|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 8:21 | |
| Aaaaaaa jebo*e nisam htjela da on umre :’(: Za nju manje viiise, aaa stoo on da umreee, stooo onnn :’(: |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 8:24 | |
| Evo ga, prijevod scene u vlaku. Upozoravam vas, sad je sve još tužnije!!!
23.37-24.12 Eyşan: Where are we going? Ezel: Wherever we like Eyşan: I wish Somewhere hot like the day we met Ezel: The happiest day of my life Eyşan: And today, This is my happiest day.
24.29-24.48 Eyşan: When we leave, make sure Can will come too. Ezel: I have told him that "we are going on holiday for a while" and then Can will be with us too. Eyşan: Okey 24.55-25.03 Ezel: No crying, Eyşan, not any more! From now on,We will do whatever you like...Come here. 25.12-25.53 Eyşan: Bahar, I want Bahar. Ezel: Bahar'S waiting for us. Eyşan: She is, isn't she? I missed so much. Ezel: No more sadness, Eyşan, Eyşan, look at me.Look, I am here, right here with you. Touch me, Touch. Don't be sorry. 25.56-27.09 Eyşan: Ömer, After me .... Ezel: There is nothing after you. Eyşan: Listen!You will be happy after me, promise?Ömerrr Ezel:OK. Eyşan: Say it! EZel: After you, I will, After you I will... Eyşan: will live happily Ezel: will live happily. Eyşan. OK...Are we going now? Ezel: We are, sweetheart, Close your eyes. Close. Eyşan: Together? EzeL:Forever. 27.26-28.22 Eyşan: Please, Tell me. Ezel: This is our first honeymoon and we have just got married.Eyşan and Ömer's marriage. then, you with wedding gown and I with my tuxedo got on the train. my parents are at the platform, they are very happy,seeing us off; all our friends are in the train; all the fights and battles are over, they are all here and congragulate us and are very happy for us but, it is you who is the happiest for us because I got you in the end, you I got; we will never ever split apart,we will never let each other go again, We...each other...Eyşan??? I promise, where you are going, I will go, I will come, I promise. Eyşan, Im coming!!! |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 8:50 | |
| |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 8:52 | |
| I promise, where you are going, I will go, I will come, I promise. Eyşan, Im coming!!! evo suze ponovo na očima, koja je to ljubav... :’(: :’(: :’(: |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 9:31 | |
| |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 9:46 | |
| Sad mi je jos gore kad sam sve ovo procitala :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 9:49 | |
| Jooj ja se pridruzujem vama da mi suze na oci idu, ali kad se sjetim da ce Rzel umrijeti :’(: :’(: ja tu epku nemogu gledat, nema sanse :’(: |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 10:00 | |
| ma epizoda je uzasna,jedina svijetla tačka je smrt onog ljigavca..sve ostalo je strasno... ona scena mi ne izlazi iz glave i ona muzika,kad oboje sjede zagrljeni i ono u vozu prikazuju Kamila,Merta,Tefu i Ramiza kako sjede ispred njih i Bahar ih sve posmatra |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 10:20 | |
| Znaci i Dzengo ce umrijet jel ??? Jao pa tu nitko nece ostat ziv jbt o.O sta ce biti sa mojom Bade ? I onim sto ima lijepe oci Temuzom xd jel se tako zove :P |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 11:48 | |
| znate sto mene jedino tjesi kad je vec moralo biti tako sto su umrijeli oboje...ova serija me natjerala na puno razmišljnja a pogotova suza skužila sam da je ovo u biti i bio logičan kraj na našu žalost iako smo udubini duse to svi znali kao sto sam jednom rekla previse je tu bilo osvete i izdaje ........Ali sve nas je ponijela i osvojila Ljubav između e & ey pa smo se nadale lijepom zavrsetku ..... Na kraju smo svjedočili kolika je Ezelova i Eysanova ljubav. Onog trenutka kad je prihvatio činjenicu da nade nema, odmah je znao što želi učiniti. a ona ga moli da poslije kad ona umre bude sretan sve to govori kolika je ta ljubav velika :’(: :’(: :’(: :’(: u tu ljubav treba vjerovati jer je jedinstvena, vječna i neraskidiva. A Ezel je svojim činom to samo potvrdio.
|
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 11:51 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Znaci i Dzengo ce umrijet jel ???
