REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AuthorMessage
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 Aewnyr

Komentari serije - Page 32 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 3:58

slazem se sa tobom mirela.. vidi se da se oko plesa i ne trudi toliko... ali stvarno.... uopste... samo se potrudila sa ples sa zmijom...
opa drago mi je sto ti se svidja serija Dulce Princess gledaj je redovno to ti je toplo preporucujem....
VI koji gledate preko neta jeste li culi na avanceu sta su rekli... ULTIMOS CAPITULOS
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 4:01

da zavrsava se serija.... :’(:
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 4:13

da... a ja necu biti kuci kad se serija zavrsi :’(: nadam se da ce imati kasnije da gledam.... gledam seriju od pocetkka.. i sad kad je kraj ja nisam kuci :’(:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 4:24

Ma gledacesss :)
Konacno kraj, vise mi se smrkla, ima previse epizoda...
Najzanimljivije porodice od Muhameda i Saida, uvek se desi nesto zanimljivo :)) Heheh :)

E pa da Milose.. Ne ttudi se da uradi pravu kopiju originala, ovo naspram originala je maciji kasalj, ali stvarno.
I malo mi je Bzv sto ke Krisitina u crveno na vencanje.
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 4:30

kako to mislis maciji kasalj? ne svidja ti se serija? :D znas kristinu ima uvek neke fiks ideje... voli zena crvenu boju a i leonsito :D
Back to top Go down
jessica14
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
jessica14

Broj postova : 664
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 6nw8w0

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 4:31

Sandrin ples ne moze ni da se prinse originalanoj verziji.Djovana Antonela je to odradila vrhunski. Steta,mogli su vise da se potrude
Back to top Go down
Maya...
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Maya...

Broj postova : 3004
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 Untitled-1

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 6:27

Ja ne gledam tu seriju
Back to top Go down
Dia.Na
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dia.Na

Broj postova : 195
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 E9upzl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 6:40

Aaa danas poljubac na kraju ♥♥
...
Jel zna netko šta bude na kraju u originalnoj verziji?
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

Broj postova : 504

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 9:25

Sandra je odlicno izvela scene sa plesom,a sto se tice glumice u originalu meni je bila ocajna!
Back to top Go down
Dia.Na
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Dia.Na

Broj postova : 195
Fan-gif : Komentari serije - Page 32 E9upzl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyTue 12 Oct 2010 - 11:58

Milos wrote:
Sandra je odlicno izvela scene sa plesom,a sto se tice glumice u originalu meni je bila ocajna!

Ma nije bila baš očajna. Msm . mogla je da bude bolja ali nije samo gluma nego su i glumci ružni :/ barem meni.
Jedino bolje u originalu mi je muzika. U ovoj sada verziji muzika mi se uopče ne dopada.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyWed 13 Oct 2010 - 1:16

Muzika je lepa u i u orginalu i u rimejku.
Milose ne mozes da govoris da bolje igra Sandra kad ne igra, to i slep vidi, a to sto ti se Gio ne svidja je stvar ukusa, uglavom igra za 10tku, i nikad nije napravila neki ispad kad je ples u pitanju, Sandra se samo nesto pomera, stavi mac na glavu i seta, to moze svako, znas kako je to izvodila Gio ? Vrca do bola, a mac na glavu, grudi i slicno, a jock zasedne i mac na glavu, nije fora uopste.
Mogli su mnogo vise da rade na tim scenama.. Meni su ocajne.
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyWed 13 Oct 2010 - 3:59

pocela sam da gledam ovu seriju nedavno na RTL-u i bas mi se dopada..za sada..original je bio super..lucas mi je lepsi..zao mi je sto nikad nisam odgledala kraj u originalu..a gledala sam je par puta do pola..i mjuza je mila lepsa u originalu..
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyWed 13 Oct 2010 - 4:51

na rtl jos se nisu pojavili svi likovi, ostala mjuza i tako dalje... nemoj te da osusdjujete seriju na pocetku... mislim na ovu sitnicu muzika, garderoba... ova telemundova verzija se bas potrudila... jedva cekam da pocne el clon u srbiji :D
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyWed 13 Oct 2010 - 6:54

Odgledao sam do 169. epizode. SUper je serija, Alisija mi se sve više sviđa, jadna ona, voli Pabla, ali mora da ga ostavi, ipak je novac novac. Kristina mi je smešna na venčanju sa onim cvetom u glavi. xD Kako je dobro kada Marisa opali Nataliju, ali ono kada je Natalija razvali onim čudom je def. najbolja scena. Latifa i Muhamed su me smorili, pola epizode prođe kako oni smišljaju plan da se spase od Sulejke i Abdula. Danijel mi je super lika, skroz simpa, jadan kroz šta sve prolazi. Onaj ples od Hade nije ništa posebno, samo se vrtela, ništa posebno nije bilo. Baš mi je drago što se Karla porodila, kako mi je bila smešna u bolnici sa Ildom. xD Natalija, Fernando i Paula me užasno nerviraju.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyThu 14 Oct 2010 - 3:21

Zbog cega nema 170 epizoda ?
Back to top Go down
Barbara Montesinos
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Barbara Montesinos

Broj postova : 193

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyThu 14 Oct 2010 - 5:11

Ova novela jako smara

Last edited by Barbara Montesinos on Sat 11 Dec 2010 - 19:32; edited 2 times in total
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

Broj postova : 3694
Godina : 36
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyThu 14 Oct 2010 - 8:04

mozda ima na telemundovom sajtu.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyThu 14 Oct 2010 - 10:06

Odgledao sam 170. epizodu. Malo me je na početku smorila, sve ono sa Natalijom u prodavnici, mrzim kada ubacuju Alehandra i nju u epizodi, uvek su bezvezne scene. Nazira mi je bila smešna kada je videla Latifu i Sulejku. Ranija je smorila više sa Munirom i sa njegovim spavanjem, samo odugovlače. Alisija mi je preextra, sve mi se više sviđa, prelepa je bila na onoj žurci. Klara me nervira, šta ima da ide za Rohelijom kada ju je ostavio, glupača. -.- Kristina je dobra kada smiri Nataliju, Paulu i Fernanda. Takođe mi je smešna scena gde Lusija daje novac Pauli, pa onda juri Andreu i Pabla da ih pita da li su je pokrali. xD Hade se malo pojavljivala. Samira mi je super lik, kako je slatka kada objašnjava Zoraidi za veo. Rosa mi je smešna kada dođu oni lopovi, hahaha. xD
Izgleda da se sinoć nije emitovala nijedna serija, ne znam zašto jer nigde nema epizode, a ni avance za juče nisu stavili na fejsu. ;)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyThu 14 Oct 2010 - 10:21

Sto li se nije emitovala... kako to mrzim. Ubija psihicki.
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyThu 14 Oct 2010 - 10:43

170 nije jos uvek bila.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyFri 15 Oct 2010 - 0:50

jEL BILA DANAS ? Tj sinoc ?
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyFri 15 Oct 2010 - 1:08

ja nzm...

poslednju sam gledala 169
a na telemundovom sajtu jos nema 170...
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyFri 15 Oct 2010 - 2:09

imate ovde 170 ep.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyFri 15 Oct 2010 - 6:34

koliko epizoda ima serija?
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 EmptyFri 15 Oct 2010 - 7:30

mvmixy wrote:
koliko epizoda ima serija?
183, valjda.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 32 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 32 of 40Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next