|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 7 Feb 2011 - 2:48 | |
| Nisu nazalost skraceni i nsm gledala.
Joj dobra je epizoda bila, sada ce da se ona vrati Saidu. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 1:10 | |
| Samo da se Sidi Ali ne ozeni sa Saidovom sestrom......
Kako su ih doterali sve,da izgledaju starije.... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 1:45 | |
| nece,ona ce neko vreme biti zatreskana u njega al posle ce naci drugog |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 2:19 | |
| Hmm..Opet oce Jade da se vrati Saidu -.- Rosa me nervira..o boze njoj govore stalno da je Daniel koln,a ona trvdi da je reinkarnirani Diego |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 2:46 | |
| Albjeri je bash ostareo..xDD Cerka od Hade je bash opasna, lici na Naziru. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 5:10 | |
| Da bas lici na Naziru,to je zato sto Nazira mnogo utice na nju.... |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 10:30 | |
| Ne znam,meni se ova serija ne dopada..valjda kako sam bila velikki ljubitelj orginala pa mi se smeta ovde |
|
| |
Sanja94 TVNovele Novi član
Broj postova : 134 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 4:15 | |
| Imam jedno pitanje i ne znam gde da pitam a u vezi serije je. Da li zna neko koji je font korishcen u seriji? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 4:30 | |
| Ja nemam pojma..xDD Sta se desilo danas? (Opet su nam casovi po 45min.) |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 4:39 | |
| OD 14.FEBRUARA SERIJA "ZABRANJENA LJUBAV" U TERMINU OD 18:00 NA PINK BH! |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 4:59 | |
| hocu dobar termin i na pinku ljudi jel gleda jos neko ovu seriju |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 5:04 | |
| ja kada stignem,sutra cu poceti snimati kada dodjem iz skole pa cete moci preuzimati epizode ovde [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Anastasijo. TVNovele Novi član
Broj postova : 13 Godina : 32 Lokacija : NYC♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 6:39 | |
| meni je serija super likovi su lepsi nego prosi put samo je steta sto ne stizem jer sam i ja uvek prva smena.:D |
|
| |
llili TVNovele Novi član
Broj postova : 263 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 8:59 | |
| Lepa je serija mada sad ne stizem da je gledam zbog skole :S |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije Wed 9 Feb 2011 - 23:29 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Ja nemam pojma..xDD
Sta se desilo danas? (Opet su nam casovi po 45min.) Juce je Natalija isla na zurku sa svojom drugaricom,kod Fernanda,ali posto je on poljubio neku drugu devojku u usta,natalija je odma otisla kuci... Dori je njena mama javila da je Danijel u Majamiju... Doktor Albijeri je zabrinut zbog Danijela,jer se boji ako on dodje da ce se sve otkriti.... Lukas je pricao svojoj nani da posle Jade nikoga nije vise tako voleo,ona ga je pitala da li je nesto tokom ovih godina cuo o njoj,a on je rekao da nije,niti se trudio da ona cuje nesto o njemu... Saidova i Jadina cerka je isla kod Alija da mu kaze kako ce mu ona naci zenu... Na kraju je Said rekao Jade kako ce da posluje sa Leonardom Fererom i pitao ju je da li je cula za njega,a ona se iznenadila i rekla je da nije.... Marisa je iznervirana je je sama isla na zurku,i rekla je prijateljici kako je Lukas sve vise nervira... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Feb 2011 - 9:14 | |
| Nešto mi nije više toliko interesantno u poslednje vreme. Ništa se ne dešava zanimljivo i previše su "premotali"... U 50. epizodi svi su već sedi :P |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Feb 2011 - 16:29 | |
| Jade & Said ce ici i Miami zajedno. Ali Jade ce kasnije se zaljubiti u daniel jer daniel clon od Lucas |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Feb 2011 - 0:28 | |
| to je dobar deo |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Feb 2011 - 1:10 | |
| jel zna neko koja je epizoda na RTL-u il nikad ne pise il ja ne stignem da vidim. |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Feb 2011 - 9:51 | |
| Danas je bila ok epizoda nista uzbudljivo samo da vas obavestim da epizode sa prevodom ove serije mozete preuzimati ovde [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Feb 2011 - 10:02 | |
| - Sanja94 wrote:
- Imam jedno pitanje i ne znam gde da pitam a u vezi serije je.
Da li zna neko koji je font korishcen u seriji? Papyrus, ali je prerađen da bi logo bio napravljen. Ja iskreno retko gledam telenovelu na Pinku i kada sam kući u 12, ne znam zašto. Ne sviđa mi se slika na Pinku, a prevod još manje. Drago mi je što je u Bosni termin super, mogao bih i tamo da gledam, ali neću jer nemam vremena, a i gledao sam seriju celu na 'netu sa Mirelom, Milosem i Ejpril (baš nas je mnogo ) i komentarisali smo celokupnu seriju tako da me mrzi da radim to ponovo. |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Feb 2011 - 10:10 | |
| da primetio sam da im prevod nije nesto a slika je ocajna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Feb 2011 - 10:26 | |
| - M@rko wrote:
- da primetio sam da im prevod nije nesto a slika je ocajna
Na PinkBH 100% neće biti toliko loša slika, a prevod će biti bolji i plus je latinični. ;) Mada, možda bude i lošija slika, jer je na PinkBH Bella Calamidades UŽAS, znači slika je odvratna (nije ni na Pinku bila naj, ali ovde je baš baš). |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Feb 2011 - 14:40 | |
| Bas je bezveze termin, kad idem pre podne ne mogu da gledam jer sam tad u skoliii :’(: Aaa, moram da pocnem da gledam, cula sam da je fenomenalna serija. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Feb 2011 - 1:48 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- Bas je bezveze termin, kad idem pre podne ne mogu da gledam jer sam tad u skoliii :’(: Aaa, moram da pocnem da gledam, cula sam da je fenomenalna serija. :
Jeste. Pa kad ideš u obe smene, teško ćeš stići, ako dolaziš kući pre 18.00h kada ideš u drugu smenu, gledaj od ponedeljka na PinkBH počinje serija. A, ako ne, odgledaj epizode na Telemundovom sajtu. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|