REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari serije - Page 8 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 6:59

Joj kako me nervira Fernadna, toliko je razmazena...stvarno preterano, treba da joj daju dobru lekciju.

Aaj nijedna scena sa Levyrroni nije bila danas, valjda ce biti sutra..x.D
I opet seckaju, oni su retardirani.

OMG kako se nije saznalo da je on kupio aparat, nego ona vestica majka od Juan Pabla kaze da je ona kupila...najgori je lik u seriji :Out:
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:00

Mene Fernanda uzasno nervira -.- ovaj Padilja je oodvratan!!! Lindu ne bih ni da komentarisem, pored toga sto nema pojma da glumi, devojka je kao pojava uzasno antipaticna!
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:03

Aham, ali Fernanda uopste ne razmislja, kako ne vidi da je on kao da se drogira...alii stvarno je preterano glupa..x.D
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:07

Meni je Bernarda bas super :P:

Oba popa su pocela uzasno da smaraju -.-
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:08

Stefy wrote:
discobaby wrote:
Pa ti nisi stigao do 74?Nisam znala.Meni je serija bila dosadna,dok nisu otisli u Majmi.Onda se sve promenilo,i radnja i Max i Marija.Do tada sam gledala samo njih,od 50-e epizode gledam sve.

A sto se tice tog aparata,nikada se nije saznalo da ga je Max kupio.Bas gadan propust...
Ne, prestao sam da gledam jer nisam mogao da vas stignem preko raspusta kako sam planirao.
Radnja se premešta u Majami!? o.O

Ne,tamo ce biti samo dve epizode,cini mi se,ali tada pocinje da se menja radnja serije.To je 49-50 epizoda.Pre toga je gledanost serije opala na 8 i morali su nesto da menjaju.
Od tada sve manje lici na PDA i ima neku svoju pricu.Meni je bolje sto je brze,dinamicnije u jednoj epizodi se desi 100 stvari,a ne da se razvlaci...ima propusta,ali neuporedivo manje.Serija nije dosadna,sto je mnogo vaznije.Do tada mi je muka bilo od razvlacenja radnje.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:12

discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:
Pa ti nisi stigao do 74?Nisam znala.Meni je serija bila dosadna,dok nisu otisli u Majmi.Onda se sve promenilo,i radnja i Max i Marija.Do tada sam gledala samo njih,od 50-e epizode gledam sve.

A sto se tice tog aparata,nikada se nije saznalo da ga je Max kupio.Bas gadan propust...
Ne, prestao sam da gledam jer nisam mogao da vas stignem preko raspusta kako sam planirao.

Ne,tamo ce biti samo dve epizode,cini mi se,ali tada pocinje da se menja radnja serije.To je 49-50 epizoda.Pre toga je gledanost serije opala na 8 i morali su nesto da menjaju.
Od tada sve manje lici na PDA i ima neku svoju pricu.Meni je bolje sto je brze,dinamicnije u jednoj epizodi se desi 100 stvari,a ne da se razvlaci...ima propusta,ali neuporedivo manje.Serija nije dosadna,sto je mnogo vaznije.Do tada mi je muka bilo od razvlacenja radnje.
OMG, znači menjaju radnju serije, super onda jer je radnja ovako debilna. -.- Mada, ne volim kada se tako menja radnja, jer pogledaj šta su napravili sa Elenom jer su menjali radnju, većina fanova su više volela prvobitnu radnju. Ali mislim da je u ovom slučaju promena ok jer je radnja stvarno glupa i razvučena.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:18

Pa vidi se, jer koliko sam ja videla rejting im se bash povecao ;))
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:20

Stefy wrote:
discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:

OMG, znači menjaju radnju serije, super onda jer je radnja ovako debilna. -.- Mada, ne volim kada se tako menja radnja, jer pogledaj šta su napravili sa Elenom jer su menjali radnju, većina fanova su više volela prvobitnu radnju. Ali mislim da je u ovom slučaju promena ok jer je radnja stvarno glupa i razvučena.
Da nisu menjali,ja zaista ne bih gledala vise,jer nisam mogla vise da trpim,koliko mi je bilo dosadno.U ovom slucaju su svi trazili na twiteru od Liliane da uradi nesto.
Ne odskace se od onog glavnog,ali se ide okolo naokolo i sve se ostalo menja.
Pogledajte avancee,sto sam postavila,ja mislim da ce danas Viktorija saznati da Huan pablo zna ko joj je cerka,a Bernarda je zvala Mariu da joj prica o njenoj majci i kad je Maria dosla,Bernarda pita-jesi sigurna da zelis da znas,kao,istina nije ni malo prijatna...Bog zna sta ce joj budala reci.A u prosloj je Max rekao Marii da je saznao da je Viktorija izgubila cerku davno...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:24

Aa Bernanda na svaki tren mora neku laz da izmisli.
Ee u kojoj epiki se Himena pojavljuje?
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:25

AnGel_Perroni wrote:
Aa Bernanda na svaki tren mora neku laz da izmisli.
Ee u kojoj epiki se Himena pojavljuje?

Uh,ne znam tacno u kojoj,ali oni se uopste nece obazirati na nju.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:29

Aham, ali ona ce sigurno napraviti mng problema.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:34

AnGel_Perroni wrote:
Aham, ali ona ce sigurno napraviti mng problema.
Bice totalno nebitan lik,jer ce je Max stalno terati od sebe,ali ce ga u Majamiju strpati u krevet.Obuci ce Marijinu haljunu i staviti crnu periku.

