|
|
Author | Message |
---|
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 4:34 | |
| Ma,ok,samo sam tako rekla,ako ne smeta vecini,ne trebam ja kao pojedinac da se bunim.Samo sam mislila da bi bilo lakse svima...nebitno,uostalom istu seriju gledamo... 73. ep ce biti fenomenalna! A jeste videli iza kamere snimanje Lindinog ubistva.Boze,kaze ona jos uvek ne zna kakva ce biti sudbina njenog lika i da li odlazi ili ne i dva puta se zahvalila Mehiji,u minut i po, na divnoj sansi koju joj je dao.I nesto kaze da se nada karijeri na filmu...e,svasta,em ulizica,em glupa ko koza |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 4:35 | |
| - discobaby wrote:
- Ma,ok,samo sam tako rekla,ako ne smeta vecini,ne trebam ja kao pojedinac da se bunim.Samo sam mislila da bi bilo lakse svima...nebitno,uostalom istu seriju gledamo...
73. ep ce biti fenomenalna!
A jeste videli iza kamere snimanje Lindinog ubistva.Boze,kaze ona jos uvek ne zna kakva ce biti sudbina njenog lika i da li odlazi ili ne i dva puta se zahvalila Mehiji,u minut i po, na divnoj sansi koju joj je dao.I nesto kaze da se nada karijeri na filmu...e,svasta,em ulizica,em glupa ko koza Haha, koji kreten. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 4:40 | |
| Postavila sam u video,pa pogledajte. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 4:41 | |
| - discobaby wrote:
- Postavila sam u video,pa pogledajte.
Pogledaću kasnije jer moram da idem da učim sada kad stavim TDA da se snima. |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 6:23 | |
| ahahahahahah nadam se da linda nece da se vrati iz mrtvih kao Huanho |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 6:30 | |
| Meni je svejedno zbg Linde,što se mene tiče ona može ostati u seriji,svakako je nevažna xD |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 6:51 | |
| Bilo bi stvarno glupo da se i ona vrati iz mrtvih Faustu se svidja Maria :hoPhOp: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 6:54 | |
| Meni je najvažnije da će Maksimilijano i Himena biti do kraja. ;) Za ostale me baš briga. xD Kako mi je žao danas bilo Nati kada je došao onaj "preplanuli iz Verakruza". :( Jadna. :'( |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 11:47 | |
| meni je Beranrda tu najjaci lik, kad pocne da prica o Bozioj pravdi, sva se onako uzivi xDD Danasnja epizoda je bila lepa, mada me Marija pomalo nervira, ima ta neka bas zastarela shvatanja, i sve preuvelicava -.- |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 11:52 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- meni je Beranrda tu najjaci lik, kad pocne da prica o Bozioj pravdi, sva se onako uzivi xDD Danasnja epizoda je bila lepa, mada me Marija pomalo nervira, ima ta neka bas zastarela shvatanja, i sve preuvelicava -.-
pa odgojili su je casne sestre meni je to sasvim normalno da drzi do morala i do sebe MARIJA :Good: :Good: |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 11:57 | |
| Pa znam da je rasla pored casnih sestara, i ok mi je sto drzi do sebe, nego neke stvari mnooogoo preuvelicava, ono kad je saznala da se Maks ne zove Fabijan napravila je frku oko toga, on je mlio za oprostaj kao da joj ubio nekog, a ona sva ponosna nece da mu oprosti o.O I danas opet pocela da panici oko toga sto je Maks Viktorijin sin, nervira me pomalo njen lik -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 20:29 | |
| Evo jedne zanimljivosti [You must be registered and logged in to see this link.] : sto su slatki Znas kako,takve stvari su uvek preuvelicane u serijama,ali mislim da nije stvar u tome oko cega je lagao,nego to sto je LAGAO.Jer ko slaze jednom,pa ga ne uhvate,slagace opet 100%. Kad bi tako radili u stvarnosti svi bi zivi bili razvedeni,ustvari niko se nikada ne bi udao,ozenio,ni imao decu. :da: |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 21:17 | |
