|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 22 Aug 2011 - 19:24 | |
| Sigurno neka telemundova ;) |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 23 Aug 2011 - 2:18 | |
| Jel moze neko da mi ukratko kaze sta je bilo danas? |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari Wed 24 Aug 2011 - 7:40 | |
| kada je zadnja epizoda?jedva cekam : |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: Komentari Wed 24 Aug 2011 - 7:57 | |
| uskoro...koja ce serija posle owe?? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 24 Aug 2011 - 22:13 | |
| Zadnja epka bi trebalo da bude 1.9. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Thu 25 Aug 2011 - 10:00 | |
| Stvarno? Tako brzo? : : Današnja epizoda je bila baš dobra. Baš mi je žao Matilde, jedva čekam da se oporavi. I Rodriga mi je žao, jer mu niko ne veruje. -.-' |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 25 Aug 2011 - 10:08 | |
| Aa sooper, taman dok sam na raspustu i kraj.x.D |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Thu 25 Aug 2011 - 10:37 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Aa sooper, taman dok sam na raspustu i kraj.x.D
Slažem se. :da: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Thu 25 Aug 2011 - 22:46 | |
| Bas me interesuje koja ce da pocne posle nje... Voleo bih da bude DEE... Ali videcemo : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 25 Aug 2011 - 23:52 | |
| Stefane, jesi li siguran da se završava tako brzo? To je još samo par epizoda. Ne izgleda mi kao da će sve rešiti za tako kratko vreme o.O |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 26 Aug 2011 - 7:55 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Stefane, jesi li siguran da se završava tako brzo?
To je još samo par epizoda. Ne izgleda mi kao da će sve rešiti za tako kratko vreme o.O hoce |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 26 Aug 2011 - 9:32 | |
| Ja msm da bi trebalo. Piedad vec polako shvata, Rodrigo, Valerija, Benha, Kamila vec znaju kao i policajka. ;) Ja sam gledala ceo kraj, trebalo bi uskoro da bude gotovo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Aug 2011 - 0:57 | |
| E pa dobro onda. Ali ako je poslednja epizoda 1. septembra, onda ja najverovatnije neću moći da gledam. :’(:
Možda ću morati na Netu. Glupost -.-' |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Aug 2011 - 3:20 | |
| ja neznam vevotno cu gledati daj boze |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Aug 2011 - 3:32 | |
| Paa ni ja onda nmg gledati kraj, ali tu je net naravno ;) Ako treba ponovo cu gledati.x.D |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sat 27 Aug 2011 - 23:49 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 28 Aug 2011 - 1:12 | |
| - danna_garcia wrote:
- Na oficijalnoj fb stranici "neko te posmatra",bice postavljena cijela posljednja epizoda sa prevodom,naravno nakon emitovanja na prvoj.
Evo stranice : https://www.facebook.com/nekoteposmatra?ref=ts Sooper, hvalaa. :Good: |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Sun 28 Aug 2011 - 1:13 | |
| hvala puuuuno, necu moci da je gledam na prvoj |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 28 Aug 2011 - 1:17 | |
| super!posto ne znam da li cu moci da gledam : |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari Sun 28 Aug 2011 - 8:22 | |
| Gledala sam na netu, super je serija. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Sun 28 Aug 2011 - 23:54 | |
| evo sta su objavili na fb Nakon NEKO TE POSMATRA na Prvoj ne počinje nijedna nova serija, već AURORA prelazi u njen termin. |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 28 Aug 2011 - 23:57 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Mon 29 Aug 2011 - 2:40 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 29 Aug 2011 - 2:46 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 29 Aug 2011 - 3:28 | |
| OMg gluposti, ali oki. Ionako necu moci da gledam nista u tom terminu |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|