|
|
Author | Message |
---|
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Feb 2011 - 2:49 | |
| |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Feb 2011 - 4:09 | |
| - Stefy wrote:
- ~ Sarita_V ~ wrote:
- Bas je bezveze termin, kad idem pre podne ne mogu da gledam jer sam tad u skoliii :’(: Aaa, moram da pocnem da gledam, cula sam da je fenomenalna serija. :
Jeste. Pa kad ideš u obe smene, teško ćeš stići, ako dolaziš kući pre 18.00h kada ideš u drugu smenu, gledaj od ponedeljka na PinkBH počinje serija. A, ako ne, odgledaj epizode na Telemundovom sajtu. Mogu da gledam kad idem poslepodne, jer idem u oko 13h, a kad idem prepodne onda dolazim taman kad se zavrsava. :’(: :’(: Nemam PinkBH. :’(: :’(: |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Feb 2011 - 7:13 | |
| steta sto nemas pinkbh... alisve u svemu hvala Bogu pa postoji telemundo.com tu imas sve epizode.. serija je prelepa... sa odlicnom pricom... odlican rimejk gledao sam je od pre do poslednje epizode.. i nikad je necu zaboraviti zato sto je to prva serija koju sam odgledao na netu od prve do poslednje epizode |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Sun 13 Feb 2011 - 0:31 | |
| Jedna od boljih serija,ako ne i najbolja ....... |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Sun 13 Feb 2011 - 6:51 | |
| Slazem se |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Feb 2011 - 4:24 | |
| - Stefy wrote:
- Sanja94 wrote:
- Imam jedno pitanje i ne znam gde da pitam a u vezi serije je.
Da li zna neko koji je font korishcen u seriji? Papyrus, ali je prerađen da bi logo bio napravljen. Ja iskreno retko gledam telenovelu na Pinku i kada sam kući u 12, ne znam zašto. Ne sviđa mi se slika na Pinku, a prevod još manje. Drago mi je što je u Bosni termin super, mogao bih i tamo da gledam, ali neću jer nemam vremena, a i gledao sam seriju celu na 'netu sa Mirelom, Milosem i Ejpril (baš nas je mnogo ) i komentarisali smo celokupnu seriju tako da me mrzi da radim to ponovo. slazem se stefi,samo nas pink joj dao ovako grozan terimn :Out: takodje nmg bas redovno da komentarisem jer sam sve vec gledala.... al vi obavezno da gledate imate sve na telemundu |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Feb 2011 - 6:22 | |
| Kad Zade treba da sretne klona? Kako ide sajt telemunda? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Feb 2011 - 6:29 | |
| - tatjana94 wrote:
- Kad Zade treba da sretne klona?
Kako ide sajt telemunda? [You must be registered and logged in to see this link.]Evo sad gledam na PinkBH i slika je 100 puta bolja nego na običnom Pinku, znao sam da će tako biti. Uživajte iz Bosne, slika je mnogo bolja nego na običnom, a i prevod. |
|
| |
*KeKaKeXy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1519 Godina : 35 Lokacija : sLOVEnia
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Feb 2011 - 7:25 | |
| Evo serija je pocela i na pinkplus. Ali ja je nastavljam gledati na pinkSlovenija jer je odlicna slika,bolja nego na pinkplus. Upravo se zavrsila 11.epizoda. Znaci sine po nznm koji put...izlemat cu te. Al me zarazi ovom serijom jao jao. A tek Raba kakav je...ufff! Krv se mi zaledi kad ga vidim,nije mi dobro Iskreno zbog njega sam pocela gledat seriju,jer mi je jedan od naj glumca...odgledala par delova i totalno se zarazila. Prica,glumci,lokacije,zapleti...ma sve je fenomenale! Dizem ruke,nema dalje...ova serija je jedna od najboljih! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Feb 2011 - 9:06 | |
| Ja gledala prvu epizodu i svijdela mi se. Ali ono bas :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 14 Feb 2011 - 11:30 | |
| - *KeKaKeXy* wrote:
- Evo serija je pocela i na pinkplus. Ali ja je nastavljam gledati na pinkSlovenija jer je odlicna slika,bolja nego na pinkplus.
Upravo se zavrsila 11.epizoda. Znaci sine po nznm koji put...izlemat cu te. Al me zarazi ovom serijom jao jao.
A tek Raba kakav je...ufff! Krv se mi zaledi kad ga vidim,nije mi dobro Iskreno zbog njega sam pocela gledat seriju,jer mi je jedan od naj glumca...odgledala par delova i totalno se zarazila. Prica,glumci,lokacije,zapleti...ma sve je fenomenale! Dizem ruke,nema dalje...ova serija je jedna od najboljih! Mamice, rekao sam ti da je serija odlična i ja sam bio zaražen kada sam počeo da je gledam pre godinu dana. Moguće da je na PinkSi bolja slika nego na PinkPlusu, kako god, na običnom Pinku je slika najgora, kao i prevod. -.- Samo nastavi da gledaš, možda će ti se svideti novi likovi koji će uskoro ući u radnju serije, počev od Marise. |
|
| |
*KeKaKeXy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1519 Godina : 35 Lokacija : sLOVEnia
| Subject: Re: Komentari serije Tue 15 Feb 2011 - 0:27 | |
| Ma nisam ni sumnjala u tvoj ukus,koju god seriju mi preporucis odlicna je! Daaa,videla sam neke slike sa obicnog pinka stvarno je mnogo losa slika. Pocela sam je gledat zbog Rabe ali sam se totalno zarazila serijom i ofkors gledat cu je do kraja! Novi likovi? Auuuu can't wait.
