REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 24 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari serije - Page 24 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 5:32

Phh steta sto je Mehija, Levyrroni stavio kao u djubre...xD
Kakav kreten da ih upropasti, umesto serija da bude vrh kaoo i da je svi hvale...a ono nista. :(:
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 24 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 5:33

Nema sanse da je ta prica pustena zbog rejtinga,jer su to vrlo lose stvari i prikazuju Williama,pre svega,kao loseg coveka,a to moze biti samo jos gore.Bahatost i odvratnost nikome,nikada nisu doneli nista dobro.
Los rejting moze se resiti samo na dva nacina-prekidanjem serije ili menjanem nacina rada,odnosno menjanjem necega u prici.

Ja se nadam da ce se oni oglasiti posle praznika.

Opet kazem da me zaista cudi sto je taj njegov asistent izneo tako javno njihova imena,jer za to moze da se robija,ukoliko je laz.Ne smes da ides okolo i kleveces ljude.Ukoliko nije istina,oni ce ga verovatno tuziti,ali to sto cute i ne brane se,meni nesto smrdi...
Ali,jeste culi deo(ili ja nisam razumela kako treba,da je asistent jednom bio sa njim u istoj prostoriji,dok je on bio sa nekom devojkom :o.O::o.O: ))

Na kraju,ne znam da li je istina,da li nije,jer koliko god ja obozavala Williama,ja nemam pojma kakav je covek,kada se ugase kamere.To sto mi volimo nekoga i sto je on divan fizicki i sto zamisljamo kako je najbolji na svetu,ne znaci nista,jer covek moze da se prevari,a i iza najlepseg lica moze biti sam djavo.

Nadamo se da ce se i to uskoro resiti.Po koga lose,po koga dobro...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 24 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 5:35

Slazem se nina, katastrofa ovakva nikom ne donosi dobro, steta je sto je ovakav par upropasten, i vise ih nece spajati, sto je najgore, a bili su mi tako divini :Out:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 5:44

Omg dodje mi da odem samo u Meksiko, ili gde god se nalazi onaj tupavi Mehija i da ga ubijem...xDD
Meni je toliko krivo, jer su oni jedinstveni par...ali nikad ne reci nikad...msm mozda ih ponovo spoje u nekoj seriji. :D:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 5:46

Da,nazalost,verovatno oni vise nece raditi zajedno,jer su ovde iskorisceni samo kao najava i Boga pitaj sta ce se sve desavati do kraja,ali oni bi u rukama negog kvalitetnog bili fantasticni,jer zaista deluju kao da medju njima nema glume,kao sto je bilo u CCEA,bilo da se vole ili svadjaju.

Mehija je budala i napravio im samo mrlje u karijerama,jer da su recimo radili sa Karlom,ne sumljam da bi ona ,i te kako,znala to da iskoristi.Kad pomislim kako bi William i Maite izgledali u Karlinoj seriji,uhvati me ocaj!!!!

Neko pametan bi uzeo njih dvoje i napisao neku pricu,gde su oni po 25-30 minuta u epizodi,bez rimejka,bez icega.Ili bi bio toliko pametan da rimejkuje nesto od pre 20-25 godina,ne novu seriju.

Zamislite sad da neko rimejkuje CCEA hahaha
Jel' istina da je rejting zadnje epizode bio 8,8? :o.O:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 7:22

sumnjam da cemo ih opet vidjeti u nekoj drugoj telenoveli iako bi to voljela steta sto Meija nezna iskoristiti tu njihovu kemiju.. kada sam cula da ce ponovo suradivati kako mi je bilo drago, a sad vidim da im je to najveca greska ,svi ti sklandali sto se vrte oko njih vjeruj te da to utjece na njih i profesionalno i privatno .......iako to znaju prikriti
mislim da je nina rekla da ustvarnosti mi neznamo kakav je William s cim bi se slozila, mi vidimo zgodnog i sarmantnog muskarca lijepog osmijeha jednom rjecju neodoljiv i nagađamo sta je istina a sta nije?vrijeme ce pokazati svoje zasad se drzim misljenja da je to sve medijski trac!!
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 8:17

Pa to se samo o trazi, msm neki dobar trac...da zarade nesto.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 11:40

neka neko postavi 46 epizodu Boze pomozi Boze pomozi
unaprijed hvala :D:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyMon 27 Dec 2010 - 22:55

Postavila sam.Ako ne stignemo na vreme da postavimo,samo idite na epziodu pre toga i na taj kanal.Izaci ce sledeca epizoda.

