REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari serije - Page 8 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyMon 31 Jan 2011 - 10:32

Yee...ja sam danas gledala od pocetka na TV. (imali smo skracene casove)
Ali nisu bile dve epizode, vec samo jedna.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Nadina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nadina

Broj postova : 208

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyMon 31 Jan 2011 - 22:07

Meni se serija svidja, radnja je neobicna-nevidjena na nasim prostorima!
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 1 Feb 2011 - 2:53

izgleda da ipak nema po dve epke,steta
Back to top Go down
Maya...
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Maya...

Broj postova : 3004
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Untitled-1

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 1 Feb 2011 - 4:38

:’(: Meni super,ja bas kad se zevrsi jedna ja trcim u skolu.xDD a da ima 2 epke 2 nebi gledala xDD
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 1 Feb 2011 - 7:14

Ma serija je vrh.....
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 1 Feb 2011 - 9:05

:super:
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

Broj postova : 3694
Godina : 36
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 1 Feb 2011 - 10:59

jer pratite seriju??
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 1 Feb 2011 - 21:24

Ja pratim :)
Back to top Go down
Takica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Takica

Broj postova : 402

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 1 Feb 2011 - 23:11

serija je bas super. :) enamorado
Back to top Go down
Maya...
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Maya...

Broj postova : 3004
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Untitled-1

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyTue 1 Feb 2011 - 23:44

Jaoo juce epke bila vrh,jedva cekam danass
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyWed 2 Feb 2011 - 3:35

Obozavam Naziru! :jajaja:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyWed 2 Feb 2011 - 5:00

Sta se desilo danas? Nsm gledala :(
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyWed 2 Feb 2011 - 7:03

Ja sam gledala samo malo,zato sto sam pre podne u skoli,pa ne stizem da gledam.......

Danas se izgubio Daniel.......
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:04

Aham, ali su ga nasli.
Aa i odveli su ga od Alberija :(
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:13

Na PinkPlusu se serija emituje u 17.50h samo da kažem. ;)
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Fan-gif : Komentari serije - Page 8 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyFri 4 Feb 2011 - 5:02

Serija je ok, gledala sam oko nekoliko epizode...
Sandra je bas lepa, mada me nerviraju njene obrve...
I entrada je extra....

Mnogo me nervira Daniel i ona njegova majka, samo kuka nesto...
Kristina je :Good: :Good: ...
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyFri 4 Feb 2011 - 7:26

Aaa,meni se bas svidjaju njene obrve,prelepa je :Good:
Konacno je odvela Danijela...samo oni smaraju,ostali su super! :D:
Back to top Go down
Jovana01
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Jovana01

Broj postova : 200

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptySat 5 Feb 2011 - 4:52

Serija mi se dopada,mada je termin los...
Back to top Go down
Sanja94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanja94

Broj postova : 134

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptySat 5 Feb 2011 - 7:22

Vrhunska je serija, gledala sam i originalnu portugalsku.
Najviše sam pozitivno iznenađena izborom glumaca za El Clon. Svaki od tih glumaca ima neku sličnost sa glumcima iz originalne serije. Svaka čast, zaista moram da pohvalim telemundo, iako sam neko vreme potpuno digla ruke od svih latino serija, ova me je prosto privila uz televizor.
Zahvaljujući seriji zavolela sam Sandru Ećevariju, Andreu Lopez-iako sam je ranije volela i gledala u seriji Viktorija. I svakako sam do ludila zavolela Juana Pabla Rabu, volela sam ga i ranije, ali sada ga obožavam. Ova serija nije bitno da li je O Clone ili El Clon je moja najomiljenija serija i uvek ću je se sećati. Jer je sama radnja i priča serije fantastična i neponovljiva!
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptySun 6 Feb 2011 - 0:16

Može li neko da mi kaže šta se dešavalo u petak? Nisam mogla da gledam :(:
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Sanja94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanja94

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptySun 6 Feb 2011 - 8:18

Žade je uspela da iznervira Saida do ludila tako što je bacila sve tkanine kroz prozor koje je Said kupio. Zahvaljujući tome, Said je izgovorio tri puta
Odričem te se. Lukas i dalje ima nesuglasice i svađe sa Marisom. Njihova ćerka i dalje tvrdi da je videla svoga druga Danijela. Dora je posetila u Njujorku sina, koji joj je rekao da želi svog tatu a ne nju. Albieri je uspeo nekako da pronađe Doru u Njujorku, to ona saznaje i planira bekstvo sa svojom majkom. Leonardo iz prikrajka posećuje Kristinin klub, njena drugarica ga je spazila, to govori Kristini koje su bile ispred ulaza kluba. Kristina se obradovala, ali čim je Leon shvatio da je provaljen, odmah je otišao. Kod Žadinog stica je sastanak, razmatraju Saidovu i Žadinu svađu i pokušavaju da to izglade. Međutim Said je potpuno siguran u svoju odluku i govori da ne želi Žade. Njen stric joj govori da mora sačekati 3 menstrualna ciklusa kako bi se razvela od Saida i vratila kući, što ju je potpuno deprimiralo. Nešto kasnije, Said odlazi u poznatu kafanu da traži novu ženu, Žadin stric mu u tome pomaže, ali i odmaže, govoreći da nijedna nije pogodna za njega, te da je jedna previše mršava, druga da nema zube...
Za to vreme, Žade se onesvestila i nakon lekarskog pregleda saznaje da je trudna. Tu se i završilo.
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptySun 6 Feb 2011 - 8:42

