|
|
Author | Message |
---|
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 4:22 | |
| danas sam po prvi put gledala ovu telenovelu, nisam ni znala da je oko 2, znam da je bila jutru, tako da nikad nisam gledala vidi se da je dobra i zanimljiva serija, Ova danasnja epizoda mi se bas dopala Onaj Benhamin je mnoogoo lep Danna mi je uvek ista Bilo mi malo jezivo ono na kraju kada je matilde videla glavu od onog, nzm kako se zove xDDD |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 7:49 | |
| Gledao sam danas posle dužeg vremena. Svidela mi se epizoda, sećam se da sam na Telemundu gledao - Spoiler:
epizodu gde Hulijan juri Matilde automobilom, a ona zatim doživljava saobraćajnu nesreću
, mislim da će to biti sutra. |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:08 | |
| Da,ta epka je sutra...Jedva cekaaam !!! :hoPhOp: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:10 | |
| Aa idiot. Ii ja jedva cekam Jadna nece moci da prica policiji. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:21 | |
| Sutra cu obavezno da gledam.Ima da navijem sat u 09:00! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 8:22 | |
| A sta ce biti sa Danielom Vidalom? Jel ce ga uhapsiti nevinog?! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 11:14 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- A sta ce biti sa Danielom Vidalom? Jel ce ga uhapsiti nevinog?!
- Spoiler:
Mislim da neće. Gledao sam scenu gde Hulijan ubija nekog advokata i njegovu sekretaricu, a zatim se Danijel pojavljuje, Hulijan ubija i njega i namešta alibi kao da je ubistva počinio Danijel Vidal i policija će pomisliti da je on Lovac. Međutim, ona detektivka će reći da je nemoguće da se Lovac tek ovako preda.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 11:41 | |
| Haos covece... xDD Polako pocinju najzanimljivije epizode |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 12:26 | |
| Da, ove poslednje epizode jesu interesantne, nisam ih sve odgledao, ali jesam te neke upečatljive scene. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 20:25 | |
| Ovih dana nisam gledala -.- Skoro sam videla nešto na kratko - Benjamin i Tati su bili zajedno pa ga je ona oterala? I čula sam da su se on i onaj Angel potukli..? Zna li neko od prilike koja je danas epizoda? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 21:08 | |
| Danas je bila 89. epizoda,koja je ujedno i jedna od najboljih :Ok: |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 21:56 | |
| jeste mn je bila najbolja ((: |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 22:54 | |
| U koliko sati je pocela jutros? Ja navila sat u 8,posto je pre tad uvek isla,a sad nema :: |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 23:25 | |
| Ja mislim da je jutros bila oko 8.45 : |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 23:36 | |
| Pa moguće,kad sam videla da nema,posle nekih 10,15 minuta sam zaspala xD A baš sam se uplašila,ona scena na kraju,kad Matilde vidi Maurisija,ju ju xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 23:45 | |
| Sta je bilo jutros? Ja sam se PONOVO uspavao! :’(: |
|
| |
Maarkos001 TVNovele Novi član
Broj postova : 16
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 2:12 | |
| Danas je nesto bilo i u 14:00 ne znam da li je repriza ili je sad to redovan termin.
Juce ujutru sam gledao ono kad je Matilde videla Maurisija, a danas u 14:00 je ona bezala od Hulijana i imala saobracajku :’(: Sad ce 100% sve zaboraviti sto je videla i sve ispocetka... :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 2:54 | |
| Ne razumem zašto gledate ujutru kad imate seriju u 14.00h. :/ Danas je Hulijan jurio Matilde zbog čega je ona doživela saobraćajnu nesreću. Rodrigo je došao kod Piedad i rekao joj da je pobegao, a zatim ga je ona vratila u zatvor iste noći pod izgovorom da je imala razgovor sa njim. Benhamin je posetio Tatjanu i ispričao šta joj se desilo posle čega ga je ona isterala i rekla da će ga ubiti ako još jednom naudi njenoj deci. - Spoiler:
Matilde će ostati paralizovana sada, sećaće se svega, ali neće moći da priča i da se pomera.
|
|
| |
Rubí ♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 359 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 3:11 | |
| :Good: epka je bila mnogo dobra!!!ona scena sa glavom |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 4:50 | |
| [quote="Stefy"]Ne razumem zašto gledate ujutru kad imate seriju u 14.00h. :/ Danas je Hulijan jurio Matilde zbog čega je ona doživela saobraćajnu nesreću. Rodrigo je došao kod Piedad i rekao joj da je pobegao, a zatim ga je ona vratila u zatvor iste noći pod izgovorom da je imala razgovor sa njim. Benhamin je posetio Tatjanu i ispričao šta joj se desilo posle čega ga je ona isterala i rekla da će ga ubiti ako još jednom naudi njenoj deci. - Spoiler:
Matilde će ostati paralizovana sada, sećaće se svega, ali neće moći da priča i da se pomera.
[/quote Pa ujutru je nova.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 6:34 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Pa ujutru je nova....
Stefy je u pravu. Da ujutru je nova, ali repriza te nove je istog dana u 14h. o.O |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 6:38 | |
| Ja je inace pratim u repriznom terminu oko 3-4 ujutru ,ali sam jutros poranio zbog nekih obaveza,pa sam gledao premijeru |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 9:35 | |
| E sutra cu se stvarno ustati da gledam...Boze,to vec govorim tri dana...!!! : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 9:39 | |
| Ali fora je sto NE MORAS da ustajes tako rano,imas reprizu u 14:00h :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 9:40 | |
| Znam da ima,ali tada gledam ''Cuando me enamoro''... |