|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 3:59 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 4:59 | |
| Odgledao sam 136 epizodu. Super je epizoda. Konačno je Albijeri svima priznao, Rosa me baš nervira, bila mi je smešna njena faca kada joj je Albijeri rekao da je Danijel Lukasov klon. Leonardo je totalno poludeo, kao i Enrike, smorio je sa agresivnošću. Lepo sam rekao da je previše lepo da bi bilo istinito da se Fernando više ne drogira. Hade se malo pojavljivala, hvala Bogu. Dobro je kada Nazira, Zumaja i Samira gledaju Pabla i onda dođe Abdul i razmišlja o Gloriji. Ranija se nešto popravila, nije više zla, smešno mi je bilo kada je Amina rekla "Khadiža". xD Avance je super, jedva čekam poljubac Marise i Danijela. :)) |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 7:43 | |
| - Ejpril wrote:
- konacno sam sve pogledala :ajmo: danas sam jedno 9 epki odmah..ispale mi oci...
kako me samo nasmeja... extra epizoda... hvala bogu pa se sve saznalo... drago mi je sto su se pojavile Cristina i Nazira u ovoj epizodi... scena sa Nazirom i curicama je presmesna... a Abdul zablenuo u Gloriu ko tele u sarena vrata avance je predobar... jedva cekam da vidim kako ce maritza odreagovati na daniela... jedva cekam da vidim da li ce pasti boljubac... u ovoj epki nije bilo Jade ali u sledecoj DA |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 7:46 | |
| - -MILOS- wrote:
- Ejpril wrote:
- konacno sam sve pogledala :ajmo: danas sam jedno 9 epki odmah..ispale mi oci...
kako me samo nasmeja... extra epizoda... hvala bogu pa se sve saznalo... drago mi je sto su se pojavile Cristina i Nazira u ovoj epizodi... scena sa Nazirom i curicama je presmesna... a Abdul zablenuo u Gloriu ko tele u sarena vrata avance je predobar... jedva cekam da vidim kako ce maritza odreagovati na daniela... jedva cekam da vidim da li ce pasti boljubac... u ovoj epki nije bilo Jade ali u sledecoj DA Da, stiže smarač. :POIU: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 7:50 | |
| nemoj tako stefy... jade meni i nije bas toliki smarac :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 7:58 | |
| pa ok je,mozda malo ponekad smara.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 0:10 | |
| Ne emituje se još na acasi, Miloše, ako te zanima. Tamo se emituju: "El Rostro de Analia", "Sortilegio", "Marina", "Acorralada", "El Juramento", "Ninos Ricos Pobres Padres", "Caminho das Indias"... Imaš ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] . Nema ništa od novijih telenovela. |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 5:04 | |
| A kada će više da se Jade vrati Saidu, tada postaje zanimljivo. E kako su svi mislili da će se Daniel i Marisa poljubiti kad ono ona baba počela blablablablabla. Jedva čekam kraj da Albieri i Daniel nestanu, kako samo iništavaju seriju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 5:39 | |
| Odgledao sam 137. epizodu. Znao sam da se Marisa i Danijel neće poljubiti, bilo je baš očigledno. Natalija mi se smučila sa obećanjima i s tom drogom, stvarno mi je dosta više nje! Dora je smorila da ne veruje da je njen sin klon i da Silvija podržava Albijerija. Hvala Bogu, pa ima Kristine u ovoj epizodi. Žao mi je Marise kada priča Lukasu da je videla klona i da su joj se osećanja vratila kroz sve što su prošli. Ne razumem zašto Zein opet daje 24 časa Hade da odluči, kada joj je već dao jednom, samo da bi produžili. Enrike je smorio sa njegovim fantazijama da ga Leonardo ne primećuje. Smešno mi je kada Rosa kaže Danijelu da ne sme da poljubi Marisu, a on začuđeno pita "Si?". xD Avance je užasan, u celom avance-u Amina priča po milioniti put kako Ranija treba pažljivo da postupa, joj, kako me nervira!! |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 5:50 | |
| mene ona Rosa uzasno nervira ona stvarno misli da je Diego vaskrsao?! glupaca... Marisa je bas bila zbunjena ali ja msilim da ce se poljubiti jer su se u originali poljubili... jedva cekam da se sretnu Lucas i Daniel ali mislik da nece skoro |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 7:45 | |
| - Stefy wrote:
- Ne emituje se još na acasi, Miloše, ako te zanima.