|
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 15 Feb 2011 - 1:42 | |
| Kako je Alehandrova mama skocila na onog Vikroa,kad su se ovi tukli.... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Tue 15 Feb 2011 - 3:56 | |
| Hoće li se videti Lucas i Jade? |
|
| |
vixi23 TVNovele Novi član
Broj postova : 24
| Subject: Re: Komentari serije Tue 15 Feb 2011 - 12:30 | |
| O clone mi se visa svidja ,jer je sada ovo rimejk i znam sta ce se desiti unapred, ali je dobro odradjena i el clone. |
|
| |
Puljica TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Feb 2011 - 2:12 | |
| da li postoji mogucnost da se na telemundovom sajtu gleda cela serija,ili samo iz delova...? ne snalazim se nikako a nmg da gledam zbog ocajnog termina... :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Feb 2011 - 2:13 | |
| - Puljica wrote:
- da li postoji mogucnost da se na telemundovom sajtu gleda cela serija,ili samo iz delova...? ne snalazim se nikako a nmg da gledam zbog ocajnog termina... :/
[You must be registered and logged in to see this link.]Uđi tu, imaš sve epizode. |
|
| |
Puljica TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije Wed 16 Feb 2011 - 3:29 | |
| hvala... |
|
| |
sandra1102 TVNovele Novi član
Broj postova : 1 Godina : 32
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 7:40 | |
| meni su bas sladak par jade y said |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 8:09 | |
| Jadee...pobogu sve me vise i vise nervia sa njome i Natalia znam ja da se tesko odviknuti od droge,ali sve se moze kad se oce Drago mi je sta je Sidi Ali i Said sve ono rekli JAde kad mu je rekla da se nece udati za njega..i onda ode za Danielom :/ Alooo -.- Jade ni ne zasluzuje po meni pola onoga sta ima..dobro,sad je i izgubila kcer a Ranie mi je bilo zao..shvacam je u potpunosti,ne bi mogal trpiti nonakvu balavicu ka sta je Khadija. Sta ono jos..ahaha opet Natalia trudna,kada su ona i Alejandro bili opet spavali skupa !? Marisa..ijako je nisam voljela na pocetku,sad je volim onoliko koliko je prije nisam voljela xD divna je...prava dama,ijako ne kontam ni dalje sta joj znace one tetovaze Cristina..svaki danom sve ljepsa i ljepsa..i moram reci da ona "zraci"sa posebnom ljeopotom otkad je u braku sa Leonardom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 9:08 | |
| - Rose ♥ wrote:
- Jadee...pobogu sve me vise i vise nervia
sa njome i Natalia znam ja da se tesko odviknuti od droge,ali sve se moze kad se oce Drago mi je sta je Sidi Ali i Said sve ono rekli JAde kad mu je rekla da se nece udati za njega..i onda ode za Danielom :/ Alooo -.- Jade ni ne zasluzuje po meni pola onoga sta ima..dobro,sad je i izgubila kcer a Ranie mi je bilo zao..shvacam je u potpunosti,ne bi mogal trpiti nonakvu balavicu ka sta je Khadija. Sta ono jos..ahaha opet Natalia trudna,kada su ona i Alejandro bili opet spavali skupa !? Marisa..ijako je nisam voljela na pocetku,sad je volim onoliko koliko je prije nisam voljela xD divna je...prava dama,ijako ne kontam ni dalje sta joj znace one tetovaze Cristina..svaki danom sve ljepsa i ljepsa..i moram reci da ona "zraci"sa posebnom ljeopotom otkad je u braku sa Leonardom Što se tiče Natalije, nerviraće vas još duuugo, svaki put kada pomislite da će se odviknuti, ponovo će početi, odviknuće se u trećoj epizodi pre zadnje, tako da... =.= |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 9:16 | |
| Natalia se drogira?! Ja danas nisam mogla da gledam, imala sam prečas. -.-'' Ustvari, gledala sam do onog trenutka kad je došao Said kog Ferrerovih u firmu. Može li neko da mi ispriča šta se dešavalo? |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 9:43 | |
| Ajme meni..jel to ono kada su ovi htjeli sklopiti ugovor sa Saidom(Leonardo?) A Natalia se jos nije pocela drogirati tada..barem msm
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 10:01 | |
| Pa neko je gore napisao drogu i nešto vezano za Nataliju, pa samo rekoh. Isidora, ne znam šta se desilo, ja ne mogu da gledam, tada sam u školi. :/ |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 10:17 | |
| Uh mene takodje je ona malo nervira, jadan onaj njen momak :D on ce se oko nje bas truditi, ona ce prodat sve iz njihovog stana cc :/ |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|