|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Sun 16 Jan 2011 - 4:25 | |
| |
|
| |
joka-88 TVNovele Novi član
Broj postova : 42
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Jan 2011 - 4:56 | |
| Hoce li stvarno biti ova serija emitovana kod nas ili su ovo samo nagadjanja? Bilo bi super ako je istina : |
|
| |
TSM TVNovele Zavisnik
Broj postova : 693 Godina : 30 Lokacija : Miami & L. A.
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Jan 2011 - 5:00 | |
| - joka-88 wrote:
- Hoce li stvarno biti ova serija emitovana kod nas ili su ovo samo nagadjanja? Bilo bi super ako je istina :
Hoće svakako, nadam se ove godine... |
|
| |
BiLJaNa:) TVNovele Novi član
Broj postova : 53 Lokacija : Bg
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Jan 2011 - 6:00 | |
| Bilo bi Extra!kad bi se emitovala kod nas.. |
|
| |
joka-88 TVNovele Novi član
Broj postova : 42
| Subject: Re: Komentari Thu 27 Jan 2011 - 3:37 | |
| Uuuuuuuu, pa super onda i ja se nadam da ce biti ove godine : ako stvarno bude pretpostavljam da ce biti na Prvoj posto se u poslednje vreme samo tu daju dobre latino serije |
|
| |
TSM TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari Thu 27 Jan 2011 - 4:38 | |
| I ja mislim da će biti na PRVOJ i to nakon NRPP, a ne EFDE... Tako da je termin blago rečeno užasan! Takva serija nikako ne bi smela ići pre podne, zbog svakakvih scena.... Naravno, ako uopšte bude i išla na PRVOJ, :jajaja: |
|
| |
TSM TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari Thu 27 Jan 2011 - 4:38 | |
| I ja mislim da će biti na PRVOJ i to nakon NRPP, a ne EFDE... Tako da je termin blago rečeno užasan! Takva serija nikako ne bi smela ići pre podne, zbog svakakvih scena.... Naravno, ako uopšte bude i išla na PRVOJ... :jajaja: |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Komentari Wed 2 Feb 2011 - 0:21 | |
| Voljela bih pogledati ovu seriju, izgleda mi zanimljiva |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Wed 2 Feb 2011 - 4:33 | |
| - TSM wrote:
- I ja mislim da će biti na PRVOJ i to nakon NRPP, a ne EFDE... Tako da je termin blago rečeno užasan! Takva serija nikako ne bi smela ići pre podne, zbog svakakvih scena.... Naravno, ako uopšte bude i išla na PRVOJ... :jajaja:
Da, i ja mislim da će ići na Prvoj posle NRPP, ili će posle NRPP kreći Aurora, jedna od te dve sigurno. Odgledao sam 98. epizodu, delove gde Hulijan ubija onog advokata i vadi srce njegovoj sekretarici. Ovo je stvarno odvratno i preterano, scene su baš užasne i morbidne. -.- Još posle kada ubija onog što će da dođe i kaže "Slučajno, ovaj metak nisam hteo da pucam". Užas! -.- Ali bih ipak voleo da gledam seriju. |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Komentari Wed 2 Feb 2011 - 21:38 | |
| bilo bih super da bude prikazana kod nas |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 4 Feb 2011 - 4:43 | |
| Oni cas kazu ima 96, cas 100 epizoda, sta rade vise... Bilo bi super da se zavrsi, da ne odugovlace... Piedad me uzasno smara, kao i Rodrigo... Tatjana i Benhamin su mi super... I mnogo mi je zao Matilde, ona mi je ok bas... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari Sun 6 Feb 2011 - 3:43 | |
| meni su isto Tatiana i Benjamin najzanimljiviji ovde. njih dvoje su odlican pogodak... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sat 19 Feb 2011 - 8:52 | |
| Tatjanu ce da ubije Hulijan iskreno zao mi..nije losa ona |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 19 Feb 2011 - 9:27 | |
| Šteta, dok sam gledao bila mi je skroz ok. :/ Pogledam ponekad neke epizode, gledao sam scenu kada Hulijan ubija nekog advokata i njegovu sekretaricu i onda njegovog očuha, užas. -.- Sledećeg petka je Gran Final, serija će imati 116 epizoda. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 21 Feb 2011 - 3:03 | |
| i ja sam neke scene gledala,na primer kad testerom sece donji deo tela Maurisiju : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 21 Feb 2011 - 21:23 | |
| - Ejpril wrote:
- i ja sam neke scene gledala,na primer kad testerom sece donji deo tela Maurisiju :
Da, užas, mislio sam da će mu pokazati telo bez nogu, ali ipak nisu toliko morbidni. Ali opet je scena previše morbidna i odvratna. |
|
| |
laki12 TVNovele Novi član
Broj postova : 199
| Subject: Re: Komentari Wed 23 Feb 2011 - 14:06 | |
| 113. epizoda Izgleda da je i Tatjana otišla. :’(: Lusi ludača na kub, šteta što nije skočila sa zgrade |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 25 Feb 2011 - 1:30 | |
| Gledao sam predzadnju epizodu. Ne sviđa mi se kako izgleda tuča između Hulijana i Rodriga, previše izveštačeno, vidi se da se ne udaraju stvarno. A ona glupa Pijedad, oni na drugom kraju one sobe, a ona u ćošku plače, ne znam što nije izašla, nego sedi s onom bebom ko neki kreten. Svidela mi se scena gde Hulijan ubija onu manekenku, to je manje-više ok napravljeno. -.- Vidim da su ostali likovi dobro završili, sem Tatjane. Svakako ću odgledati zadnju epizodu jer me zanima Hulijanov kraj, mada, inače, znam kako je završio u originalu, verovatno će tako i ovde. |
|
| |
**Mici** TVNovele Zavisnik
Broj postova : 587 Godina : 31
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Feb 2011 - 2:53 | |
| Tatjana je ostala ziva. Hulijan ju je samo ranio, ali ostaje ziva. miri se sa Benhaminom i sa sestrom. Matilde operisu i ponovo pocinje da prica, hoda.... Svidja mi se kraj serije i uopste cela serija. Mozda su malo oduzili, jer je trebalo da ima 96, a ne 116 epizoda, ali je dobra. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Feb 2011 - 4:53 | |
| Da, video sam. Mislim da u originalu, Tatjana umire, ne ostaje živa na kraju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Feb 2011 - 23:10 | |
| mogao je malo bolje kraj al opet nije lose |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Fri 4 Mar 2011 - 4:52 | |
| javite kad ce se pustati kod nas ova serija. ;) :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 5 Mar 2011 - 11:45 | |
| - jowana94 wrote:
- javite kad ce se pustati kod nas ova serija. ;) :D
Kod nas najverovatnije počinje posle serije "Elenin duh" (El Fantasma de Elena) na Prvoj Televiziji. ;) |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Sat 5 Mar 2011 - 11:50 | |
| ja pre mislim da ce pustiti LHDM posle elene |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari Mon 21 Mar 2011 - 0:39 | |
| Ja mislim da nece posle Eleninog duha,ima dosta do njenog kraja..Mozda ce posle Cene srece...Sigurno...Meni se serija svidja i najverovatnije cu je gledati ako budem stigla..ili ce mi neko prepricavati.. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|