|
|
Author | Message |
---|
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 1:09 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 1:45 | |
| Tako mi dođe da ubijem Juliana, ali prvo bih ga mučila a posle bih ga ubila tako slatko. Odvratan je, mrzim ga. Benjamin me je izneverio, ne mogu da verujem da stvarno misli da je Rodrigo mogao da ubije Danielu.
Hoće li Rodrigo i Piedad biti zajedno na kraju? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 4:56 | |
| I mene jako nervira Hulijan, odvratan jee. Ja mislim da hoce, ipak na kraju uvek glavni par ostane zajedno. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 4:59 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Tako mi dođe da ubijem Juliana, ali prvo bih ga mučila a posle bih ga ubila tako slatko.
Odvratan je, mrzim ga. Benjamin me je izneverio, ne mogu da verujem da stvarno misli da je Rodrigo mogao da ubije Danielu.
Hoće li Rodrigo i Piedad biti zajedno na kraju? Da ostaju zajedno |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 8:40 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 9:58 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 10:38 | |
| ja ne smem da gledam,kazite mi jer bas horor |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 18:28 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 23:02 | |
| - Ejpril wrote:
- ma nije
sigurno nije u opste,samo sto mu sece ruke i noge,nista strasno,uopste nije horor : : |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Jul 2011 - 3:55 | |
| Ja ne bih baš da gledam to...
Jutros sam se tako iznervirala zbog Piedad, kako je odgovaral Valeriji, kad je ova došla kod nje. Užas. -.- Tada sam tako poželala da P & R ne budu zajedno.
Kakvu je facu složio Julian kad mu je Vidal rekao da zna da je on El Cazador i da će svima ispričati. :jajaja: |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Jul 2011 - 1:11 | |
| Jaooj,onaj Hulijaaan tako bih ga uzasan je...a sad mu prpa,nema para : Piedad me malo nervira,mislila sam da se otici kod Rodriga,a nije... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 22 Jul 2011 - 6:29 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Ejpril wrote:
- ma nije
sigurno nije u opste,samo sto mu sece ruke i noge,nista strasno,uopste nije horor :: pa cenzurisano samo se on vidi kako vristi i pritom krv pljusti al ne vidi se nis ni noge;ni ruke samo glava ja bar nemam dozivljaj kao nes strasno |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 22 Jul 2011 - 7:30 | |
| Joj danas nisam gledao...gledam u ponedeljak! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 22 Jul 2011 - 21:38 | |
| Matilde je saznala da je Hulijan ubica, nasla je sliku. Sad ce da joj smesti Hulijan :( |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Sat 23 Jul 2011 - 1:53 | |
| Nisam ni ja gledala juče... Bože,kako bih ga istukla uff |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 23 Jul 2011 - 19:38 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Takve scene nikad nisu bile u novelama, barem koliko sam ja gledala. :P
Alii stvarno je veoma posebna serija. Potpisujem!!! Ja volim da gledam serije koje su posebne, pa mi je ova zanimljiva. A Matilde ce ostati paralizovana.... Ne znam samo da li ce da prezivi do kraja. Zna li neko? |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari Sat 23 Jul 2011 - 20:04 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 23 Jul 2011 - 20:33 | |
| A jel ce ona da otkrije ko je ubica policiji? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 23 Jul 2011 - 22:21 | |
| Ee to nzm Imash temu posebnu, sta ce se desavati. Pitaj tamo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 23 Jul 2011 - 22:23 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- A jel ce ona da otkrije ko je ubica policiji?
- Spoiler:
Msm da nece, zato sto ce biti nepokretna i nece moci da govori.
|
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Sun 24 Jul 2011 - 12:10 | |
| Od sutra konačno počinjem da gledam ovu telenovelu. Iako nije ispočetka, ipak ću gledati, možda posle nje počne neka dobra. |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 3:24 | |
| Koliko ima epizoda do kraja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 3:42 | |
| Jel zna neko sta ce biti sad sa Matilde? Hoce i nju ubiti u tom podrumu? : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 3:45 | |
| - Nzm koja je tacno epizoda, ako je do 90 i preko onda ce kraj vrlo brzo - Nece. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 4:00 | |
| - tatjana94 wrote:
- Jel zna neko sta ce biti sad sa Matilde? Hoce i nju ubiti u tom podrumu? ::
nece, ostace paralizovana... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |