|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 7:14 | |
| hehehee ma znam kako je to kod nas u Bosni također je vladala ezelmanija njednostavno si morao znati ko je Ezel ili bi te pitali jel s tobom sve uredu ? .........vecina je nas pratila preko Rtl a neki preko BHT1 ! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 11:05 | |
| Meni je najvise zao Bahar Ja sam cak gledala i na FTV |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 11:39 | |
| zao mi je Bahar zeljela je samo normalan zivot bez bolesti al ipak vise mi je zao Eysan njezina je sudbina tragicna od onog trenutka od kada ju je Serdar uzeo pod svoje okrilje da tako kazem i iskoristavao je u svoje ciljeve .netrepnavsi ni onda kada su je silovali vidio je samo novac ....za razliku Bahar je bila uvijek zasticena ,stitila je ju je eysan .....bas sam neki dan gledala tu epku kada Bahar to govori Ezelu! Eysan je vrijedna divljenja unatoc svojim greskama za koje je uvijek znala da ce biti kaznjena to se je u vise navrata istaklo u seriji! |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 11:45 | |
| I dont like her Nego jel se pustana BHT 1 i dalje ??? |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 11:50 | |
| da pusta se bude u ujutro u 10! |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 14 Feb 2012 - 12:00 | |
| Aha, ne pratim jer tada gledam Noc u Junu :/ bas mi krivo |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Spoileri Tue 19 Jun 2012 - 11:36 | |
| U kojoj epizodi umire Bahar i ko ce je ubiti |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 19 Jun 2012 - 11:39 | |
| u 32 epki ! ubice je Temuz po naredbi Kenan Birkana |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 19 Jun 2012 - 11:52 | |
| Uh Bahar se nece pojavljivati u drugoj sezoni A ko je Kenan? Kakve veze on ima sa Bahar? Da je nije ubio mozda da bi se osvetio nekom? Kako ce Ejsan odreagovati kad sazna da je Ezel ustvari Omer,i kako ce saznati? |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 19 Jun 2012 - 12:43 | |
| Kenan je Ramizov neprijatelj, Selma je bila Kenanova djevojka i zena u proslosti a Ramiz mu najbolji prijatelj i spandjao se sa Kenanovom Selmom. I sada se Kenan sveti svim Ramizovim, ali Kenan ce raditi sa Eysan protiv Ezela. Jeste on je ubio, tj njegovi ljudi,
Reakcija Eysan ummm..nesto se toga ne sjecam.. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 19 Jun 2012 - 12:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 19 Jun 2012 - 12:55 | |
| Ramiz Kareski onaj starac sto je pomogao Omeru u ztvoru, sto mu je pomogao oko operacije i cijelog plana osvete. A Selma prvo bila Kenanova zena poslije ce biti Ramizova. Izdajnica kao Eysan |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 19 Jun 2012 - 12:56 | |
| Aaaaaa shvatam. Ali mi nije jasno zasto bas Bahar |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 20 Jun 2012 - 2:08 | |
| Eysan nikad kada je bila s Kenanom nije nista uradila protiv Ezela naprotiv javljala mu je informacije ! |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Wed 20 Jun 2012 - 13:31 | |
| Nikako, nikako poslije kad je bilo joj zao Kenana aha ) Eysan i Selma su mi se najvise gadile u seriji. Kenana sam bas gotivila, jest ubio Bahar ali je sve tacno sto je rekao... Radi osvete Dzengi mislim da je ubio Bahar, ustvari Dzengo je htio da se jednim mahom osveti Aliju, Eysan i Ezelu. Da ih sve povrijedi, i jedini nacin je bio Bahar. Iako Dzengo nije htio to. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 21 Jun 2012 - 10:45 | |
| opet abla grijesis Dzengizu nije bilo u planu ubiti Bahar to je dijelo Kenan da rastavi cetvorku jedina spletka dzengizova je u vezi Bahar da je slagao Eysan da ju je Ezel ubio |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 21 Jun 2012 - 11:44 | |
| Tefo je dobra dusice .....uvijek odan prema Aliju ,Ramizu a prije svega Ezelu
i uvijke se zbog toga nasao u vatri ..njegov prvobitni zadatak je bio da ubije alija al nije mogao jer ga je zavolio kao prijatelja!al kad je god bio ezel u skripcu stao je uz njega ! i rjesavao naredbe od Ramiza! |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 21 Jun 2012 - 11:46 | |
| A ko je Tefo? Jer to onaj celavi koji je doso sa Ezelom i onom plavusom? |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 21 Jun 2012 - 11:49 | |
| ne ,to je Kamil a Tefo " radi" za Alija to je onaj sto ima bradu ! |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 21 Jun 2012 - 11:53 | |
| Aaaaaaaaaaaa sad kontam Hvala Fatic |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 21 Jun 2012 - 11:55 | |
| nema na cemu jel tako da je Tefo slatkica ! |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 21 Jun 2012 - 13:15 | |
| Ne grijesim procitaj ponovo, Dzengo je ttio da se svima osveti nekako. A Bahar je tacka zajednicka svima, i onda sam rekla da on nije htio je ubiti. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Thu 21 Jun 2012 - 23:58 | |
| Ja sam gledala scenu Baharine smrti i koliko sam shvatila onaj Ejsanin muz nije hteo da je ubiju kad je video da ce pucati na Bahar on je rekao da to ne rade |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Spoileri Fri 22 Jun 2012 - 6:02 | |
| I ja sam taj deo gledala, jakoo tuzno. Tefo radi za Ezela, a radi i za Alija...jel to po naredbi za Ezela? :DD |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Fri 22 Jun 2012 - 8:52 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Spoileri | |
| |
|
| |
|