Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:11
182. epizoda Početak epizode mi je mnogo smešan, kada Nazira viče na Abdula, Muhameda i Latifu da su oni krivi za Samirin nestanak.
Luisa je konačno postavila na mesto Albijerija, mnogo mi je drago što je otišla od njega i ostavila ga samog, jedva čekam njenu osvetu.
Ne razumem kako je ovaj DNK test mogao biti pozitivan, ali nije važno. Lusija je mnogo smešna, izgleda kao da će svakog trenutka da umre.
Poljubac između Nazire i Pabla je extra. Mnogo mi se svidela ta scena i još pesma koju najviše volim. Mnogo su slatki zajedno, daj Bože da Telemundo promeni Nazirin kraj i da ostane sa Pablom, a ne da odleti u nebo.
Hade stvarno nije normalna, dobro joj je Dora rekla da je Danijel samo momak, a ona žena i tera ga da ode u Maroko, uopšte je ne razumem.
Natalija je prelepa u ulozi majke, baš mi je nedostajala Natalija koja je normalna i ne viče na sve. Glorija i Rosa su smešne kada se svađaju gde će dete da ostane.
Suđenje je onako, mislim da će Danijel da ostane sa Dorom, nema smisla da ostane sa Leonardom, ionako je i Lukas protiv njega.
Nazira je smešna kada kaže Pablu da ne sme da se ljube do braka. Kako je samo odreagovala Latifa kada je videla d aulazi u kuću, a ona kaže da je našla muža. Kako mi je bilo žao Zoraide kada je rekla da je sudbina žene bez muža veoma tužna.
Karlos je konačno rekao Muhamedu, a ovaj se onesvesti i Latifa pade s njim. xD Ali će ih podržati i onda će se svi složiti da Samira i Karlos budu zajedno.
Ranija je prvi put uradila nešto normalno i nije rekla Saidu da će Hadilja da pobegne sa Hade. Stvarno je luda kada beži sa ćerkom u Maroko i očekuje da živi normalno.
Naježio sam se kada sam video kraj ove epizode i pomislio da je sledeća zadnja i još onaj avance... Ne znam zašto.
Avance je odličan, jedva čekam da odgledam GRAN FINAL i da se raspišem ovde kao što sam sad. Sve neka jurnjava, Hade, Lukas, Danijel...
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:40
Jaooo jedva cekaam da pocneee.
Stefy TVNovele Administrator
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 3:40
AnGel_Perroni wrote:
Jaooo jedva cekaam da pocneee.
I ja, da se podsetim prvih epizoda. Prve epizode su najlepše, kada se rađa ljubav Lukasa i Hade, posle toga se sve vrti oko klona.
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 5:35
moja prva telenovela koju sam odgledao na netu od prve do poslednje epizode... najnolja serija, najbolji rimejk :D stvarno je dobro uradjen i siri cu vest da serija pocinje na pinku :D zadnja epizoda veoma uzbudljiva... mnogo mi se svideo kraj... lepo od natalije i fernanda sto su otvorili privatnu kliniku za zavisnike od droge.. stvarno me je to odusevila pogotovo sto su kliinici dali ime Paula... jaoj kristina rodila blizance.. malo mi je bila smesna dok ih je drzaala.. mogli su malo da posvete vise prostora kristini i leonardu u ovoj poslednjoj epizodi.... alehandro napokon ostavrio svoj san ima zenu, dete i sampion je u svojoj profesiji... alisija i dalje trazi zrrtvu stvarno je luda :D mama rosa nije smarala u ovooj epizodi :D marisa napokon nasla ljubav svog zivota, cudna mi je bila kada je govorila lukasu da mora da bude srecan i da mora da ide da trazi Jade... Lusija i Roberto pravi golupcici... ipak Lusija nije saznala da je Roberto pre Karlite imao milion zena :D malo mi je suntavo to sto nisu prikazali sta se desilo sa Andreom... malo mi je smesno kada sam video anitu da se nabacuje eskobaru.. lepo je i to sto se Klara skrasila pored onog po meni suntavog coveka :D oduvek mi je bio antipatican... Latifa i Muhamed srecni :D ahhaha nema vise Latife da mi dosadjuje da ce da ostane sama :D Karlos i Samira zajedno a Amin sa mamom i tatom :D Abdul opet izigrava sveca pa spaja ljude... definitivno nije normalan :D Said se opet ozeni i to sa Sumajom.... hoce se Saidu :D nedostajace mi Raniini urlici i kletve :D lepo je i to sto je na kraju ipak Dora dobila i to priznanje da je Danijelova majka... bezveze sto je albieri onako zavrsio... ne svidja mi se njegov kraj... Zoraida mi je bila prelepa za svoje godine.. bas su je lepo skockali ovu poslednju epizodu... kako je samo pala u nesvest kada joj je Ali rekao da zeli da se ozeni sa njom :D luda je.... i kao na kkraju Lukas i Jade zajedno :D lep kraj... lepa serija... svima je preporucujem... KRAJ :D
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 9:14
Da smesna je bila Zoraida kad se onsevestila a ja msm da se Said ozenio sa Zulejkom sa onom sto je trebao Muhamed da se zeni. Lepa je bila poslednja epizoda i bas mi je zao sto se zavrsila serija. :’(:
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 9:32
moze neko dati link za zadnju epizodu
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 9:42
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 9:52
hvala
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 10:01
ja sam za sad odgelala samo resumen sa telemundovog sajta nisam stigla oe nedelje...i bas mi je krivo sto se zavrsila... na pinku cu je vrv gledati... sutra gledam celo finale... :da:
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 12:53
Evo čekam da moj tata ode da spava da gledam na LCD-u seriju.
Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 22:58
182-183. epizoda Početak epizode, povratak Samire. Muhamed prvo priča da će da je ubije, a kada ju je video počeo da je grli tamo, prelepo su izgledali svi onako složni kao porodica. Smešno mi je kada Karlos dođe i kada ga Muhamed vidi onakvog. Njihov kraj mi se mnogo sviđa, Karlos čita "Kuran".
Kako me nervira onaj Aurelijo, morao je da dođe po Alisiju i da joj sve oduzme. Trebala je i njemu nešto da uradi. Ne sviđa mi se njen kraj, previše surovo da ostane služavka.
Kako je samo Said izgledao kada je saznao da je Hade pobegla sa Hadiljom, izgledalo je kao da će je ubiti čim je vidi. Njegov kraj mi se sviđa, dobro da je pustio Hade da viđa Hadilju, i ostao sa dve žene.
Hade i Hadilja jadne, bile uhvaćene. Ali ipak, Hade nije ostala sama.
Marisa me je definitvno osvojila, moj omiljeni lik (pored Alisije). Kako je samo sve ispričala Lukasu i rekla mu da ode po Hade. Drago mi je da je na kraju našla nekog za sebe.
Natalija je konačno prihavtila da ode na rehabilitaciju, baš je slatka na kraju kada kaže da pokušava da se oporavi. Drago mi je da je ostala uz Alehandra.
Kristina rodila blizance, prelepa scena kada ih vidi Leonardo. Ipak je njihova ljubav neprevaziđena, šta su sve prošli.
Zoraida i Ali Prelepi su zajedno, kako je samo Zoraida bila srećna, venčanje je bilo prelepo, baš super što nije ostala sama.
Dora je na kraju dobro završila, drago mi je da je dobila na sudu jer mislim da je to pravedno.
Danijel luta sa Albijerijem po svetu, malo tužan kraj. :/ Bolje da su i njemu našli nekoga.
Luda Nazira, jao kako je smešna kada sazna da se Zoraida udaje. Ipak je na kraju ostala sa Pablom i nije isti kraj kao u originalu, ovo je sve izgledalo realno i drago mi je zbog toga.
Klara i Ilda su ipak na kraju dobile nešto, i sada traže novu žrtvu, ma lude su i one.
Poslednje scene su mi bile prelepe, tek sada shvatam koliki sam fan ove serije. Ovo je prva serija koju sam gledao na 'netu od početka do kraja, i biće mi čudno sada kada se završila, s obzirom da je gledam još od februara. Kraj serije je prelep, Lukas i Hade konačno zajedno posle toliko prepreka, mnogo mi se svidelo to.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 2:13
evo i ja konacno odgleda celu seriju,serija je od prve do poslednje epizode bila odlicna,jeste bilo i da su nekad bas duzili i smarali al to uglavnom ima u svakoj seriji...bas lepo sto poslednja epizoda traje oko 2 sata dobro ima i reklama al ipak je duze...kraj je vrlo zanimljiv...najvise mi se svidelo sto je Muhamed prihvatio Karlosa,Nazira sto je konacno nasla muza i bilo je lepo kad su odjahali na konju a Andre mi malo zao njoj niko nije ostao...a ubedljivo najbolje je kraj Zoraide i Alia,super su par,bili su simpaticni od kako se ona onesvestila pa do kraja vencanja i prva bracna noc,a tek sad videla kako Zorida ima lepu kosu ja mislila ona celava xD Said se ozenio s ovom groznom Sulejkom,al eto ipak 2 zene,ne 4 kao u originalu...sto je mislim i bolje i ove dve su mu se popele na glavu.Albieri je kao sto sam i ocekivala otisao u pustinju.Hade i Lukas konacno zajedno-najbolji deo serije...i poslednja scena prelepa...serija ce mi bas faliti,jedva cekam da pocne kod nas!
