|
|
Author | Message |
---|
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 7:46 | |
| - dervisevic fata wrote:
- discobaby wrote:
- Jel' istina da je Max,kad je bio mali,ustvari Huanito iz CCEA???
ma nevjerujem ...to bi dijete mozda sad trebalo imati svega tri godine jer junanito nije imao ni godinu dana mozda negdje oko 9-10 mjesecikada se je snimalo CCA Pa,dete na snimku(kao mali Max) je i imalo oko 2-3 godine,ni ne govori kako treba. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 7:50 | |
| - discobaby wrote:
- dervisevic fata wrote:
- discobaby wrote:
ma nevjerujem ...to bi dijete mozda sad trebalo imati svega tri godine jer junanito nije imao ni godinu dana mozda negdje oko 9-10 mjesecikada se je snimalo CCA Pa,dete na snimku(kao mali Max) je i imalo oko 2-3 godine,ni ne govori kako treba. pa mozes li kako to provjeriti ...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 9:37 | |
- discobaby wrote:
- dervisevic fata wrote:
- discobaby wrote:
ma nevjerujem ...to bi dijete mozda sad trebalo imati svega tri godine jer junanito nije imao ni godinu dana mozda negdje oko 9-10 mjesecikada se je snimalo CCA Pa,dete na snimku(kao mali Max) je i imalo oko 2-3 godine,ni ne govori kako treba. pa mozes li kako to provjeriti ...... Kako mislis da proverim : : pa ja znam isto koliko i ti ili bilo ko sa foruma. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 10:54 | |
| ne razumem, sta mali Max? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 11:16 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- ne razumem, sta mali Max?
[You must be registered and logged in to see this link.]Za ovo dete kazu da je Huanito iz CCEA |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 11:21 | |
| pa nina mislila sam na to imali kakva informacija jeli to juanito mozda su negdje objavili : ili je to nagađanje fanova sa univsiona |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 11:33 | |
- pa nina mislila sam na to imali kakva informacija jeli to juanito mozda su negdje objavili : ili je to nagađanje fanova sa univsiona
Nagadjanja,kao i sve do sada.Ali dete stvarno lici.Bas je porastao,ako je stvarno on.Dolazi nam pola ekipe iz CCEA,samo da podigne gledanost : Jadni Mehija nikako da skapira sta ljudima treba : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 23:18 | |
| Evo ja sad zavrsila gledanje...pa vidi se da je popravljano dosta toga,ubaceno vise scena sa M&M,posebno mi se svidja sto su ubaceni i njihovi dijalozi sa drugim ljudima.Ima ih malo vise u seriji,ali opet,po meni,nije to to.Treba malo vise da im razrade te dijaloge,da razgovori traju malo duze,jer nebitni likovi samo bez veze razvlace pricu...Danasnje scene su snimane davno,dok su neke od skoro pustene pre par epizoda.Po tome se vidi da su malo obratili paznju na to sto pricamo...
Malo mi je bez veze sto M&M ne rade nista drugo,osim sto idu po restoranima...Ali,konacno su mi drugaciji,nego na pocetku,opustili su se.Lepa scena sa kanuom,postoji deo kad William zaboravi teks,kad kaze-grasias por esa...esa...Drago mi je sto se stalno pipkaju i ljube,nije skoro bio neki par da se ovoliko ljubio u seriji :D
Kad Max pridje sa kanuom do Marije i ona cucne da ga poljubi,pogledajte kako su se pogledali!E,to je ono sto fali u scenama.Da se ti pogledi malo produze. Ruzno mi je sto se njihovi poljupci,ali i bilo ciji-ceku!Kako par pocne da se ljubi oni sklanjaju...To mi malo kvari osecaj.
Pretpostavimo,po avanceu,da im uskoro sledi odvajanje,jer ce ga Himena na putu strpati u krevet,a i za oko 20-ak epizoda sledi pojavljivanje onog novog glumca,sto ce se zaljubiti u Mariju...
