REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AuthorMessage
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

Komentari serije - Page 7 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 4:34

Ma,ok,samo sam tako rekla,ako ne smeta vecini,ne trebam ja kao pojedinac da se bunim.Samo sam mislila da bi bilo lakse svima...nebitno,uostalom istu seriju gledamo...

73. ep ce biti fenomenalna!

A jeste videli iza kamere snimanje Lindinog ubistva.Boze,kaze ona jos uvek ne zna kakva ce biti sudbina njenog lika i da li odlazi ili ne i dva puta se zahvalila Mehiji,u minut i po, na divnoj sansi koju joj je dao.I nesto kaze da se nada karijeri na filmu...e,svasta,em ulizica,em glupa ko koza hahaha
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 4:35

discobaby wrote:
Ma,ok,samo sam tako rekla,ako ne smeta vecini,ne trebam ja kao pojedinac da se bunim.Samo sam mislila da bi bilo lakse svima...nebitno,uostalom istu seriju gledamo...

73. ep ce biti fenomenalna!

A jeste videli iza kamere snimanje Lindinog ubistva.Boze,kaze ona jos uvek ne zna kakva ce biti sudbina njenog lika i da li odlazi ili ne i dva puta se zahvalila Mehiji,u minut i po, na divnoj sansi koju joj je dao.I nesto kaze da se nada karijeri na filmu...e,svasta,em ulizica,em glupa ko koza hahaha
Haha, koji kreten. xD
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 4:40

Postavila sam u video,pa pogledajte. Ijo hahaha
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 4:41

discobaby wrote:
Postavila sam u video,pa pogledajte. Ijo hahaha
Pogledaću kasnije jer moram da idem da učim sada kad stavim TDA da se snima.
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 6:23

ahahahahahah nadam se da linda nece da se vrati iz mrtvih kao Huanho hahaha
Back to top Go down
~Blair&Chuck~
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
~Blair&Chuck~

Broj postova : 786
Godina : 28
Fan-gif : MAITE

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 6:30

Meni je svejedno zbg Linde,što se mene tiče ona može ostati u seriji,svakako je nevažna xD
Back to top Go down
http://www.girls-corner.org
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 6:51

Bilo bi stvarno glupo da se i ona vrati iz mrtvih Hihi

Faustu se svidja Maria :hoPhOp:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 6:54

Meni je najvažnije da će Maksimilijano i Himena biti do kraja. ;) Za ostale me baš briga. xD Kako mi je žao danas bilo Nati kada je došao onaj "preplanuli iz Verakruza". :( Jadna. :'(
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 11:47

meni je Beranrda tu najjaci lik, kad pocne da prica o Bozioj pravdi, sva se onako uzivi xDD Danasnja epizoda je bila lepa, mada me Marija pomalo nervira, ima ta neka bas zastarela shvatanja, i sve preuvelicava -.-
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 11:52

anahi 4ever! wrote:
meni je Beranrda tu najjaci lik, kad pocne da prica o Bozioj pravdi, sva se onako uzivi xDD Danasnja epizoda je bila lepa, mada me Marija pomalo nervira, ima ta neka bas zastarela shvatanja, i sve preuvelicava -.-
pa odgojili su je casne sestre meni je to sasvim normalno da drzi do morala i do sebe MARIJA :Good: :Good:
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 11:57

Pa znam da je rasla pored casnih sestara, i ok mi je sto drzi do sebe, nego neke stvari mnooogoo preuvelicava, ono kad je saznala da se Maks ne zove Fabijan napravila je frku oko toga, on je mlio za oprostaj kao da joj ubio nekog, a ona sva ponosna nece da mu oprosti o.O I danas opet pocela da panici oko toga sto je Maks Viktorijin sin, nervira me pomalo njen lik -.-
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 20:29

Evo jedne zanimljivosti [You must be registered and logged in to see this link.] :D: sto su slatki

Znas kako,takve stvari su uvek preuvelicane u serijama,ali mislim da nije stvar u tome oko cega je lagao,nego to sto je LAGAO.Jer ko slaze jednom,pa ga ne uhvate,slagace opet 100%.
Kad bi tako radili u stvarnosti svi bi zivi bili razvedeni,ustvari niko se nikada ne bi udao,ozenio,ni imao decu. :da:
Back to top Go down
Nadina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nadina

