|
|
Author | Message |
---|
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 11:01 | |
| meni je dobra za sada... daniela romo mi je extra...stvarno je vrhunska glumica... ovu ludjakinju odlcno glumi |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 11:16 | |
| Meni je odvratna Daniela Romo, mrzim je! :@ Nisam imao vremena danas da gledam, gledaću sutra. |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 11:19 | |
| Slazem se s tobom dervisevic fata Ja smatram isto da je trebao dobiti nagradu TVyNovelas jer je to stvarno vrhunski odglumio, da sam pomislila nema veze sto se ne sjecas ali daj smiluj mu se pa ga utjesi ali je za ulogu Alexa dobio nagradu Bravo a sto se tice ove prve nagrade najjadnije sto nisu pokazali tu scenu nego di je gore bez pa je ispao samo lijepo tijelo
Max i Maria D. Ja ne vjerujem da ce se oni jos poljubiti ne dok su ove kratke epizode a mislim da cemo duze gledati njihove zblizavanje jer ce samo tri nastavka biti sretni i onda slijedi njihov rastanak,tako je barem rekao Mejia vezano za ova tri nastavka
Ali svejedno jedva cekam prvi susret:bice dobro: |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 11:32 | |
| Covece,tri epizode zajedno i odmah trudna!!!Onda dolaze epizode i epizode plakanja....mozda ce i da se vidjaju....
Ma ja nikako da se setim kako je bilo u originalu. Ej,giro,gledaj,serija deluje dosta skupo,sto mi je bas bas cudno za Mehiju...hd video je fantsastican. |
|
| |
InLove Banovan član
Broj postova : 218
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 11:36 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Samo shto mi nije ushla muwa u usta koliko sam zewala - gira wrote:
i dal ima na yt isječaka iz serije koji će se ticati samo njih dvoje? ko što je to znalo raditi par ljudi za sorti - samo scene alexa i mj... Imash epizode levyrroni seija je odlichna :Good: |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 11:56 | |
| - discobaby wrote:
- Covece,tri epizode zajedno i odmah trudna!!!Onda dolaze epizode i epizode plakanja....mozda ce i da se vidjaju....
Ma ja nikako da se setim kako je bilo u originalu. Ej,giro,gledaj,serija deluje dosta skupo,sto mi je bas bas cudno za Mehiju...hd video je fantsastican. ja se iz originala sjećam samo nekog tipa koji je imao leukemiju, a glavna glumica je neko kratko vrijeme bila njegov cura...ostalo mi je sve u magli... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 12:01 | |
| 6. epizoda Početak opet iz prošle epizode, znao sam da se neće videti. Kako je samo Marija odreagovala kada je videla auto.
Ova žena što igra, ne znam kako se zove, mnogo mi je smešna i uopšte ne shvatam njenu ulogu, kao ni ulogu onog njenog sina i onog don Napa, šta će oni tu kada ni sa kim nisu povezani. Mada, mislim da su povezani sa Marijom jer je kao mala živela u Gvadalahari, a oni su tamo.
Bernardin flešbek opet, ta žena nije normalna, plašim se nje kada se moli Bogu i govori da je to uradila dobronamerno i sve one gluposti. I posle toga kada vidi vatru, uplaši se, mnogo me nervira. Jadna Viktorija, izgleda da ju je Bernarda lagala da je Huan Pablo rekao da ode iz kuće.
Ovaj Maksov prijatelj mi je antipatičan, ne znam zašto.
Baš je super scena kada dođu ona deca da pevaju Mariji za rođendan. Bilo mi je malo žao kada joj je časna sestra rekla da mora da ode iz manastira.
Kako je samo Viktorija odreagovala kada je našla novčanik, mnogo su mi slatki Viktorija i Ozvaldo, jedva čekam da ode kod Marije da joj se izvini.
Susret Huan Pabla i Viktorije, volim Victoriu Ruffo kada je ovako besna, i u LM je isto tako reagovala. Mrzim kada plače tamo u crkvi, uh. :@
Avance je extra, jedva čekam sutra da gledam. Baš me zanima Huan Pablova reakcija kada sazna da mu je majka ubila očuha, kao i susret Maksa i Marije. |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 12:14 | |
| Stefy pa zar ti uistinu mislis da ce se Vikica ispricati jer ja ne vjerujem iako joj mozda bude namjera doci se sigurno do nekog nesporazuma a znamo kako je V nece htijeti slusati objasnjenje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 12:16 | |
| - Lucky_08 wrote:
- Stefy pa zar ti uistinu mislis da ce se Vikica ispricati jer ja ne vjerujem iako joj mozda bude namjera doci se sigurno do nekog nesporazuma a znamo kako je V nece htijeti slusati objasnjenje
Ma znam da neće, nego je volim kada je besna tako, ali kad plače :Out: . |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 20:20 | |
| postavljena cela 6 i 7 epka u HD, LEVYRRONIIIIIIIIIIIIIIIIIII....... prelepi su! |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 21:12 | |
| - InLove wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Samo shto mi nije ushla muwa u usta koliko sam zewala
- gira wrote:
i dal ima na yt isječaka iz serije koji će se ticati samo njih dvoje? ko što je to znalo raditi par ljudi za sorti - samo scene alexa i mj... Imash epizode levyrroni
seija je odlichna :Good:
hvala ti, bacam se na gledanje :da: |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 22:01 | |
| aaaaaaaaaaaaaaa to je to kad willy onak nakrivi usnu nasmije se gotova sam i divna je ona pjesma koja svira kad su scene njega i maite jedino mi se ne sviđa kako ga oblače,one košuljice i prsluci :Out: |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 22:16 | |
| - gira wrote:
- aaaaaaaaaaaaaaa to je to kad willy onak nakrivi usnu nasmije se gotova sam
i divna je ona pjesma koja svira kad su scene njega i maite jedino mi se ne sviđa kako ga oblače,one košuljice i prsluci :Out: E, pa giro da se ti pitas, on sigurno ne bi bio obucen... : Inace, ocekivala sam vise od njihovog susreta... |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 22:24 | |
| ahahahahahahahahahahah pa to bi i bilo najbolje ma ne znam, nadam se da neće cijelu seriju bit u tim prslucima...odijela su ok, al ovo nikako :Out: još mu stave i košulju i prsluk broj premale i onda bude previše utegnut :Out: |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Nov 2010 - 22:26 | |
| To jeste, malo i mene nervira, ali ne obracam paznju... |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 0:34 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 2:09 | |
| Ja skupila veceras dve epizode odjednom da gledam, ne mogu cekat :D |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 2:20 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ja skupila veceras dve epizode odjednom da gledam, ne mogu cekat :D
ma ne cini se losa serija isplati se gledati |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 3:53 | |
| Ma i da je radnja nikakva ja bih zbog njih dvoje gledala, tako da ... ja necu prestajati to znam :D |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 5:44 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ma i da je radnja nikakva ja bih zbog njih dvoje gledala, tako da ... ja necu prestajati to znam :D
100% se slazem |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 9:06 | |
| pa to ce svi na kraju da urade...nadam se da nece upropastiti seriju... |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 9:09 | |
| ..slazem se..i ja se isto nadam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 10:38 | |
| odgledala sam 7 epku mogu reci bilo mi je zanimljiva ...MAX MAX samo je upoznao Mariu a vec laze ne ide to tako pitam se kako ce se odvijati dalje ovoga nije bilo u orginalu koliko se sjecam...bili su mi jako slatki ona onako savA VIRHENSITA a on pravi zavodnik jako lijepa scena.... |
|
| |
safig112 TVNovele Novi član
Broj postova : 351 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 11:17 | |
| pratim je,gledam je preko youtube,svidjami se i kad bude kod nas gledacu je redovno... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 11:18 | |
| Nisam još gledao 7. epizodu, nema je za preuzimanje, verovatno ću sutra. :\ |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|