Jedna greska u seriji-pustena je vecera iz Akapuka!!Zatim su se vratili odmah u kancelariju...To je trebalo da bude sa onim scenama na plazi..ne sada.Vidi se da nasumice trpaju scene...
Marija Magdalena mi je ocaj boziji...Linda je par puta izvalila par dobrih lekcija Mariji,ali mi je i dalje grozna kao pojava...ona njena danasnja plava haljina je..kao iz bordela...Onaj Magdalenin makro je totalno nepotreban lik,tu je samo da davi i razvlaci.Glupa Viktorija nikad cula za dnk test.......ima mnogo stvari koje me iritiraju,ali gledam samo zbog M&M.
Cekam reakciju W&M na onu pricu,nadam se da ce se oglasiti posle odmora,jer su do sada suvise diplomatski odgovarali,verovatno ce usaglasiti price kad se vide. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 23:33 | |
| Heh bash je Juanito porasao ako je to taj isti decak...XDD Uf jedva cekam da pocne kod nas ova serija *(LLL) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Dec 2010 - 0:23 | |
| - discobaby wrote:
- Evo ja sad zavrsila gledanje...pa vidi se da je popravljano dosta toga,ubaceno vise scena sa M&M,posebno mi se svidja sto su ubaceni i njihovi dijalozi sa drugim ljudima.Ima ih malo vise u seriji,ali opet,po meni,nije to to.Treba malo vise da im razrade te dijaloge,da razgovori traju malo duze,jer nebitni likovi samo bez veze razvlace pricu...Danasnje scene su snimane davno,dok su neke od skoro pustene pre par epizoda.Po tome se vidi da su malo obratili paznju na to sto pricamo...
Malo mi je bez veze sto M&M ne rade nista drugo,osim sto idu po restoranima...Ali,konacno su mi drugaciji,nego na pocetku,opustili su se.Lepa scena sa kanuom,postoji deo kad William zaboravi teks,kad kaze-grasias por esa...esa...Drago mi je sto se stalno pipkaju i ljube,nije skoro bio neki par da se ovoliko ljubio u seriji
Kad Max pridje sa kanuom do Marije i ona cucne da ga poljubi,pogledajte kako su se pogledali!E,to je ono sto fali u scenama.Da se ti pogledi malo produze. Ruzno mi je sto se njihovi poljupci,ali i bilo ciji-ceku!Kako par pocne da se ljubi oni sklanjaju...To mi malo kvari osecaj.
Pretpostavimo,po avanceu,da im uskoro sledi odvajanje,jer ce ga Himena na putu strpati u krevet,a i za oko 20-ak epizoda sledi pojavljivanje onog novog glumca,sto ce se zaljubiti u Mariju...
Jedna greska u seriji-pustena je vecera iz Akapuka!!Zatim su se vratili odmah u kancelariju...To je trebalo da bude sa onim scenama na plazi..ne sada.Vidi se da nasumice trpaju scene...
Marija Magdalena mi je ocaj boziji...Linda je par puta izvalila par dobrih lekcija Mariji,ali mi je i dalje grozna kao pojava...ona njena danasnja plava haljina je..kao iz bordela...Onaj Magdalenin makro je totalno nepotreban lik,tu je samo da davi i razvlaci.Glupa Viktorija nikad cula za dnk test.......ima mnogo stvari koje me iritiraju,ali gledam samo zbog M&M.
