|
|
Author | Message |
---|
Sanjulito TVNovele Novi član
Broj postova : 248
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Nov 2010 - 12:36 | |
| Jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooo nije valjda to proslo???????? Molim te reci da nije... |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Nov 2010 - 20:25 | |
| Jeste,proslo.Ja sam imala takvu glavobolju da nisam mogla nista da gledam.Cekam video...mogu misliti kako je bilo... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Nov 2010 - 20:39 | |
| moze neko da postavi video |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 25 Nov 2010 - 22:12 | |
| Evo,postavicu ja.Maite je bila jako tuzna za vreme video chata,sto se videlo izmedju pitanja :( |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 0:33 | |
| Ja Maite nisam videla, a sve vreme sam bila tu, ne znam kako .. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 0:40 | |
| cini mi se da radnja u seriji pocinje biti zanimljiva ili mozda grijesim ?? slaze li se ko sa mnom?? :Ok: odgledala sam zadnje epizode bili su mi sasvi m pogotavo M&M cini mi se da Marija polako popusta Maxu zar ne?? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 0:42 | |
| ja kao veliki fan PDA, bas sam razocaran ovom verzijom koja mi je uzasna... komentar sa drugogo foruma sa kojim se u potpunosti slazem - Quote :
Morao sam napraviti još jedno poređenje. Koliko god je bilo preglumljavanja i preterivanja u El privilegio de amar, ovde je to naravno prevršilo svaku meru. To pokazuju i ove scene.
U Privilegiju Ana Joaquina dolazi kod Luciane jer u njoj i dalje vidi opasnost za njenog sina. I to s pravom. Bez obzira što je ona oterala Lucianu iz kuće (pre veinte anos, naravno), Juan ipak nije hteo imati ništa s njom i posvetio se crkvi. Iza Ane Joaquine je veliko grizodušje zbog samoubistva njene prijateljice i postupaka (po njoj) grešne Luciane, koja je povrh svega i napustila svoju kćer i kasnije iskorištavala muškarce kako bi dosegnula moć... Ova scena i sve sledeće sa Lucianom su njeni zadnji trzaji da je odgurne od sebe i sina kako bi bezbrižno tražila mir za svoju dušu, bla bla bla...
A u Triunfu Bernarda dolazi kod Victorije jer je organski ne podnosi i u njoj vidi opasnost za sebe i svog sina. I to bez nekog posebnog razloga. Osim što je oterala Victoriju (pre veinte anos, naravno), nikad nije rekla Juanu da je ova bila trudna s njim, tako da se on posvetio crkvi bez ikakvog dvoumljenja. Iza Bernarde su veliki zločini. Prvo je zapalila svog bivšeg, njegovu ženu i dete samo zato jer je saznala da je on oženjen. Zatim je ubila svog muža tako što ga je otrovala i bacila niz stepenice. A Victoriju je udarila autom i tako je odvojila od njene kćeri koja se izgubila u tom haosu. Tako da Bernarda nema šta spočitavati Victoriji, došla je samo dodatno da se dere i popuje.
|
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 0:57 | |
| Onaj prsten je obečanje ljubavi i nisam shvatila čega još? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 1:37 | |
| - sava wrote:
- ja kao veliki fan PDA, bas sam razocaran ovom verzijom koja mi je uzasna... komentar sa drugogo foruma sa kojim se u potpunosti slazem
- Quote :
Morao sam napraviti još jedno poređenje. Koliko god je bilo preglumljavanja i preterivanja u El privilegio de amar, ovde je to naravno prevršilo svaku meru. To pokazuju i ove scene.
U Privilegiju Ana Joaquina dolazi kod Luciane jer u njoj i dalje vidi opasnost za njenog sina. I to s pravom. Bez obzira što je ona oterala Lucianu iz kuće (pre veinte anos, naravno), Juan ipak nije hteo imati ništa s njom i posvetio se crkvi. Iza Ane Joaquine je veliko grizodušje zbog samoubistva njene prijateljice i postupaka (po njoj) grešne Luciane, koja je povrh svega i napustila svoju kćer i kasnije iskorištavala muškarce kako bi dosegnula moć... Ova scena i sve sledeće sa Lucianom su njeni zadnji trzaji da je odgurne od sebe i sina kako bi bezbrižno tražila mir za svoju dušu, bla bla bla...
A u Triunfu Bernarda dolazi kod Victorije jer je organski ne podnosi i u njoj vidi opasnost za sebe i svog sina. I to bez nekog posebnog razloga. Osim što je oterala Victoriju (pre veinte anos, naravno), nikad nije rekla Juanu da je ova bila trudna s njim, tako da se on posvetio crkvi bez ikakvog dvoumljenja. Iza Bernarde su veliki zločini. Prvo je zapalila svog bivšeg, njegovu ženu i dete samo zato jer je saznala da je on oženjen. Zatim je ubila svog muža tako što ga je otrovala i bacila niz stepenice. A Victoriju je udarila autom i tako je odvojila od njene kćeri koja se izgubila u tom haosu. Tako da Bernarda nema šta spočitavati Victoriji, došla je samo dodatno da se dere i popuje.
