekipom jer ako ubiju i alija onda su stvarno su pretjerali i jos cini mi se da ezel to sve prepricava cini se da je jos u igri
bilo bi dobro da ima kakav prevod ??
Subject: Re: Spoileri Thu 26 May 2011 - 4:22
Prijevod trećeg trailera:
Ali: You gave the death sentence of Tefo, Cengiz.
Cengiz: I will give you Kenan in acknowledgment of it.
Kenan: I am the only one who is after Ezel now. I forgot the truth when I was too busy to planning.
Cengiz: What is it?
Kenan: I have enough money to make someone a killer.
Ezel: We will Kenan there.
Kenan: We will jump down Ezel's throat. We will finish him off.
Ezel: When this thing is over, you will come ahead most.
Prijevod drugog trailera
E: As if coming back from military duty… as if I’ve never got out of that train…
K: Enough!
E: As if those events never happened to me, that trial never occurred, that disgrace was never there, those betrayals never existed.
K: It wasn’t gonna end like this.
A: It is over. It ended. It already did end.
E: (Imagine) I am going back to my home, my family, my neighborhood. There is no hatred in my heart. There is no gun in my hand. I deserve to live, too. And I have a real life, too.
Subject: Re: Spoileri Thu 26 May 2011 - 4:26
Ali: You gave the death sentence of Tefo, Cengiz. Cengiz: I will give you Kenan in acknowledgment of it. Kenan: I am the only one who is after Ezel now. I forgot the truth when I was too busy to planning. Cengiz: What is it? Kenan: I have enough money to make someone a killer. Ezel: We will Kenan there. Kenan: We will jump down Ezel's throat. We will finish him off. Ezel: When this thing is over, you will come ahead most. __________________
Ezel: Like returning from my military service. Like i never climbed out of that train. Kenan: That's enough. Ezel: Like I never lived that events. Like that court never happened. There was no disgrace. There were no betrayals. Kenan: It is not supposed to end like this. Ali: It's over now. Ezel: I'm returning to my home. To my family. To my neighborhood. There is no grudge in my heart. There is no gun in my hand. I have a right to live a my own life. I have a real life too.
Subject: Re: Spoileri Thu 26 May 2011 - 5:32
ovo ti je isto Fato.. Ne znam,mislim da nije navlakusa mislim da ce i Ali da umre,na kraju svi plaćaju svoje grijehe..
Subject: Re: Spoileri Thu 26 May 2011 - 6:41
i ja sam to pomislila jelena da ce svi platiti za svoje grijehe ...vidjecemo sta ce biti ....nisam ni primjetila da su isti a mozeli jelena da prevedes na nas jezik :
Subject: Re: Spoileri Thu 26 May 2011 - 6:58
Moze nisam imala prije vremena Prvi: Ali: Dao si smrtnu presudu Tefi Dzengize Cengiz: Dacu ti Kenana u zamjenu za to Kenan: Ja sam jedini koji ide za Ezelom sada.Zaboravio sam istinu dok sam bio prezazuzet u planiranju. Cengiz: Šta je to?What is it? Kenan: Imamo dovoljno novca da nekog napravim ubicom Ezel: Oborićemo Kenana tamo Kenan: Dočepaćemo se Ezela.Završit ćemo s njim Ezel: Kad se ovo završi,ti si najvažniji.
Drugi:
Ezel: Kao da se vraćam iz vojske.Kao da nikada nisam sišao sa voza. Kenan: To je dosta. Ezel: Kao da nikada nisam proživio te događaje.Kao da se ta sudnica niakda nije desila.Nije bilo sramote.Nije bilo izdaja. Kenan: Nije ovako trebalo da se završi. Ali:Sada je gotovo Ezel: Vraćam se svojoj kući.Porodici.Naselju.Nema gorčine u mom srcu.Nema pištolja u mojoj ruci.Imam pravo da živim svoj život.Imam i ja pravi život takođe.
Subject: Re: Spoileri Thu 26 May 2011 - 9:35
Joj umrecu sada,bolje da ovo nisam videla :’(: Necu da Ali umre :’(:
Subject: Re: Spoileri Thu 26 May 2011 - 11:20
Ezel: Kao da seEzel: Kao da nikada nisam proživio te događaje.Kao da se ta sudnica niakda nije desila.Nije bilo sramote.Nije bilo izdaja. vraćam iz vojske.Kao da nikada nEzel: Vraćam se svojoj kući.Porodici.Naselju.Nema gorčine u mom srcu.Nema pištolja u mojoj ruci.Imam pravo da živim svoj život.Imam i ja pravi život takođe.isam sišao sa voza.
ovo bi se na puno nacina moglo protumaciti...jako neizvjesno kako ce se ova cijela prica zavrsiti ,moram reci opet svaka cast sceneristima ....dobro to skrivaju........
Subject: Re: Spoileri Fri 27 May 2011 - 23:21
Nemam pojma zaista kako bi se moglo završiti...Ezel je jedno vrijeme bio zrtva ali i on isto odavno to nije..u čitavoj toj priči jedini nevini su Azad,Mumtaz,Meliha i mali Dzan oni svi ostali su manje vise uprljali svoju ruke nečijom krvlju..Bade se isto za sada moze svrstati zajedno sa Azad i ostalim
Subject: Re: Spoileri Fri 27 May 2011 - 23:56
sigurna sam da ce nas sokirati .....bilo to na pozitivan il negativan nacin.......
Subject: Re: Spoileri Tue 31 May 2011 - 4:58
bade: your happy end is not with me. your happy end is with eysan. you dont notice it, but you still want the dreams you set up with her years ago to come true. ezel: i dont, i dont bade: what you dont want is forgiving. but it turns out that love is like this! i learned that with you, too. love means to surrender yourself to someone. ezel: bade, dont go bade: im not going anywhere. but you will. if you want a happy end, you need to make peace with your feelings. there's nothing to be ashamed of bade: your happy end is with her, dont come to me. go to eysan. __________________
Subject: Re: Spoileri Tue 31 May 2011 - 9:16
Cure sad sam gledala 68 epku,nece nam Ali umreti
Subject: Re: Spoileri Tue 31 May 2011 - 10:58
i mene je to bilo drago sve je to bila zamka za kenan koji je nakraju ubijen a ezel je dobio nogu od bade i to me je jos vise bilo obradovalo dok nisam procitala da ima jos tri epke odnosno da ce ezela ukupno biti 71 epizoda sto znaciti da cemo jos gledati ezela kako cmizdri za bade ali to je samo moje misljenje .....
Subject: Re: Spoileri Tue 31 May 2011 - 23:44
bade: tvoj sretan kraj nije samnom.tvoj sretan kraj je sa eysan.ti to ne primjećuješ,ali još uvije želiš snove koji si s njom imao godinama prije da se ostvare ezel: ne želim,ne želim bade: ono što ti želiš je oproštaj.ali ljubav je takva.to sam naučila s tobom,takođe.Ljubav znači da se predaš nekome ezel: bade, nemoj ići bade: ne idem nigdje,ali ti ideš.ako želiš sretan kraj,moraš se pomiriti sa svojim osjećanjima.to nije za sramotut bade: tvoj sretan kraj je sa njom,nemoj dolaziti meni..idi ejšan