Cekam reakciju W&M na onu pricu,nadam se da ce se oglasiti posle odmora,jer su do sada suvise diplomatski odgovarali,verovatno ce usaglasiti price kad se vide. sto se tice te scene u acapulku ja sam bila tu zbunjena : : ali kao sto si rekla to su najverojatnije ubacili naknadno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Dec 2010 - 0:29 | |
| bas su bili predivni ...sto volim kada joj kaze Mi Cielo sva se rastopim ...a Maite ima predivnu kosu .... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Dec 2010 - 2:21 | |
| Ja sam ocekivala Bum u akapluko, a oni samo posedose u onaj restoran i kuci... bzv A za MI CIELO |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Dec 2010 - 3:04 | |
| E,pa sigurno ce biti scena iz Akapulka,pa videli smo Maxa i Mariju kod plaze,on u onoj kosulji rozoj,ona u crnoj kratkoj haljini.Ako to ne puste,bice veselo sa tracevima! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Dec 2010 - 4:21 | |
| Uj pa valjda su te slike sa snimanje serije : : Edith: pogledajte ovo, ja crkla od smeha [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Dec 2010 - 12:46 | |
| william se javio na tw kako je dirljiva poruka : evo napisacu vam ovdje:moji ljudi nanesena je neoprostiva kletva meni,mojoj obitelji i mojim kolegama kojim smatram divnim ljudima. kako je zalosno sto danas postoje novine i ljudi(ako se tako moze nazvati)tako niski koji su u stanju unistiti nasu sliku,nasu obitelj i sve sto imamao za nesto malo novaca,Nepostoji cijena kojom se moze platiti respet koji zasluzuju moji kolegei moja obitelj, volio bi imati vrijeme koje sam provodio sa svim tim zenama da ga mogu provesti s svojom djecom jer zbog posla nemogu uzivati u njima koliko bih htio.Prije svega smatram se gospodinom,nadam se da znate kakva sam osoba,dovoljno je spomenuti sve sto sam od srca ucinio za druge. u ovo doba mira,neka vas Bog cuva od licemjernih i nezahvalnih ljudi Volim vas jako i nastavljam svoj put uz Boziju pomoc i uz vasu pratnju saljem vam blagoslov.. |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Dec 2010 - 13:59 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
Edith: pogledajte ovo, ja crkla od smeha [You must be registered and logged in to see this link.]
Ja to drzim u favoritima i svako cas gledam :da: Morala sam da ga brisem i opet stavim da bi mi bio prvi : - Quote :
- william se javio na tw kako je dirljiva poruka
evo napisacu vam ovdje:moji ljudi nanesena je neoprostiva kletva meni,mojoj obitelji i mojim kolegama kojim smatram divnim ljudima. kako je zalosno sto danas postoje novine i ljudi(ako se tako moze nazvati)tako niski koji su u stanju unistiti nasu sliku,nasu obitelj i sve sto imamao za nesto malo novaca,Nepostoji cijena kojom se moze platiti respet koji zasluzuju moji kolegei moja obitelj, volio bi imati vrijeme koje sam provodio sa svim tim zenama da ga mogu provesti s svojom djecom jer zbog posla nemogu uzivati u njima koliko bih htio.Prije svega smatram se gospodinom,nadam se da znate kakva sam osoba,dovoljno je spomenuti sve sto sam od srca ucinio za druge. u ovo doba mira,neka vas Bog cuva od licemjernih i nezahvalnih ljudi Volim vas jako i nastavljam svoj put uz Boziju pomoc i uz vasu pratnju saljem vam blagoslov.. Bila sam na twitteru kada je to pisao...bas dirljivo :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Dec 2010 - 15:05 | |
| E,sto se tice te poruke...vrlo mi je cudna i ne lici na Williama.On ne prica tako.To je verovatno neko iz pr tima.Mislim da je ok da William kaze da nije bio sa tim zenama,jer su njihova imana spomenuta na vrlo ruzan nacin i narusena im je privatnost.Znamo kako se kod njih gleda na zene koje rasturaju porodice.Taj razgovor okolo-naokolo je samo zaobilazenje istine,ali verujem da ce se svi oglasiti posle praznika.Ja sam gledala ceo intervju sa tim covekom od 9 minuta i stvarno je grozan...Ono sto me je zacudilo je kako on tako smelo iznosi sve te stvari i jasno stavlja imena tih ljudi.Mislim da to moze samo neko ko je potpuno siguran i ko,mozda,ima neke dokaze.Ne ide se okolo i ne klevetaju ljudi na takav nacin,jer on moze da zaglavi i zatvor za ovo,ukoliko je lagao.
