|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Mon 23 Aug 2010 - 11:06 | |
| - -MILOS- wrote:
- dobro sad... pitacu te sutra sta mislis o epizodi... stefy jesi li samo odgledao avance?
Nisam. Da, znam da nema zbog Miss Universe 2010, nema veze, čekamo sredu. :) |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Mon 23 Aug 2010 - 11:10 | |
| taman imam jos vremena da nadoknadim.... - Quote :
- a karla je jedan od glavnijih likova...
ja racunam prvih 10... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Mon 23 Aug 2010 - 20:30 | |
| - Milos wrote:
- Kako je bilo tuzno ono kada je Zein rekao Jade *TE REPUDIO* :((....jadnaaa....!!!
Slazem se ! Bem mu Mis Universe :((( Hocuuuu epizoduuuu !!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 23 Aug 2010 - 20:51 | |
| ja imam da nadoknadim 8 epki.... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 23 Aug 2010 - 23:07 | |
| - Quote :
- Bem mu Mis Universe :((( Hocuuuu epizoduuuu !!!
hocu i ja... a tako je dobar avance... jos sutra... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 1:50 | |
| aj mi posaljite ako imate link gde skidate el clona jer ja nigde ne pronalazim epke |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 1:51 | |
| - sava wrote:
- aj mi posaljite ako imate link gde skidate el clona jer ja nigde ne pronalazim epke
Pa nema više važećih linkova. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 2:00 | |
| onda mi jedino ostaje yt.... video sam da je Dora bila kod Leonarda, sta se tad desilo? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 2:57 | |
| - sava wrote:
- onda mi jedino ostaje yt.... video sam da je Dora bila kod Leonarda, sta se tad desilo?
Pa prvi put kada je bila, videla je Lukasa i videla da su on i Danijel isti. Pa joj je pokazao mladež, i onda je sa Kristinom otišla kod Albijerija. A drugi put je došla da ga pita zašto je priznao Kristini da je između njih bilo nečega kada je to netačno, pa ga je odvela kod Danijela. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 21:31 | |
| Epka 134 je bila super.Nervira me Leonardo.Hoce da otme dete Dori,koja je ceo zivot zelela samo malo ljubavi od Daniela,a Albieri se nesto zali,kako me nervira,uzass...Nadam se da ce Daniel da ostane kod Dore....Jade nisu prikazali uopste,ne mogu da verujem,OMG :((((!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 0:53 | |
| Skidam EFDE trenutno, EC kasnije. Najverovatnije ću odgledati uveče sve. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 2:22 | |
| - Milos wrote:
- Epka 134 je bila super.Nervira me Leonardo.Hoce da otme dete Dori,koja je ceo zivot zelela samo malo ljubavi od Daniela,a Albieri se nesto zali,kako me nervira,uzass...Nadam se da ce Daniel da ostane kod Dore....Jade nisu prikazali uopste,ne mogu da verujem,OMG :((((!!!!
slazem se sa tobom.. kako me je samo iznervirao Leonardo... stvarno je kreten... a mama Rosa je jedno obicno njuskalo.... svuda bi da se zabije... mi cericordia... karlita se samo malo pojavila u ovoj epizodi... natalija ga pretera... jadan alejo... cristina se i ne pojavljuje... nazira carica... opet je pricala hadilji pricu o princezi naziri... nastavak price je presmesan... a said se ubi od smeha dok je slusa... smesan scena :D |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 4:01 | |
| Haha da...jao kada Rosa kaze ono njeno "Mi sericordia" ja se kidam,stalno to ponavljam,xDD....Nazira je bas smesna xDD!!
