|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 6:17 | |
| Da bwe.. Kako je pametna samo, prepoznala je kada su ispred kuce bili ljudi, da su policajci : |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 9:40 | |
| da i to, ona je najludja i najmudrija xDD |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 11:29 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- da i to, ona je najludja i najmudrija xDD
Činjenica je da su i u realnom životu poremećeni ljudi veoma inteligentni i pametni. |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 11:52 | |
| da to stoji, inace kalkanjo mi je baas gotivna :hoPhOp: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Apr 2011 - 2:10 | |
| Danas se emitovala 100. epizoda. :D |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Apr 2011 - 8:33 | |
| Jos 17...aa extra ;)) Uzivam dok gledam ovu seriju. Hih kako su ispali glupi, nisu primetili da bebe nema. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Apr 2011 - 10:31 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Jos 17...aa extra ;))
Uzivam dok gledam ovu seriju. Hih kako su ispali glupi, nisu primetili da bebe nema. Tek će u predzadnjoj epizodi da budu glupi. -.- Meni je iskreno ova serija nekim delom i debilna, kada se malo bolje pogleda koje maloumne razgovore oni vode, stvarno je debilna. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 0:08 | |
| Sto? Ja sam gledala neki deo, mada nisam primetila nesto..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 3:08 | |
| kako volim scene kalakanjo, dulse i monktekrista, onako kad nazdravljaju i smisljaju nove planove, kao sto su danas xDD A najjace sto su poslali kolvna da im peva pesmicu i po njemu poslali poruku eduradu i eleni :jajaja: :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 12:07 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Sto? Ja sam gledala neki deo, mada nisam primetila nesto..xD
Odgovorio sam ti ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] . |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 21:17 | |
| sad malo uhvatim ove poslednje epizode,nisu lose konacno zavrsise ovu dramu Misel-Milejdi-Andrea |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 22:26 | |
| "Elenin duh" se zavrsava 23.maja ,a najverovatnije cemo nakon nje pratiti "Los herederos del Monte" ili "Aurora". |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Apr 2011 - 23:21 | |
| - Stefy O'Farell wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Sto? Ja sam gledala neki deo, mada nisam primetila nesto..xD
Odgovorio sam ti ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] . Koje budale strasno...xD Oni ne mogu malo da razmisle sta rade, mislim stvarno totalno glupo ispadne. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 2:41 | |
| - MStefan wrote:
- "Elenin duh" se zavrsava 23.maja ,a najverovatnije cemo nakon nje pratiti "Los herederos del Monte" ili "Aurora".
Znamo već to. -.- Ja bih najviše voleo da nam puste telenovelu "La Reina del Sur", mislim da bi bio pun pogodak, s obzirom da se još ni na Telemundu nije završila. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 4:32 | |
| da mada ja mislim da zasluzuje bolji termin al opet ako je stave u neki drugi,imace konkurenciju od neke druge serije tako da termin od 14 h i nije los |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 6:38 | |
| - Ejpril wrote:
- da
mada ja mislim da zasluzuje bolji termin
al opet ako je stave u neki drugi,imace konkurenciju od neke druge serije tako da termin od 14 h i nije los Gde god da počne (Prvoj ili Pinku) neće imati zaslužen termin, ne bi me čudilo da bude u 12.00h. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 8:32 | |
| Primetila sam da Prva sve pusta telemundove serije, dok Pink vise npvele televise. Ima u El Clon jedino, tj u tom terminu je telemundo..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Apr 2011 - 10:41 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Primetila sam da Prva sve pusta telemundove serije, dok Pink vise npvele televise.
Ima u El Clon jedino, tj u tom terminu je telemundo..xD To znamo već odavno, na Prvoj se nikada nije emitovala Televisina telenovela, još od bivšeg FOX-a, samo su Venevision-ove bile emitovane dok su bili u finansijskoj krizi. |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 May 2011 - 23:00 | |
| - Stefy O'Farell wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Primetila sam da Prva sve pusta telemundove serije, dok Pink vise npvele televise.
Ima u El Clon jedino, tj u tom terminu je telemundo..xD To znamo već odavno, na Prvoj se nikada nije emitovala Televisina telenovela, još od bivšeg FOX-a, samo su Venevision-ove bile emitovane dok su bili u finansijskoj krizi. Finansiskoj krizi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 1:54 | |
| - LA MUJER EN EL ESPEJO wrote:
- Stefy O'Farell wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
Ima u El Clon jedino, tj u tom terminu je telemundo..xD To znamo već odavno, na Prvoj se nikada nije emitovala Televisina telenovela, još od bivšeg FOX-a, samo su Venevision-ove bile emitovane dok su bili u finansijskoj krizi. Finansiskoj krizi? Da, otpustili su mnoge radnike, imaš na Vikipediji. |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 2:22 | |
| Serija me sve više oduševljava--------> uistinu je najbolja do sada
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 2:42 | |
| Jedva čekam da se završi, baš me zanima šta će početi! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 3:30 | |
| meni su sa prve,fox-a najbolje la mujer en el espejo, el cuerpo de deseo i pecados ajenos
a sto se tice elene,ne znam dal ste primetli oni malo pomalo zaborave da puste epizodu...juce nije bilo a i pre neki dan nisu pustili... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 6:45 | |
| - Ejpril wrote:
- meni su sa prve,fox-a
najbolje la mujer en el espejo, el cuerpo de deseo i pecados ajenos
a sto se tice elene,ne znam dal ste primetli oni malo pomalo zaborave da puste epizodu...juce nije bilo a i pre neki dan nisu pustili... Juče nije bilo zbog reprize emisije "Žarište", a u petak ili četvrtak se ne sećam, ali je opet zbog neke emisije, nisu zaboravili. ;) |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 May 2011 - 7:21 | |
| Termin je glup uvek prespavam a kada je u 14 h u skoli sam o.O -.-' ... sta se desilo u poslednjih nekoliko epizoda?? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|