Drugo,sta se desilo veceras na unionu...Na Maitinom profilu(twiter) postoji devojka koja joj je veceras slala poruke(naravno na onaj Maiteofficial) i koja u imenu ima slova M i W,nik joj je nesto kao AmorsitosMW,ali nemojte da me drzite za rec,ne znam tacno.Njen profil je zakljucan,mozete samo da joj posaljete zahtev za pracenje,pa ako vas prihvati onda vidite poruke.Cak ni onaj ko prati Maite ne moze da vidi,ako nije prihvacen od strane te devojke isto.
Jedna devojka je otvorila temu na unionu i sve poruke prekopirala.Ja sam videla i procitala sav sadrzaj!Poruke se odnose na odnos izmedju Williama i Maite i vredjana je Elizabeth,na najruzniji nacin.Poruka ima dosta(zato sto moraju da budu kratke),vrlo su jasne i svaka jasno govori da se radi o M&W;glase uglavnom kako ce sve ruzno da prodje i kako je sada samo vazno da ostanu smireni i kako ce njihova ljubav pobediti.Da se i dalje vole,a da ne brinu za tu vesticu,majku njegove dece(napisana je mnozina) i da ne dozvole da ih to poremeti!! Majte joj je odgovorila da joj se zahvaljuje na svakoj poruci i reci,da joj podrska mnogo znaci i da joj salje mnogo poljubaca!!
Najzanimljivije od svega je sto je ta tema obrisana sa uniona brzinom svetlosti!Sada je otvorena nova na kojoj se prica zasto je to uradjeno.Zao mi je sto nisam prekopirala poruke da vidite,ali nije mi palo na pamet da ce da obrisu temu!!!
Evo sta je napisano na twiteru veceras,bas me zanima sta ce biti-A LA CHICA QUE HABLO TODO AQUELLO A ELLA, SOBRE ELLA Y WILLIAM.. LA CHICA AHORA NO SE PUEDE SEGUIR, PERO MAITE LA SIGUE |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Dec 2010 - 1:05 | |
| Ja nisma u toku može neko ukratko da mi objasni šta je to sve bilooo?????
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Dec 2010 - 1:14 | |
| - ~Blair&Chuck~ wrote:
- Ja nisma u toku može neko ukratko da mi objasni šta je to sve bilooo?????
Evo ovde imas dobar deo [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Dec 2010 - 1:24 | |
| Ne mogu ja pokopčati šta to znači xD
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Dec 2010 - 1:31 | |
| - ~Blair&Chuck~ wrote:
- Ne mogu ja pokopčati šta to znači
Ok,onda se vrati par strana,ovde smo pisali o svemu i vise nego nasiroko :Ok: Ima i u novostima |
|
| |
veca# TVNovele Novi član
Broj postova : 82 Godina : 34
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Dec 2010 - 11:56 | |
| Mislim da je ovo samo da se podigne rejting serije... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Dec 2010 - 21:42 | |
| Ja sam sugurna da izmedju njih sad nema nista. Pa i da napisu na twitter da jesu, dok ne bi postojao video ja ne bih verovala. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Dec 2010 - 4:52 | |
| meni su sve te price bile o M i W, J I W dobar medijski trac iako necu reci da nije bilo trenutaka da nisam pomislila da stvarno između W i M nesto ima ali sve je to dobra smisljena prica ,,,a sto se tice W i J ta prica da su skupa je vise isla u prilog promocije Sorty jer njih dvoje su vise bili viđani u javnosti nego W i M ..... ako je ovo klevecenja Williama radi podizanja rejtinga to samo moze biti minus za dalje opadanje gledanosti ko me je los publicitet donio dobro?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Dec 2010 - 5:29 | |
| Ali kad su protogonisiti zajedno u stvarnom zivotu zanimljivo je da ih publika gleda, i moze biti da je trik za gledanost, mada ne verujem, ako ne bude jos koje dobre scene u seriji pasce ova serija u zaborav, sto se mene tice :Out: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|