REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
AuthorMessage
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

Komentari serije - Page 29 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 11:13

Ma lako je :) Samo izracunas sedam sati unazad :)
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 11:24

Joj ne mogu docekati da saznam sta ce se nocas desiti hoce li se vidjeti ili ne :D:

Ja prvenstveno seriju gledam zbog W a i zbog toga sto su mi W i M super zajedno

Takoder se nadam da ce snimiti jos jednu sapunicu i sa Jacky jer imaju takoder savrsenu kemiju emocije

Sortilegio i dalje kod mene numero 1 enamorado
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 12:22

Lucky_08 wrote:
Joj ne mogu docekati da saznam sta ce se nocas desiti hoce li se vidjeti ili ne :D:

Ja prvenstveno seriju gledam zbog W a i zbog toga sto su mi W i M super zajedno

Takoder se nadam da ce snimiti jos jednu sapunicu i sa Jacky jer imaju takoder savrsenu kemiju emocije

Sortilegio i dalje kod mene numero 1 enamorado

:super: Za sad je serija vrlo dobra, takodje gledam zbog Williama pa zbog njih dvoje, jedva cekam da krene njihivo muvanje, jako su ubedljivi WOW

Slazem se...Sorti nece pobediti nijedna...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 12:28

Ja sam pukla nacisto ;)
Jedva cekam sutrasnju, tj vecerasnju epku...

PS molim vas da ne postavljate u galeriji slike koje nemaju veze sa serijom i tucu se samo Williama i Maite. Sve takve sam vec obrisala.
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 13:46

Jednu mi stvar nijedan nj dr lik nemoze nadmasiti a to je "Te amo no lo sientes" scena emocije

Nadam se samo da W nece puno plakati u TDA jer taj covjek kad place bas u srce dira :’(: emocije

Sto se tice lika od Mai pa zar je opet morala biti siroce(iako se vidi da je Maria D u boljem sirotistu i da se dobro izrazava za razliku od Marichuy)i zvati se Maria nesto

Osim jos jedne slicnosti sa proslim likom nadam se da je to sve, mada sam citala da ce se Maria D itekako naplakati ali uzimajuci u obzir da je proslu seriju radila ni manje ni vise nego upravo zena od Mejie, tko zna

Svejedno kako bilo nadam se vise tuctuc scena jer Maria D nema trauma vezanih za muskih rod :D:

ps Da me se krivo ne shvati, ja mislim da Mai ima puno vise talenta od toga da bi je se obiljezilo sa ulogama sirotica sto je dokazala u Mujeres Asesinas i kazalisnoj predstavi
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 20:05

Ja sam gledala prvih pet minuta sinocnje epizode, i nisu se sreli...
E, baaaas me nerviraju... bije
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 22:00

Jelen@007 wrote:
Ja sam gledala prvih pet minuta sinocnje epizode, i nisu se sreli...
E, baaaas me nerviraju... bije
Jos uvek nema epizode na YT,a koliko sam videla jedan avance,Max zvoni pred vratima sirotista,dok ona namesta krevet. :Ok:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 22:02

Takva je uloga ovde, mada nece ona biti nevinasce sigurna sam.

Ja cu pogledati nocas sestu epizodu kad izadje...
Back to top Go down
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*NadjA LoVe WiiLy*

Broj postova : 574
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 Twilight-animation-14

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 22:37

sresce se u 7 epizodi. sad sam gledala. TracTrac
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 23:06

Evo vam link za sinocnu tj 6 epizodu
[You must be registered and logged in to see this link.] prvi dio

[You must be registered and logged in to see this link.] dr.dio

Bas mi je Max bio emocije toliki frajer a vjezba govor ispred vrata i na kraju jos odustane :D:

Bernarda koji je to ludak od zene pazi
Kako mi digne tlak kad se naljuti sto svecenik se ne posvecuje samo njoj pa sta si ona umislja tko je ona

Viktoria me toliko zivcira onim svojim iritantnim placem

Maria me je rasplakala,bas mi je okrutan nacin bio kad su joj rekli da mora ici jer je punoljetna.Istina da li su joj novac ali mogli su joj prvo reci da si potrazi stan dok je jos kod njih i da si nade posao pa tek onda da se odseli.Prvo ti pripreme tortu za rodendan i pozdrav

Last edited by Lucky_08 on Mon 1 Nov 2010 - 23:31; edited 1 time in total
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 Sabes2

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 23:24

jaojjj kakvi su.. otkidam na njih dvoje.
sad idem da gledam 5i 6 epizodu
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 23:35

U 7.-oj ce se najzad videti...
Najzad...
Jedva cekam... :hoPhOp: moji noktici
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyMon 1 Nov 2010 - 23:59

Lucky_08 wrote:
Evo vam link za sinocnu tj 6 epizodu
[You must be registered and logged in to see this link.] prvi dio

[You must be registered and logged in to see this link.] dr.dio

Bas mi je Max bio emocije toliki frajer a vjezba govor ispred vrata i na kraju jos odustane :D:

Bernarda koji je to ludak od zene pazi
Kako mi digne tlak kad se naljuti sto svecenik se ne posvecuje samo njoj pa sta si ona umislja tko je ona

Viktoria me toliko zivcira onim svojim iritantnim placem

Maria me je rasplakala,bas mi je okrutan nacin bio kad su joj rekli da mora ici jer je punoljetna.Istina da li su joj novac ali mogli su joj prvo reci da si potrazi stan dok je jos kod njih i da si nade posao pa tek onda da se odseli.Prvo ti pripreme tortu za rodendan i pozdrav
:super: :super: :super:
Back to top Go down
gira
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
gira