Pre toga ce da napravi zbrku kad vidi Maxa i Mariu da se ljube u firmi i kad odu da se igraju sa decom.Tada ce da poljubi Maxa na prevaru,ali ce joj Maria lupiti dve samarcine.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:37

too, e bash mi se svidja Maite ovde...ne kao u neke serije, cim vidi da neka zena ljubi njenog momka..xDD onda odmah raskine sa njim i byee.

A ona odmah udara samar...nicee :Good:
Takodje mi se svidja sto su zajedno dugo, jer to je prava ljubav, ne obracaju paznju na svaku sitnicu.

Nece valjda MAx stvarno da vodi ljubav sa himenom??xD
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:51

AnGel_Perroni wrote:
too, e bash mi se svidja Maite ovde...ne kao u neke serije, cim vidi da neka zena ljubi njenog momka..xDD onda odmah raskine sa njim i byee.

A ona odmah udara samar...nicee :Good:
Takodje mi se svidja sto su zajedno dugo, jer to je prava ljubav, ne obracaju paznju na svaku sitnicu.

Nece valjda MAx stvarno da vodi ljubav sa himenom??xD
Bio je mrtav pijan,malo su se valjali po krevetu,ali nista nesvarljivo za gledanje.Sve vreme je zvao Maria...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:54

Aaa, covece kako je glup..xD
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 9:13

Molim!? Razočaran sam! Himena će biti nebitan lik!? Nije glavna zloća!? :(
Back to top Go down
~Blair&Chuck~
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
~Blair&Chuck~

Broj postova : 786
Fan-gif : MAITE

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 9:57

Nije gl. zloća u početu,bit će isto ko kakva sjena.
Ali nakon Miamija ona postaje gl. zloća,ali opet je kao sjena.Udat ce se za Maxa ali on je i dalje ne primjecuje.Pa ce onda izigravat ludu kada bude plakala i kukamagala da je Max zavoli.
Back to top Go down
http://www.girls-corner.org
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 10:00

Stefy wrote:
Pa,sada jeste,jer je razdvojila glavni par,ali je na pocetku bila skroz nebitna,jer niko na nju nije obracao paznju.
Ne znam,meni ona nekako ne smeta,jer je prica takva da ona ne smeta da se Max i Maria vole.
Glavna zloca je Viktorija.
Himena mi je..ne znam-zvrndalo,luda je,prica sama sa sobom..dok Viktoriju bas mrzim.
Medjutim,kad Himena izgubi dete,e onda ce da bude glavna zloca.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 10:38

discobaby wrote:
Stefy wrote:
Pa,sada jeste,jer je razdvojila glavni par,ali je na pocetku bila skroz nebitna,jer niko na nju nije obracao paznju.
Ne znam,meni ona nekako ne smeta,jer je prica takva da ona ne smeta da se Max i Maria vole.
Glavna zloca je Viktorija.
Himena mi je..ne znam-zvrndalo,luda je,prica sama sa sobom..dok Viktoriju bas mrzim.
Medjutim,kad Himena izgubi dete,e onda ce da bude glavna zloca.
Viktorija? Kako ona glavna zloća? Ništa mi nije jasno, najbolje je da nastavim da gledam.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyFri 4 Feb 2011 - 0:20

HAhah e stvarno mi sada nije nista jasno...kako Viktorija glavna zloca?
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyFri 4 Feb 2011 - 1:00

AnGel_Perroni wrote:
HAhah e stvarno mi sada nije nista jasno...kako Viktorija glavna zloca?
Zena je zla,odvratna,upravlja zivotima svoje porodice,sebicna majka,koja hoce da ozeni sina sa kim ona hoce i nije je sram da mu i sama smesti,samo da bi bila zadovoljna.
Devojku,koju voli njen sin,ponizava i maltretira na najgori moguci nacin,samo zato sto je siromasna i nema mamu i tatu iza ledja.
Koristi svoj polozaj i to sto je jedan radnik zaljubljen u nju,da ga iskoristi i prati MD,da bi joj sa svakog posla sredila otkaz.
Mislim da je to sasvim dovoljno da bude glavna zloca.
Ako nastavis da gledas,veruj mi,bice ti drago da je gledas kako place...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyFri 4 Feb 2011 - 2:48

OMG...e sorry sto pitam ovde ali stavi u spojleri da ne saznaju oni koji zele.
Zar ce viktorija da bude protiv veze Maxa i Marie? Jos ce da im smesti?? :o.O:
Back to top Go down
~Blair&Chuck~
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
~Blair&Chuck~

Broj postova : 786
Fan-gif : MAITE

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyFri 4 Feb 2011 - 2:55

Naravno da hoće.Ona i Ximena ce da se dogovaraju kako da razdvoje M&M :D
Back to top Go down
http://www.girls-corner.org
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyFri 4 Feb 2011 - 3:14

Aaa, pa kakva je to majka...budala, retardirana je.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyFri 4 Feb 2011 - 6:43

Bože, kako je ova Viktorija odvratna kad plače, pola epizode danas je samo plakala. =.= Smara više. Fernanda me u ovim delovima nervira, i posle kada pobegne kod Federika, baš je glupa. -.- Današnja epizoda mi se nije nešto mnogo svidela, dosadna.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 40Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next