Sad sam procitala da je TDA prodata u vise od 20 zemalja i da je uspeh ogroman,u Kolumbiji ima 39 rejting,a ne znam kako stoji sa ostalim zemljama.

Jeste videli vencanicu,sto je Huanho kupio Lindi? hahaha
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 24 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 1:54

Ja nisam zadnje dve gledala epizode, ne mogu da verujem da je stigla do skoro 50-ete epizode, a da se jos uvek nije popravilo nista od onoga sto smo ocekivali... stvarno je budala !
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 5:04

Uu stigla je do 50-e, sto znaci da ce biti preko 100 epizoda.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 5:33

Pa,da bice dosta,jer ima jos milion stvari da se desi.Koliko ce tek epizoda proci na Marijinu trudnocu...Himena treba da izgubi dete Maxovom krivicom,da Viktorija shvati ko je Marija,pa da se Marija ljuti na nju.Samo tu ce proci 40-50 epizoda..

Ja sam odgledala par epizoda PDA i ono dvoje su se,kao Max i Marija,vecito vukli po restoranima...Sutra ce Himena da prevari Maxa i da ga poljubi a Marija ce da vidi.Uh,kad bi joj zavalila neku dobru samarcinu..
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:23

Jel' istina da William napusta TDA,Twiter je pun objava.....
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:25

discobaby wrote:
Postavila sam.Ako ne stignemo na vreme da postavimo,samo idite na epziodu pre toga i na taj kanal.Izaci ce sledeca epizoda.

Sad sam procitala da je TDA prodata u vise od 20 zemalja i da je uspeh ogroman,u Kolumbiji ima 39 rejting,a ne znam kako stoji sa ostalim zemljama.

Jeste videli vencanicu,sto je Huanho kupio Lindi? hahaha
a sta mislis zbog cega se tako dobro prodaje naravno zbog mog omiljenog para Levyrooni...serija ima mana i cesto kritiziram ali jedva cekam da dođe kod nas...
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:26

discobaby wrote:
Jel' istina da William napusta TDA,Twiter je pun objava.....
staaaaaaaaaa???? wow wow wow wow wow đ
odmah cu to provjeriti...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:27

Ajde,molim vas ako neko zna neka napise,ja sad videh da i Maite ide.....
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:37

zasad nema nikakvi objava o tome ...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:45

Aaa, ma nema sanse bwe...idem ja da vidim neke informacije :((
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:49

Ajde,pa kako nema,kad pise

espectaculosmx Nos reportan que @willylevy29 deja Triunfo del Amor

@COLDPLAY00 holaaa letty, parece q W sale de TDA :(((( NO LO CREO

itd itd...
A prokleti union nece da mi se otvori ceo dan,jel' ima tamo?????
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:52

OMg nerazumem, isla sam na univesion Maite, Viliama i Levyrroni, pa sam isla na jos neke forume strane.
Nema nista da pise o tome, pise samo kako je postala serija uspesna i dobila dobre poene.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:56

Evo otvorila sam,ali ne znam sta znaci ovo "dia de los inocentes"????Tema na Levyrroni,na unionu,a na twiteru kod ovih sto pratim,pisu samo o Will y Maite...presekla sam se kao nikada u zivotu

Look that i just saw on twitter.............

One person ask-@productor_mejia segun algunos rumores dicen que william levy saldra de la novela es cierto???

es una broma del dia de los inocentes hoy no creen nadaaaaaaaaa

Samo ukucajte u twiter,na pretragu,WIlliam y Maite ili samo William levy
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 7:15

ahahaaha :p mogu samo reci da su se bashh nasalili.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 7:24

AnGel_Perroni wrote:
ahahaaha :p mogu samo reci da su se bashh nasalili.
Pa,sta je to aprililili??????Zamalo da se slogiram!! hahaha Ljut
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 7:39

Pa oni malo ljude da slogire...xD podignu rejting...mada na svim sajtovima pise da serija postigla veoma dobar rejting i popularnost. Ijo
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 EmptyTue 28 Dec 2010 - 9:11

e sad znam o cemu je rijec kada je Meija rekao da ce Cristian fuente glumiti u tda da ce biti rival William neki su to pogresno protumacili mislili su da ce zamijeniti Willa pa su ga molili da to neradi citala sam te komentare ....zato cure nema panike
drago mi je sto je tda poceo napredovati
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 24 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 24 of 40Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next