Broj postova : 11689
Fan-gif : Komentari serije - Page 29 2hci0jd

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 1:51

Lucky_08 wrote:
Jednu mi stvar nijedan nj dr lik nemoze nadmasiti a to je "Te amo no lo sientes" scena emocije

Nadam se samo da W nece puno plakati u TDA jer taj covjek kad place bas u srce dira :’(: emocije

Sto se tice lika od Mai pa zar je opet morala biti siroce(iako se vidi da je Maria D u boljem sirotistu i da se dobro izrazava za razliku od Marichuy)i zvati se Maria nesto

Osim jos jedne slicnosti sa proslim likom nadam se da je to sve, mada sam citala da ce se Maria D itekako naplakati ali uzimajuci u obzir da je proslu seriju radila ni manje ni vise nego upravo zena od Mejie, tko zna

Svejedno kako bilo nadam se vise tuctuc scena jer Maria D nema trauma vezanih za muskih rod :D:

ps Da me se krivo ne shvati, ja mislim da Mai ima puno vise talenta od toga da bi je se obiljezilo sa ulogama sirotica sto je dokazala u Mujeres Asesinas i kazalisnoj predstavi

TOTALNO sam off sad, al da, ona scena te amo no lo sientes, je moja broj 1 scena iz sortija aaaaaaa nešto prekrasno je to bilo enamorado

a da nisam baš tako veliki off, napisat ću samo da ovu seriju još uvijek nisam počela pratit OMG
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 2:50

e to kod mene je drugacije scene JM I MC nemogu promijeniti nijedan SORTI...bez obzira sto je WILL bio genijalan kao Alex i vidim da i u TDA da ce biti odlicni LEVYROONI.... enamorado nebrini te pokazace i MARIA svoj karakter ima vremena....
Back to top Go down
Tinna_124
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Tinna_124

Broj postova : 5

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 2:52

vidim još uvijek su kratke epizode sam 20-tak min. jel zna neko kada će početi da puštaju pune epizode??..od 45 min. :)
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 8:13

gira wrote:
Lucky_08 wrote:

TOTALNO sam off sad, al da, ona scena te amo no lo sientes, je moja broj 1 scena iz sortija aaaaaaa nešto prekrasno je to bilo enamorado

a da nisam baš tako veliki off, napisat ću samo da ovu seriju još uvijek nisam počela pratit OMG

Koja je to scena???
Ima neki link da mi das, pa da uporedim sa ovima???
Back to top Go down
gira
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
gira

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 8:42

ne mogu otvorit youtube...pokušat ću kasnije, pa ti poslati preko pp-a. a ako zaboravim, podsjeti me :Ok:
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 8:48

evo ti jelena link..
[You must be registered and logged in to see this link.]
i meni je ova omiljena iz sortija...
tda mi je super,predivni su mi njih dvoje...
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 9:01

Nema veze, giro, ali hvala...

Flippy, hvala...
Sada cu da odgledam...
A jedva cekam sutrasnju epizodu, sresce se najzad...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:20

*Flippy* wrote:
evo ti jelena link..
Mislim da te zbog stavljanja ovog videa treba udaljiti sa foruma,jer ti je ocigledna zelja da nas pobijes!!! Ale
OMG Ja umreh posle ovoga Ijo

Jedva cekam susret Maxa i Marije!Da ne zna neko mozda kada ce da se poljube prvi put?

Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:35

discobaby wrote:
*Flippy* wrote:
evo ti jelena link..
Mislim da te zbog stavljanja ovog videa treba udaljiti sa foruma,jer ti je ocigledna zelja da nas pobijes!!! Ale

Jedva cekam susret Maxa i Marije!Da ne zna neko mozda kada ce da se poljube prvi put?

nemam rijeci svaka cast Willu ovo samo moze on WOW i kad vidim ovo jos mi je zao vise sto nije dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u SORTIJU :(: stvarno je zasluzio "TE AMO NO LO SIENTES "izgovara kao da to stvarno misli .....
Back to top Go down
gira
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
gira

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:49

dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:
*Flippy* wrote:
evo ti jelena link..

nemam rijeci svaka cast Willu ovo samo moze on WOW i kad vidim ovo jos mi je zao vise sto nije dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u SORTIJU :(: stvarno je zasluzio "TE AMO NO LO SIENTES "izgovara kao da to stvarno misli .....

mene trnci prođu svaki put kad gledam ovo i svaki put kad ga čujem kako izgovori to te amo no lo sientes...
nego cure,mi smo u tako debelom offu,udavit će nas adminke.udavit :o.O:

imam pitanje, jesu se will i maite uopće još vidjeli u ovoj seriji?
i dal ima na yt isječaka iz serije koji će se ticati samo njih dvoje? ko što je to znalo raditi par ljudi za sorti - samo scene alexa i mj...
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:54

jesu se vidjeli jednom,sutra ce opet :)
ja mislim da se moze na yt naci,al nisam sigurna jer ja gledam preko dailymotiona...
Back to top Go down
gira
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
gira

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:57

ma ja ću pustit da ode još par epizoda, pa onda gledat...ne znam zašto,al ova serija me nije povukla da je gledam odmah od prve epke, ko što je to bilo sa sortijem :o.O:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 29 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 29 of 40Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next