Sa Helenom Rojo nema potrebe bilo koga uporedjivati, mislim da je suvisno.. A Daniela Romo je u ovoj seriji ocajna, ali stvarno jeste. |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 2:11 | |
| slazem se s vama s njenim likom pretjeruju ali ipak morate priznati da dobro glumi osjeti se ta zloca... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 4:01 | |
| I ona baba u originalu je bila isto toliko dosadna i udarena.Nije Danijela kriva,takva je uloga...to je greska Mehije,ne Danijele.Ona je maestralna glumica. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 4:56 | |
| Jel u Privilegio de amor isto bila takva serija msm pocetkom...a posle postaje dobra? xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 5:55 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Jel u Privilegio de amor isto bila takva serija msm pocetkom...a posle postaje dobra? xD
Koliko se ja secam,radnja je bila nekako "ravna",znaci kao sto mi gledamo sada. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 7:49 | |
| Znaci ista...ali postaje kasnije bolja...xD a koliko je imala epizoda? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 7:57 | |
| Uh,ne znam,davno je to bilo ;) Moram da priznam,da se meni nije mnogo svidjala,ali sam uvek volela Helenu Rojo,zena je genijalna.
Secam se veze izmedju njenog muza i Adeline drugarice,kao i veze izmedju Adele i Heleninog sina.Ja se ne secam imena iz serije,pa govorim prava.Helena je jako volela Adelu,ali je poludela posle saznanja da je u vezi sa njenim sinom i isterala je s' posla.On je onda raskinuo sa njom i ona saznaje da je trudna,a on se zeni Tamarom,koja je bila uzaaaaaaaasno ruzna.Tu sledi razdvojenost i ja se ne secam nicega dalje....Ne znam kako se i sta desilo kasnije...Nazalost,samo to.
Ako ima neko ko zna o cemu je original,neka kaze!!! |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 9:25 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 10:39 | |
| Nece mi ova 24 epizoda... nece da se otvori nes .. :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 11:23 | |
| - discobaby wrote:
- Uh,ne znam,davno je to bilo ;)
Moram da priznam,da se meni nije mnogo svidjala,ali sam uvek volela Helenu Rojo,zena je genijalna.
Secam se veze izmedju njenog muza i Adeline drugarice,kao i veze izmedju Adele i Heleninog sina.Ja se ne secam imena iz serije,pa govorim prava.Helena je jako volela Adelu,ali je poludela posle saznanja da je u vezi sa njenim sinom i isterala je s' posla.On je onda raskinuo sa njom i ona saznaje da je trudna,a on se zeni Tamarom,koja je bila uzaaaaaaaasno ruzna.Tu sledi razdvojenost i ja se ne secam nicega dalje....Ne znam kako se i sta desilo kasnije...Nazalost,samo to.
Ako ima neko ko zna o cemu je original,neka kaze!!! ja sam pratila i mogu da kazem da ce tu bit svega ....Victor Manuel se ozenio s Tamarom jer je bila trudna ali dijete nije njegovo Tamara ce imati spontani pobocaj ... Linda kcerka od Lucijane ce imati nesrecu i bice invalid udace se za Eduarda .... Cristina je krila svoju trudnocu od VC ali bila je snekim u vezi neznam mu ime ali taj umire od leukemije ako se dobro sjecam baka od Cristine umire u pozaru....ako se jos cega sjetim napiscu.. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 13:24 | |
| baba ne umire u pozaru, ostaje izgorela po nogama i ide u zatvor na kraju |
|
| |
El Diablo TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1042 Godina : 31 Lokacija : Skoplje
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 16:24 | |
| - Quote :
- I ona baba u originalu je bila isto toliko dosadna i udarena.Nije Danijela kriva,takva je uloga...to je greska Mehije,ne Danijele.Ona je maestralna glumica.