| |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 21:26 | |
| |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 22:40 | |
| Sad sam vec nestrpljiva, kad ce konacno Max saznati da je Maria trudna? Otišla Linda, ah, evo suze ronim :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 0:32 | |
| Postavljene sve emitovane epizode, sem 11. koju ću najverovatnije snimati sa nekog drugog Pinka. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 0:39 | |
| eheh kako je slika lepaa... ) ta sa bebe : Svidja mi se sto su dugo zajedno su seriji, jer u CCEA nije bilo tako. |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 5:57 | |
| Jedva čekam dalje, samo se nadam da ih nece sad opet rastaviti,a tako mi nekako miriše na to. Zsnima me Viki kad sazna za Mariu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:34 | |
| Danas me je Linda iznervirala kad je rekla:"Hoy es el cumpleanos de la hija de Osvaldo, y yo tengo que estari ahi.", ali ono "ahi" j izgovorila "aži", mrzim to! -.- Mislim da su danas isekli scenu kod prvih reklama, trebala je scena iz prošle epizode da bude do kraja, ali je presečena, i kad su se vratila reklame, počelo je nešto drugo. -.- Ova Fernanda je upala u baš solidnu porodicu, užas. =.= Ovde možete pogledati: [You must be registered and logged in to see this link.] . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:40 | |
| Kako smo ziveli bez interneta????????????????Jel' znate da ja pre CCEA ni jednu seriju nisam pratila na netu??
Meni je bila grozna scena sa Lindom i Huanhom za stolom.Mislim,ko jede tako razrljen???Ispale joj s'se u tanjir!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:48 | |
| Da, i meni je to odvratno. Evo malopre sam pogledao koju scenu su isekli, nema onoga kada doktor kaže da je uspešna operacija i kada se svi grle, a Maksimilijano ih gleda, a zatim odlazi. Nije toliko važna scena, totalno je nebitna, ali ipak mrzim kad seckaju jer jednom neću obraćati pažnju, pa će iseći nešto važno, kreteni. -.- Moja prva serija koju sam gledao na 'netu (celu) je El Rostro de Analia, pre toga ništa nisam gledao, a i tad ami je 'net bio užasno spor, mnogo gori nego sada. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:49 | |
| Jao danasnja epka je bila extra.A Fer pobegla sa zurke jaoo,sta ce reci Viktorija kad je nadju :jajaja: Sama se najezim od same pomisli na to : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:51 | |
| - Maya... wrote:
- Jao danasnja epka je bila extra.A Fer pobegla sa zurke jaoo,sta ce reci Viktorija kad je nadju :jajaja: Sama se najezim od same pomisli na to :
KO NE ŽELI DA ZNA ŠTA ĆE SE DESITI, NEKA NE ČITA SPOJLER!- Spoiler:
Svi će se zabrinuti i cele noći je tražiti, a ona će ujutru doći kao da se ništa nije desilo. Zatvoriće je u sobu i reći joj da pronađe sat koji je dobila na rođendan inače joj se loše piše...
Eto. Do ovde negde sam ja stigao na 'netu, mislim da je poslednja epizoda koju sam gledao bila kada Viktorija ode kod Rodolfa i udari mu šamar, pa odvede Fernandu kući. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:57 | |
| Pa ti nisi stigao do 74?Nisam znala.Meni je serija bila dosadna,dok nisu otisli u Majmi.Onda se sve promenilo,i radnja i Max i Marija.Do tada sam gledala samo njih,od 50-e epizode gledam sve.
A sto se tice tog aparata,nikada se nije saznalo da ga je Max kupio.Bas gadan propust... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:59 | |
| - discobaby wrote:
- Pa ti nisi stigao do 74?Nisam znala.Meni je serija bila dosadna,dok nisu otisli u Majmi.Onda se sve promenilo,i radnja i Max i Marija.Do tada sam gledala samo njih,od 50-e epizode gledam sve.
A sto se tice tog aparata,nikada se nije saznalo da ga je Max kupio.Bas gadan propust... Ne, prestao sam da gledam jer nisam mogao da vas stignem preko raspusta kako sam planirao. Radnja se premešta u Majami!? o.O |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|