P.S. Milose,vidim i tebi je odgovorila Sandra i meni je danas,po 2. put ;)!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 8:38 | |
| na moje iznenadjenje odgovrila mi je i to po prvi put.. inace ovo je 5 twit koji joj saljem ali nikada nije odgovarala... napisao sam twit sinoc i ona mi jutros negde oko 7 ujutru odgovorila... srce je :D nazira je presmesna.. ja ne mogu da se setim koja je epizoda kada nazira prica takodje pricu ako neko zna neka mi kaze :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 12:03 | |
| Odgledao sam 135. epizodu. Misericordia, Albijeri konačno rekao Leonardu da je Danijel klon! Stvarno mi je to extra, jer mi se smučilo više Danijelovo skrivanje. Leonardo me nervira jer sada umišlja da je neko jer je Danijel Lukasov klon, Dora ga je odgajila i ima više prava nad njim, nego Leonardo. Nataliju neću više ni da komentarišem, totalno mi se smučila, a i Fernando mi je izgledao previše savršen bez droge, sumnjam da će je ostaviti. Nazirina priča mi se sviđa, dobro je kada Said sedne pored Hadilje i smeje se, i kada Nazira vežba sa Pedrom i on pobegne od nje kada mu kaže da se venča s njom. Žao mi je Danijela, ne mogu da zamislim kako će se osećati kada sazna da je klon. Avance je odličan, jedva čekam sutra da odgledam, mislim da su sledeće epizode super, da nisu smorne. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 1:08 | |
| Sad sam odgledao 135 epku,super je.Cela situacija je pocela da se privodi kraju.Nathalia me nervira,pocinje da bude dosadna,a ona Paula da ne pricam :@... Albieri i Leonardu su zesci smaraci,Leonardo misli da sad ima svo pravo nad Danielom,koji bolid :@ |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 1:34 | |
| odgledah 135 epku, Albieri je svima rekao da je Daniel klon ali ne veruju. Mama Rosa mi tako ide na zivce jos kad krene reincarnado, uzas. Jade je isto postala dosadna samo ide i kuka. Bas mi je zao Dore, Albieri joj je napravio pakao od zivota. A ona Vicky kaze Dori da ne zna sta je klon i najbolje objasnjenje koje joj je Dora dala je da je klon robot :ZXCV: a i onaj Tio Abdul je dosadan sve je haran. Gloria i Ramoncito su odlicni : : |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 2:05 | |
| Predosadno. Zaista više nemamo ništa zanimljivo da gledamo u ovoj seriji. Veoma je razočarala, očekivala sam da će bolje odraditi ovaj deo sa klonom(da će ga maksimalno skratiti) ali šta je tu je. Ponavljaju se scene u svakoj epizoda dosadna Natalia, Jade skoro da više i nema |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 2:12 | |
| Nia, znas li koliko je to dugo trajalo u O CLONE ? Mnogo mnogo duze i ja sam originalnu pricu bolje dozivela zbog toga... Ali eto ... MEni je odlicna novela, ja isekujem iz dana u dan novu epku sa nestrpljenjem,.. |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 2:16 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Nia, znas li koliko je to dugo trajalo u O CLONE ? Mnogo mnogo duze i ja sam originalnu pricu bolje dozivela zbog toga... Ali eto ...
MEni je odlicna novela, ja isekujem iz dana u dan novu epku sa nestrpljenjem,.. Gledala sam i original ali tamo to nije bilo tako dosadno. Oni jesu to razvukli ali su pored klona pažnju posvetili i ostalim likovima. Ovde se poslednje epizode svode na to. Ipak treba da se zna ko je tu glavni a ko sporedan lik. Ako su već smanjili broj epizoda trebali su i ovo da skrate |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 2:24 | |
| Da, u 135. (YouTube: 134) se Hade nije uopšte pojavila. o_O |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 2:27 | |
| - Stefy wrote:
- Da, u 135. (YouTube: 134) se Hade nije uopšte pojavila. o_O
Pa o tome ja pričam, svu pažnju su posvetili klonu tako da serija gubi smisao |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 3:25 | |
| - Nia wrote:
- Stefy wrote:
- Da, u 135. (YouTube: 134) se Hade nije uopšte pojavila. o_O
Pa o tome ja pričam, svu pažnju su posvetili klonu tako da serija gubi smisao Ma znam, Nazira i Kristina se jednom nisu pojavile u 4 epizode za redom, centar radnje su bili Hade-Lukas, Natalija-Alehandro i Dora-Albijeri-Danijel. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 3:45 | |
| konacno sam sve pogledala :ajmo: danas sam jedno 9 epki odmah..ispale mi oci... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 26 Aug 2010 - 3:49 | |
| - Ejpril wrote:
- konacno sam sve pogledala :ajmo: danas sam jedno 9 epki odmah..ispale mi oci...
Haha, ja sam 40 za tri dana. o_O |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|