|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 May 2011 - 0:41 | |
| Meni se bash serije dopadaju koje oni pustaju Prekjuce nisu pustili, ja msm da je zbog onog filma. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 3:40 | |
| Hey kazu da ce posle EFDE poceti La Reina del Sur. |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 7:49 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Hey kazu da ce posle EFDE poceti La Reina del Sur.
To bi bilo extra, Prva je definitivno prva i najbolja televizija, pusta sve bolje i bolje serije... |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 7:50 | |
| napokon sledece nedelje cu gledati seriju, ove nedelje nisam zbog skole -.- jel su vratili dete eleni i eduardu? |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 8:02 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- napokon sledece nedelje cu gledati seriju, ove nedelje nisam zbog skole -.- jel su vratili dete eleni i eduardu?
Nisu... :Out:
Last edited by LA MUJER EN EL ESPEJO on Fri 6 May 2011 - 21:15; edited 1 time in total |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 9:04 | |
| pa sta reci nego da je serija extra zna li neko sta ce biti sa onim dulsinim sinom?
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 9:10 | |
| - nela-dulrbd wrote:
- pa sta reci nego da je serija extra zna li neko sta ce biti sa onim dulsinim sinom?
Pa, on ce ostati sa Rebekom i Andreom... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 10:52 | |
| - nela-dulrbd wrote:
- pa sta reci nego da je serija extra zna li neko sta ce biti sa onim dulsinim sinom?
Živeće u porodici Hiron, Rebeka će uspeti da ga usvoji. |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 May 2011 - 22:06 | |
| sooper bas mi je drago sto ce imati svoju porodicu drag mi je lik dulse ali je ne razumem zasto nije bila sa svojim sinom a nego je cinila sve da dobije glupo nasledstvo.... koje pripada eleni |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 2:45 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Hey kazu da ce posle EFDE poceti La Reina del Sur.
Sumnjam, ali baš ono sumnjam. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 May 2011 - 3:52 | |
| Obozavam Elizabet, ali mi se serija ne dopada! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 May 2011 - 9:16 | |
| Je l' ste provalili kako je Kalkanjova izrimovala rečenicu u petak?
En algun momento ella frenara, el liquido del caro se saldra... El coche se patinara... Y ella con su hijo al infierno se hira. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 8 May 2011 - 9:37 | |
| - Stefy wrote:
- Je l' ste provalili kako je Kalkanjova izrimovala rečenicu u petak?
En algun momento ella frenara, el liquido del caro se saldra... El coche se patinara... Y ella con su hijo al infierno se hira. :jajaja: |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 2:14 | |
| Bilo bi super kad bi pocela La reina del sur |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 2:20 | |
| Gledala danas, jao luda kalkanjo se opet prerusila :jajaja: sta je sa tomasitom?? pretpostavljam da je ziv iako svi misle da je mrtav |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 2:48 | |
| |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije Mon 9 May 2011 - 20:18 | |
| Gledala sam je pomalo, ali nemam vise vremena da je pratim, a bas bih volela. Dali se na ovom forumu postavlja ova telenovela s prevodom??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 6:31 | |
| - andrejajelesijevic wrote:
- Gledala sam je pomalo, ali nemam vise vremena da je pratim, a bas bih volela. Dali se na ovom forumu postavlja ova telenovela s prevodom???
Ne, imaš telenovelu sa prevodom na: [You must be registered and logged in to see this link.] , ali ti treba 200 postova. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 6:34 | |
| - Stefy wrote:
- andrejajelesijevic wrote:
- Gledala sam je pomalo, ali nemam vise vremena da je pratim, a bas bih volela. Dali se na ovom forumu postavlja ova telenovela s prevodom???
Ne, imaš telenovelu sa prevodom na: [You must be registered and logged in to see this link.] , ali ti treba 200 postova. Aha, hvala puno. Ali stvarno me mrzi opet da skupljam 200 poena. Treba mi 100 godina. :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 6:34 | |
- Stefy wrote:
Ne, imaš telenovelu sa prevodom na: [You must be registered and logged in to see this link.] , ali ti treba 200 postova. Aha, hvala puno. Ali stvarno me mrzi opet da skupljam 200 poena. Treba mi 100 godina. :’(: Mozes li mi reci koje jos tu telenovele imaju s prevodom, sto nemaju na ovom forumu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 6:41 | |
- Stefy wrote:
Ne, imaš telenovelu sa prevodom na: [You must be registered and logged in to see this link.] , ali ti treba 200 postova. Aha, hvala puno. Ali stvarno me mrzi opet da skupljam 200 poena. Treba mi 100 godina. :’(: Mozes li mi reci koje jos tu telenovele imaju s prevodom, sto nemaju na ovom forumu? Samo ta ima tamo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 10 May 2011 - 6:45 | |
| Aha, dobro - hvala. Onda necu da se mucim da skupljam poene, ako se samo radi o toj telenoveli iako bih bas volela da je odgledam. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 6:33 | |
| JOj kako mi je smesna Elena Kalkanjo... Kada prica onako seljacki, jos sa onom perikom, strasna je.. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 May 2011 - 9:35 | |
| Na kraju će biti još bolja kao Francuskinja. xD |
|
| |
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 3:50 | |
| Serija je sjajna...Ne secam se koju sam poslednju seriju odgledala sa ovoliko paznje...Skoro svaka epizoda je bila jako zanimljiva... Jos koliko ima do kraja serije? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|