Dobro,da li je moguce da ja ikada udjem u ovu temu,i da me neko ne izbaci sa koloseka? Pre svega nije moguce da je ovo greska Mehije,s obzirom da on nije pisao lik Bernarde.Tvorac tog lika kao i cele serije je Delia Fiallo.Nisam gledao orginalnu verziju,ali zato jesam gledao ''El privilegio de amar'',i mogu reci da je Marga Lopez (nek joj laka zemlja),odlicno odradila svoj posao,znala je biti morbidna a i komicna (barem meni),a lik nije uopce los kao ti kazes,sta vise daleko je bolji od mnogo povrsnih likova.Za razliku od Marge Lopez,Daniela Romo ovde jeste ocajna (i pored toga sto je smatram izvrsnom glumicom).Prvo nema nikakve logike da zena od pedeset godina glumi ovu ulogu,a drugo,ni gluma joj ovde nije jaca strana. Btw:Rejting sve vise pada.Nadam se da ce serija biti skracena. |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 20:40 | |
| odgledala sam 25 epizodu.. i iskreno nervira me vise MArija ... smara sa svojim "sverim" ponasanjem.. :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 21:42 | |
| - El Diablo wrote:
-
- Quote :
- I ona baba u originalu je bila isto toliko dosadna i udarena.Nije Danijela kriva,takva je uloga...to je greska Mehije,ne Danijele.Ona je maestralna glumica.
Dobro,da li je moguce da ja ikada udjem u ovu temu,i da me neko ne izbaci sa koloseka? Pre svega nije moguce da je ovo greska Mehije,s obzirom da on nije pisao lik Bernarde.Tvorac tog lika kao i cele serije je Delia Fiallo.Nisam gledao orginalnu verziju,ali zato jesam gledao ''El privilegio de amar'',i mogu reci da je Marga Lopez (nek joj laka zemlja),odlicno odradila svoj posao,znala je biti morbidna a i komicna (barem meni),a lik nije uopce los kao ti kazes,sta vise daleko je bolji od mnogo povrsnih likova.Za razliku od Marge Lopez,Daniela Romo ovde jeste ocajna (i pored toga sto je smatram izvrsnom glumicom).Prvo nema nikakve logike da zena od pedeset godina glumi ovu ulogu,a drugo,ni gluma joj ovde nije jaca strana. Btw:Rejting sve vise pada.Nadam se da ce serija biti skracena. Ja sam gotivila Danielu ROmo u Sortilegio, i svidja mi se ona kao glumica generalno. ALi ovaj lik joj ne p ristaje, bas mi izgleda strasno, jadno, budalasto.. Nervira me to . Druga stvar je da rejting je veci od ostalih serija.. Ne razumem sta je ta buna, bice veci... Stvarno je uopste radnja dosadna, kad ovako posmatram, druga je stvar sto ja volim da gledam Will i Mai zajedno. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 22:10 | |
| - El Diablo wrote:
-
- Quote :
Dobro,da li je moguce da ja ikada udjem u ovu temu,i da me neko ne izbaci sa koloseka? Pre svega nije moguce da je ovo greska Mehije,s obzirom da on nije pisao lik Bernarde.Tvorac tog lika kao i cele serije je Delia Fiallo.Nisam gledao orginalnu verziju,ali zato jesam gledao ''El privilegio de amar'',i mogu reci da je Marga Lopez (nek joj laka zemlja),odlicno odradila svoj posao,znala je biti morbidna a i komicna (barem meni),a lik nije uopce los kao ti kazes,sta vise daleko je bolji od mnogo povrsnih likova.Za razliku od Marge Lopez,Daniela Romo ovde jeste ocajna (i pored toga sto je smatram izvrsnom glumicom).Prvo nema nikakve logike da zena od pedeset godina glumi ovu ulogu,a drugo,ni gluma joj ovde nije jaca strana. Btw:Rejting sve vise pada.Nadam se da ce serija biti skracena. Btw i ti izbacujes ljude iz koloseka svojim filozofiranjem! Onaj ko trenutno radi na seriji,odgovoran je za svoju verziju,jer ima pravo da menja sta i kako hoce.Ako ti se serija ne gleda,nadji sebi neku drugu,bar serija imas milion,mnogo se potresas. Smaras sa rejtingom,koga je to briga.Svi pricaju pada rejtinj,pada rejting...Kako znas da pada,ako ne pratis??? |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 26 Nov 2010 - 23:32 | |
| A si cula da mi na forumu imamo temu pod nazivom ''Rejtinzi telenovela'' i sta postavljamo u njoj? Rejtinge : I sad ni sam ne pratim trenutno nijednu seriju ni na tv ni na net ali me zanimaju retinzi stalno udjem u tu temu ili ih nadjem negde na netu,no to sad nije ni bitno Najbitnije da mi MORAMO da gledamo seriju da bi znali rejting :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 27 Nov 2010 - 0:31 | |
| Cim neko prati rejting,znaci zna o cemu se radi.Evo,recimo,ja ne gledam Auroru i bas me briga kakav joj je rejting,ali ne idem na temu o seriji i pametujem kako me nervira ovo ili ono...Ako mi se svidja,gledam,ako mi se ne svidja ne gledam i to je to.
Taman kad je pocelo da se kuva-vikend...Sad moramo da cekamo.Sledeca ce biti bas zanimljiva. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|