|
|
Author | Message |
---|
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Mar 2011 - 15:20 | |
| - Weisse-Engel wrote:
- Pogledam s vremena na vreme,iako je prica glupa do bola..Svidja mi se Maite,lepo glumi bas se popravila od CCEA,Levy i dalje nema pojma,a Dominika Paleta mi je preslatka
takodje tako mislim... teresa bolja a ima losiji termin :( |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Mar 2011 - 20:51 | |
| Jao Himena priredila Viktoriji veliko iznanadjenje. Tako joj i treba...xD |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Mar 2011 - 22:18 | |
| Pogledam po nekad...kad nemam da učim. |
|
| |
**_Mily_** TVNovele Novi član
Broj postova : 257 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 3:23 | |
| Videla sam da su ukinuli sve videe sa You tube... Jel ima neki sajt gde moze da se gleda??? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 3:53 | |
| |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 4:08 | |
| Dobra je serija ali mislim da Majte i Vilijam nisu lep par jer ona izgleda ko dete a on a on je ahh prelepppp |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 6:21 | |
| Nzm da li ste citali u novinama...Himena je izjavila kako ju je mnogo povredilo sto su gledaoci serije rekli kako je ruzna i da joj je uloga odvratna i da su Maite i William mnogo lepsi par nego ona sa Williamom..i onda je rekla da sve sto su gledaoci rekli znaci da je odlicno odigrala ulogu..msm ono..Himena mi se uopste ne svidja ni kao glumica niti kao bilo sta drugo!!!to je barem moje misljenje!!!ne zelim da se neki njeni fanovi uvrede zbog toga!!! |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 6:33 | |
| - sara miranda wrote:
- Nzm da li ste citali u novinama...Himena je izjavila kako ju je mnogo povredilo sto su gledaoci serije rekli kako je ruzna i da joj je uloga odvratna i da su Maite i William mnogo lepsi par nego ona sa Williamom..i onda je rekla da sve sto su gledaoci rekli znaci da je odlicno odigrala ulogu..msm ono..Himena mi se uopste ne svidja ni kao glumica niti kao bilo sta drugo!!!to je barem moje misljenje!!!ne zelim da se neki njeni fanovi uvrede zbog toga!!!
Ne znam gde si to citala,ali ako su nase novine,te vesti kasne...Najbolje je da citas na netu,univisionu...ovi nasi sve vesti izvrcu... Ima njen intervju gde prica kako je vredjaju na twiteru,kako kazu da ima odvratne noge,listove kao fudbalerka,kako je gadna,ovakva,onakva. Meni je ruzna,fizicki,jako,ali kad prica,deluje mi skroz ok. Sto se mene tice,sa Williamom,mi nije nikakav par,prvo sto je starija od njega,deluje kao da mu je mama...Meni su lepi parovi plav muskarac,crna zena ili obrnuto...i mislim da zena treba da izgleda mladje od muskarca..e,sad,svako ima drugaciji ukus.. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 8:07 | |
| - discobaby wrote:
- sara miranda wrote:
- Nzm da li ste citali u novinama...Himena je izjavila kako ju je mnogo povredilo sto su gledaoci serije rekli kako je ruzna i da joj je uloga odvratna i da su Maite i William mnogo lepsi par nego ona sa Williamom..i onda je rekla da sve sto su gledaoci rekli znaci da je odlicno odigrala ulogu..msm ono..Himena mi se uopste ne svidja ni kao glumica niti kao bilo sta drugo!!!to je barem moje misljenje!!!ne zelim da se neki njeni fanovi uvrede zbog toga!!!
Ne znam gde si to citala,ali ako su nase novine,te vesti kasne...Najbolje je da citas na netu,univisionu...ovi nasi sve vesti izvrcu... Ima njen intervju gde prica kako je vredjaju na twiteru,kako kazu da ima odvratne noge,listove kao fudbalerka,kako je gadna,ovakva,onakva. Meni je ruzna,fizicki,jako,ali kad prica,deluje mi skroz ok. Sto se mene tice,sa Williamom,mi nije nikakav par,prvo sto je starija od njega,deluje kao da mu je mama...Meni su lepi parovi plav muskarac,crna zena ili obrnuto...i mislim da zena treba da izgleda mladje od muskarca..e,sad,svako ima drugaciji ukus.. Slazem se sa tobom u potpunosti. Dominika je to izjavila stvarno, vredjaju je svi na twitteru, kako je ona ruzna a Maite lepsa od nje i bolja, sto jeste istina. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 11:01 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- discobaby wrote:
- sara miranda wrote:
Ne znam gde si to citala,ali ako su nase novine,te vesti kasne...Najbolje je da citas na netu,univisionu...ovi nasi sve vesti izvrcu... Ima njen intervju gde prica kako je vredjaju na twiteru,kako kazu da ima odvratne noge,listove kao fudbalerka,kako je gadna,ovakva,onakva. Meni je ruzna,fizicki,jako,ali kad prica,deluje mi skroz ok. Sto se mene tice,sa Williamom,mi nije nikakav par,prvo sto je starija od njega,deluje kao da mu je mama...Meni su lepi parovi plav muskarac,crna zena ili obrnuto...i mislim da zena treba da izgleda mladje od muskarca..e,sad,svako ima drugaciji ukus.. Slazem se sa tobom u potpunosti. Dominika je to izjavila stvarno, vredjaju je svi na twitteru, kako je ona ruzna a Maite lepsa od nje i bolja, sto jeste istina. Jeste ona ruzna,ali meni je sasvim ok,kad vidis kako prica u intervjuima i deluje duhovito.Prosto mi nije odbojna.Mislim da njena uloga nije razlog da je ljudi vredjaju.Ruzna je,pa je ruzna,ne moze da se ubije,jadna.Neki ljudi ne mogu da odvoje ulogu od stvarnosti i zato je pljuju. Ja bih jako volela da vidim Maite i Williama,kao glavne negativce u nekoj seriji.Ali,onako,da budu,bas bas zli.Zanima me kako bi ih ljudi gledali tada... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 11:47 | |
