|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Dec 2010 - 20:58 | |
| Ne razumem onda sto je takva slika na pinku. Nmvz jer cu je ja gledati... valjda ce biti bolja, mada cisto sumnjam. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 31 Dec 2010 - 1:40 | |
| Serija je ok...... Jedva sam cekala da se pojavi Juan Pablo Raba tj Said...... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 31 Dec 2010 - 2:44 | |
| aj ja sam zaludjena ocekivala sam da budu po 2 epizode al nista |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 31 Dec 2010 - 2:44 | |
| Od ponedeljka po dve epizode!!! |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 31 Dec 2010 - 4:03 | |
| Joj sooper...gledala sam danas, slika je dobra...nije bash ono lose kao sto ej bilo u BC. Aa serija je vrh |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 31 Dec 2010 - 6:07 | |
| - Pompas.De.Poncho wrote:
- Sviđa mi se serija
Ovaj Mauricio mi je uvjek bio mnogo sladak A i serija je odlična.. Danas sam odgledala, napokon. Serija je cool, to je jedino što mogu da kažem posle odgledane 1 epizode. Gledaću je dok sam na raspustu, a najverovatnije i posle još mesec dana, jer ićiću u 2. smenu pa ću uspeti da gledam. |
|
| |
milic@ TVNovele Novi član
Broj postova : 28 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 2 Jan 2011 - 8:17 | |
| stace biti u zadnjoj epizodi |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sun 2 Jan 2011 - 8:38 | |
| - milic@ wrote:
- stace biti u zadnjoj epizodi
KLIK - Spoiler:
Zade ostaje sa Lukasom, Latifa i Muahmed prihvatajui za zeta decka koji prihata da primi islam. ALi se zeni sa Zorajdom, Said zeni devojku koja je trebalo da se uda za Muhameda, Zulejka. Ne znam sta te konretno zanima.
Kristina ce roditi blizance. Alisija nastavlja pohod, kao sluzavka. Drogirasi ostavljaju drogu i otvaraju rehabilitaciju za zavisnike.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 2 Jan 2011 - 8:48 | |
| sutra dve epizode.... :hoPhOp: |
|
| |
Katty Rbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1727
| Subject: Re: Komentari serije Sun 2 Jan 2011 - 12:39 | |
| Meni se iskreno serija ne svidja... : i po meni nece nikad moci da postigne uspeh kao brazilska ZABRANJENA LJUBAV ... : : glavni glumac i glumica nisu losi, lepi su, ali samo oni ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 2 Jan 2011 - 22:30 | |
| svaki dan po dve epizode ;))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 2 Jan 2011 - 22:43 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Mon 3 Jan 2011 - 1:24 | |
| Meni su lepi ovi glumci, odabrali su extra ekipu za ovako nesto... Meni je strasno zao sto ne mogu da gledam, volela bih da neko snimi, pa da vidim s vreman na vreme >D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 3 Jan 2011 - 1:30 | |
| Jaooo kako je tuzna ova scena...OMG, kako Digeo pogino...aa kako tuznoo :’(: :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 3 Jan 2011 - 1:40 | |
| oni danas pustise vise od 2 epizode ovo je sad 7 :Good: |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari serije Mon 3 Jan 2011 - 2:09 | |
| Serija je odlicna, po meni bolja od Brazilske verzije... ------- [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|