Quote :
Poslednje scene su mi bile prelepe, tek sada shvatam koliki sam fan ove serije. Ovo je prva serija koju sam gledao na 'netu od početka do kraja, i biće mi čudno sada kada se završila, s obzirom da je gledam još od februara. Kraj serije je prelep, Lukas i Hade konačno zajedno posle toliko prepreka, mnogo mi se svidelo to.
i meni isto prva koju sam na netu bas onako od pocetka pa do kraja.mozda sam se bas zato toliko uzivela u radnju
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Nov 2010 - 22:36
Prelepa scena kad trce pustinjom, mada mi je to Sandra malo smotano izvela, nekako nije trcala lepo, ali prelepo, evo ja se jezim nesto kad pricam o tome...
Zoraida i Ali preslatki, Ali mi je inace bio mnogo dobar lik, i mnogo sam ga gotivila, ono on kad prica na kraj je prelepo, znaci kad sve opisuje, i kaze da Allah stvorio ljude da budu srceni... I to je zaista tako. Na kraj kad kaze Jade Maktub, estaba escrito... aaaaaaa... Znaci koma... Ja ne znam sta cu bez ove serije...
Subject: Re: Komentari serije Thu 4 Nov 2010 - 3:46
Zaboravila sam da dodam da mi se mngoo svideo ples ovaj u zadnjoj epki :D
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Thu 4 Nov 2010 - 3:53
e meni se ples bas nesto i ne svidja...posto je poslednja epka moglo je to malo bolje...po meni barem...
Subject: Re: Komentari serije Thu 4 Nov 2010 - 4:49
Pa nikad bolji nije imao.. iskreno.. Ovaj mi je bio pravo nesto sexy >D
Subject: Re: Komentari serije Thu 4 Nov 2010 - 12:14
ja mislim da sandra ovog puta nije plesela... nekako je ples bio brz :D isto kao da je neka druga osoba bila... slazem se sa Ejpril i citiracu je :D
Quote :
i meni isto prva koju sam na netu bas onako od pocetka pa do kraja.mozda sam se bas zato toliko uzivela u radnju
Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 2:19
Meni se uopšte nije svideo ples u poslednjoj epizodi, smatram ga jednim od najgorih. Iskreno, meni je najbolji onaj na kraju prve epizode, kada se Hade i Lukas prvi put vide.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 3:11
meni naj ples sa zmijom
Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 5:10
Ejpril wrote:
meni naj ples sa zmijom
Taj je isto u original-u mnogo bolji.
Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 6:07
njeni plesovi koji su mi se svideli
ovde su malo vise kopirali original
L-Descarado TVNovele Dizajner
Broj postova : 589 Godina : 31 Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... *Lokacija : Germany - Munich
Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Nov 2010 - 21:16
Jedva cekam da pocne na pinku... snimacu je ali ne iz pocetka vec tek tamo u decembru..
«EnChY» TVNovele Novi član
Broj postova : 305 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : U svijetu gdje nitko nema pristup, u svom vlastitom svijetu.
Subject: Re: Komentari serije Tue 9 Nov 2010 - 11:39
ma neeeeeee mamiiiiii zasto ej Jade trudnaa ma kilajte see :// oce li ona rodit to djete ili?
Subject: Re: Komentari serije Tue 9 Nov 2010 - 13:30
«EnChY» wrote:
ma neeeeeee mamiiiiii zasto ej Jade trudnaa ma kilajte see :// oce li ona rodit to djete ili?
Hoće, rodiće dete i imaće pravo da ga zadrši 46 ili 48 dana. Isplaniraće da pobegne s detetom, ali će je uhvatiti i moliće Saida da je primi nazad i obećaće mu da neće više ništa pokušavati, ali da je samo pusti da bude sa ćerkom. Posle toga ide epizoda u kojoj počinje nova etapa i od tu je serija malo smorna jer se sve vrti oko klona.
Subject: Re: Komentari serije Tue 9 Nov 2010 - 21:37
Meni ni jedan ples njen generalno nije bio nesto posebno... Kad uporedim sa orginalom smor pravi, ali opet potrudila se...