REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AuthorMessage
Guest
Guest
Anonymous

Komentari serije - Page 16 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 6:29

A zašto bih te zezao?!

Prva verzija:

,,Cristal''-1985 i 1986

Druga:

,,El privilegio de amor'' 1999

I sada ova
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 6:56

i bude li 200 epizoda izdrzacu to samo zbog W&M kao sto sam CCA gledala omiljenog para ....gledala sam puno serija ali jos ovakvu kemiju nisam vidjela ....gledala sam promo TRIUNFO DEL AMOR izgleda dosta dobro pa vidjecemo...a znate li da ce Maite pjevati s Marcom di Maurom pjesmu A PARTIR DE AHORA...
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 7:06

E ljudi ima li ko download za Tres palabras od Luis Migela??? :’(:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 16 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 9:42

Ja sam tek sad cula pesmu Tres Palabras i mnogo mi se svidja :da: Podseca me na stare,crno-bele filmove :da:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 9:55

i meni je odlicna pjesma ali bila mi je i dobra pjesma SIENTO
Back to top Go down
alleksandra93
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
alleksandra93

Broj postova : 15
Fan-gif : Komentari serije - Page 16 Tda1

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 10:23

discobaby wrote:
Gospode boze!!200 epizoda???? Koliko se ja secam,u originalu je bilo nekih 20-ak epizoda secanja(to najvise mrzim)!!Nadam se da ce to izbeci....

Nece biti 200 epizoda!
Njima jedna epizoda traje oko 20 minuta znaci oni epizodu od 45 minuta racunaju kao dve. Tako da ce biti otprilike 100 i nesto epizoda. :)
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 10:38

Koliko ja znam samo prve cetiri epizode ce biti u trajanju od dvadeset min jer dijele termin sa sapunicom Soy tu Duena (tako je bilo i sa Sortilegijom koja je u pocetku dijelila termin sa dr serijom)a ove ostale ce biti u trajanju od 45 min.Salvador Mejia je spominjao na tweeteru da ce biti 200 epizoda a posto se kod njega nikad ne zna moguce je ali ne mora biti jer i CCEA je u prvoj verziji kraci a oni su ga produzili zbog velike gledanosti(a producentica CCEA je Salvadorova zena).Veceras ce biti vise o tome na tvolucion.com
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije - Page 16 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 10:55

Jao nije valjda 2000 epizoda... mnogo mi je nekako to...
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 11:12

Najbolje im je do 100 i to je to. Ja se samo nadam da ako bude 200 necemo gledati 100 njihove razdvojenosti eh to je onda zivi uzas i imat cemo CCEA 2 i jedino dobro kemiju izmedu W i M
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije - Page 16 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyWed 20 Oct 2010 - 20:25

Slazem se,ali dobro,videcemo shta ce sve od toga ispasti...Poslednjih par Mehijinih serija su bile propast,nadamo se da ce ova psvetliti ponovo njegovo ime...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 0:09

odgledala sam promoe i entradu,entrads je lepa pesma bas dobra...trajler je izaso mnogo dugacak al ok,nisam bas sve skontala al dobro....
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 1:16

afrodita wrote:
Slazem se,ali dobro,videcemo shta ce sve od toga ispasti...Poslednjih par Mehijinih serija su bile propast,nadamo se da ce ova psvetliti ponovo njegovo ime...
Meni se od njega sviđa serija LA MADRASTRA.
Nije valjda da će biti 200 epizoda, prestaću da gledam onda, ne volim te serije sa po 200 epizoda, i još kad su Televisine. -.-
A ovo za 20min epizode, to će biti samo u početku, epizoda pravilno traje 45min, ali je dele zbog podele termina sa Soy tu Duena.
Back to top Go down
alleksandra93
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
alleksandra93

Broj postova : 15
Fan-gif : Komentari serije - Page 16 Tda1

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 2:03

Oni jednu epizodu od 45 minuta racunaju kao dve, znaci oni kad snimaju snime epizodu koja traje 20-ak minuta i posle ih spoje. Jessy Coch je na twiteru rekla da su do sad snimili 206 epizoda Cuando me enamoro sto je NEMOGUCE! Ali posto tako racunaju po dve epizode snaci snimili su 100 i nesto epizoda. :) Nadam se da ste shvatili sta pokusavamda objasnim :)
Back to top Go down
Milos 92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milos 92

