|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 5:13 | |
| Haha svaka cast : znaci i francuskinja Jovana ja mislim da nova seriaj pocinja 24-og maja, a nzm jos koliko tacno je ostalo... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 May 2011 - 9:34 | |
| - MAITE-JOVANA wrote:
- Serija je sjajna...Ne secam se koju sam poslednju seriju odgledala sa ovoliko paznje...Skoro svaka epizoda je bila jako zanimljiva...
Jos koliko ima do kraja serije? Telenovela se (ako se redovno emituje) završava 24. maja, tj. preostalo je još 8 epizoda. Danas je bila 109. od 117. |
|
| |
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 1:25 | |
| Axa...Hvala )) |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 May 2011 - 2:06 | |
| kako me iznerviralo u danasnjoj epizodi kad su elena i rut dosle u crkvu i videli eduarda, a i sve vreme mu stoje iza ledja i ne izvaljuju da je on -.- glupost |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 May 2011 - 23:29 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- kako me iznerviralo u danasnjoj epizodi kad su elena i rut dosle u crkvu i videli eduarda, a i sve vreme mu stoje iza ledja i ne izvaljuju da je on -.- glupost
nekad toliko glupo ispadne neka scena. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 May 2011 - 23:57 | |
| Nije nekad, nego ima baš puno glupih scena u telenoveli, ali baš baš. Tako maloumni razgovori da je to strašno. -.- Ne volim ovu seriju uopšte, jedino su mi Dulse, Kalkanjo i Montekristo super. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 3:37 | |
| - Stefy wrote:
- Nije nekad, nego ima baš puno glupih scena u telenoveli, ali baš baš. Tako maloumni razgovori da je to strašno. -.- Ne volim ovu seriju uopšte, jedino su mi Dulse, Kalkanjo i Montekristo super.
Ja volim bas ovu seriju, neki delovi su mi strasni, glupi...ali uglavnom je serija dobro uradjena. A oni su profesionalci kada urade takve scene..xD |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 7:11 | |
| predugo mi nesto traje...ja ponekad uhvatim i bas ga nesto razvlace,ne znam... jel se zna sta pocinje posle ovoga? |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 8:37 | |
| La reina del sur (bar tako kaze wikipedia (23.5.2011)) |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 8:42 | |
| Jedva cekam lrds!Ono bas sam sumnjao ali je wiki zvanicno (oficijalno) potvrdila.Znaci can't waiiiiiiiiiiiiiit -.-'''''''''''''''' |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 8:42 | |
| e super...PRVA ume da odabere seriju pa to ti je...svaka cast... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 8:47 | |
| Pa vidi PRVA ponekad zna i da napravi gresku,ali zapamti wikipedia ne pravi NIKAD! :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 9:12 | |
| Jos samo malo pa kraj. Bas mi je drago sto pocinja LRDS. Ocigledno Prva uvek bira lepse serije no sto Pink zna. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 9:46 | |
| O, Bože, niste ni shvatili da vas je Hari zeznuo. xD Na Wikipediji svako piše i ne može da se oficijalno objavi. xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 10:15 | |
| - Stefy wrote:
- O, Bože, niste ni shvatili da vas je Hari zeznuo. Na Wikipediji svako piše i ne može da se oficijalno objavi.
Da,ja cak ni nemam Prvu,tako da mi svejedno sta ce da pocne : Svakako da bih volio da pocne LRDS.Bolje i to nego Horor,ovaj rekoh Aurora |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 10:45 | |
| Haha Hari ti si bash pametan..xD Svi govore da ce LRDS da pocne umesto Elene...ali videcemo, znaju nekad da iznenade. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 May 2011 - 11:05 | |
| |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 May 2011 - 1:38 | |
| A omg hari, ja sam joj sam odgovorio, nemorate se odma ispridavat Pa znam da vikipedia pravi, ali pisalo je tak lijepo da kod nas pocinje TDA, i pocela je.....neznaci da je vikipedia sad totalni sh** jer se tu i tamo pronađe neki idiot koji us*** informacije i pise bezvezarie na njoj! :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 May 2011 - 7:22 | |
| - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- O, Bože, niste ni shvatili da vas je Hari zeznuo. Na Wikipediji svako piše i ne može da se oficijalno objavi.
Da,ja cak ni nemam Prvu,tako da mi svejedno sta ce da pocne : Svakako da bih volio da pocne LRDS.Bolje i to nego Horor,ovaj rekoh Aurora E, Hari, Hari, mene ne možeš da prevariš. Odmah sam namirisao tu tvoju zlobu. Dje cu lazova da lazem ? - Alejandro wrote:
- A omg hari, ja sam joj sam odgovorio, nemorate se odma ispridavat
Pa znam da vikipedia pravi, ali pisalo je tak lijepo da kod nas pocinje TDA, i pocela je.....neznaci da je vikipedia sad totalni sh** jer se tu i tamo pronađe neki idiot koji us*** informacije i pise bezvezarie na njoj! :Out: Pa kad znas da na wiki pisu bezvezarije ne znam sto i dalje verujes u istu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 May 2011 - 9:38 | |
| Haha strasnii ste bwe )xDD Kolike nerealne scene rade, znaci koma : |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 1:11 | |
| AURORA NA PRVOJ OD 25.MAJA U 13:55! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 3:03 | |
| - MStefan wrote:
- AURORA NA PRVOJ OD 25.MAJA U 13:55!
: Hvala puno na obavestenju.Ovo stvarno nismo znali Dajte ljudi citajte malo!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 17 May 2011 - 10:58 | |
| danas sam nesto uhvatila i ono,umrla od smeha...kako molim vas ona baba nije videla da je ustvari Eduardo onaj covek u bolnici...ma daaaaaaj... :Out: |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 7:36 | |
| Aurora pocinje posle efde... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 18 May 2011 - 8:03 | |
| - hari_95 wrote:
- MStefan wrote:
- AURORA NA PRVOJ OD 25.MAJA U 13:55!
: Hvala puno na obavestenju.Ovo stvarno nismo znali Dajte ljudi citajte malo!! Dosta više, ZNAMO! Ne smarajte! -.- :@@ |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|