Hvala, Sanja :)
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Sanja94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanja94

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptySun 6 Feb 2011 - 10:10

Nema na cemu...:)))
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyMon 7 Feb 2011 - 2:06

Sta se dogodilo danas? Nsm gledala...:( zbog skole.
Back to top Go down
Sanja94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sanja94

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 EmptyMon 7 Feb 2011 - 2:33

Nisu ti skraćeni časovi? Au... meni bili i ja stigla da gledam. Mada ja sam gledala na sajtu telemunda još u petak. Svejedno, evo sadržaja epizode...

Žade ne može da veruje da je trudna i to joj teško pada, proklinje svoju sudbinu i kaže Soraidi da joj je sve propalo, jer je već sebe videla u Majamiju. Soraida je teši i savetuje je da kaže Saidu da je trudna, jer će u suprotnom počiniti veliki greh. Dora pokušava da pridobije Danijelovu ljubav, međutim on se sve gore i gore ophodi prema njoj. Dora je napisala pismo svojim drugaricama kako je nesrećna zbog Danijelovog ponašanja. Doktor Albijeri je unajmio detektiva da pronađe Doru, i bio je nadomak tome, ali mu je Dora umakla. Albijeri je van sebe i ne zna šta da radi jer mu mnogo nedostaje Danijel. Kada se vratio iz restorana sa Žadinim stricem, Ali ga poziva na čaj kući, ali ne nalazi Soraidu, i zbog toga je uznemiren. Said mu govori da je bolje da krene kući jer je umoran od potražnje nove žene i zahvaljuje Aliju na savetima. Latifa se porodila, u pitanju je sin, Muhamed je konačno dobio tako željenog naslednika, svi su presrećni i imenuju ga Muhamed Amin.
Said dolazi kući, služavke su mu rekle da je dolazila doktorka, ta vest je Saida veoma potresla, ušao je u spavaću sobu gde su bile Soraida i Žade. Upitao ju je šta se dogodilo i zašto je dolazila doktorka, Žade mu je rekla da je trudna. Te reči su razveselile Saida koji je skakutao od sreće.
Marisa pokušava nekako da zavede Lukasa, koji nije ni pogledao Marisinu novo seksi rublje, čitao je knjigu i hladnokrvno ignorisao njeno nametanje.
Marisa se iznervirala i rekla mu je da nemaju dece ne bi bila s njim u braku. Jer je bedan i ograničen muškarac.
Žade je rodila žensko dete, Said joj je obavestio da će joj nakon 40 dana uzeti dete jer ono pripada njegovoj porodici.
Muhamed govori Naziri da mora odmah da se vrati u Maroko da pomogne Saidu oko deteta, međutim ona to negira.
Saidov stric je pronašao za njega izvrsnu ženu, oni se dogovaraju oko veridbe a Žade kuje plan kako da je se otarasi jer ne želi da neka nepoznata žena gaji njeno dete. Priseća se šta je jednom pitala Saida-šta ne voli kod žene, on joj je tada odgovorio da ne voli kada žena namerno skine veo, jer smatra da će njegov životni vek sa njom biti kratak. Veridba je bila predviđenja za naredno veče, Žade moli Soraidu da joj pomogne i da pozove tu devojku sutra ujutru kada Ali ne bude kući.
Plan je urodio plodom, ugostila je sutradan tu devojku i rekla joj kako da još više namami Saida svojom lepotom.
Said je povodom veridbe toj devojci kupio zlatnu ogrlicu, čim ju je pokazao, devojka je skinula veo i pokazala svoje lice. Said se užasnuo i odustao od veridbe. Žade je bila presrećna.
40 dana je prošlo, vreme je da dete preda Saidu, ali i ovog puta je smislila kako će to da spreči. Pobegla je sa detetom, bez ičijeg znanja, čak i Soraidinog. Said je pobesneo i zajedno sa Alijivim ljudima krenuo u potragu. Alijivi ljudi su je našli i predali dete Saidu, Žade ga je preklinjala da je vrati nazad, rekla mu je da ako je ne želi kao ženu, neka je primi kao dadilju ili kućepaziteljku, jer želi da vidi svoje dete kako raste. Klečeći ga je preklinjala. Saidove oči su se caklile, bile su polu-pune suzama.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 8 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 26Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next