|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Dec 2010 - 8:29 | |
| Oni dvoje su krivci sto gledam, a i takodje da se podsetim serije, znam da sam je mnogo volela, tj Privilegio de amar sam volela bas puno kad je isla kod nas .. tako da Gledacu koliko god da traje... nisam gledala epizodu od sinoc... |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Dec 2010 - 9:44 | |
| U privilegio de amar,ja se ne secam da je bilo mnogo ljubavnih scena.Toga nikako ne mogu da se setim.Ovo sto smo videli je ohoho,daj boze da bude jos koja,ali,opet kazem,valjda tupavi Mehija zna sta ljudima treba. Viktorija me sve vise nerviva,sad kad pocne da se uvlaci ovoj prokletoj Himeni.Jedva cekam da joj vidim facu kad sazna da joj je Marija cerka,a da je izbacila i razdvojila sa Maxom(jer izbacice je s' posla).Morace da bude i koja scena izmedju Maxa i Himene,jer ce ona ostati trudna.Fuj : : : : Vidite sta je Mehija napisao na twiteru o tda! Hoy arranca Dominica paleta a hacer el triangulo, como lo pidieron.Mas conflicto....y !sueeeerte al Teleton!!!ayudemos.gcs. Jel' moze da mu se odgovori??????Da ga malo bombardujemo porukama da nam treba vise scena M&M :da: Puuu |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Dec 2010 - 12:14 | |
| Čujem da će da daniela Romo ode iz serije |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Dec 2010 - 20:56 | |
| |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Dec 2010 - 21:25 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Dec 2010 - 21:31 | |
| Ma,ne verujem,sto bi otisla?Danijela je ozbiljna glumica,ne verujem da tek tako napusti projekat. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Dec 2010 - 23:29 | |
| Sad sam odgledala epizodu,Dominika se pojavila. Ekskluzivna manekenka,sa pola kile botoksa u faci,matora i sa uzasnim vestackim zubina!Nadmasila je i Tamaru u PDA |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 1:02 | |
| i bolje da ode jer se samo bruka ovom ulogom. Mi koji smo gledali El Privilegio de amar znamo da je prvi zločin Ane Joaquine i to slučajan, bio kad je gurnula služavku Chepu koja je udarila glavom i na mestu ostala mrtva. Ana Joaquina joj je pokušavala pomoći i zgrozila se, ali nije vredelo. Fidencio joj je pomogao tako što je zakopao Chepu i tako su sve sakrili. A Daniela Romo nakon rasprave namerno mučki izudara služavku. Zatim se ovaj njen sluga zaklinje ljubeći joj krst da će joj čuvati tajnu i spaliti služavku u kaminu. Da gadost i sprdnja na crkvu ne bude veća, sutradan Danielin sin pop pita majku zašto se žarač oseti na pečeno meso |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 2:23 | |
| |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 2:27 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 2:36 | |
| - sava wrote:
- i bolje da ode jer se samo bruka ovom ulogom. Mi koji smo gledali El Privilegio de amar znamo da je prvi zločin Ane Joaquine i to slučajan, bio kad je gurnula služavku Chepu koja je udarila glavom i na mestu ostala mrtva. Ana Joaquina joj je pokušavala pomoći i zgrozila se, ali nije vredelo. Fidencio joj je pomogao tako što je zakopao Chepu i tako su sve sakrili.
A Daniela Romo nakon rasprave namerno mučki izudara služavku. Zatim se ovaj njen sluga zaklinje ljubeći joj krst da će joj čuvati tajnu i spaliti služavku u kaminu. Da gadost i sprdnja na crkvu ne bude veća, sutradan Danielin sin pop pita majku zašto se žarač oseti na pečeno meso "Peceno meso"!!Gospode boze,to je stvarno bilo bolesno! :jajaja: Savo,jer se ti secas PDA i kako je tekla prica izmedju glavnih junaka,sada Maxa i Marije?Znam da ce on ici kod nje u bolnicu pre nego sto se porodi i da ce se vidjati u modnoj kuci,kad joj majka sazna ko je ona... Mozes malo da prepricas kako je bilo u PDA? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 2:36 | |
| ovaj PIPINO je zakon a nije losa ni ANTONIJETA :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 2:42 | |
| Haha i ja volim Pipina,uvek se nasmejem kad ga vidim!Super je lik. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 2:43 | |
| - discobaby wrote:
- Savo,jer se ti secas PDA i kako je tekla prica izmedju glavnih junaka,sada Maxa i Marije?Znam da ce on ici kod nje u bolnicu pre nego sto se porodi i da ce se vidjati u modnoj kuci,kad joj majka sazna ko je ona...Mozes malo da prepricas kako je bilo u PDA?