Tamo se emituju: "El Rostro de Analia", "Sortilegio", "Marina", "Acorralada", "El Juramento", "Ninos Ricos Pobres Padres", "Caminho das Indias"... Imaš ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] . Nema ništa od novijih telenovela. znam koje serije imaju na acasi... ne znam samo zasto mi to govoris :D svidja mi se ova najnovija epka... maritza je zabezeknula jadna... bas mi je zao... vise nije zla maritza :) sto mi se svidja... jedva cekam sutra da odgledam novu epizodu i svidja mi se avance... jedva cekam susret danijel-lukas |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 9:40 | |
| simpa je epka,mama Roska je smorila kao i uvek a i sad za poljubac....mislim bas je morala da dodje,ja sad nzm sta ce Hade jel ide kod Zeina ili se vraca Saidu :HY: al svakako nadam se da ce joj Hadilja oprostiti....jedva cekam sutra avance obecava |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 10:15 | |
| avance je predobar... ja mislim da nece da se vrati Zeinu... po pricama kazu da ce ona sad da bude sa Danijelom... fuj... a mama rosa me je iznervirala za onaj poljubac... koda su oni mali.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 11:15 | |
| - -MILOS- wrote:
- Stefy wrote:
Tamo se emituju: "El Rostro de Analia", "Sortilegio", "Marina", "Acorralada", "El Juramento", "Ninos Ricos Pobres Padres", "Caminho das Indias"... Imaš ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] . Nema ništa od novijih telenovela. znam koje serije imaju na acasi... ne znam samo zasto mi to govoris :D Ok, izvini što odgovaram. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 22:05 | |
| gledala sam i 137 dobra epka...sad me bas zanima sta ce Hadilja uraditi posto sudeci po onom zagrljaju oprostila je Hade i Danijel dal ce saznati da je klon ili ce opet da odugovlace.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 27 Aug 2010 - 22:18 | |
| - Stefy wrote:
- -MILOS- wrote:
- Stefy wrote:
Tamo se emituju: "El Rostro de Analia", "Sortilegio", "Marina", "Acorralada", "El Juramento", "Ninos Ricos Pobres Padres", "Caminho das Indias"... Imaš ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] . Nema ništa od novijih telenovela. znam koje serije imaju na acasi... ne znam samo zasto mi to govoris Ok, izvini što odgovaram. ne secam se da li sam te pitao... u svakom slucaju hvala :jupi: odgledao sam 137 epizodu... solidna epizoda nije losa... vise mi se svidela ona od juce... alisija je bas dobro prevarila eskobara... uf dto volim... bas mi je drago... koji kreten nece da proveri papire... jadan pablo... zalim ga... zacopao se u alisiju... said je postao patetican... necu Jade a ovamo njen veo samo miluje... dobra fora kad je rania dosla i rekla da joj ga je poklonila Jade... Natalia je pocela uveliko da histerise... cak je zatrazila pomoc od alejandra... bar nesto... marisa mi se sada bas svidja... mnogo dobro glumi briznu majku... jadan abdul sa gloriom.. ovamo misli na nju a kda ona dodje on pokriva oci da je ne gleda zato sto je to haram :OKM: lepo od jadille sto se na kraju pomirila sa majkom... avance mi se mnogo svidja... jadna dora... jeste videli otac Andres (hriscanin), Albieri (hriscanin) i Ali (musliman) zajednickim snagama dosli da objasne Dori da je Danijel Klon jedva cekam sutra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 0:35 | |
| - Quote :
- jeste videli otac Andres (hriscanin), Albieri (hriscanin) i Ali (musliman) zajednickim snagama dosli da objasne Dori da je Danijel Klon jedva cekam sutra
zajednicke snage : : a ima sutra :HY: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 0:43 | |
| Nema, tek u utorak nova epizoda. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 1:20 | |
| ok,hvala...
mozda bi trebalo da puste zato sto nisu pustali zbog misa,pa da nadoknade.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 1:38 | |
| - Ejpril wrote:
- ok,hvala...
mozda bi trebalo da puste zato sto nisu pustali zbog misa,pa da nadoknade.... Aha, kako da ne, bilo bi lepo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 9:31 | |
| nazalost... ali dobro... bar ce nam serija trajati dan duze :D sala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 9:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 10:56 | |
| Na Twitter-u su napisali da će predstojeće 4 epizode (uključujući poslednje emitovanu) biti nezaboravne. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 11:23 | |
| ufffff jedva cekam.... :ajmo: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sat 28 Aug 2010 - 11:38 | |
| Meni je zao sto se uskoro zavrsava...:( Odlicna scena kad Marisa vidi Danijela... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|