|
|
Author | Message |
---|
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Sat 18 Jun 2011 - 20:29 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Sun 19 Jun 2011 - 1:01 | |
| ja ne pratim uzivo ali na jednoj fb stranici sam nasla kada pocinje po nasem vremenu 21.15 evo i link za pracanje [You must be registered and logged in to see this link.] ...........ja ga otvorila kad ono najava za ezela vidjela sam kako se oslobodio policajaca izgleda da je Ali imao prste u tome cak su prikazali Bade koju je ona sad ulogu igra sta ce ona u zadnjoj epki?????? grizem prste ko ce docekati sutra....jos je Kenan pricao u vezi ezela i eysan i ašik samo sam tu rijec razumijela ,jojjjjjjj kako bi voljela samo da sam u tom trenutku znala turski!!!!!!1 |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Spoileri Sun 19 Jun 2011 - 1:27 | |
| ma daj??? vidjela si novi trailer? uuuuuuuuuuuuuuffffff otkud bade u cijeloj priči??? hvala ti na linku btw |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Sun 19 Jun 2011 - 2:01 | |
| Fato hvala za link,jedva cekam sutra da vidim sta ce biti,toliko se nadam srecnom kraju,nadam se da se necu razocarati... Jacky ja neznam dali si ti shvatila tu njihovu pricu kao i pricu od E&E ali po meni je Kenan zasluzio sve samo zaljenje nije!Nemoj zaboraviti da je on dao ubiti sva tri Ramizova sina,unuka i pokusao u vise navrata da ubije Azad!Zar zasluzuje zaljenje????Dali je njemu Ramiz ubio dete??Nije!Ubio mu je brata jer je on sam tako izabrao!Ja mislim da jedna neuspela ljubav nije vredna tolikih zrtava!A sto se tice Ejsan njen lik zaista treba shvatiti i dobro protumaciti...Ona jeste izdala Ezela ali da bi njena sestra zivela...Iskreno i ja kad bi birala izmedju ljubavi momka i ljubavi nekog bliznjeg odlucila bi se za svoju krv sigurno!Neznam dali cete se sloziti samnom ali to je moje misljenje i imala sam potrebu da ga iznesem... |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Spoileri Sun 19 Jun 2011 - 3:04 | |
| - Andjelak wrote:
- Fato hvala za link,jedva cekam sutra da vidim sta ce biti,toliko se nadam srecnom kraju,nadam se da se necu razocarati...
Jacky ja neznam dali si ti shvatila tu njihovu pricu kao i pricu od E&E ali po meni je Kenan zasluzio sve samo zaljenje nije!Nemoj zaboraviti da je on dao ubiti sva tri Ramizova sina,unuka i pokusao u vise navrata da ubije Azad!Zar zasluzuje zaljenje????Dali je njemu Ramiz ubio dete??Nije!Ubio mu je brata jer je on sam tako izabrao!Ja mislim da jedna neuspela ljubav nije vredna tolikih zrtava!A sto se tice Ejsan njen lik zaista treba shvatiti i dobro protumaciti...Ona jeste izdala Ezela ali da bi njena sestra zivela...Iskreno i ja kad bi birala izmedju ljubavi momka i ljubavi nekog bliznjeg odlucila bi se za svoju krv sigurno!Neznam dali cete se sloziti samnom ali to je moje misljenje i imala sam potrebu da ga iznesem... potpisujem, istu bi stvar i ja napravila... :Good: što se ejšan tiče, koliko god mi je znala u pojednim epizodama biti grozna i neshvatljiva, s ovim zadnjim epkama sam skroz promijenila mišljenje o njoj... i mislim da je sve ono što joj se izdešavalo u zadnjoj epki (silovanje i napad), kod mnogih gledatelja promijenilo mišljenje o njoj na bolje. kod mene definitivno jeste, iako mi je i prije bila draga. nekako kao da su nam scenaristi željeli tim silovanjem i napadom : pokazati da se ona iskupila za svoj grijeh koji je počinila... mada opet, ne smijemo zaboraviti da je ona 13 godina također patila i bila ko živi mrtvac... kako god, ja svim srcem navijam da u zadnjoj epki imamo happy end i da ejšan i ezel napokon uživaju jedno u drugom, s malim džanom i u toj svojoj velikoj ljubavi, koja se vidi u svakom njihovom pogledu, dodiru, riječima... e&e forever |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Sun 19 Jun 2011 - 8:13 | |
| posto je to prikazana u emisiji o snimanju pa na hrvatskom forumu kazu da je to iz starija scena s BADE ali ni one nisu sigurne vise su zbunjenje jer zele happy end kao i mi ....a moje skromno misljenje da nije stara scena i da cemo je mozda ipak vidjeti (sustini se ipak nadam da cure s hrvatskog foruma da su upravu) a opet sto kaze gira otkud ona sad u toj cijeloj prici????? giro i andjelek potpisujem vase postove slazem se s recenim a posebno s onim djelom EY I E .. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Spoileri Sun 19 Jun 2011 - 9:56 | |
| mislim da se ona neće pojavljivati,sama je pustila Ezela i rekla mu da je njegova sreća sa Ejšan tako da ona u zadnjoj ne vidim nikakav smisao jedino ako nam ne iskoči ako neki tajni policajac il šta već : : a Anđelak i ja sve potpisujem što si pisala i da sutra nam epizoda traje 2 i po sata biće tu svega,prvo RTL a onda ovo... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sun 19 Jun 2011 - 10:45 | |