jao i tamo su nesto teglili njihovu pricu, ali tamo je malo drugacije bilo jer se tamara (paleta) pojavila od starta serije i bila je verenica glavnog. pa su njih dve ostale trudne u isto vreme, pa je cristina (desamparada) odlucila da precuti svoju trudnocu da bi pustila tamaru i victor manuela (levy) da budu srecni. onda je tamara izgubila bebu pa je poludela, a luciana (victoria) je pretila cristini da ce joj oteti bebu jer nece dozvoliti da zivi u bedi. a tek se pred kraj serije saznale da su majka i cerka. tj mislim da je luciana malo ranije saznala ne secam se kako ali znam da joj je ova oprostila tek pred kraj kada je tamara nozem napala cristinu a ubola je lucianu koja je stitila... PDA je stvarno bila odlicna serija, pogledaj je nekada |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 3:01 | |
| - sava wrote:
- discobaby wrote:
- Savo,jer se ti secas PDA i kako je tekla prica izmedju glavnih junaka,sada Maxa i Marije?Znam da ce on ici kod nje u bolnicu pre nego sto se porodi i da ce se vidjati u modnoj kuci,kad joj majka sazna ko je ona...Mozes malo da prepricas kako je bilo u PDA?
jao i tamo su nesto teglili njihovu pricu, ali tamo je malo drugacije bilo jer se tamara (paleta) pojavila od starta serije i bila je verenica glavnog. pa su njih dve ostale trudne u isto vreme, pa je cristina (desamparada) odlucila da precuti svoju trudnocu da bi pustila tamaru i victor manuela (levy) da budu srecni. onda je tamara izgubila bebu pa je poludela, a luciana (victoria) je pretila cristini da ce joj oteti bebu jer nece dozvoliti da zivi u bedi. a tek se pred kraj serije saznale da su majka i cerka. tj mislim da je luciana malo ranije saznala ne secam se kako ali znam da joj je ova oprostila tek pred kraj kada je tamara nozem napala cristinu a ubola je lucianu koja je stitila...
PDA je stvarno bila odlicna serija, pogledaj je nekada E,hvala.:Aleee: U,bas je zapetljano.Ova se dosta razlikuje. Ja se secam jako malo,onako uopsteno,mada znam da sam je gledala svako vece i da sam volela seriju.Pogledacu,kad imam vremena,sad bas dosta gledam,jedva i to stizem,stala sam i sa Alquen te mira...Ne mogu da stignem. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 5:27 | |
| Ja sada gledam slike ove nove iz serije...i gledam da je sada mng bolja nego sto je na pocetku. MAda nsm pratila seriju i ne pratim je jer nemam vreme, ali po slikama se vidi da je bolja. P.S Maitin novii look je extraaa. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 6:02 | |
| Ja sad procitala da Dorismar odlazi,da se Dominika pojavila u 30,iako je planirana za 40. epizodu i nesto sto nisam razumela,kao da u januaru ulazimo u poslednju nedelju emitovanja..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 6:10 | |
| - discobaby wrote:
- Ja sad procitala da Dorismar odlazi,da se Dominika pojavila u 30,iako je planirana za 40. epizodu i nesto sto nisam razumela,kao da u januaru ulazimo u poslednju nedelju emitovanja.....
ma to je sigurno zbog slabe gledanosti pa su odlucili da skaratiti sto znaci da nece biti puno epizoda...u ako je to istina nekako mi je ipak zao moram priznati da mi se serija uvukla pod kozu i da nece biti vise W i M :’(: :’(: :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 6:15 | |
| Mislim da sam pogresila,ja ne razumem dobro spanski kad citam....sad da li se snima do januara,ali je kraj u martu ili sta...zaista se nadam da je nece bas toliko skratiti.Navodno ce u termin upasti neka serija sa Araseli.To sam nasla na nekom rumunskom forumu,oni sve vesti prvi nadju... I Maite valjda nece biti u teletonu,kao rekla je na twiteru... Prokleti Mehija...us'''o je priliku da gledamo W&M EDIT:izvinjavam se,izgleda kraj 11. marta... |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 10:22 | |
| Da li je tako bilo i u PDA sa M&M(ili kako su se vec zvali)? Da li tko zna?
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 10:53 | |
| - Seka wrote:
Da li je tako bilo i u PDA sa M&M(ili kako su se vec zvali)? Da li tko zna? koliko sam dosad vidjela prica M&M razlikuje se od price Victor Manula i Cristine ali ne bas previse....sad slijedi njihov rastanak samo neznam kako je to Meija zamislio koliko se sjecam razlog njihov rastanka je bila Tamara u ovom slucaju to je Dominika bice trudna ali to dijete nije od Maxa nego Osvaldovog prijatelja ....ako grijesim ispravite... :Ok: :Ok: |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 10:56 | |
| u kojo epki je ?i u kom delu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 11:12 | |
| Aaa pa ne toliko malo epizoda...xDD Idem i ja da procitam, znam sa kog foruma je..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 11:27 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Aaa pa ne toliko malo epizoda...xDD
Idem i ja da procitam, znam sa kog foruma je.. evo sad na novostima procita da ce Danijela otici da ce njen lik umrijeti mislim da je to najpametnija odluka dosad od Mejie daraga mi je Danijela ali onaj lik nije za nju previse je stravican...a i odlazi Dosimer vec kako se zove pa moze li biti bolje nisam mogla vise gledati njezino preglumljavanje a onda kada prica imam osjecaj da svaki put svrsava (oprostite mi na izrazu) Meija je naveliko uveo promjene za pohvalu bas me zanima kako ce biti dalje ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Dec 2010 - 11:33 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|