|
|
Author | Message |
---|
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari serije Mon 3 Oct 2011 - 23:29 | |
| Nisam gledao..Umesto sto su pravili remake Klona,mogli su snimati Las Brujas de South Bitch,koja iako lici na Cari,bi bila mnogo popularnija... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Oct 2011 - 4:37 | |
| NA PINK BH POCINJE UMESTO OVE SERIJE REPRIZA ''KRALJICE JUGA''! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Thu 27 Oct 2011 - 5:53 | |
| To sam i ja vidjela na Teletkst, ali neznam koliko je tacno. Jer danas je pisalo da u 11 je Kraljica Juga a ono je bila ova serija :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Nov 2011 - 23:43 | |
| Epizode koje ce biti emitovane na dan 11.11.2011.
MAKEDONIJA 134|184 (Sitel) CRNA GORA 176|184 (Pink M) |
|
| |
Lalola TVNovele Novi član
Broj postova : 64
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Dec 2011 - 23:18 | |
| po meni mnogo bolja brazilska verzija...mada ne mogu reci da se ni meksikanci nisu potrudili |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Mon 26 Dec 2011 - 12:36 | |
| Genesis Rodriges je bila potvrđena kao glavna glumica, ali su je zamenili. - Quote :
¿Sabías que... Génesis Rodríguez estaba confirmada para ser 'Jade' en #ElClon pero las malas pruebas de imagen se lo arrebataron? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Dec 2011 - 13:44 | |
| Klon - repriza telenovele radnim danima od 02.01. u 14:30 sati na RTL2 |
|
| |
Anairena TVNovele Novi član
Broj postova : 77
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 Jan 2012 - 21:20 | |
| ja sam pogledala obadve verzije predobra serija i dopadami se Zein kad bih znala da jeslobodan zaprosila bih ga |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 Jan 2012 - 12:19 | |
| Meni su oni lep par. Ali je original, mngoo bolji |
|
| |
Boka90 TVNovele Novi član
Broj postova : 3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Feb 2012 - 8:26 | |
| Zna li neko gde ima da se skinu epizode serije El clon na srpskom? |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Komentari serije Tue 12 Jun 2012 - 14:46 | |
| onako,bolja mi je indijska verzija ili koja vec postoji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Jan 2013 - 9:35 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Jan 2013 - 9:43 | |
| Jedva čekam da počne, taman ću ponovo da je gledam i podsetim se starih dana kada sam uživao u ovoj seriji. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Jan 2013 - 9:19 | |
| Odgledao sam prvu epizodu posle gotovo 3 godine i i dalje sam očaran ovom serijom kao i tad. Skontao sam da zapravo celu prvu epizodu i pojedine dijaloge znam napamet, a fenomenalna muzika mi je i dalje ostala u sećanju. Mnogo volim prvi deo serije, kada je centralni deo radnje ljubav između Lukasa i Hade nego kasnije kada prođu godine jer tad počinje razvlačenje i dolaze glupi i dosadni likovi. Jedino što mi se nije svidelo je ponovno gledanje glumice koja glumi Rosu, totalan antitalenat, sećam se one njene poznate rečenice "Micericordia!" kad god se desi nešto strašno. Scena kada Kristina dolazi u Maroko na rezervaciju. I dalje mi je tu presmešna, premotavao sam tu scenu X puta jer sam ranije stvarno bio opsednut serijom. Sandra i Maurisio su mi sada okej, dok su mi, kada sam počeo da gledam pre 3 god., bili nepodnošljivi jer sam smatrao da nisu toliko profesionalni za ovakve uloge, ali sam verovatno navikao. Leonardo (Saul Lisazo) mi je tako čudan sa crnom kosom, navikao sam u ERDLV da ga gledam sedog, a čini mi se i da je kada prođu godine i ovde sed. U svakom slučaju, gledaću ovu seriju koliko izdržim, a verovatno do dela kada prođu godine jer posle toga žešće smara i mnogo je razvučena radnja. Kraj prve epizode fenomenalan, obožavao sam scenu prvog susreta Hade i Lukasa i dalje mi je odlična. BN je na kraju pustio neku najavu za sutra, čini mi se da je recap 2. epizode na početku treće. I po sredini piše "utorak u 20.10h Zabranjena ljubav", pa ponekad slova prekrivaju lica glumaca. |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Jan 2013 - 21:34 | |
| Nemam nameru da pratim,što je logično,s obzirom da sam gledala brazilski original O Clone,ovo je pre par godina bilo na Pinku,pogledala sam par epizoda,dovoljno da vidim da je samo bleda kopija originala. |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jan 2013 - 3:42 | |
| Više mi se svidja original. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 31 Jan 2013 - 11:48 | |
| Kada sam odlučio da je ponovo gledam na BN-u, mislio sam da će da me smori posle 2-3 epizode. Međutim, meni je ova serija sada interesantna kao i kada sam je prvi put gledao. Verovatno jer sam je gledao samo jednom i to pre 3 godine, pa se ne sećam detalja, već samo glavnih radnja. Obožavam prvi deo serije i uživam gledajući ovu seriju, čak mi je sad možda i interesantnija nego ranije jer gledam po jednu epizodu dnevno, pa mi to brzo prođe. |
|
| |
ElCazador TVNovele Novi član
Broj postova : 239 Godina : 34
| Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Nov 2013 - 4:37 | |
| Odlicnaaa...Original nisam gledao,ali ova je vrh... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|