|
|
Author | Message |
---|
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Sep 2010 - 4:49 | |
| Daniela nije Victorijina majka, ona je majka od svestenika koji spava sa Victorijom pa ona radja Maite. Daniela je verski fanatik i ona je Maitina baba a gleda je kao dete greha |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Sep 2010 - 5:22 | |
| Aaa...zanimljivoo. ) Slazem se sa Anchy, Mirelin potpis, gif i avatar je evrh ) love it! |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Sep 2010 - 5:36 | |
| Levyrroni ima bas dosta fanova |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Sep 2010 - 7:44 | |
| Ja sam im naaaaaaaaajveci fan ) Joj kada ce vise neke nove, orginalne slike... |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 2:05 | |
| Serija EL PRIVILEGIO DE AMAR spada u 5 najboljih telenovela IKADA snimljenih i ovaj rimejk je, po meni, veoma loš potez TELEVISE. Verovatno glavni glumci ove nove verzije imaju gomilu fanova među klincima, pa će možda to doneti neki uspeh ovoj verziji serije. Ali svi mi koji smo gledali EPDA (a ja imam celu seriju na 30 DVD)vrlo dobro znamo da je NEMOGUĆE nadmašiti uspeh EPDA. Ova nova glumačka ekipa je odlična, ali je vrlo loše snimati rimejk serije koja nije toliko stara, a ipak je bila EXTRA POPULARNA, svi smo likove iz te serije već vezali za glumce koji su ih maestralno odigrali. |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 3:22 | |
| JEDVA CEKAAAAAAAAAAAAAAAAM :DDDD |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 3:48 | |
| - dpdragan wrote:
- Serija EL PRIVILEGIO DE AMAR spada u 5 najboljih telenovela IKADA snimljenih i ovaj rimejk je, po meni, veoma loš potez TELEVISE.
Verovatno glavni glumci ove nove verzije imaju gomilu fanova među klincima, pa će možda to doneti neki uspeh ovoj verziji serije. Ali svi mi koji smo gledali EPDA (a ja imam celu seriju na 30 DVD)vrlo dobro znamo da je NEMOGUĆE nadmašiti uspeh EPDA. Ova nova glumačka ekipa je odlična, ali je vrlo loše snimati rimejk serije koja nije toliko stara, a ipak je bila EXTRA POPULARNA, svi smo likove iz te serije već vezali za glumce koji su ih maestralno odigrali. Jako je smesno ocenjivati nesto sto nisi gledao... Jos smesnije je nas nazivati klincima,zato sto volimo nekog ili ne.Da li si ti matorac,zato sto si gledao staru verziju?Koliko bi bilo ruzno od nas da tako nazovemo nekog... I ja sam gledala tu staru verziju i Adela je po meni smesna,suvise papeticna,kao i njen partner.Ali,to sto se meni nesto ne svidja,ne znaci da ostali misle tako.Serija je bila popularna,kao sto ce i ova biti. Sve ima svoju publiku. Nego,meni je cudno sto toliko kasne sa svim,daju nam slike na kasicicu i tako to.Bez veze... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 4:07 | |
| - Quote :
- Jako je smesno ocenjivati nesto sto nisi gledao...
original je gledan pa su normalna uporedjivanja...svi koji su gledali original tvrde da je bio extra..nisam gledala pa nmg da tvrdim al vec je dokazano na drugim primerima da su kopije losije... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 4:49 | |
| - Ejpril wrote:
-
- Quote :
original je gledan pa su normalna uporedjivanja...svi koji su gledali original tvrde da je bio extra..nisam gledala pa nmg da tvrdim al vec je dokazano na drugim primerima da su kopije losije... Ja sam gledala i bila mi je ok,ali zaista nista spektakularno.Opet kazem,ukusi su razliciti. Zar nije i Sortilegio bio 4-5 rimejk?Meni je serija bila bolja i od originalne,engleske verzije.Ma,nema pravila.Ili ce biti bolja ili ce je skroz upropastiti...Iskreno,nisam ni ja ljubitelj kopija,ali treba im dati sansu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 6:02 | |
| Nekada je i kopija cak bolja od orginala...a sigurna sam da ce i ova sigurno biti dobra ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 6:08 | |
| - discobaby wrote:
- Ejpril wrote:
-
- Quote :
original je gledan pa su normalna uporedjivanja...svi koji su gledali original tvrde da je bio extra..nisam gledala pa nmg da tvrdim al vec je dokazano na drugim primerima da su kopije losije... Ja sam gledala i bila mi je ok,ali zaista nista spektakularno.Opet kazem,ukusi su razliciti.
Zar nije i Sortilegio bio 4-5 rimejk?Meni je serija bila bolja i od originalne,engleske verzije.Ma,nema pravila.Ili ce biti bolja ili ce je skroz upropastiti...Iskreno,nisam ni ja ljubitelj kopija,ali treba im dati sansu. meni je sortilegio bila dosadna serija bilo je zanimljivo samo na pocetku i dok je M.J bila oteta... al dobro kao sto kazes ukusi su razliciti... al vecina ljudi ce gledati seriju samo zbog glavnog para bila ona dobra ili losa... |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 7:30 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 8:42 | |
| Ne mozemo dati komentare a jos uvek nijednu epizodu nismo gledali...prvo da gledamo pa onda damo misljenje...I nemojte pls ovde pisati o Sortilegio jer nije za to tema... ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 9:37 | |
| za sortilegio je dat samo primer,mogla je se pomenuti bilo koja druga,nebitno...
a slazem se,znacu tek kad izadje 1 epka |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 13:24 | |
| I ja Jedva cekam Stvarno me nerviraju sto ne daju vise slika i novosti [You must be registered and logged in to see this link.]Kao da se serija ne snima.Sada ide vikend i opet nista od novosti nece biti [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 13:26 | |
| Grešiš.Ponekad vikendom izađu super vesti... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 20:37 | |
| kako nema?i slike i novosti i jos puno toga..gledajte malo |
|
| |
anouk031 TVNovele Novi član
Broj postova : 61 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Oct 2010 - 22:37 | |
| Drugi promo mi je baš dobar.
Maite i Will su preslatki! |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 0:41 | |
| |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 0:48 | |
| Da to je najbolje a May je prelepa kao manekenka samo mi se ne svidja ona odeca kad je sa popom sandale i carape :/ |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 1:36 | |
| - Don Pio wrote:
- Grešiš.Ponekad vikendom izađu super vesti...
Pa znam da sam pogresila,ali morala da napisem : A i stvarno ponekad nema nista vikendom Ovaj promo dva je super.Mai i Will su mi preslatki kada namignu |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 1:37 | |
| Super je novi promo. jedva čekam seriju, mada mi se ne sviđa jer glumi Maite. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 1:40 | |
| - Maya wrote:
- Don Pio wrote:
- Grešiš.Ponekad vikendom izađu super vesti...
Pa znam da sam pogresila,ali morala da napisem : A i stvarno ponekad nema nista vikendom Ovaj promo dva je super.Mai i Will su mi preslatki kada namignu exraaaaa je promo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 2:23 | |
| Super,izgleda bas glamurozno.Svidja mi se Willov stajling.Viktorija i Maite deluju bas kao majka i cerka. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 6:26 | |
| e stvarno...kao prava majka i cerka, mng licee. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|