Broj postova : 291

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 2:46

Quote :
Oni jednu epizodu od 45 minuta racunaju kao dve, znaci oni kad snimaju snime epizodu koja traje 20-ak minuta i posle ih spoje. Jessy Coch je na twiteru rekla da su do sad snimili 206 epizoda Cuando me enamoro sto je NEMOGUCE! Ali posto tako racunaju po dve epizode snaci snimili su 100 i nesto epizoda. :) Nadam se da ste shvatili sta pokusavamda objasnim :)

Tako je, oni kad kazu da ce serija imati 200 epizoda, znaci da ce imati 100...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 3:48

Ma oni ce odluciti u toku snimanja,u zavisnosti od gledanosti itd.Kad je gledano oni razvuku,kad nije odmah se broj epizoda dovodi u pitanje...

Dugacak trailer,prilicno,ali dosta toga je sakriveno.Nema glamura,nema ni one kuce u kojoj je snimano...

Van pameti mi je sto Viktorija nema zamenu u mladjim danima,sa oni kikama izgleda kao lujka i 20 godina kasnije izgleda mnogo mladje neko kad je Maite bila beba...

Maite prelepa u onoj plavoj haljini,na promociji.Glumice se gotovo takmice koja ce se vise skinuti i obuci kracu i vulgarniju haljinu na promocijama svojih serija.
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 4:14

Meni je isto glupo sto nisu uzeli mlade glumce da glume ove starije u mladim danima jer Ruffica je sa onim kikicama ocajna, isto tako otac svecenika vise mu izgleda kao brat nego tata ali zato je William enamorado PREKRASAN i ovo koliko sam vidjela svida mi se nj lik

ps Da li je netko od vas gledao uzivo ja jesam i isplatilo je se :da:
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 16 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 5:23

Ja sam gledala i stvarno je bilo prelepo :)

Malo me je zabrinulo kada je jedna rekla da ce Maite plakati u seriji vise nego Adela u svim njenim serijama(tako nesto)[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 7:53

Jao jao... Nece valjda?
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 7:59

OMG??? neee nadam se da nećeee omg
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 9:06

ako serija bude imala epizoda koliko i CCEA (daleko bilo) ovo dvoje ce preplakati zajedno celu jednu godinu i vise
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 9:19

Gledala sam video pesme odlicna jeee Namig mng mi se svidja :**** enamorado
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 16 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 9:27

Odusevljenaaaa sam znaci...mng nove slike, pesma, novosti...extraaa :)))
Videcu ili sada ili sutra da postavim ove nove slikee.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 10:13

danas sam gledala mnogo linkova, slika mogu sam reci da mi je sve odlicno a i nacitala sam se mnogo komentara kako su Mai i WILL bili sudrazani tokom cijele promocije iako je meni to sasvim normalno zbog traceva koji ih kruze mislim zasto davati jos povoda a pogotovo ako je EG tu u blizini mislim da je Meji bilo nepotrebno spominjanje ELI STA JE TU JE ali hocu reci da mi je najvise zao M I W :(: da nemogu cak ni prijatelji biti a da su profesionalni to se vidjelo sinoc :da: sta vi mislite o svemu ovom???
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 10:50

Pa i Mehija je rekao u jednom intervjuu da W i M izgledaju zaljubljeno,ali da ona postuje Elizabeth.Mada,pre treba da bude neprijatno njemu,nego Maite.Maite je slobodna i moze da radi sta hoce,dok William nije i ulazi iz skandala u skandal.On kao neko ko nije slobodan ne treba da dozvoljava da ga slikaju,van snimanja,sa koleginicama,kako se grle,izlaze na vecere,utakmice.
Sam je kriv sto ga povezuju sa glumicama,sa kojima igra u serijama.
Ja zaista mislim da je to o njegovim vezama tacno.On stalno govori kako je Elizabeth idealna majka i zena,a nikada nije stao u njenu odbranu i rekao-DOSTA,JA VOLIM SVOJU ZENU I TACKA.Sve nesto okolo-naokolo.

Mada,meni su delovali sasvim ok,nisam primetila da im je bilo neprijatno.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 16 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 EmptyThu 21 Oct 2010 - 11:41

Yo soy Maximiliano, me dicen Max... las mujeres... hmmmmm me encantan... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nije mi dobro uopste.
ALi kazem vam UOPSTE.
Jednostavno ovu seriju ne mogu da docekam. A imam osecaj da se Maite i Will nece pojaviti u prvih desetak pa me i nervira to malo,al ajd da bi da pocne :D
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 16 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 40Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next