Jao pa tu nitko nece ostat ziv jbt sta ce biti sa mojom Bade ? I onim sto ima lijepe oci Temuzom xd jel se tako zove ezel ce Bade zamoliti da salje razglednice Dzanu i njegovim roditeljima i govori joj da nemoze zivjeti bez Eysan :’(: :’(: a temuza ce Ali ubiti....... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 22 Jun 2011 - 1:59 | |
| Ezel: only you left Ali Abi- (means big brother) Ali: No way. No way. we come through all sort of things. are you crazy? no way. Ezel: what did you think would happen -abi? Ali: Noo! Can? Can? you have your son- what about your son? Ezel: you suppose, i didn't think? but Ali -abi; should he grow up with a man who had killed the man that he knows as his father? should he grow up with a man who is already dead inside, grieving all his life, someone who can't never give him a home? you tell me? Ezel: or should he grow up with a man who he knows and loves for his entire life, someone who can give him a home? you tell me ali -abi? is he have a chance to live normal life with me? would it better to kill him with me or give him a chance with you? Ali: No. i said no. you passed all kind of hardships. you passed through us. passed prison- no, you can't give up. it is not like you to give up. Ezel: i am not giving up -abi! Ali: look -abim (my brother, a compassion word) you tell this now. Ali: it gets better in one or two months. Ezel: no, it don't Ali: i know about pain of love Omer! don't think, i don't understand you. after bahar, how many times i almost shoot myself with a gun. Ezel: Abi! Ali: it gets better -abim! you suppose it never gets better- of course it still hurts, doesn't it? then you meet someone else, you suppose you don't meet, but you do meet! you love again, you suppose you don't love, but you do love! i am telling truth -abim! i am telling truth Ezel:Ali abi Ezel: ali abi, enough! let's say goodbye. give me your hand and then let me go. Ali: No -abim! No (hugs Ezel) i won't let you go! i won't let go. Ezel: Ali abi! i had already dead that day when police broke the door and came in. this life is stolen for me. i have dressed up but it didn't suit me! please don't say you don't see. don't you see? Ali: i don't see. i don't. i won't let go my Omer. not again. Ezel: you already let go of me. that day- that day you left me. Ali: then i found. Ali: i found you again. Ezel: you didn't find me -abi! we thought there is a second chance. although there isn't. ezel haven't been a second chance. ezel have been just a poor ghost. Ali: he isn't. he is Omer. he came back to me. omer came back, he forgave me. i won't leave him again. (hugs again) Ezel: Ali abi! i haven't come back to return my home. Ali abi- i have come to punish cengiz, to forgive you- Ali: don't say plase! Ezel: -to take Eyşan- to take away Eyşan and go. Ali: omer don't. Omer don't. Omer- Ezel: Abim (my big brother, compassion) let me go! apparently this have been my happy ending. Ali: any happy ending comes from death? Ezel: who told you, i am gonna die? perhaps i will come back one day. Ali: you won't. you are gonna kill yourself. Ezel: maybe i will come back? Ali: My little brother! Ezel: i leave my loved ones to you. Ali: Omer, say hi Tefo from me. ok? he should look after you there.
|
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Spoileri Wed 22 Jun 2011 - 5:50 | |
| A ono, kraj sam vec komentarisala, danas malo dolazim sebi, ali mi jos uvek nije potpuno dobro, znaci kraj je uzasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ! |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 22 Jun 2011 - 11:46 | |
| nevjerujem da cemo se ikad oporaviti : : kao sto sam rekla tjesim se cinjenicom sto su umrili oboje .....meni bi kraj bio uzasan da je ezel ostao sam i da mora zivjeti s tom boli zbog gubitka CANIM BENIM il ne daj boze je ostao s Bade ........ovakav zavrsetak nije sto smo ocekivali ali je jako realan...... : |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 1:49 | |
| Umro je dakle? Nisam gledala kraj i dobro pa nisam.. To mi je još jedna pouka da kad se zapalim za neku tursku seriju prvo pogledam kraj pa ako ga mogu podnijeti tek onda početak :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 1:51 | |
| Kao što je vama sad žao Ezela tako je meni bilo žao Osmice... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 2:55 | |
| Lidija osmicu sam i ja zalila, on mi je bas bio nekako lep deo u toj seriji,ufff kako mu je samo legla da uloga... |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 3:08 | |
| Ja sam se po drugi put razocarala sa tragicnim krajevima u serijama...Moje dve omiljene serije Ezel i Sin tetas no hay paraiso su se zavrsile tragicno :’(: Ocigledno svaka serija koju ja zavolim mora se tako zavrsiti : |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 3:27 | |
| Ocigledno umiru svi ovi dobri frajeri u serijama : Ja sam bas smorena zbog ovakvog kraja, ali i da je bio srecan bio mi nestvaran, jer je realno da bude tragedija na kraju posle svega ... :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 4:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 4:41 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Lidija osmicu sam i ja zalila, on mi je bas bio nekako lep deo u toj seriji,ufff kako mu je samo legla da uloga...
Meni je on definitivno bio jači lik nego li Ezel (valjda zato što volim Kivanca) i nekako sam se do kraja nadala da bi se mogao od negativca pretvoriti u pozitivca (ali da mu ostane onaj njegov opaki izgled), no ništa od toga... Mogli su mu scenaristi dati šansu da okaje grijehe. : |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 6:29 | |
| svi su meni u Ezelu likovi tragicari osim Dzengiza ,svi oni nose bolnu pricu : |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 6:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 23 Jun 2011 - 9:26 | |
| [quote="*Flippy*"] - dervisevic fata wrote:
-
ja Sekiza uopšte nisam doživila kao negativnog lika nego tragičnu osobu kojom je upravljao Kenan Tragični negativac onda, jer ipak ne možeš reći da nije zamišljen kao negativac... |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Spoileri Fri 24 Jun 2011 - 3:20 | |
| po meni on nije uopšte bio negativac,samo osoba koju su cijeloga zivota lagali... pa na kraju kada je i dosao kod ramiza u bolnicu i trazio da mu oprosti vidjelo se da nije negativac |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Spoileri | |
| |
|
| |
|