|
|
Author | Message |
---|
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 2:46 | |
| gledala sam danas, vrh epizoda :Good: :Good: kad je pretila montekristu sa pistoljem podsetila me na Analiu : : kAko je bila lepa u onoj haljini ima savrsene noge, kao da su izvajane...SAVRSENA je! a luda elena c. se prerusila u muskarca :jajaja: :jajaja: pokidala sam se kad sam je videla jel ce to jos malo kraj serije? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 2:50 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 2:52 | |
| Ja sam danas uhvatio kako Felipa naređuje onim zatvorenicama da se kupaju i kad prete Dulce.....Nisam mogao u boljem trenutku upaliti tv |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 2:59 | |
| Ko vam se više sviđa? xD [You must be registered and logged in to see this image.]Pio, dosta više sa tom Felipom, meni je ona jedan od najgorih likova u seriji. xD Ponekad mnogo smara. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 3:05 | |
| Kako kome.. Meni je ona super :Ok:
Meni je bolji on sa pištoljem. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 3:10 | |
| - Stefy O'Farell wrote:
- Ko vam se više sviđa?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Jel treba ja da odgovorim ? |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 4:33 | |
| e posto ce se uskoro zavrsiti, sta mislite koja ce sled. serija? (posle Eleninog duha?) xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 4:41 | |
| - Anahi_Angel wrote:
- e posto ce se uskoro zavrsiti, sta mislite koja ce sled. serija? (posle Eleninog duha?) xDD
Znace se za nekih 10ak dana sigurno.Ja mislim da ce ici Los Herederos del Monte ili Aurora.Verovatno da ce Aurora jer su nju najavljivali poslije Ninos Ricos Pobres Padres pa su ubacili ATM tu.Videcemo uglavnom :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 5:41 | |
| - Anahi_Angel wrote:
- e posto ce se uskoro zavrsiti, sta mislite koja ce sled. serija? (posle Eleninog duha?) xDD
Najverovatnije, 75% Aurora, a možda nas Prva iznenadi i pusti Los Herederos del Monte, ali sumnjam, pre bih rekao da će Aurora. Ja bih svakako voleo da počne La Reina del Sur, ali nema teoretske šanse da to počne, to će najverovatnije Pink da otkupi (ako već nije) i staviti u neki bedan termin. EDIT: - hari_95 wrote:
- Stefy O'Farell wrote:
- Ko vam se više sviđa?
Jel treba ja da odgovorim ? Ne, znam odgovor, a mislim da i ti znaš moj, ali za mene je ipak najlepše ovo: [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 5:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 5:51 | |
| Moze da prodje dok ne progovori onim iritiranim glasom.Posebno kad vrisne:Dario!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 5:54 | |
| - hari_95 wrote:
- Moze da prodje dok ne progovori onim iritiranim glasom.Posebno kad vrisne:Dario!!
A nijee. :PP Baš je cool, bez nje bi serija bila dosadna. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 6:55 | |
| Dulce nikadaa ne moze sa Elenom...jako mi se dopale scene danas. Ely definitivno pristaje da glumi nesto cool kao sto je Analia, ili danas, predoobra je ;) Eduardo extraa, dobro im lezi da budu ubice..xD Sto se tice koja serija ide posle EFDE, to je Aurora, i valjda pocnije od 24 maja. |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 8:11 | |
| - Stefy O'Farell wrote:
- Ko vam se više sviđa?
Pio, dosta više sa tom Felipom, meni je ona jedan od najgorih likova u seriji. Ponekad mnogo smara. Bolje stoji Ely :Good: : meni ona izgleda vrh sa pistoljem u ruci :Good: :Good: nadam se da ce posle da pocnE lHDM mada i ja pre mislim da ce pustiti auroru :Out: :Out: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 8:21 | |
| Ma Aurora ide posle EFDE, a mozda se predomisle i puse LHDM |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 9:29 | |
| Ljudi,sta je danas bilo u seriji? ;) |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari serije Mon 25 Apr 2011 - 9:33 | |
| - jowana94 wrote:
- Ljudi,sta je danas bilo u seriji? ;)
Elena Lafe je pobegla od Montekrista, Latonja se skroz oporavila, bliznakinja je pokušala da ubije onog popa ali se u tom trenutku pojavio Danijelin duh, i tu je bio kraj. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 2:10 | |
| Koja glupost da niko ne moze da prepozna Elenu Kalkanjo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 2:51 | |
| bas su dobre ove sad epizode :Good: :Good: ma meni je kalkanjo koma onako prerusena :jajaja: :jajaja: |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 2:52 | |
| daaa :0 odvratna jee..i Dulce mi je mng ruznaaa :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 2:58 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- bas su dobre ove sad epizode :Good: :Good: ma meni je kalkanjo koma onako prerusena :jajaja: :jajaja:
Samo gledaj ove zadnje epizode.Meni licno najbolje u citavoj seriji.A Kalkanjo ce se tek prerusavati,od babe do crvenokose |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 3:07 | |
| - Quote :
- .A Kalkanjo ce se tek prerusavati,od babe do crvenokose xD
hahahaha najjaca je xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 4:05 | |
| Da, i meni su se ove poslednje epizode najviše svidele. Kalkanjova mi je prelepa sa prerušavanjem, kao i Dulse i Montekristo. ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Apr 2011 - 5:30 | |
| Ove zadnje epizode su stvarno najbolje i zanimljive. HIh looda Kalkanjo.xDD Mene nervira Montekristo i Dulce, aa ja bih njih ubila |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Apr 2011 - 2:35 | |
| uvek se namsti da luda kalkanjo sazna sve planove, danas dok je cepala ona drva sve cula sta je Latonja planirala |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|