| Trenutno nadoknađujem seriju. Odgledao sam do 37. epizode, imam još tri do 40. i od ponedeljka nastavljam redovno (konačno!). |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 13:12 | |
| - discobaby wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- discobaby wrote:
- sara miranda wrote:
Ne znam gde si to citala,ali ako su nase novine,te vesti kasne...Najbolje je da citas na netu,univisionu...ovi nasi sve vesti izvrcu... Ima njen intervju gde prica kako je vredjaju na twiteru,kako kazu da ima odvratne noge,listove kao fudbalerka,kako je gadna,ovakva,onakva. Meni je ruzna,fizicki,jako,ali kad prica,deluje mi skroz ok. Sto se mene tice,sa Williamom,mi nije nikakav par,prvo sto je starija od njega,deluje kao da mu je mama...Meni su lepi parovi plav muskarac,crna zena ili obrnuto...i mislim da zena treba da izgleda mladje od muskarca..e,sad,svako ima drugaciji ukus.. Slazem se sa tobom u potpunosti. Dominika je to izjavila stvarno, vredjaju je svi na twitteru, kako je ona ruzna a Maite lepsa od nje i bolja, sto jeste istina. Jeste ona ruzna,ali meni je sasvim ok,kad vidis kako prica u intervjuima i deluje duhovito.Prosto mi nije odbojna.Mislim da njena uloga nije razlog da je ljudi vredjaju.Ruzna je,pa je ruzna,ne moze da se ubije,jadna.Neki ljudi ne mogu da odvoje ulogu od stvarnosti i zato je pljuju.
Ja bih jako volela da vidim Maite i Williama,kao glavne negativce u nekoj seriji.Ali,onako,da budu,bas bas zli.Zanima me kako bi ih ljudi gledali tada... slazem se sa vama niko nije savrsen bolje da gledaju sebe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 20:32 | |
| hih i aj bih voleal da ih gledam kao zle...sigurno bi bili extraa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Mar 2011 - 23:17 | |
| Citala sam to na netu.....za Himenu!!I slazem se sa svima koji su rekli da su Maite i William lepsi par nego Himena i William!!!
Last edited by ~Sara_Miranda~ on Mon 14 Mar 2011 - 6:00; edited 1 time in total |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sun 13 Mar 2011 - 5:42 | |
| meni ona uopste nije ruzna a super je glumica i stoje joj uloge zloca a i dobrica mada u ovoj seriji izgleda izvestaceno,nekako gadljivo valjda i treba tako posto je zloca |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Mar 2011 - 5:21 | |
| - Ejpril wrote:
- meni ona uopste nije ruzna
a super je glumica i stoje joj uloge zloca a i dobrica mada u ovoj seriji izgleda izvestaceno,nekako gadljivo valjda i treba tako posto je zloca slazem se sa tobom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Mar 2011 - 6:01 | |
| Ima milion lepsih glumica od Himene...ona nije nis posebno!!! |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Mar 2011 - 12:35 | |
| Mani je Dominika npr u meps bila ok, ali ovde mi je grozna :da:
Nadam se da ce Maria u sledecoj epizodi konacno saznati da joj je Victoria majka |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Mar 2011 - 22:27 | |
| Nadamo se!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 15 Mar 2011 - 1:48 | |
| jao, kako mi se svidela sinoc ona zadnja scena kada Max na telefon prica Mariji one stihove iz pesme A pratir de Hoy i ona njemu.. <33 |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Tue 15 Mar 2011 - 12:35 | |
| jao jos nije saznala :Out: kako je bila Maite slatka kada je pevala bebicama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 15 Mar 2011 - 22:42 | |
| Kako se ona deca smeju na njih,to je neverovatno.A Victorija i Marija pevaju istu pesmu...mozda i to bude neki trag Maxu,ako cuje... Mislim da ce prvo Viktorija saznati ko joj je cerka,pa ce pokusati da se priblizi Mariji...Jos 12 nedelja do kraja. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 15 Mar 2011 - 23:50 | |
| - *Maya* wrote:
- jao jos nije saznala :Out:
kako je bila Maite slatka kada je pevala bebicama Slazem se bilka je preslatka dok je pevala pesmu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 2:30 | |
| Meni nije jasno sa kim ce Fernanda da bude na kraju, dali sa Kruza ili sa Fabijana..xD Joj kako je lepa Nati, mnogo lepo su je obukli i nasminkali. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Mar 2011 - 3:30 | |
| Mene ova serija smara više, već sam 4 epizoda u zaostatku, a juče nisam snimao i jutros nije bilo reprize. :/ |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|