| po njihovom vremenu pocinje u 20 sati sto bi znacilo da je kod nas u 19 sati .........citala sam da ce je sva ekipa Ezela gledati s 250 fanova a poslije toga imaju party..... ja sam mislila da ce Bade biti koja ce spasiti eysan ali na kraju ispada da ju je Ali spasio .....pa neznam sta da vise mislim jelena od tebe ocekujem sazetk sutrasnje epke :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sun 19 Jun 2011 - 11:41 | |
| Ako je tako ona ne znam hoću li gledati na rtl-u,vidjeću još...sutra se tipkamo naravno |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 0:42 | |
| ovo sam ja procitala na facebook-u mediji u Turskoj su se dočepali tri moguća scenarija, prema jednom Ezel umire, prema drugom, ujak ustaje iz mrtvih, prema trećem se pominje zatvor, amnezija ezela i sl. |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 1:24 | |
| joooooooooj, pa kud u 19 već počinje, a ja do 19:30 radim aaaaaaa. koji je to peh, u ove svoje 22 godine dosad nisam nijednom radila, i eto ti ga na sad, jedini radni ponedjeljak u mom životu i ne mogu stić na početak serije |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 1:31 | |
| |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 2:16 | |
| ma znam da će bit kasnije, al baš bi voljela odmah početak vidjeti... ništa, jurit ću s posla koliko se da, nadam se da sam u 19:40 najkasnije već pred kompom : e da, ko što kažeš, samo da imamo happy end! |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 6:32 | |
| Evo nam Kenana sa partija Cansu izgled ajos nije došla a giro ništa ne brini tek prava počinje u 20:15 [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 8:57 | |
| E cure moje mile izgleda nema nista od happy end-a :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 9:21 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 9:33 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 10:56 | |
| ma ljudi kako je ono bilo tuzno :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: ali ipak jako lijepo sve u svemu sceneristi su odradili odlican posao iako sam ja prizljekivala drugaciji kraj ....ali vrijedi gledati zbog ljubavi koje vrijedi živjeti i umrijeti. Ljubav koja je spremna na sve. Ljubav koju je vrijedilo gledati, bez obzira na ovakv kraj. to je ono što sam ja vidjela ...............ali zagonetno je ono s Dzanom ostavlja prostora za mastu i za pitanja kako je saznao da mu je Omer otac i da li je onaj covjek on jer ja sam razumijela da je dosao kod svog oca u posjetu ..........ali nakon pomnog razmisljanja dosla sam do zakljucaka da je ipak ono na kraju Ali i da mu je on priaco price o msvom najboljem priajtelju..... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 11:39 | |
| Ako ona(Eysan)umre, umirem i ja-EZEL : : : |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 20 Jun 2011 - 11:54 | |
| Na kraju, Ezel je mislio da će ljubav pobijediti a pravda biti zadovoljena. Ali, srećni krajevi se dešavaju samo u pričama. Ova priča je već završena i događanja nakon toga nikada nisu postojala .. . Budući da u stvarnom životu, mrtvi ne razgovaraju s nama. Ljubav nije jača od Osvete. U mjestima gdje živimo, ne postoji tako jako prijateljstvo koje će oprostiti sve. U stvarnom životu, očevi i sinovi mogu prevariti smrt i biti zajedno ... mogu li?" |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 0:28 | |
| sad gledam neke slike ezela od sinoc dok su pratili epizodu plakali su jos oni to snimali a kako je tek nama gledateljima ......ja sam od jutros nikakva .razocarana i ljuta na sceneriste a u jedno i tuzna kad pomislim na ezela i eysan : : : ...............koja je to ašik .ono kad pije otrov i govori joj dolazim draga moja suze lijem .odradili su miscene umiranja predobro preistinito..... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 6:08 | |
| Sta se desilo na kraju ? Kakva je zadnja epka ? Sta procita Mirjana kaze Ezel umire o.O neeecuu ja too. Hocu njega zivog. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 6:50 | |
| Ja sam se isplakala na sinoć ne pamtim kad sam ovoliko plakala a i danas isto.. Oboje su umrli na kraju,Eysan zbog povreda koje je joj zadao Dzengiz je imala samo jos par sati zivota,on je se osvetio za nju,oprostio od svih i odlučio da umre zajedno sa njom jer bez nje njegov život nema smisla,kad je ona umrla on je popio otrov.. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 8:06 | |
| jelena ja sam i sad u soku jos nemogu vjerovati da je onakav kraj bio..... : : : : cijeli dan sam nikakva |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 21 Jun 2011 - 8:14 | |
| ma i ja sam isto danas katastrofa,svi smo koji su gledali ovu seriju..ja pokušavam d ane mislim al nikako sve me vodi na onu scenu u vozu :’(: :’(: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Spoileri | |
| |
|
| |
|