Broj postova : 208

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 21:17

Divna serija
Back to top Go down
Nadina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nadina

Broj postova : 208

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 21:26

Predivna serija
Back to top Go down
Seka
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Seka

Broj postova : 150

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyWed 2 Feb 2011 - 22:40

Sad sam vec nestrpljiva, kad ce konacno Max saznati da je Maria trudna?
Otišla Linda, ah, evo suze ronim :’(:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 0:32

Postavljene sve emitovane epizode, sem 11. koju ću najverovatnije snimati sa nekog drugog Pinka.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 0:39

eheh kako je slika lepaa...:)) ta sa bebe :P:
Svidja mi se sto su dugo zajedno su seriji, jer u CCEA nije bilo tako.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Seka
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Seka

Broj postova : 150

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 5:57

Jedva čekam dalje, samo se nadam da ih nece sad opet rastaviti,a tako
mi nekako miriše na to.
Zsnima me Viki kad sazna za Mariu.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 6:34

Danas me je Linda iznervirala kad je rekla:"Hoy es el cumpleanos de la hija de Osvaldo, y yo tengo que estari ahi.", ali ono "ahi" j izgovorila "aži", mrzim to! -.- Mislim da su danas isekli scenu kod prvih reklama, trebala je scena iz prošle epizode da bude do kraja, ali je presečena, i kad su se vratila reklame, počelo je nešto drugo. -.- Ova Fernanda je upala u baš solidnu porodicu, užas. =.=
Ovde možete pogledati: [You must be registered and logged in to see this link.] .
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 6:40

Kako smo ziveli bez interneta????????????????Jel' znate da ja pre CCEA ni jednu seriju nisam pratila na netu??

Meni je bila grozna scena sa Lindom i Huanhom za stolom.Mislim,ko jede tako razrljen???Ispale joj s'se u tanjir!!!
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 6:48

Da, i meni je to odvratno. Evo malopre sam pogledao koju scenu su isekli, nema onoga kada doktor kaže da je uspešna operacija i kada se svi grle, a Maksimilijano ih gleda, a zatim odlazi. Nije toliko važna scena, totalno je nebitna, ali ipak mrzim kad seckaju jer jednom neću obraćati pažnju, pa će iseći nešto važno, kreteni. -.-
Moja prva serija koju sam gledao na 'netu (celu) je El Rostro de Analia, pre toga ništa nisam gledao, a i tad ami je 'net bio užasno spor, mnogo gori nego sada.
Back to top Go down
Maya...
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Maya...

Broj postova : 3004
Fan-gif : Komentari serije - Page 7 Untitled-1

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 6:49

Jao danasnja epka je bila extra.A Fer pobegla sa zurke jaoo,sta ce reci Viktorija kad je nadju :jajaja: Sama se najezim od same pomisli na to :(:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 6:51

Maya... wrote:
Jao danasnja epka je bila extra.A Fer pobegla sa zurke jaoo,sta ce reci Viktorija kad je nadju :jajaja: Sama se najezim od same pomisli na to :(:
KO NE ŽELI DA ZNA ŠTA ĆE SE DESITI, NEKA NE ČITA SPOJLER!
Spoiler:
Eto. Do ovde negde sam ja stigao na 'netu, mislim da je poslednja epizoda koju sam gledao bila kada Viktorija ode kod Rodolfa i udari mu šamar, pa odvede Fernandu kući.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 6:57

Pa ti nisi stigao do 74?Nisam znala.Meni je serija bila dosadna,dok nisu otisli u Majmi.Onda se sve promenilo,i radnja i Max i Marija.Do tada sam gledala samo njih,od 50-e epizode gledam sve.

A sto se tice tog aparata,nikada se nije saznalo da ga je Max kupio.Bas gadan propust...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 EmptyThu 3 Feb 2011 - 6:59

discobaby wrote:
Pa ti nisi stigao do 74?Nisam znala.Meni je serija bila dosadna,dok nisu otisli u Majmi.Onda se sve promenilo,i radnja i Max i Marija.Do tada sam gledala samo njih,od 50-e epizode gledam sve.

A sto se tice tog aparata,nikada se nije saznalo da ga je Max kupio.Bas gadan propust...
Ne, prestao sam da gledam jer nisam mogao da vas stignem preko raspusta kako sam planirao.
Radnja se premešta u Majami!? o.O
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 7 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 40Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next